Találatok a következő kifejezésre: Ha létezik miért van (15 db)

Léteznek szellemek? És ha van akkor miért van, hogy nem mindenki láthatja?

én sosem hittem ebben,és nem is tapasztaltam ilyet,viszont a férjem mondott sztorikat,és valahogy mégis elhiszem...

Legjobb válasz: Én is azt gondolom léteznek egy másik,nem látható dimenzióban,de szerintem szerencse,hogy nem látjuk õket.-nem így véled?

Én is azt gondolom léteznek egy másik, nem látható dimenzióban, de szerintem szerencse, hogy nem látjuk õket.-nem így véled?
léteznek. volt már szerencsém párhoz. van aki fogékony rá, h láthasson és van aki nem. . engem mindíg is érdekelt az ezoterika és spiritualizmus, biztos hogy ezek a dolgok is segítették bevonzani "õket" az életembe. megmondom õszintén, hogy ez néha elég rémisztõ tud lenni, de jó érzés tudni, hogy van élet a halál után is.

Ha nem léteznek démonok, szellemek, akkor ez hogy van, miért van?

Elõre leszögezem, hogy alapjábanvéve nem hiszek az ilyenekben, de nem találok a problémára logikus magyarázatot. Ebben kérnék ötleteket.

Legjobb válasz: a piától miért leszel részeg? sördémon? :D

a piától miért leszel részeg? sördémon? :D
A kérdező hozzászólása: NEM A DROGOKRÓL BESZÉLEK. tudatTÁGÍTÓKRÓL. mint pl az LSD.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A hallucináció vagy érzékcsalódás olyan hamis érzékelés, amely azonosítható külsõ inger nélkül jön létre. Az érzékelés minden fajtáját érintheti: vannak hallási, látási, ízlelési, szaglási és tapintási hallucinációk. A hallucináció megkülönböztetendõ az illúziótól, ami valós külsõ inger eredménye és az elalvás, illetve felébredés elõtt átélt hypnagog, illetve hypnopompikus élménytõl. Léteznek pszeudo-hallucinációk is, amelyek azért nem valódi hallucinációk, mert az érzékelõ tudja, hogy nem valós inger hozta létre az érzékelést, hanem a saját tudata. A skizofrénia betegségben szenvedõk számára a hallucináció jellemzõen negatív élmény. Hallucinációt a lelki betegségeken kívül az alkohol és egyéb pszichoaktív szerek fogyasztása, a cukorbetegség, egyéb betegségek és a szervezet kimerültsége, legyengültsége is okozhat. A hallucináció - bármi is legyen a kiváltó oka - pszichotikus tünetként értékelendõ, hiszen megfosztja az egyént a környezet helyes érzékelésétõl, a beteg elveszíti kapcsolatát a valósággal."
A kérdező hozzászólása: én értelek, és nem írsz hülyeségeket, egyetértek azokkal amit írsz. csak hogy nem a kérdésre válaszolsz, mert teljesen más dolgokról írsz mint ami engem érdekel :D
ez a különbségtétel drog és tudattágító között nem tudományos. aki képzelõdik az képzelõdik. mindegy, hogy látnokzsályától vagy cukorbetegségtõl :)
A kérdező hozzászólása: régebben mégis legális volt a tudattágító és használták terapeuták. Míg drogokat nem.
nem volt legális. néhány USA alkalmazást meg feldmár andris kamugépet ne nevezz legálisnak. még a marcsi sem legélus az usa és a világ nagyobb részén. lsd-t pedig minimálisan használtak Európában. kokaint, amfetamint egy ideig igen. azt a 40es években vehettél könnyen
A kérdező hozzászólása: Akkor miért létezhettek LSD terapeuták? Illegálisan dolgoztak? Amúgy rátapintottál, most épp Feldmár könyvet olvasok :)
mindig voltak kiskapuk.
Amely anyag káros a szervezetre "hallucinogén anyagok" azok a rossz oldalról jönnek.Tehát a tudatodban fejlõdnek ki és teszik ártalmassá az elmét(irányítani nem tudod).A gondolatok a fejedben (agyban) léteznek , nem vetíthetõek ki másképp.De amit nem látsz nem biztos hogy nem létezik.Mint pl. a démonokat sem mindenki látja.Az álom is létezik , különben nem láthatnád.Nem hiszel bennük mégis olyan dolgokkal álmodsz amit nem te irányítasz.A démonok igenis léteznek és álmainkban befolyásolhatnak (alvajárók), (nevezhetjük tudat alattinak is)vagy hallucinogén befolyása alatt is.Fõleg ezalatt , ugyanis ilyenkor nem vagy tisztában a cselekedeteddel.
" fent említett neurotranszmitterek és receptor rendszerek közül a GABA-erg idegsejtek a központi idegrendszer fõ gátló rendszerét képviselik, míg a glutamát a központi idegrendszer fõ izgató anyaga. E két rendszer egyensúlyának felborulása, aktivitásának eltérései állhatnak a megvonáskor gyakran észlelt görcsaktivitás növekedésének hátterében, míg a katekolaminoknak nevezett biokémiai anyagok rendszerének (noradrenalin, dopamin) zavara okozhatja az olyan tüneteket mint például nyugtalanság, zavartság, hallucinációk, a vegetatív idegrendszer labilitása. "
egyetemen tanultam amirõl beszélsz. :D hova nézzek utána? vizsgáztam ebbõl :D
A kérdező hozzászólása: ki beszélt az álmokról? igen, azok is onnan jönnek. És? hogy jön ez ide?
Szerintem egy idõben jelen lehetnek a jó és a negatív entitások is. Te pedig -szabad akaratodnál fogva - eldöntöd, kihez közeledsz inkább, a jóhoz vagy a rosszhoz. A következõ dolgok pozitívak, amikor ezekre gondolsz / ezeket csinálod, akkor a jóhoz közelítesz: szeretet, megbocsájtás, jó cselekedetek, mások segítése stb. Amikor viszont a félelem, düh, gyûlölet, irigység stb. vesz hatalmába, akkor lehetõséget adsz a negatív erõknek, átadod magad nekik és õk élnek is a lehetõséggel. Ezeknek a segédanyagai lehetnek a tudatmódosító szerek (drog, alkohol, gyógyszeres behatás). Azért nem szabad szellemet idézni, mert amikor az ember meghal és a közelében ott flangál egy démon, az rácsatlakozik az elhalt ember tudatára, mint amikor az ember letölt valamit az internetrõl, úgy tölti le õ is az illetõ emlékképeit. Amikor megidézik a szerettei egy szeánsz keretében, akkor az illetõként mutatkozik be, de közben iszonyat rombolást tud végezni a többi rokonnak. Nagyon nagy veszélyei vannak a szellemidézésnek és senkinek nem ajánlom, hogy belekezdjen. Képesek arra, hogy megszállják és öngyilkosságba kergessék az áldozatukat!!! Egyedül Isten szabadíthatja meg az ilyen kelepcébe jutott szerencsétleneket... Eddig csak egyszer láttam egy hosszúkás alakú nyálkás undorító démont, miközben meditáltam és megnyílt a lelki szemem. Annyira megzavart ez a lény, hogy abba kellett hagynom a meditációt... Ezek is létezõ dolgok, de jönnek majd a nagyokosok, akik kinevetik, megvetik azokat, akik egy pillanatra ki merték dugni a fejüket a mocsárból... A gonosz legnagyobb terve elhitetni az emberekkel, hogy õ nem is létezik, csak amikor már túl késõ lesz, akkor fedi fel magát mások elõtt... Remélem segítettem. Üdv. Evele
A kérdező hozzászólása: 1. te mirõl beszélsz? érted a kérdést? 2.: köszönöm. Habár én még mindig szkeptikus vagyok...elsõsorban azt vártam volna hogy a hitetlenek adnak valami magyarázatot erre a dologra.
értem a kérdést, sõt az agymûködést is valamennyire :D amikor homokot szórsz egy gépezetbe, akkor zavar támad a mûködésben. ez van elmebetegeknél és ez történik akkor ha drogot nyomsz az emberbe. szerencsére már nem ördögûzéssel gyógyítják azokat akik hangokat hallanak. nem mûködik.
(feltehetõen gimit sem végeztél kérdezõ, különben google és értenéd amit kérdezel)
A kérdező hozzászólása: ha érted akkor miért írtad ezt a sördémont? ha alkoholt iszol akkor berúgsz és kész, ha hallucinogén anyagokat szedsz be akkor a tudatalattidból törnek elõ dolgok és sokszor szellemeket, démonokat látsz...A kérdés, amire magyarázatot szeretnék, hogy ezek a lények, hogy kerülnek a tudatalattidba. Ennyi a kérdés.
A kérdező hozzászólása: had tudjam már én, hogy mit kérdezek :DDDDDD ha te ebbõl mást szûrsz le, az a bajod, az azt bizonyítja, hogy te nem érted. hogy jön ide pl alkohol? nem látom a kérdésemben.
"ha hallucinogén anyagokat szedsz be akkor a tudatalattidból törnek elõ dolgok és sokszor szellemeket, démonokat látsz" az álmok honnan jönnek te majom? a tudatalattidból :D
A kérdező hozzászólása: egyébként nézz utána, vannak drogok és vannak tudattágító szerek. a tudattágító szerek hatására nem fogsz megõrülni, csupán azok a dolgok amik mélyen vannak, felszínre törnek. na most ha nem léteznek szellemek, démonok, és az illetõ nem hisz bennük, akkor tudattágítók használatakor miért jelennek meg?
alkohol, drogok: tudatMÓDOSÍTÓ. módosít. ez nem démon, ha alakokat lát delirium tremensben az sem sördémon "Az alkoholmegvonásos delírium kialakulásának hátterében álló okok még nem teljesen tisztázottak. Számos idegrendszeri biokémiai változást figyeltek meg alkoholelvonás és delírium során, és ezek az észlelt tünetekkel összefüggésbe hozhatóak. A megvonás során észlelt tünetek nagy részének alapja a fokozott központi idegrendszeri ingerlékenység, melynek kialakulásában kutatások az agyi GABA- (gamma-aminovajsav) és a glutamát-rendszer szerepét hangsúlyozzák. A fent említett neurotranszmitterek és receptor rendszerek közül a GABA-erg idegsejtek a központi idegrendszer fõ gátló rendszerét képviselik, míg a glutamát a központi idegrendszer fõ izgató anyaga. E két rendszer egyensúlyának felborulása, aktivitásának eltérései állhatnak a megvonáskor gyakran észlelt görcsaktivitás növekedésének hátterében, míg a katekolaminoknak nevezett biokémiai anyagok rendszerének (noradrenalin, dopamin) zavara okozhatja az olyan tüneteket mint például nyugtalanság, zavartság, hallucinációk, a vegetatív idegrendszer labilitása. A fent leírt receptorokra hatnak még az altatók illetve nyugtatók ezért azok elvonása is hasonló tüneteket okoz."
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tudod kérdezõ a tudatban mind az benne van amit átélünk amit cselekszünk, amit tanulunk és amit fantáziálunk. egyrészt a gondolatainkban amely a lélek-energia szálon születik- és ehhez hozzáadódik az agyi memória. Ha valaki hallucinogén anyagokkal tömi magát akkor az akarata ellenére mint izgatószer felerõsíti az agyi memória képeket emlékeket és mind azt amitõl a valóságban ha bevallja magának ha nem szorong vagy épp fantáziál az illetõ. Ehhez hasonló ha valakinek mindig ott motoszkál a tudatában, hogy de jó lenne elrepülni messzire- akkor bizony egy tudatmódosító szertõl azt is képzelheti, hogy õ képes repülni.... ilyenkor szoktak történni a tragédiák amikor valahonnan leveti magát mert szárnyalni akar. Ugyan ez történik ha valaki szellemeket vagy démonokat hallucinál és mindig olyan fazonokat" amiket az õ memóriája megõrzött vagy mert látta képen vagy az õ képzelete kreálta. alapjában véve nem hiszel az ilyesmiben, mint szellemek és egyéb szamárság- és EZ a HELYES- mert ezek csak kitalációk, amit a különbözõ hitvilágok írói kreáltak és a emberek tovább fantáziáltak!

Vonzás. Ha annyira létező dolog (egyesek szerint), miért van tömeges (milló fő) ellenpélda?

Elég belegondolni a holokausztban meghalt emberekre vagy a Sztálin által kivégeztetett 2x-3x annyira. És még sok-sok más sebből is vérzik ez a mese. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a pozitív hozzáállás rossz, de amit állítanak egyesek már kegyetlenség.

Legjobb válasz: miért honnan tudod hogy a holokausztosok miket vonzottak be? meg a többi?régen nem volt ez a vonzás dolog téma. se a többi hokuszpokusz. csak éltek az emberek és meghaltak.tudat alatt ugyanugy vonzottak. egyébként kár ezen vitázni. aki hisz benne hisz aki nem az nem. nem kötelezö csinálni, vallani és méginkább felesleges idegrohamot kapni miatta.mindneki azt cisnál amit akar miért kell mindig másokkal foglalkozni?

miért honnan tudod hogy a holokausztosok miket vonzottak be? meg a többi?régen nem volt ez a vonzás dolog téma. se a többi hokuszpokusz. csak éltek az emberek és meghaltak.tudat alatt ugyanugy vonzottak. egyébként kár ezen vitázni. aki hisz benne hisz aki nem az nem. nem kötelezö csinálni, vallani és méginkább felesleges idegrohamot kapni miatta.mindneki azt cisnál amit akar miért kell mindig másokkal foglalkozni?
Az intelligencia is létezõ dolog, mégis van rá tömeges (millió fõ:) ) ellenpélda. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neked nincs, vagy alacsony, csak egy példa volt:) Attól, hogy a vonzás létezik, sajnos még létezik azon kívül rengeteg más dolog is. Azért a vonzás sem jó mindenre. Ha egész életedben arra koncentrálsz, hogy örökké fogsz élni, nos ez akkor sem lesz úgy. Hasonló a szitu, ha egy diktátorral találod szembe magad, aki mögött több millió ember áll, és nem szégyellnek erõszakot alkalmazni ellened, sõt. Nem tudom egyébként, hogy te mire gondolsz, hogy mit állítanak egyesek. Mit? Azt állítják, hogy a pozitív gondolkodással önmagában minden megoldható? Ha igen, akkor ez nyilván ostobaság.
Összefoglalva: a pozitív gondolkodás segíthet minden olyan dologban ami csak rajtad múlik. Nem is nagyon értem a kérdésed, mert olyan mintha bárki azt sugallaná, hogy a pozitív gondolkodás a legfõbb hatalom ezen a világon. Második voltam.
Elég nehéz a lágerben pozitívan gondolkodni.
Hányszor leírtam már ezt! Nincs kedvem újra elõjönni a hógolyós sztorival! S igen megtehetném, hogy veszek egy lottót de nem hinném el hogy lesz négyesem, hit nélkül meg nem mûködik.
Hûle kérdést tettél fel. Semmilyen törvény nem mûködik mindig, minden körülmények között. (esetleg alek:) Még a relativitás sem mûködik minden körülmények között. A mechanika sem, a geometria sem. Az algebra sem. A vonzás törvénye arra közegre vonatkozik, ahol hazsnálják. Nem a koncentrációstáborokra.
Én meg azt mondom, hogy a zsidók ezért a mondatért:" ki fognak nyírni".
A vonzás így mûködik: 1. Kitalálod mit akarsz 2. Koncentrálsz rá! 3. el is hiszed hogy ez meg fog valósulni. 4. Hogy be is következzen teszel is érte. pl ha meg akarod nyerni a lottót akkor kell venned szelvényt! Nézzük milyen példát hoztál fel. Hitler elhatározta hogy a nacionalista ideológiák mentén akar sikert aratni. 1-2 pont teljesült. Hogy tudsz egy nézetet képviselni ha nem hiszel benne? sehogy! 3 pont teljesült. Idõvel kezében volt a hatalom. 4 pont is teljesült. mûködött a vonzás törvénye??
az is egy dolog hogy mi hogy adnak el és az is hogy valojában mi. a már emlitett hozzállás a kérdés amugy nekem bejött egy csomoszor.és itt nem kell nagy dolgokra gondolni. elképzeltem hogy gazdag vagyok és erre bejött egy csomo megrendelés.ami tulorás melo de sok lové is.valamit valamiért. a vizsgáimon végig ugy mentem át hogy azt a tételt huztam ki amit a legjobban tudtam.kivétel nélkül. ennyi véletlen nem lehet. pókfobiás voltam, erre olyan pasival hozott össze a sors akinek 10 madárpokja volt. legyöztem a fobiám. zumbázni akartam, de nem tul messze, erre a közelben hirdettek zumbaoktatást. stb stb. én nem hiszek a véletlenben. de mindenki azt csinál amit akar. ha valakinek ez jo csinálja. nekem jo és bejön.nem kell hinni benne. de aki hisz és nem a babérjain ül esetleg azt sem kell elitélni.
"Ja és végszónak: ha feltámadna a sok halott, akiket írtam a kérdésemben akkor lenne bárki, aki hisz ebben és a szemükbe merné mondani(egyesével), hogy õk tehettek róla?" Ha van olyan, aki ezt vallja, és komolyan is gondolja, akkor szerintem igen. Lenne olyan aki a szemükbe mondaná. Ahogy volt olyan is, aki annak idején elhitte, hogy õk a hibásak minden gazdasági problémáért, és szívbõl gyûlölte õket ezért. Mint már mondtam, ostobák léteznek. Dühítõ tud lenni, de ezen szinte fizikai képtelenség változtatni.
Az én pénztárcám sem akar megtelni:D Szuggerálom a lottó ötöst ezerrel pedig. Néha már elgondolkodtam rajta, hogy venni kéne egy lottót is:D A vonzás nem egy varázslat, aki ezt nem tudja.... Nem kell hallgatni az ilyenek véleményére, kár az embernek ezen felbosszantania magát. Buták mindig voltak, vannak és lesznek is.
A kérdező hozzászólása: Igen viszont pontosan azzal adták el és loptak meg milló embert, hogy azt állították, hogy pozitív gondolkodással ülsz a seggeden és szádba röpül a sült galamb. Leginkább a karmára hasonlít a közvetett hatás-közvetlen eredmény jellege miatt ez a 'mese', azzal a különbséggel, hogy a modern kapzsi, lebutított embereknek találták ki. "Csak képzeld el és megkapod." Ez kifejez mindent. Pl: Nem tudod bevonzani azt hogy átmenj a vizsgán, ha nem tudsz semmit, ez logika. Amiatt, hogy egy ember pénzt akart keresni egy kis fantasy-val, mert az menõ manapság, sokan meg vannak gyõzõdve arról, hogy elég akarniuk valamit. Legjobb esetben pofára esnek és belátják, hogy a vonzás hazugság, de pozitívak maradnak. De rosszabban pszichózist kapnak, legrosszabban pedig a barátaik is, mert õk is 'ezósok'! Na meg amit katyvaszolnak a kvantumfizikával a Titok c. filmben az egy vicc. Az átlag embert, ha elhiszi simán megetetik ilyennel, de aki figyel, annak leesik, hogy 'negatív energia' nem létezik, nem létezhet(az antigravitáció más). Én elmondhatom magamról, hogy különösebb megerõltetés nélkül megy az emelt fizika-matek, de ezt nem sokan, így talán még közép iskolában sem látnak egy betût sem az kvantum fizikai jelenségekrõl. És amit állítanak a filmben, tulajdonképpen kvantumfizika nélkül is tárgytalan. Az agy mágneses, stb mezeje nem terjed az embernél 2 méternél tovább, ritkán 4 métert eléri, de az ritka. Ja és végszónak: ha feltámadna a sok halott, akiket írtam a kérdésemben akkor lenne bárki, aki hisz ebben és a szemükbe merné mondani(egyesével), hogy õk tehettek róla?
Szia Kérdezõ! Azt mondod lazán megy a matek-fizika emelt. Hát figyelj, én nekem is minden megy, ha az érdekem hajt. Ettõl függetlenül, hogy fizikus szakon kezdem tanulmányaim, úgy gondolom, egy jó tudós sohasem vet el egy-egy teóriát, csak azért mert az teoretikusan hangzik, vagy mert elsõre nem sikerült bebizonyítani. Azért találták ki ezt a vonzás dolgot, mert okosabb emberek elmélyültek benne, érdekelte õket, és belátták, hogy létezik és kész. A vonzás törvényének eredménye nem egyenlõ a pozitív hozzáállás hatásaival. A vonzás ugyanis csak akkor lép életbe bizonyos dologgal kapcsolatban, ha az a dolog a DOMINÁNS gondolataink közé tartozik. olyan nehéz elképzelni, hogy a pszichénk ekkora hatással van ránk? Mit gondolsz, a pszichoszomatikus betegségek téma is csak légbõl kapott? Akkor miért van az, hogy 20 évi negatív gondolkodás és egyre erõsödõ önbizalomhiány olyan fiziológiát tudott nekem okozni, hogy totális teljesítményromláshoz vezetett. Tudod mire mentem a jó logikámmal és tanulási képességemmel, miközben annyira bíztam önmagamban, mint egy sültkrumpli? Egyszerûen az van, hogy hiába akartam jó tanuló lenni, ha egyszer valamiért fontosabb volt az agyamnak, hogy a 20 éve jól bevált kis önbecsmérlõ gondolatokat nyomassa a fejemben, hogy titkon azt higgyem magamról, hogy egy ostoba állat vagyok. Nem bírtam koncentrálni, csak a hûle pesszimista gondolataimra. Hogy lehet, hogy csomót tanultam, és a hitrendszerem egyszerûen keresztbe tett a jó képességeimbe vetett hitemnek? Ha már a logikánál vagyunk. A Bibliát is sokan szidják, mert "valótlan" dolgokat közöl. Tudod, a hittel kapcsolatos dolgoknak sohasem az a lényege, hogy AZÉRT HIGGYÜNK, MERT REÁLIS. Azért higgyünk, mert hittel egy csomó dologról kiderülhet, hogy igenis megvalósítható. Egy jó tudós mindig kételkedik. Te remekül tudsz hinni, de egyelõre úgy látom, csak abban, hogy jó eséllyel tévedhetetlen vagy ebben a témában. Szerintem meg hiányos információtömegbõl alkotsz helytelen ítéletet. Az emberek mindig is úgy jutottak egyre nagyobb teljesítményekhez, hogy elkezdtek hinni a lehetetlenben...és HÁNYSZOR DÖBBENT MEG A VILÁG? :) Csak gondolj bármilyen sikeres felfedezõre...szinte senki sem hitt bennük, de õk magukban igen. Tudták, mit akarnak, kitartással és némi kreativitással elérték. Ha el akarsz érni, jó eséllyel van rá eszköz. No, és én a vonzás törvényében erõs szerepet tulajdonítok a telepátiának. Ami viszont gyakori jelenség, nem tagadhatod, mert a legjobb barátnõm álmából átjött egy üzenet az én álmomba...és ez egy idõben. Holokauszt...Hitlernek nagyon erõs akaratereje volt, melynek köszönhetõen rengeteg embert manipulálni tudott, mert kitalálta az eszközeit. Csak a bukás gondolata vethetett véget életének és akaratának, de milyen sokáig eszébe sem jutott, hogy megbukhat! A probléma csak az volt, hogy elérte (bevonzotta), amit akart, csak ez konfliktusba ütközött a világ 99%-ának akaratával. :) Mindig az erõsebb gyõz...az nem számít, hogy milyen téren erõs...fizikai, szellemi. Az az erõsebb mindig, aki érvényesíteni tudja az akaratát, akár a másik akarata ellenében is. És igen, a vonzás törvénye létezik, csakhogy mi csak a természet kis részei vagyunk. Nem várható el, hogy a természet alapköveit megmozgassuk, és pl. örök életet éljünk. A vonzás törvénye az egy természeti törvény, és mi ezt használjuk, ha akarjuk, ha nem. Miközben használod, akkor is csak a természet meglévõ törvényeit mozgósíthatod, új törvényeket nem hozhatsz. Ha bárki mindenhatónak hiszi magát, képességei akkor is csak a természeti törvényekkel lesz magyarázható. Lehet, hogy tényleg különleges képességei lesznek, és ez erõsíti a hitét, mivel úgy látja, hogy olyanokat tud, amit mások nem, de ettõl függetlenül ez nem azt jelenti, hogy õ a mindenható. Ez csak azt jelenti, hogy a többieknek kicsi a kihatása, mert nem használják "emberfeletti" képességeiket. Szóval ez a véleményem. Néha korrepetálok diákokat, és pont ahogy te, az összes nagyon jól meg tudja magyarázni, hogy mekkora hülyeség a pozitív gondolkodás, de azt már nem veszik észre, hogy a negatív gondolkodás is mennyire önigazoló. Egyfolytában mondogatják, hogy "nekem ez nem megy", "gyengém a matek", "nehéz ez a feladat". A saját valóságukat teremtik a hitük erõsítésével. Ha szerencsétlennek érzik magukat, akkor ne csodálkozzanak, hogy ezt észreveszik rajtuk a többiek, és ezáltal csökken a támogatóik száma, amelynek következménye a sok "szerencsétlenség"... Én meg mondom nekik: "Mondd azt, hogy ez könnyû feladat! Miért volna nehéz? Elõbb vagy utóbb meg tudod oldani! Ne hidd azt az elsõ akadálynál, hogy buta vagy. Az elsõ akadály az elsõ fejlõdési pont helye. Milyen jó, ha fejlõdsz, egyre jobb leszel!" Üdv.: 21/N
mert nem találták meg az igazit...
az igazit várni kell. nem csak odamész vkihez és eldöntöd h õ lesz az.
A kérdező hozzászólása: Én nem megyek oda senkihez, hogy "te vagy az Igazim" :-))) Várni várom, de hát....
ha görcsösen keresed nem fogod megtalálni. mondjuk én egyáltalán nem keresem és így sem találom meg, tehát nem tudom... 22F
Létezik. Van akinek sikerül összejönnie vele, de van aki sosem találja meg, s élet végéig nélküle marad...De kitartás kell, és igen, nem szabad görcsösen akarni, mert akk nem lesz semmi..de akk nálad ez nem áll fennt...szóval nem szabad fel adni, én ezt tanácsolom. 18L (ja, pedig még nem is volt barátom)
szerintem igazi csak a filmekben létezik, én nem hiszek már benne=(21L
A kérdező hozzászólása: Véleményem szerint sincs ilyen, hogy "Igazi".
Szerintem sincs.:S Most ez pesszimistán hangozhat, de szerintem így van! 17/L

Miért van az hogy ha youtube-om video közben megáll onnantól kezdve nincs netem csak ha újraindítom a gépet. Flash player, java minden ami létezik le van frissítve naprakész állapotra. Valami megoldás vagy javaslat?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy csak szimplán szar a youtube. Nekem is ez a bajom vele. Nem érem be ezzel a válasszal. Csak van valami felfoghatóbb oka...

Én azt hallottam, hogy csak szimplán szar a youtube. Nekem is ez a bajom vele. Nem érem be ezzel a válasszal. Csak van valami felfoghatóbb oka...
A kérdező hozzászólása: na igen én is ezzel nyugtatom magam hogy szar a youtube csak az nem vigasztal hogy körülöttem mindenkinek jó és nem csinálja ezt a hülyeséget...
Mert az ész nem tudja felülírni a szívet. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Hát ez végképp szerencsétlen helyzet..sajnálom :(( Mi barátok vagyunk a fiuval, idén jött az osztályba, szoval minden nap látom...van barátnõje, elég jóba lettünk szeptember óta, volt bennem egy olyan hátha lehet belõle valami..de mindig mesélt a bnöjérõl, h mennyre szereti stb..kezdtem feladni..na és ekkor estem bele egy mély árokba, mivelhogy egy buli alkalmával megcsalta a bnöjét velem..ezek után nem tudtam mivan, el is jöttem gyorsan a helyröl. nem beszélt velem 1 hétig! került, nem köszönt..én meg megfogadtam hogy nem fogok odamenni hozzá. végülis megdumáltuk, mondta h szereti a bnöjét, meg h hiba volt az egész. erre persze énis azt mondtam h jaja, akkor tekintsük ugy mintha misem történt volna. Azóta dumálgatunk, de messze nem olyan jó a viszony, és nekem meg játszanom kell a szerepemet, hogy csak haver. Nem tudom, hogy kerüljem e, vagy hogy mit csináljak, de ez így szörnyûû..:((
14:07 - "Majd idõvel elmúlik, jön valaki más, aki iránt ugyanezt fogod érezni" Ez még sajnos nem elég, nem árt ha viszonozzák is különben ugyan olyan helyzetbe kerül mint amilyenben most van :)
A kérdésedben ott a válasz, az ember mindig remél. Amíg látod, találkozol vele, addig reménykedni is fogsz. Bízol benne, hogy egyszer majd talán valami változik és akkor az lesz amit szeretnél. Tudom, ilyen helyzetben vagyok én is. Az eszem azt modja hogy keressek mást, tudom hogy semmi esélyem, de legbelül még nem adtam fel. Mellesleg úgy érzem hogy lehetne is belõle valami, csupán egy "apró" bökkenõ van, mégpedig hogy a kiszemeltnek barátja van.
Sajna ilyen a szerelem. Az ember minden apró jelet képes félreértelmezni, és ez éppen elég ahhoz, hogy az a remény éljen... Ezen nem lehet segíteni. Majd idõvel elmúlik, jön valaki más, aki iránt ugyanezt fogod érezni!
3 oka lehet. Egyik az, hogy megszerzési vágyad van, és az embereknek mindig az tetszik jobban, ami elérhetetlen. Másik hogy már egyszer jártatok majd szakítottatok, vagy neki tetszettél, aztán utána egy másik fiú/lány (nem tudom hogy milyen nemû vagy) tetszett neki, és kicsit fura érzés, hogy már nem te tetszel neki, és vissza akarod szerezni (mindenkivel megesik) vagy a harmadik, hogy tényleg szerelmes vagy belé, és nem tudod elengedni. Sajnos ilyen is van :/ L/15
A kérdező hozzászólása: egyébként lány vagyok.. 14:10 ugyanez a helyzet..és az illetövel barátok vagyunk..ennél szerencsétlenebb helyzetet :(
Kb nálam is ugyanez a helyzet. Túlzottan beleszerettem a lányba, ha elõbb megismerem akkor talán most már mellettem aludna és kelne fel minden nap. De kicsit elkéstem, de valahol még mindig azt remélem, hogy lehetne belöle valami, talán történhet csoda amiben kételkedem. Szerelemnek indult a lány részéröl is a kapcsolat de kiderült 1 hónap múlva , hogy terhes és itt mintha tört döftek volna a szívembe, a gyereket megtartotta , (egy ideig úgy volt hogy nem) a pasijával szar a kapcsolata , de a gyerek miatt vele maradt. És háát ekkor még nagyon az elején voltunk a kapcsolatnak....a mai napig találkozgatunk együtt vagyunk egész napokat, és igényli ezt õ is, de nagyon rossz érzés hogy az eszem azt mondja hagyjam ott mert sosem lesz az enyém....de a szívem nem engedi mert megszerettem, talán egyszer jön majd egy másik lány akibe szintén nagyon beleszeretek és akkor el fogom tudni fogadni hogy barátságon kívül semmi több nem lesz köztünk......
Amúgy a te helyzeted milyen miben különbözik?
Azért, mert áltatod, és becsapod saját magadat, mert azt hiszed, így talán jobb és könnyebb lesz.Pedig nem.Tudom, mert én is ebben a helyzetben vagyok.Duplán rossz, mert naponta látom, és érintkezem Vele.Ráadásul a kapcsolatunk belsõséges és baráti.De az a bizonyos DE szócska mindig ott lesz bizonyos okok miatt.Ember vagy, barát vagy, jó vagy, kedves vagy, DE semmi több.Nem lehetsz több.Tudod, hogy miért.Ez a legfájóbb dolog a világon...Mármint annak, akinek ebben a világban még vannak õszinte és tiszta, mély érzései.Aki nem olyan felszínes, mint a legtöbben körülötte.
Nálam is hasonló probléma volt a 4s-emmel, nem ismerte fel a gépem, és végül kiderült, h adatkábel hiba. Próbáld másik kábellel!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de úgysem jó szerintem valahogy felkélne törni az iphonomat...nem szószerint de nemtudom hogy szoftverfrissitést sem tudok alkalmazni mert valami okból nem megy a wifim se és az itunes pedig nem ismeri fel... dE attol nem fake

Ha létezik Isten, miért van háború, nyomorúság, éhezés, halál, sok országban?

Legjobb válasz: Isten nem habostortát igért. A szabad akarattal összefügg az ördög. Halál,milyen halálra gondolsz? Hárború azért van mert mindenki nagyobb hatalmon akar lenni.

Isten nem habostortát igért. A szabad akarattal összefügg az ördög. Halál, milyen halálra gondolsz? Hárború azért van mert mindenki nagyobb hatalmon akar lenni.
Mert Isten szabad akaratot adott az embereknek, akik ezt választották. Élhettek volna békében is, de õk nem akartak, inkább háborúztak. Viszont mennyi szép dolog van a világon... Amúgy én nem tudom, hiszek-e benne, inkább csak remélem, hogy létezik. Számomra nincs annál borzasztóbb és hihetetlenebb, minthogy egyedül vagyunk egy sötét univerzumban, megszületünk, élünk egy felesleges életet, aztán elporladunk.
Mert létezik a gonosz is, és sokan nem tudnak elennállni a csábításának. Mindenük a pénz, a hatalom, ezért háborúznak, és taszítanak nyomorba milliókat.
Isten létezik! De a "szörnyûségekért" nem lehet õt okolni. Saját szabadakaratunk van, sõt létezik egyfajta Sátán is, mert ha van jó akkor van rossz is. Saját magunknak kell eldöntenünk melyik oldalon állunk, Õ nem szólhat bele semmibe. És annak aki azt írta, hogy nem létezik, csak annyit üzenek, hogy a saját hülyeségeid miatt ne mást hibáztass. Csak gondolj bele ha van egy állatod, õt sem kényszerítheted semmire amit õ nem akar, nem lesheted minden léptét, mert akkor már nem lény, hanem egy saját gondolkodás nélküli élõ sejtek halmaza.
Isten létezik. A sok borzalmat pedig magunknak köszönhetjük. Mindenkivel történnek/történhetnek szörnyû dolgok, amik tulajdonképpen próbatételek. Ha kiálltuk és kibírtuk a nehézségeket, akkor fejlõdtünk, tapasztaltunk. Szükség van a rossz megtapasztalására is, különben nem értékelnénk a jót.
HA létezik isten, ez csak úgy lehet, hogy: - kísérletezik. Nem avatkozik a világba, csak nézi, mi történik. - nem tud róla. Fogalma sincs, hogy az általa teremtett világban véletlenül élet alakult ki egy kis porszemen. - így éli ki valamilyen tulajdonságát. Élvezi, amit az emberek tesznek. Ami NEM lehet az ok: - a szabad akarat. Ennél okosabb az isten. - az ördög. Ennél hatalmasabb az isten.
Nem! Ha létezne, akkor nem lenne ennyi szörnyûség a világban! Akkor rendet tenne!
ez egyszerû....mert nem létezik;)
Ha létezik Isten, az általam ismert összes vallás szerint szinte kizárólag a halál utáni léttel foglalkozik, az elõttivel évezredek óta nem. Amikor õt hibáztatod pl. egy csecsemõ haláláért, ugyanazzal a logikával (ha hibáztatod, elfogadtad a létét) kimondod hogy az a csecsemõ már odafent van egy tökéletesen boldog világban. Akkor miért is hibáztatod? Innentõl nincs értelme a kérdésnek. Az ittmaradtakat sajnálod? Ez egyrészt önzés, másrészt évek kérdése, és mennek õk is. Mi az a pár év egy örökkévalósághoz képest? A szabad akaratról már eleget írtak mások, ebben a fizikai világban inkább az érvényesül. Mindenesetre aki szerint Isten túl okos hogy szabad akaratot adjon nekünk, annak mondom hogy ha nem mi döntenénk, éppenhogy akkor mi értelme lenne az egésznek? Hogyan is hibáztathatnánk a bûnöst aki nem maga döntött arról hogy erre az útra lép, miért kéne áldanunk az irgalmast aki csak sorsa kényszerpályáját követte? Létezik-e vagy sem, ebben a világban sosem fogjuk biztosan megtudni, éppen azért, mert ez nem elsõsorban az õ terepe, hanem a miénk, nekünk adta, ha valaki hibás a szenvedésért az mi vagyunk nem pedig õ. (de mégcsak nem is a sátán, tudtommal az ember kapott szabad akaratot, az arkangyalok nem)
A gyermekek a mennyországba jutnak. Ha a világ szerint gondolkodunk csak a földi örömöknek élünk, a keresztények a hisznek a mennyországban, a nehézségek után egy jobb élet kezdõdik, illetve folytatódik. Nem itt a Földön van a mennyország, itt csak átutazók vagyunk. Ez csak pár röpke évtized. Kérdezzétek meg az idõseket.
Ha lenne Isten miért nem jön ide elém és mutatja meg magát? A rómaiaknak nagyon sok istene volt. Más vallás nem ismeri el a keresztény Istent, mi meg az övéket. Mindenki abban hisz amit akar. Szerintem nincs Isten.
Miért, te ki vagy?
Szerintem van Isten.Miért ha eljönne hozzád Isten , odaállna eléd és azt mondaná: Helló Isten vagyok.elhinnéd?De most õszintén?Inkább jól kiröhögnéd az illetõt ...szerintem. én hiszek benne hogy itt járkál köztünk õ is .És abban is hogy ha bûnt követsz el , Isten visszaadja neked.De ha jót követsz el akkor a jót is vissza fogja majd adni neked egyszer.
Egy ember hajat vágat a fodrásznál. A fodrász munka közben arról beszél, hogy Isten biztosan nem létezik, mert annyi baj és nyomorúság van a földön. Mikor végeznek, az ember kilép az utcára, és lát egy lenõtthajú, ápolatlan, borostás férfit. Visszamegy a borbélyhoz és mondja : Borbélyok biztosan nem léteznek, hiszen ápolatlan fejû emberek mászkálnak kint az utcán !
isten nem létezik! Mikor fogják már fel?!
Amikor meg Adam es Eva volt , akkor is engedte/nem befolyasolta Evat a bun elkoveteseben....Nincs buntelen ember-mert mindenki szuletesetol fogva magaban hordozza az osbunt. Es elegge buntet minket az Isten..hisz nemsokara elpusztul a Fold.. Azok a kisbabak akik korai halalt halnak, aszt mondjak azert , mert rossz soruk lett volna/vagy szinten halal, betegsegek... Aszt akarnatok, hogy minden jol mennyen az eletetekben??--hisz ha beszelgettek valakivel a tarsalgasotok 80%-a csak panaszkodas!!!..ha minden jo lenne mirol beszelnetek??..xD Folosleges ennyit problemazni, nincs osszetartas, ugyse tudunk mit csinalni/tenni ez ellen. 16/L
18:41---HAGGYAD HOGY MINDENKI MAHA DONTSE EL ! ..hat mas nagy magyarazat meg nincs , hogy hogy keletkezett minden..:Dmegis csak jobb verzio, mint az osrobbanas..semmibol lett minden..:D:D
Imádom ezeket a kérdéseket! Szabad akaratod van, tegyél a saját a dolgaidért! Amúgy meg az az érzésem, hogy nem hiszel Istenben, úgyhogy nem is értem, hogy miért kérdezel ilyeneket. Egyben biztos lehetsz, ha van Isten, ha nincs, neked kell megpróbálni jobbá tenni a világot, ha zavar az éhezés és a háború.
Hát én szerintem nem létezik isten mert ha létezne akkor most hol van?mit csinál?gondolkozik vajon?elhiszem h egyeseknek erre is van válasz de ha létezni isten akkor létezne varázslat mert hát az isten az nem földbõl van õ láthatatlan!Gondoljatok bele ha láthatatlan akkor varázslat is lenne! Én ebben hiszek!
én vagyok az isten
Mert létezik az ember. Ha létezik Isten, akkor velünk elég nagy hibát vétett.
Ha isten létezik, akkor egy szadista abberrált állat és mint egy rossz gyerek a hangyákkal, úgy jáccadozik az emberekkel.
Nagyon egyszerü(csak egy egészen kicsit kellene gondolkozni).Isten nem gigantikus bábszinházat müködtet, hanem tiszteletben tartja az ember szabad akaratú döntését.Dönthetsz mellete vagy Ellene.Te döntesz!Sem Isten sem másvalaki nem fog helytted dönteni.Persze a döntésednek következményei vannak és lesznek.
A kérdező hozzászólása: Különben én sem hiszek benne, és azért mert más hisz benne, nem fogom bántani. a vallás magánügy, azt hiszem.Azt még aláírom, hogy az emberek nagyon sok rosszat csinálnak a világon, és azért büntet Isten, de arra senki nem tud normális magyarázatot mondani, hogy miért hal meg egy olyan kisbaba, aki csak pár napot, vagy percet él, neki mi a büne? Köszönöm a válaszokat
A 3. válaszadónak írnám: hogyha az életben próbatételek a rossz dolgok és azokat kiálljuk, akkor is ugyan ugy meghalunk mintha nem állnánk ki. És a kis csecsemõknek, vagy állatoknak, vagy bárkinak/minek mit kell kiállnia, hogyha már a születésük után pár percel a wc-kagylóban kötnek ki? vagy akit elvetetnek. velük mivan? Nem kellett semmit kiállniuk mégis meghaltak. Bocsi, de ezt ide kellett irom, az éremnek a másik oldalát is vegyétek figyelembe. És szeretném azthinni, hogy létezik. de az a szomorú igazság, hogy bármikor amikor imátkozok, hogy legyen jobb valami az életemben, olyankor csak rosszabb lessz. valami jön, ami rosszabb mint elötte volt. De, hogy válaszoljak is a kérdésre: Ezt a kérdést már én is feltettem egyszer, csak egy kicsit másképp, olvasd el ott is a válaszokat.
Isten nincs. Nem akarom bántani azokat akik hisznek benne, de tényleg, gondolkodjatok már el! Hol van? Ha megmutatjátok, elhiszem... És ha lenne, akkor NEM lenne háború, nyomorúság, éhezés, halál. Mert mivel a Biblia szerint õ teremtette az embereket, nyilván nem akar nekik rosszak. Ti akarnátok rosszat az általatok nemzett gyereknek? Ugye hogy nem.
persze, Isten nem akar nekünk rosszat. Az én (úgy értem földi) apám se akart, sõt. Mindent megadott nekem, hogy a lehetõ legjobban éljek, én mégis lázadoztam ellene és züllöttem. Egy szülõ nem akar rosszat a gyerekének, de nem is kényszerítheti.
Isten nem védi az embereket a kísértéstõl, akki ellen tud állni, halála után a mennybe jut. A gonosz emberek meg a pokolra jutnak. Mert ha nem lenne rossz, jó sem létezne. Isten hogy döntené el, hogy ki méltó a bûnbocsánatra, ha mindenki bûntelen lenne? Én ebben hiszek.
remélem nem bántok meg vele senkit de szerintem ISTEN NEM LÉTEZIK és ezt bárhol bármikor ki merném jelenteni!!! az EMBEREK azért találnak ki bizonyos dolgokat hogy megmagyarázzák vele azt amit nem értenek (pl.természeti jelenség)ez õsidõk óta így van és így alakultak ki a vallások külömbözõ ágai mertugye az sem csak egy van(volt, lesz) mégegyszer bocs ha evvel valakit megbántok
Nem baj, ha nem hiszel Istenben, majd elhiszed a pokolban.
Fiúk, lányok! Ki olvasta el a kérdést? Nem az volt a kérdés, hogy létezik-e... ha lehet, próbáljatok meg a kérdésre koncentrálni! Annak az IQ negatívnak pedig, aki a pokollal fenyeget, üzenem: õ már MOST ott van! A többieket meg ne akarja magával rángatni!
Hol ígérte nektek az Isten, hogy nem lesz a földön háború, nyomorúság, éhezés, halál?
Csak azok hisznek az ilyen hülyeségekben akik nem képesek elfogadni a világot olyannak amiylen nem képesek felfogni megérteni ezért magyarázzák az istensztorival az egészet, hogy teremtett, stb.. gyökérség... Mi az isten? egy termék. Amit az egyház meg a többi vallási csoport elad a bugyuta népnek, akik fizetnek ezért. Azthiszem a vallás a legjövedelmezõbb üzlet.. a kérdésre a válasz, nincs isten, az egész szart amit itt láttok a világban, azt meg mind magunknak köszönhetjük, mindenki hibás: hibás az aki egyszercsak úgy döntött, hogy bûnözn fog, hibás az a szülõ aki a gyerekét szarul neveli és az lesz belõle ami, hibás vagy te is ha láttad, hogy egy gyereket hogy ver másik 2 és nem léptél közben, hibás vagyok én, stb... Ez már el van baszva... ennyi..
Szerintem azért van, mert az emberek nem tudják értékelni, ami van, inkább tönkreteszik a Földet is, és ezért vannak aztán a hurrikánok is, meg a többi katasztrófa is. Jelek. Csakhát senki nem érti õket. Vagyis nagyon kevesen...
Nos igazából maga a kérdés sem túl jó. Az írott történelem legbékésebb idõszakát éljük. Európában mindenképpen, de az egész világra vetítve is. Itt minálunk, meg európában (az 56-os kis csetepatét most nem vegyük be, meg a balkán nem európa) kb. 6 évtizede nem volt háború, nem volt éhínség, nem volt járvány. Soha ilyen elötte még nem volt. A kérdésed messze nem megalapozott a mi kis szûkebb világunkban. Aztán azt se felejtsük el, hogy Isten nyilván nem fogja túlzottan támogatni azokat, akik nem hisznek benne. Erre számtalan példa van a bibliában. (amit mellesleg illene elolvasni, ha már ez a kérdés felmerül..., mondjuk ha elolvasnád nem is nagyon merülne fel szerintem) Mindazonáltal istennek egyrészrõl nem feladata, hogy bármi módon bizonyítsa létezését, másrészrõl a világ nem azt a célt szolgálja, hogy jól éljünk benne, hanem azt, hogy kiderüljün milyenek is vagyunk valójában, hogy aztán halálunk után megmérethessünk és eldõljön mi legyen a további sorsunk. Isten adott egy játékteret, nehézségeket és adott szabályokat. Ha a szabályok szerint játszunk, akkor lehet, hogy nehéz játékunk lesz, de a végén megkapjuk a jutalmunkat. Ha nem a szabályok szerint játszunk akkor ugyan lehet, hogy könnyebb a játék, de a végén meg is kapjuk a büntetésünk. Mivel a játék célja nem az, hogy ezt vagy azt elérjük, hanem maga a szabályok betartása, nyilván nem célszerû olyan körülményeket teremteni, ahol a szabályok könnyen betarthatóak. Sõt. Ez a válasz a kérdésedre.
Isten sokszor próbára tesz minket, semmi sem véletlen, szépen megmondta azt is, hogy tûz és víz fog pusztítani a világgal, ennek már voltak jelei(hatalmas erdõtûzek, cúnamik->hát mennyi ember meghalt ilyenekben is, de csak bemelegítõ, mert a világ túl nagy ahhoz, hogy ilyen gyorsan menjen, készüljetek fel mer egyszer eljön a mennyek országa:)
Isten létezik!! És mivel annyira szeret így nem láncolt minket magához, hanem megengedte hogy szabadon döntsünk!! Ezt sajnos gyakran nem jól csináljuk. Isten csakis jót akar nekünk, de van valaki aki mindenáron megakar nyomorítani minket, azt akarja hogy távol legyünk attól, aki biztonságot adhatna.Mindenáron félelmet és kérdéseket rak a szívünkbe. A magánnyal, szorongással, félelememmel az ördög viszont magához akar láncolni, ami viszont nekünk nem jó. egyetlen esélyünk van, ha hiszünk és nagyon bízunk Istenben, hiszen Õ teremtett.. miért akarna elpusztítani??? vagy bántani??? Nem tudom neked van gyereked?.... Te tudnád õt bántani? örülnél neki ha félne, ha egyedül érezné magát? szerintem nem. ezzel Isten is így van, azt szeretné ha boldogok lennénk, és hogy gyönyörû életünk legyen, amibõl csak egy van itt a Földön!! De ehhez bíznunk kell benne:) Kellemes Karácsonyt kívánok!!!
A hormonok miatt lehet. A szervezetet már kezd felkészülni a menstruációra és ez okozhatja ezt a furcsa ízt.
Így van, a menses megváltoztatja a hüvely flóráját, más lesz a folyás, általában fehér , sûrû, de nem mindenkinél.
Bár még fiatalok vagytok és a barátod valószínûleg még nem volt kismamával, de az is hasonló meglepetést okoz. A teherbeesés után megváltozik a nõi nemiszerv illata, íze. A hormonok miatt. Hát csak annyit tudtok tenni, hogy ha õt ez zavarja, akkor azokon a napokon kihagyjátok az orális kényeztetést.

Miért van az hogy valaki nem látja facebookon az üzifalamat és nem tud üzenetet írni, de viszont én meg látom meg írni is tudok neki? Viszont ha ő rámkeres akkor azt irja neki a rendszer, hogy nem létezek.

Próbáltuk azt is, hogy felkértem ujból ismer?snek, akkor jó is lett, de másnapra megint nem!

Legjobb válasz: Ilyen már nekem is volt, ez a facebook hibája. Új fiókot kellene csinálnod, és nem lenne ez.

Ilyen már nekem is volt, ez a facebook hibája. Új fiókot kellene csinálnod, és nem lenne ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!