Találatok a következő kifejezésre: Ha látok csíkot a teszten, csak (3 db)

Ha látok 2. csíkot a teszten, csak nagyon halvány, akkor az "AZ" a csík? Azt nem láthatom, ahol lenni kellene a 2. csíknak, ugye?

Halvány 2. csíkom van, csak szerdán megyek dokihoz. Hihetek a tesztnek?

Legjobb válasz: Szia!Olyan a csik mintha a háttér elszinezödött volna és benne látszik egy "fehéres"csik?

Szia!Olyan a csik mintha a háttér elszinezödött volna és benne látszik egy "fehéres"csik?
szia nekem mát 2 ször volt olyan hogy a 2. csik is látszott halványan még sem baba volt
A kérdező hozzászólása: igen, látja! szerdán, remélem, kiderül!
Szia!Remélem neked baba lesz a dologban:) )Nekem is fehér volt a háttér.Neked is látja a párod?
A kérdező hozzászólása: Elolvastam. Nekem is volt már olyan, amilyet írtál, hogy a háttérbõl emelkedett ki a csík, de ez most nem olyan. Most a háttér totál fehér, vagyis a tesztcsíklap, és van benne egy szép, szabályos, a controllcsíkkal azonos vastagságú, halvány sáv.
Nekem is olyan"tört fehér"volt!Megnézted??
Szia!Szerintem pár nap mulva csinálj még 1 tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ok, megnézem. De az enyém nem fehér, hanem szürke.
Szia!Csak azért kérdezem mert nekem is volt ilyen.Ird be: halvány fehér csík, És amire 7válasz jött az az!!
A kérdező hozzászólása: Nem, a fehér háttérben látszik a halvány, talán szürkés csík! Szerinted?
Szia! Az elsõ tesztemen a 2. csík nekem is halvány volt. Vettem egy másik fajta teszet és még este megcsináltam. Ott már nagyon erõs 2 csíkom volt. :) Szerintem tesztelj mégegyszer. Szurkolok!! 25 hetes kismami
Nem valószínû. Az csík lesz... Holnap reggel csinálj egy újat, ha biztosat szeretnél.
szia! hogy vagy? mi történt? ha volt akár csak halvány pozi teszt és barnázol, akkor sokat kell pihenni és elméletileg el kell mulnia!! írj, hogy mi történt! sok szerencsét4!!
Gabriellel két ilyen tesztem is volt, aztán 2 nap múlva megjött. Remélem nálad nem így lesz. Hány napja késik? Szerintem tesztelj újra másfajta teszttel, mert amikor én Clear blueval teszteltem gabriel után, az negatívat mutatott. Sok sikert!
:) Pont a Gabriellel jártam így. Szinte csak én láttam a csíkot, férjem mondta, hogy van ott valami, de ez bizony negatív. Elmentünk, vettünk egy másik tesztet reggelre (merthogy ez este volt) ami egyértelmûen pozitív lett. De én már aznap este tudtam, hogy kisbabám lesz. :)
szia nem tudsz rola képet küldeni?
bocsánat, de nekem nagyon sokszor volt ott a csík "helye" és szinte rögtön látszott, sajnos egyszer sem voltam terhes :( /Gabrielle-t használtam/ Kívánom Neked, hogy babóka legyen a pocidban :)
általában, ha látszik, akkor már jelent valamit, az igazi negatív teszten két percen belül még csak azt sem látni, hogy hol van a csík.
A kérdező hozzászólása: Úristen! De jó lenne! :) Bocsi, de nem tudom elhinni hogy láttam egy második csíkot! :) Köszönöm válaszaitokat, nagyon drágák vagytok!
szerintem is csík az.ha negatív lenen, akkor semmit sem látnál az egy csík mellett.nincs olyan hogy helye. ha a megadott idõn belül jött ki, akkor az bizony +
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Lányok! Mindenki válaszát nagyon köszönöm! Hát sajnos elkezdtem barnázni... Így szerintem a tesztnek már nem sok értelme van. Próbáltam egybként a pozitív tesztet lefényképezni, de a képen nem nagyon látszódott a második vonal. :( Kellemes Hétvégét Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Teljesen fehér lenne, ha negatív lenne? Nem látnám a második csík helyét sem?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, nagyon kedves vagy! Megjött sajnos a nem várt, voltam orvosnál, megvizsgált, azt mondta minden rendben, de sajnos nincsen baba. Azt mondta, nem várt elõtt nem érdemes tesztelni, mert a babák nagy része nem tud rendesen megtapadni... :( Puszi!

Ha átnézek a 2 db-os Lily teszten (lámpán keresztül) két csíkot látok az egyik a C (kontroll) helyén van, a másik lejjebb. Ha leteszem magam elé csak a kontroll csíkot látom. Ez meg mi? Ez most negatív vagy pozitív eredmény?

17 napja késik, már nem tesztelek többet, mert csütörtökön megyek n?dokihoz, ezért kérlek azt ne írjátok, próbáljak meg másikat. Köszi!

Legjobb válasz: szerintem negatív, ugyanis simán kell nézni õket, nem pedig lámpán keresztül:) esetleg meg is röngeneztethetnéd:):)

szerintem negatív, ugyanis simán kell nézni õket, nem pedig lámpán keresztül:) esetleg meg is röngeneztethetnéd:) :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy így buzdítasz! :-( Szerintem is negatív!
Figyelj, ez n em buzdítás kérdése.Ez olyan mintha én azt mondanám, h milyen szép karcsú az árnyékom, pedig még 10 kiló rajtam van szülés óta. Szerintem is negatív, de vannak még csodák!
elõzö vok, ha dokihoz mész és még mindig nem jn meg addigra és tapogatással nem talál semmit, azért kérj egy hüvelyi ultrahangot, mert nekem is csak azzal látszott
SZia. Sajnos nekem is volt ilyen, méghozzá úgy hogy volt már egy + tesztem is, és mégis megjött. Ha nem jön meg, tesztelj mégegyszer és menj dokihoz, hátha az uh-n már látni valamit. Drukkolok!
hagyd a teszteket, itt már csak a doki tud okosat mondani!potyára ne kölcs tesztre!lehet még a vége akármi is...sok sikert
Szia! A Lily nekem is ilyen. másmilyen teszttel is teszteltél? Ha igen annak mi lett az eredménye? Én Lilyvel elõször délután teszteltem, és valami hasonló volt, mint neked, alig-alig látható csík, inkább csak fényben, másnap reggel megismételtem a másik teszttel(Medi-lab) és azon egyértelmûen megjelent a csík!!! Mondjuk nekem ez még késés elõtt volt! De a doki biztosabbat fog mondani, 17 nap elég sok látnia kell ha van baba!!!! Majd írd meg légyszi mit mondott!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!