Találatok a következő kifejezésre: Ha látok csíkot a (15 db)

Ha látok 2. csíkot a teszten, csak nagyon halvány, akkor az "AZ" a csík? Azt nem láthatom, ahol lenni kellene a 2. csíknak, ugye?

Halvány 2. csíkom van, csak szerdán megyek dokihoz. Hihetek a tesztnek?

Legjobb válasz: Szia!Olyan a csik mintha a háttér elszinezödött volna és benne látszik egy "fehéres"csik?

Szia!Olyan a csik mintha a háttér elszinezödött volna és benne látszik egy "fehéres"csik?
szia nekem mát 2 ször volt olyan hogy a 2. csik is látszott halványan még sem baba volt
A kérdező hozzászólása: igen, látja! szerdán, remélem, kiderül!
Szia!Remélem neked baba lesz a dologban:) )Nekem is fehér volt a háttér.Neked is látja a párod?
A kérdező hozzászólása: Elolvastam. Nekem is volt már olyan, amilyet írtál, hogy a háttérbõl emelkedett ki a csík, de ez most nem olyan. Most a háttér totál fehér, vagyis a tesztcsíklap, és van benne egy szép, szabályos, a controllcsíkkal azonos vastagságú, halvány sáv.
Nekem is olyan"tört fehér"volt!Megnézted??
Szia!Szerintem pár nap mulva csinálj még 1 tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ok, megnézem. De az enyém nem fehér, hanem szürke.
Szia!Csak azért kérdezem mert nekem is volt ilyen.Ird be: halvány fehér csík, És amire 7válasz jött az az!!
A kérdező hozzászólása: Nem, a fehér háttérben látszik a halvány, talán szürkés csík! Szerinted?
Szia! Az elsõ tesztemen a 2. csík nekem is halvány volt. Vettem egy másik fajta teszet és még este megcsináltam. Ott már nagyon erõs 2 csíkom volt. :) Szerintem tesztelj mégegyszer. Szurkolok!! 25 hetes kismami

Csak én látom halványan a második csíkot? Ha van értelme, áttenné valaki negatívba?

Ma lenne esedékes a menstruációm, eddig nem jött meg. 5 napja hõemelkedésem van reggel. Másfél hete érzem idõnként, hogy mindjárt megjön. Szeretnék babát, ezért képes vagyok odalátni azt a csíkot... :( Esetleg látja még valaki rajtam kívül? Nem reggeli elsõ vizeletbõl van, nemrégen csináltam. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: nagyon guvasztani kellett a szemem,mire megláttam mire gondolsz.Én szürkének látom,szerintm száradási csík :(

Én ezen semmilyen második csíkot nem látok :(
nagyon guvasztani kellett a szemem, mire megláttam mire gondolsz.Én szürkének látom, szerintm száradási csík :(
Sajnos én sem látok csíkot :-( Esetleg tesztelj pár nap múlva megint.
Na mi lett belõle?
szerintem csak száradási csík, de azért tesztelj pár nap múlva újra. Drukkolok! :)
http://kepfeltoltes.hu/view/131118/DEXATIphotoeffects2013111.. Itt a negatívja. Èn ezt még szàradàsi csíknak mondanàm de drukkolok h pozi legyen ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mondom én, hogy az agyunk csodákra képes... Most látok valamit, amit mások nem. :) Azért is jó, hogy feltettem ide, mert legalább ti visszarángattok a földre.
nincs kép
Hááát a képen szürkés :( de ha élõben van színe, akkor még bármi lehet... megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Nekem élõben rózsaszínnek látszik, valószínûleg csak azért, mert én olyannak akarom látni... :( Köszönöm a válaszodat!
Elég halovány ha egyátalán van ott vmi:-( de ha csak ma kell megjönnie akkor még elég korán van... csinálj egyet reggel is! Drukkdrukk:-)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/131118/IMAG1165_www.kepfeltoltes.. Olyan izgatott vagyok, hogy a linket elfelejtettem...
A kérdező hozzászólása: Ezen a teszten valószínûleg száradási csík volt. Viszont a kérdésem kiírásakor már elkezdõdött egy új élet. Ma is voltam orvosnál, 4 hetes a terhesség, tehát közvetlenül mensi elõtt fogant meg. Egyébként még azóta sincs rendes pozitív tesztem, csak ilyen nagyon halvány valamiket lehet felfedezni hosszas fókuszálás után...

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. Csináltam 10-es érzékenységű tesztet, a tegnapi negatív, a main mintha látnék valami nagyon halvány 2. csíkot. Nem kéne már erősebbnek lennie, ha baba van a dologban?

Id?n belül is láttam, id?n túl pedig még jobban kivehet?. Azért sem értem ezt az egészet, mert amikor a lányommal voltam terhes, ilyenkor már egyértelm? pozitívat teszteltem. Az utolsó menzeszem dec13-án volt, peteérésem pedig 29-30 körül. Szerintetek? Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Nekem a második babával még a nem várt utáni 3. napon is negatív volt a teszt. Rá két napra egyértelmû pozitív lett, pedig elég érzékeny teszt volt.

Nekem a második babával még a nem várt utáni 3. napon is negatív volt a teszt. Rá két napra egyértelmû pozitív lett, pedig elég érzékeny teszt volt.
Lehet, hogy késõbb estél teherbe, mint ahogy számolod. Csinálj még egy tesztet két nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma, de tök halvány az is.
Akkor itt az ideje, hogy orvoshoz menj. :)

3napja késik. Mikor fogja már a teszt kimutatni, hogy babát várok? Minden tünetem megvan hozzá.10-es érzékenységűvel teszteltem, ha akarom látom a csíkot, ha nem akarom nem látom.

H?m 36,9-37között mindig.Csipked a hasam..nem nevezném rendes mensiszer? görcsnek.Krémes fehér sür? a váladékom.

Legjobb válasz: Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.

Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.
A vaterás teszttel semmi gond, kinézetre egyszerûbb mint a csicsás boltiak, de semmi gond vele. Nekem DPO 12-nél tökéletesen mutatta a 2 csíkot (reggeli elsõ tesztanyagból)! Az utolsó együttléthez adj hozzá 10-12 napot, hátha nem félidõben volt a peteérésed, és akkor tesztelj. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Bíztató amit írtál, köszönöm:) És gratulálok a babához:) Szép kis karácsonyi ajándék:)
Nekem 10 nap késésnél alig lehetett látni a 2 csíkot.14 napnál lett erõsebb pozitív.
Szia. Neme 8 nap után mutatta ki, a 3.napon még nem. Késõbb tesztelj, a hcg állítólag 2 naponta emelkedik erõteljesebben.
jav. nem neme hanem nekem csak az én +tesztem már 1 éves:D
Nekem kedden kellett volna megjönnie, tenap volt egy nagyon minimális barnázásom, azota semmi! Nem merek újra tesztelni, mert félek negatív lesz, a hétfõi az volt! Most megyek tesztet venni, de nem tuom, hgy próbálkozzak vele még ma vagy csak holnap reggel!
A kérdező hozzászólása: Én minden nap tesztelek..mondjuk vaterásak vannak itthon, potom összegért vettem nagyon sokat.Csak "zebrásodni" nem akarnak igazán:((
Nem valószínû. Az csík lesz... Holnap reggel csinálj egy újat, ha biztosat szeretnél.
szia! hogy vagy? mi történt? ha volt akár csak halvány pozi teszt és barnázol, akkor sokat kell pihenni és elméletileg el kell mulnia!! írj, hogy mi történt! sok szerencsét4!!
Gabriellel két ilyen tesztem is volt, aztán 2 nap múlva megjött. Remélem nálad nem így lesz. Hány napja késik? Szerintem tesztelj újra másfajta teszttel, mert amikor én Clear blueval teszteltem gabriel után, az negatívat mutatott. Sok sikert!
:) Pont a Gabriellel jártam így. Szinte csak én láttam a csíkot, férjem mondta, hogy van ott valami, de ez bizony negatív. Elmentünk, vettünk egy másik tesztet reggelre (merthogy ez este volt) ami egyértelmûen pozitív lett. De én már aznap este tudtam, hogy kisbabám lesz. :)
szia nem tudsz rola képet küldeni?
bocsánat, de nekem nagyon sokszor volt ott a csík "helye" és szinte rögtön látszott, sajnos egyszer sem voltam terhes :( /Gabrielle-t használtam/ Kívánom Neked, hogy babóka legyen a pocidban :)
általában, ha látszik, akkor már jelent valamit, az igazi negatív teszten két percen belül még csak azt sem látni, hogy hol van a csík.
A kérdező hozzászólása: Úristen! De jó lenne! :) Bocsi, de nem tudom elhinni hogy láttam egy második csíkot! :) Köszönöm válaszaitokat, nagyon drágák vagytok!
szerintem is csík az.ha negatív lenen, akkor semmit sem látnál az egy csík mellett.nincs olyan hogy helye. ha a megadott idõn belül jött ki, akkor az bizony +
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Lányok! Mindenki válaszát nagyon köszönöm! Hát sajnos elkezdtem barnázni... Így szerintem a tesztnek már nem sok értelme van. Próbáltam egybként a pozitív tesztet lefényképezni, de a képen nem nagyon látszódott a második vonal. :( Kellemes Hétvégét Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Teljesen fehér lenne, ha negatív lenne? Nem látnám a második csík helyét sem?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, nagyon kedves vagy! Megjött sajnos a nem várt, voltam orvosnál, megvizsgált, azt mondta minden rendben, de sajnos nincsen baba. Azt mondta, nem várt elõtt nem érdemes tesztelni, mert a babák nagy része nem tud rendesen megtapadni... :( Puszi!

Szerintetek ha a terhességi teszt 2. csíkjának helyét látom, színtelen, de látom, akkor az jelent valamit?

Legjobb válasz: Tegyél fel képet, ha tudsz, ne félj lesz itt olyan, aki nekiáll gartulálgatni..:) Egyébként az a teszt nega, amin nem színes a 2. csík.

Tegyél fel képet, ha tudsz, ne félj lesz itt olyan, aki nekiáll gartulálgatni..:) Egyébként az a teszt nega, amin nem színes a 2. csík.
nem.
A teszteken eleve ugye ott van a második csík helye, ami ugye ha van hcg, akkor színezõdik. Én pl. láttam már teszten ilyet, és nem voltam terhes.
A kérdező hozzászólása: 4 nap múlva kellenne megjönnie :(
nekem volt irtózatosan halvány tesztem, szinte csak én láttam, de nem kellett fény felé fordítani, és színe is volt. viszont voltak negatív tesztjeim is dögivel sajnos, na ott láttam a helyét a 2. csíknak, de mégsem lett baba. Mikor kellene megjönnie?
Tyttycon, igazad van, de csak halkan fog gratulálni :) Kérdezõ, nem pozitív az a teszt. Amit utoljáta írsz, az zért van így, hogy mondják, mert õk tényleg terhesek voltak. Ilyenkor is lehet csinálni 50 tesztet, ami negatív (vagy olyan mint a tied), (mert még nem kimutatható a terhesség) aztán mondjuk az 51. kimutatja a terhességet. Ilyenkor ezeknek az embereknek a zöme meg van gyõzödve róla, hogy az az 50 is pozitív volt, mert õk ugye terhesek lettek. (holott tök negatív, de nem tudod megmagyarázni nekik, hogy az még nem mutatta ki a terhességet). Ezután pedig minden hasonlóra azt mondják, pozitív, mert náluk is ilyen volt, mikor terhesek lettek. (az lényegtelen, hogy azok negatív tesztek voltak)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hiába raknék fel képet! Oldalról látom és színtelen szinte. Csak olvastam egy blogon, hogy valaki látta a helyét és pár nap múlva kiderült terhes...De am lehet látni a helyét vagy nem a 2. csíknak?
*gratulálgatni
Nem, az nem pozitív.
szia!teszteltél azóta?

Ha a tesztcsík helyén fehér csíkot látok, az pozitív lesz, vagy negatív?

Legjobb válasz: Negatív. Ha szürke a csík, akkor is. A Corax szokott pl. ilyen lenni. Ha pozitív egy teszt, akkor akár milyen halvány is, de rózsaszínes-pirosas csík jelenik meg!

Negatív. Ha szürke a csík, akkor is. A Corax szokott pl. ilyen lenni. Ha pozitív egy teszt, akkor akár milyen halvány is, de rózsaszínes-pirosas csík jelenik meg!
Negatív. Mint ahogy az elsõ válaszoló is írta, akkor pozitív, ha rószaszínes-pirosas árnyalatú.
Negatív, csak azért jöhet elõ a csík, mert eleve ott van és a nedvesség hatására jobban látszik. A pozitív teszthez színesnek kell lennie.
Sajnos negatív, nálam is így volt :(

Ha átnézek a 2 db-os Lily teszten (lámpán keresztül) két csíkot látok az egyik a C (kontroll) helyén van, a másik lejjebb. Ha leteszem magam elé csak a kontroll csíkot látom. Ez meg mi? Ez most negatív vagy pozitív eredmény?

17 napja késik, már nem tesztelek többet, mert csütörtökön megyek n?dokihoz, ezért kérlek azt ne írjátok, próbáljak meg másikat. Köszi!

Legjobb válasz: szerintem negatív, ugyanis simán kell nézni õket, nem pedig lámpán keresztül:) esetleg meg is röngeneztethetnéd:):)

szerintem negatív, ugyanis simán kell nézni õket, nem pedig lámpán keresztül:) esetleg meg is röngeneztethetnéd:) :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy így buzdítasz! :-( Szerintem is negatív!
Figyelj, ez n em buzdítás kérdése.Ez olyan mintha én azt mondanám, h milyen szép karcsú az árnyékom, pedig még 10 kiló rajtam van szülés óta. Szerintem is negatív, de vannak még csodák!
elõzö vok, ha dokihoz mész és még mindig nem jn meg addigra és tapogatással nem talál semmit, azért kérj egy hüvelyi ultrahangot, mert nekem is csak azzal látszott
SZia. Sajnos nekem is volt ilyen, méghozzá úgy hogy volt már egy + tesztem is, és mégis megjött. Ha nem jön meg, tesztelj mégegyszer és menj dokihoz, hátha az uh-n már látni valamit. Drukkolok!
hagyd a teszteket, itt már csak a doki tud okosat mondani!potyára ne kölcs tesztre!lehet még a vége akármi is...sok sikert
Szia! A Lily nekem is ilyen. másmilyen teszttel is teszteltél? Ha igen annak mi lett az eredménye? Én Lilyvel elõször délután teszteltem, és valami hasonló volt, mint neked, alig-alig látható csík, inkább csak fényben, másnap reggel megismételtem a másik teszttel(Medi-lab) és azon egyértelmûen megjelent a csík!!! Mondjuk nekem ez még késés elõtt volt! De a doki biztosabbat fog mondani, 17 nap elég sok látnia kell ha van baba!!!! Majd írd meg légyszi mit mondott!

Ha a negatív csík alatt látok egy fényben fehér átlátszó csíkot, akkor nem vagyok terhes sajnos. Ugye? Csak néhány tünetem van.

köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nem pozitív sajnos a teszt.... Amit látsz, az a csík helye lenne. Nem lehet, hogy korán próbálkoztál?

Nem pozitív sajnos a teszt.... Amit látsz, az a csík helye lenne. Nem lehet, hogy korán próbálkoztál?
Szerintem ha késik, pár nap múlva próbáld meg egy másik teszttel! Egyébként mivel teszteltél! Ajánlom neked a Clearblue-t. Az egyik legmegbízhatóbb! Szórítok, hogy sikerüljön neked a baba! :) Veled vagyok!

Tesztemen a csík szellemcsík vagy halvány pozitív? Ha leteszem az asztalra látom a halvány csíkot, de 5 nap késés után erősebben kellene látni szerintem. One step teszt

Legjobb válasz: Nem mindenkinek annyira magas a HCG hogy eross pozitivat mutasson.Probalj meg egy masik tesztet is,de szerintem ha ott van az a pozitiv vonalka akkor az csak is pozitiv tud lenni.Remelem gratulalhatok,nekem is harmadik napja kesik es ma veszek egy tesztet.Sok sikert

Nem mindenkinek annyira magas a HCG hogy eross pozitivat mutasson.Probalj meg egy masik tesztet is, de szerintem ha ott van az a pozitiv vonalka akkor az csak is pozitiv tud lenni.Remelem gratulalhatok, nekem is harmadik napja kesik es ma veszek egy tesztet.Sok sikert
Téves pozitív teszt nincs. Ha ott a csík akkor terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg babát várok és nem a teszt vezet félre, azért még nem élem bele magam.
Ismételd meg ha az is két csíkos terhes vagy. De szerintem így is az vagy.
mgismételted már?Én a hétvégén pozitivat teszteltem..remélem te is.
A kérdező hozzászólása: Megismételtem pozitív lett az is, de sajnos ezt követõen bevéreztem, elment a baba. De neked gratuálok!
Uristen...sajnalom, es mennyi idos lehetett?kb
A kérdező hozzászólása: 5 hetes "terhes" lehettem.
Nagyon sajnálom. Fel a fejjel kitartás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!