Találatok a következő kifejezésre: Ha látni már (86 db)

Mit tegyek? Van egy fiú. Tökéletes test, kék szemek, ott lakik tőlünk egy saroknyira, és aranyos. De egyszerűen félek viszonozni a közeledését, mivel a hasamon van egy nagyon nagy seb és félek, hogy ha látná, már nem tetszenék neki. 17/L

Legjobb válasz: Hát babám, taktikát kell változtatnod. Sajnos a csöcs kirak, láb szétesz, numera majd beszélgetés helyett a következõket kell bevetned: Mell kirak (opcionális), beszélget, beleszeret, majd ruha le, láb szét. Ennyi, Nem ördöngösség, csak a sorrend más, az eredmény meg tartósabb. ;)

Hát babám, taktikát kell változtatnod. Sajnos a csöcs kirak, láb szétesz, numera majd beszélgetés helyett a következõket kell bevetned: Mell kirak (opcionális), beszélget, beleszeret, majd ruha le, láb szét. Ennyi, Nem ördöngösség, csak a sorrend más, az eredmény meg tartósabb. ;)
Az ember nem a sebet nézi :/ Ha tetszel neki, és szimpi vagy neki igy is ugyis fogsz neki tetszeni.
Hát jobb ha most tudja meg mint késõbb.Mond el neki, vagy mutasd meg. :)
Ha közeledik semmiképp ne hagyd ki az alkalmat(szerintem), mert ki tudja hogy mikor akad egy következõ lehetõség....na meg persze ne is emlitsem a "Mi lett volna ha..." effektust! Ne hagyd hogy a testi "hibáid" korlátozzanak, mindenkinek úgy kell téged elfogadni, amilyen vagy! Ha nem teszel neki akkor PUSZI PÁ! mehet amerre lát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segített:) )Csak ügye még így is elég nehéz://

Ha nov.4. -en volt az utolso mensi es van 2 pozitiv tesztem, akkor hany hetes vagyok pontosan? Doki latna mar valamit? 2 napja kesik.

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Gratula!!! Még ez elég pinduri terhesség, dokihoz inkább a 6.hét környékén érdemes menni, mert addigra általában már van szívhangja is a babának!!! Most még csak petezsákot látna a doki, mást nem.

http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Gratula!!! Még ez elég pinduri terhesség, dokihoz inkább a 6.hét környékén érdemes menni, mert addigra általában már van szívhangja is a babának!!! Most még csak petezsákot látna a doki, mást nem.
A doki a petezsákot látná és utána még visszahívna uh-ra. Gratulálok hogy pozitív a teszted! Keresd fel a nõgyógyászt hogy megcsinálja az uh-t!!
A kérdező hozzászólása: koszonom nagyon kedvesek vagytok! :)
Sziasztok!nekem is nov.4-én volt az utolsó menszem, így hát nekem is 2 napja késik, de én ma reggel csináltam 1 tesztet és negatív, de viszont émelyegtem és feljött a savam ami nem szokott.szerintetek meddig várjak a következõ tesztel?már több mint 1 éve probálkozunk!Zsu
Ja bocsi gratulálok!:)
Ja és még valami az 5-dik héten vagy akkor és augusztus 11-re lennél kiírva.én már megnéztem csak azért tudom!:_)Zsu
A kérdező hozzászólása: köszi csajok! :)
A pozi teszt után (4-5 hetesen)érdemes elmenni UH-ra. Mert ha méhen kívüli a terhesség akkor még két hétig ne növekedjen a méhen kívül, mert akut hasi katasztrófához vezethet, ami azt jelenti, hogy a hasûrbe véreznél. 4-5hetesen I. UH, hogy megállapítsák méhen belüli, 2 hétre rá, szívhang, hogy él e a baba.
Sziasztok! nekem sajnos csütörtökön megjött, igaz 2 napig tartott, de ez már jó ideje így megy már nálam, ugy hogy kezdödhet elölröl a program, csináltam még 1 tesztet ma a biztonság kedvéért, de negatív, hát majd csak összejön.van már 1 3 éves kisfiam õ is megváratott minket, ugy látszik a következõ is!Zsu
szia! mikor teszteltél?
Igen, látna. Hüvelyi ultrahanggal.
van pozitiv teszted? 32
A kérdező hozzászólása: nincs, egy negatív van.:S
A kérdező hozzászólása: 1 hete...
A vélt fogamzástól számítva 20-25 nappal lehet a terhességet ultrahanggal igazolni. A tesztek jó pár nappal hamarabb "látnak" mit a dokik. Ha egy hét késéssel is de március 20-a után megjött nincs igazán valószínûsége a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor tuti nem sikerül most...:S


28 hetes terhes vagyok, ha most mennék 4d ultrahangra látnám már a drágám minen részét hogy éppen kire ütött?

Legjobb válasz: Hogy kire ütött azt még talán nem, de az arcocskáját látni.A babám az ultrahangon felvett egy pozt és kb 1 hónapos koráig ugyan olyan pozba volt mindig.Én 22 hetesen csináltattam

Hogy kire ütött azt még talán nem, de az arcocskáját látni.A babám az ultrahangon felvett egy pozt és kb 1 hónapos koráig ugyan olyan pozba volt mindig.Én 22 hetesen csináltattam
Én 30. hetesen voltam, teljesen tisztán nem , de pl a nagyon jól látszodó helyek pl. szem forma, száj, orr ezeket nagyjából lehet látni. Viszont a tapasztalatom az hogy az újszülött babák ha mondjuk anyára hasonlítanak pár hónap múlva teljesen elkezdenek apára hasonlítani. Nos az én lányom nagyon rám hasonlított, még az uh-os csaj is megjegyezte, ki tudja...:D

Mit tegyek, ha nagyon szeretném látni Mario Casast?

Imádom! Nem láttam sok filmjét,viszont nézek mostanában róla és barátnõjérõl (María Valverde) interjúkat és nagyon jók,Mario nagyon odaadó a rajongóival szemben. Chatel velük,fényképeket készít velük,kisebb ajándékokat adományoz és egy csomó helyen szerepel stb. Nem tudok spanyolul,de az interjúk lefordításában segít egy ismerõsöm :) És Mario pasinak sem utolsó,egyáltalán nem :D

Legjobb válasz: Nyugodj meg ez csak fellángolás. Én is 15 vagyok, és nekem is voltak hasonló érzéseim idõsebb férfiak iránt. És ez nem gond. Jó dolog, ha megnyugtat a hangja, a képei. De azért vedd észre a környezetedben lévõ srácokat is, mert sokkal valószínûbb, hogy valamelyikükkel kialakíts egy kapcsolatot, mint Mario Casas-sal. De ez egy idõ után, mikor érettebb leszel el fog múlni, mert ez csak rajongás és nem szerelem. Addig pedig jó, hogyha "ott van neked", mikor ideges vagy, mert mint írtad lenyugtat. Nekem például Johnny Depp volt ilyen, és bár még mindig nagyon vonzónak látom, egyáltalán nem vágyok arra, hogy bármilyen kapcsolatban is legyek vele. Na jó azért persze szívesen váltanék vele pár szót, de mégis... Szóval nyugi!

Nyugodj meg ez csak fellángolás. Én is 15 vagyok, és nekem is voltak hasonló érzéseim idõsebb férfiak iránt. És ez nem gond. Jó dolog, ha megnyugtat a hangja, a képei. De azért vedd észre a környezetedben lévõ srácokat is, mert sokkal valószínûbb, hogy valamelyikükkel kialakíts egy kapcsolatot, mint Mario Casas-sal. De ez egy idõ után, mikor érettebb leszel el fog múlni, mert ez csak rajongás és nem szerelem. Addig pedig jó, hogyha "ott van neked", mikor ideges vagy, mert mint írtad lenyugtat. Nekem például Johnny Depp volt ilyen, és bár még mindig nagyon vonzónak látom, egyáltalán nem vágyok arra, hogy bármilyen kapcsolatban is legyek vele. Na jó azért persze szívesen váltanék vele pár szót, de mégis... Szóval nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, valami ilyesmi válaszra vártam legbelül! :) Persze, észreveszem én a körülöttem lévõ fiúkat is. Mariora azért nyilván nem úgy gondolok hogy "huu de összejönnék vele" vagy ilyesmi, mert ez õrültség. Csak vonzó pasi szerintem, és úgy ott lennék Spanyolországban, hogy láthassam. :) Szóval õt azért nem veszem egy kalap alá a körülöttem élõ fiúkkal, ez a kettõ teljesen más dolog.
Szuper! Ez így teljesen rendben van. És egyébként nincs mit.
A kérdező hozzászólása: :) )

Ha látni hogy már mozognak az anya hasában a macskák akkor kb. mennyi idő van hátra a születésükig?

Legjobb válasz: osszesen a vemhessék elejétõl végéig 57 68nap tellik el

osszesen a vemhessék elejétõl végéig 57 68nap tellik el
Az ellés akkor várható, amikor a macska cicii megduzzadnak. Azt szokták mondani, hogy letõgyel.
Ha már látszik, hogy mozognak a picik, akkor max 1 hét van hátra.

Több mint egy hete késik, egyébként a ciklusaim szabályosak, nem értem a dolgot, feszül a mellem, gyengébb vagyok, mégis 3 tesztem negatív, lehet tul korai volt? Ha jövő héten elmennék dokihoz, és baba van már látna vmit? Vagy ne reménykedjek?

Legjobb válasz: A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
de igen is reménykedj lehet, hogy a teszt még korai csináltass inkább vérvizsgálatot az tuti. elmehetsz orvoshoz de még lehet, hogy korai lenne de nem árt ha tud róla, és lehet, hogy te is megnyukszol, csinálj több fajta tesztet, és ne idegeskedj az nem tesz jót. drukkolok neked, Letti.
Szerintem is csinálj még egy tesztet legalább! Azonban ha továbbra is negatív és mégsem jön meg, menj el orvoshoz. Nekem van ismerõsöm, akinek nem lett pozitív tesztje, de a doki látta már a petezsákot... ha egy hete késik, akkor olyan 5 hetes vagy most, a 6. héten már a petezsák jól látszik, jobb uh-gépen a baba is és a szívhang is lehet hogy hallható!!
Ha soha többé nem látnám az illetõt, akkor már úgyis mindegy lenne, szóval elmondanám... :)
Én elmondanám, mert biztos, hogy megbánnám, ha nem tenném. :)
mond el !!
Nincs veszíteni valód, többet úgyse látod, mond el, próba szerencse ;)
A lényeg, hogy szerintem csak fájdalmat okozol neki és nehezíted a továbblépést, mert lehet, hogy akarva akaratlanul is hamis reményekkel áltatod.
semmi értelme!
Ha tudja és nem lesztek együtt, akkor mi értelme? Velem már eljátszották.Utána azt kívántam egy darabig, hogy bár ne ismertem volna meg soha.Szerintem kár vakargatni a sebeket, mert csak fájdalmat okozol vele.Ha nem tudsz vele összejönni, akkor ne mondj neki ilyeneket, mert olyan helyzetet teremtesz, mint amikor a bezárt kiéheztetett kutya elõtt meglobogtatják a húsdarabot, amit soha nem kap meg.
el.
minek? elhidegülés lett... az azt jelenti kb. hogy õ rúgott el magától, mert én nem vagyok kötsög és rideg olyannal, aki normálisan viszonyul hozzám. ezek után, mit mondanék neki? azt biztos nem: jaj de szeretlek! kb. tömény csalódottságot éreznék, azt, hogy van egy rakat [email protected] emlékem vele kapcs., amiket igyekeznék elfelejteni. ha lenne is mondanivalóm, az csak trágárság lenne, a sértett egóm irányította sértések. de azt meg minek mondani... majd egyszer vele is lesz valaki szemét, éljen ahogy akar, én is ezt teszem. ha meg én hidegülök el, annak igen súlyos oka volna és akkor nem mondom hogy szeretem, mert már nem lenne igaz.
Remélem, nekem akarsz vallomást tenni )végülis lehet, hogy a szerelmed ismeri ezt az oldalt)
Azt mondjak egy jo gep 1500hcg es erteket mutat ki.huvelyi volt?ha minden rendben penteken latszodni fog.szoritok.
A kérdező hozzászólása: sima hasi volt.köszi
Nem tudom a vérvételem, kimaradás szerint 5+6 voltam, 8 mm-es petezsákot látott, pedig dundi vagyok.amúgy meg 3+2 voltam szex szerint.nekem hétfõn kell mennem.
A kérdező hozzászólása: na, pár mm-es petezsákot látott az orvos, 22napos lehet a baba.2hét múlva szívhangot hallgatunk. :) nagyon boldog vagyok
Nem tudod, pontosan mennyi?Én még hétfõig várhatok. 24. naposan volt 8 mm.
A kérdező hozzászólása: nemtudom, ezt írták a papírra, hogy pár mm.
Köszi!Akkor én is nyugodtan vagyok.Remélem látok pocaklakót hétfõn. 2011.10.04-re írt ki a gép.Téged?
A kérdező hozzászólása: nem mondták még. 2hét múlva szívhang ha minden jól megy, gondolom majd akkor mondják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!