Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni a bébihordozót, kell-e (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autópályán a belső sávban, haladhatok-e 130 km/h-val tartósan, eltekintve a hátsó kerekek kompenzációjától ill. a kisebb útegyenlőtlenségektől, ha nem veszélyeztetek senkit?

Kérdésem a KRESZ 36.§ (2) pontját érinti.

25

Ebben a forgalmi helyzetben a piros lámpa kinek szól?

http://kepfeltoltes.hu/view/121106/587907426n_vtelen_www.kep..

10

Hol lehet panaszt tenni BKV sofőrre?

Meg van a járat száma, csak nem tudom hogy hova lehetne írni.

9

Tudnátok mondani olyan tárgyakat, árukat amik fokozottan robbanás és tűzveszélyesek? (kép is jöhet hozzá)

8

Hogy zajlik az eü vizsga? (2012)

Vannak 2012-es tételek? Változott valami az elmúlt pár évhez képest? Láttam régebbi tételeket, és amiket most tanulunk az zéró.

0

Hogy kell kozlekedni tobb savos uton?

pl ha leakarok terni a savrol egy utcaba akkor a hatamnal meg kell hogy aljanak? es melyik savra kell besoroljak ha balra akorok fordulni egy negy savos uton?

3

Nagyon égő jogsi nélkül lenni 23 évesen?

Férfi létemre nagyon bánt hogy nem sikerült megszereznem a jogosítványt. Miel?tt még nekem esnének hogy ilyennek nem való autó megjegyezném hogy nagyon jól vezetek de amióta minden pénzemet belefektettem a jogsiba és a vizsgáztatok korruptsága miatt ennek ellenére sem sikerült megszerezni.

11

Hogyan tudnak biztosnságosan közlekedni a limuzin sofőrök, amikor nekik nincs belső visszapillantó? Nem veszélyes ez így?

7

A Velotech 3W LED biciklilámpa hamar lemeríti az elemeket?

2

Hogyan működnek, és milyen fajta fékek vannak egy mozdonyon/szerelvényen?

Általánosságban Magyarországon milyen fékek vannak egy vonaton?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!