Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni a bébihordozót, (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A városok bejáratánál vannak azok az íves lassítók a jobb sávban. Mit követel az az autós, aki a lassító autókat szembesávban, bal sávban egyenesen, kb.70-el leelőzi, majd visszahajt eléjük?

8

Meg lehet-e állni a nem-lámbás zebrán FORGALMI okokból?

Tehát gyalogos nem jön, igy nincs kinek elsőbbséget adni. Jön a gyalogos, én már ott állok. Jogos-e a fölháborodása? Szerintem nem.
Vö: anno, mikor a jogsit szereztem volt egy helyzet, amikor a villamos sinekre kellett ráhajtanom. Azt mondta az oktató, hogy elsőbbsége van a villamosnak, amikor ráhajtok. De ! Ha már rajta állok és mögém érkezik a villamos, nem kell lehajtanom róla. Az elsőbbséget megadtam, mert nemjött a villamos, de forgalmi okokból feltarthatom. Szerintem ugyanez a helyzet a nem-lámpás zebrával is.
Ha valaki szerint FORGALMI okokból tilos a zebrán megállni, légyszives idézze a KRESZ pontos pontját. Köszi

4

Fékhibás autó vontatható-e sofőr nélkül saját lábán vonó háromszöggel (hogy ez mi, az itt látszik EBAY SHOP - search :160664779784-) hátravitt világítással. Kell-e a vontatott járműre biztosítás, érvényes műszaki? Egyéb feltételek?

5

Amikor kétes, hogy kinek kell félrehúzódnia, megállnia kikerülés miatt, inkább álljak meg én?

Van mikor mind két oldalon van valami parkolóautó. És mikor megyünk egymással szemben, mindig arra gondolok, hogy "huhh, vajon megáll?"
Vagy mikor az én oldalamon van, és úgy gondolom, hogy "áhh, majd lassít, addig gyorsan eljövök".

De ez rossz felfogás, mert lesz majd olyan aki nekem jön, és még mondja is, hogy "neked kellett volna megállnod! Na sebaj! Betétlap!" ugye?

2

Nagy gáz van abból, ha kikerülök valakit, és jönnek szembe?

Nem fognak belém jönni frontálisan DIREKT csak mert szabálytalan voltam ugye?

3

Hallottam egy olyan hülyeséget, hogy ha papucsban mész biciklivel azért büntet a rendőr. Ebből mi igaz?

Amúgy a rendőr miért sündőr?

12

Most szerzem a jogositvanyom es nem volt orvosi vizsgalatom, mert becsaptak. Ez baj? Bovebben lent.

Beirtak h megjelentem orvosi vizsgalaton es szemuveges vagyok ennyi a bajom. Csakhogy a vizsgalat dijaert engem orvos nem latott. Lehet ebbol bajom? Vagy ha el akarom erni h elvigyen orvoshoz, akkor a fonok beraghat es nem fogok atmenni a forgalmi vizsgan. Mi a teendo?

13

Román ember vagyok román auto. Gyors menés, ezért kaptam nálatok 300ezer büntetést, nem fizettem. Ha megint megyek hozzátok, igazoltatnak, látják a biztonságiak a tartozást?

16

Akkor lehet behajtani egy kereszteződésbe, ha azt el is tudjuk hagyni. De ha nem, mit kell tenni?

Araszolt a sor benn pesten, mert lezártak egy sávot egy ráfutás miatt, és végig hosszú sor állt. A mögöttem lévő is átjött a lámpán, de megállt még benne a kreszteződésben. Közben piros lett, és szemből kanyarodtak át balra. És a hapek nem fért el, és nyomta a dudát a mögöttem lévőre.
Most minek? Nem tudott se hátrébb vissza menni, se mögém nem tudott jobban bejönni.
De felháborodottan nyomta rá a kanyarodni akaró a dudát.

Ilyenkor mit lehet tenni?
És ha nyomják a dudát miért lesz jobb? Akkor se tud majd lebegni az autó...

4

Mi történik, ha lefotóznak 300 km/h-val autópályán?

Ahol 130 a megengedett, a rendszám magyar, a tulaj kiléte fellelhető, a vezetőé konkrétan nem. Ilyenkor 300e közig bírság az objektív felelősség elvén?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!