Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni a bébihordozót, (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Előzésnél, sávváltásnál balra kell hátrapillantani, tolatásnál pedig jobbra?

6

Törött szélvédőért és (jelentős) túlsúlyért mit kaphatok?

1,5T teherbírású céges Sprinter-t hajtok. Szélvédője lassan fél éve egy fa rajzolatának megfelelően elrepedt (felverődés) de a vezetőség még nem jutott el odáig hogy megcsináltassa. Faterom szerint a szélvédőért semmit, max megad egy időpontot a rendőr, hogy mire kell kijavítani...

Másik kérdés a súly, maximális terhelhetőség 1,5T, viszont most például lisztet kéne fuvarozni, 3 lap az minimum 2,1T, de a főnök jobban örülne 4 lapnak, ami majdnem 3T. Oké, kifizetik a büntetést - apósjelöltem a főnököm - de én kaphatok vmit? Jogsi bevonás, büntetőpont?

2

Budapesti közúti elsősegély vizsgahelyek közül melyiket ajánlanátok? Kinek hol volt jó tapasztalata?

Széll Kálmán tér, Erőmű út, Mester utca, Váci út, Ady Endre út?

1

Tényleg mindent megtehetnek, és megcsináltathatnak mindent?

Pécelen út felújítás van októberig, ezért csak az egyik sáv használható. Emiatt délutánonként nagy dugó szokott lenni. Akik türelmetlenek vagy közelben laknak, azok a mellékutakon mennek. A legelső út egy kisebbségi telep elött halad el. 5 nap sem telt el és 30-40cm-s árkokat ástak az útra. Nem is kell részleteznem szerintem, hogy ez mit csinál az autókkal. De mivel homokos köves útról beszélünk hamar betemetődtek az árkok. 20 nap múlva elmentek reklamálni, hogy mi az hogy elöttük autósok mennek el. Elre az önkormányzat kinyalva a seggüket kitett egy behajtani tilos táblát, és rendőröket is kiküldtek egyből. Aki oda bemegy 15000 FT kell fizetnie. Na, és hogy kiderüljön megérdemlik-e, hát NEM. Lopnak csalnak nem dolgoznak, de azért BMW-kel járnak, szemetelnek, de föl vannak háborodva ha valaki helyettük összeszedi, és eléjük teszi összeszedve zsákokban. Egyébként nem zavarja őket. Kapják a rengeteg segéjt amit cigire és piára költenek, arról nem is beszélve, hogy a 4 éves gyerek is kap és az utcán szívja.

Komolyan megtehetnek bármit? De ha őket jelentik fel még nekik áll feljebb. Elkéne küldeni őket a pi****a. Ez nem rasszizmus mert a normális romákkal semmi gondom, de az ilyenekkel?

4

Tényleg baj, ha kétszer nézek körbe, mielőtt kimegyek egy főútra?

Hasverom beszólt. "Haver, ha kétszer nézel körbe, az azt jelenti, hogy elsőre nem néztél rendesen szét!" De én meg biztonságosabbnak érzem, hogy elnézek balra, majd jobbra, majd megint balra, és jobbra, és utána indulok meg.

De a haverom azt mondja elsőre kell jl szét nézni, teljesen felefleges kétszer!

Igaza van? Elsőre nézzek szét jól?

8

SZlovákiából, rendszámos 50ccm-es kismotorral (rendszámos 2 személy szállításra alkalmas hivatalosan). Lehet vinnie utast Magyarországon is?

Jönne át az egyik ismerősöm csak nem ismeri a belvárost és megvárnám egy helyen és úgy mennénk tovább,felülhetek mögé?

3

Csongrádi vagyok Egy ideje, szolgálnak, a környékünkön segédmotoros r. -járőrők rendkivűl szemetek. Kamionos kolegámat megállitva feltettek egy költői kérdést 5000ft? -vagy keresünk valamit. Minap Baján is elhangzott ez a kérdés.

3

Kedves Autósok! Azoktól kérdezem, akiket nem érdekel a gyalogos a gyalogátkelőhelynél. Miért nem álltok meg, és engeditek át a gyalogost?

Igazán érdekel, hogy a KRESZ betartása csak ebben a helyzetben nem fontos, vagy más eseteknél sem? Általában 3-4 autós enged át.

29

Az jó, ha előre tervezek a vezetésről?

Például, ha nagyon messze vagyok, még délben elindulok, hogy haza érjek, mert ha délután indulok el, akkor számolnom kell azzal, hogy esetleg a lenyugvó nappal szemben mehetek több tíz kilométert, vagy éjszaka a sötétben.

Ha oda kell érni valahova, ahova maga csak az út 10 perc, ha az ember betartja a sebesség határokat, de én elindulok olyan fél órával előbb is, mert v olt, hogy végig kifogtam 7-8 megállót mentem a busz mögött, pirosat kaptam vagy 5 lámpánál, és a vonat is előttem jött be tehervonat, és begurult az állomásra. Vagy tudom, hogy csinálják az utat, és sokat kell állni várakozni, mert irányítják a forgalmat, akkor előbb elindulok.

Amikor ráértem, elmentem másik utcákon, másik útvonalon, hogy megnézzem, ha lezárják az utat, merre lehet kerülni.

Ha ivás van, és tudom, hogy holnap délelőtt vezetnem kell, akkor nem hajnali 3 ig hulla részegre piálok, hanem befejezem és még mielőtt lefekszem kijózanodok.

Sokan meg ilyeneket nem csinálnak, és kérdezik, hogy "Hova akarsz menni? Még korán van!" Én meg mondom, hogy ja de nem a legjobb lemenő nappal szemben vezetni szerpentinen akár!

De lehet furcsa vagyok, de jó ha ilyenekbe én bele gondolok, felkészülök?

3

Az M0-s nemrég átadott új 3 sávos szakaszán (M6 és 51-es út között), ahol nincs korlátozás, feloldó tábla van, mennyivel lehet menni?

Minek számít ez most autópályának vagy autóútnak? Mennyi a megengedett sebesség. Ahogy szoktam látni mások is bizonytalanok rajtam kívül, hogy mennyivel is lehetne menni.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!