Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni a bébihordozót, (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudok még biztonságosan autót vezetni?

2010-ben szereztem jogosítványt. Apám nem engedett egyedül vezetni, mert féltette a kocsiját, csak ha velem volt. Szinte mindig üvöltözött vagy belekötött a vezetési stílusomba (nem volt veszélyes,csak más), így sokszor nem tudtam figyelni, felidegesített, és egyszer majdnem egy kisebb baleset is volt. Azt mondta, nagyon nagy hibákat vétek. Így alakult, hogy már 1,5 éve nem vezettem, mivel ugyebár Õ nem adja oda, nem jön velem szívesen, és egyelőre nincs lehetőségem kocsit venni. Szeretnék majd egyszer, és vezetni is, de ennyi idő kihagyása után aggódok. Biztonságos, alkalmas vezető szeretnék lenni. Lehet még így?

24/L

6

Ha színtévesztő vagyok lehet b-kategóriás jogositványom?

kresz,

7

Hogy lehet büszkének lenni arra, hogy béna volt és összetörte a kocsit?

Béna volt, pontosabban felelőtlen, mert szakadó esőben repesztett az utakon, és volt ahol jó nagy tócsa volt elmondása szerint, és egy éles kanyarban lecsúszott a kocsi az útról, mikor kanyarodott, és bele a szántásba.

És ezt büszkén meséli mint valami hőstettet másoknak.
Mikor ott vagyok, és elkezd valakivel beszélgetni, ilyeneket mond, hogy "Jajj, képzeld b+! Összetörtem a kocsit! :D Nagyon nagy volt!"
Sőt egyszer csak elkezd röhögni, kérdezem tőle mi van, erre azon röhög, hogy hogyan törte össze.
Azt mondja mikor kiszált a kocsiból nem bírt a röhögéssel leállni.

Hogy lehet erre büszke? Mások inkább meg sem említik, ha bénáznak, Õ meg még valami fantasztikus sztoriként meséli boldog-boldogtalannak, hogy összetörte az apja kocsiját.
Ráadásul nem is a sajátját. :D

11

Hány ember vezeti a vonatot illetve a metrót?

Metróba látom hogy két ember van a vezetőfülkében, de a vonatokon is két ember van a mozdonyban?

2

Ha valaki egy közúti balesetben elalvás miatt életét veszti, a szakértők hogy tudják megállapítani, hogy ő elaludt? Csak valószínűsíteni lehet, nem?

3

Honnan tudok venni motoros ruhát?

Protektoros dzseki,kesztű
Sűrű szövésű nadrág
Bukósisak,magas szárú cipő?

7

Nagyatádról Marcali-ig mennyibe kerül egy diákjegy? Sürgős! 16/L

2

Valóban rá dudálhatok valakire, aki figyelmetlen volt, de elkerültem a balesetet?

Egyszer kijöttek elém körül nézés nélkül mikor fpúton haladtam, és neki elsőbbség adás kötelező táblája volt.
És láttam, hogy el se néznak felém, néznek jobbra, és azzal a lendülettel lazán kijött, és ment.
És rendesen fékeznem kellett, hogy ne csapjam a kocsiját oldalba.
És velem volt az ismerősöm, aki régóta vezet, meg jól is tud, és azt mondta, ilyenkor nyugodtan feküdjek rá a dudára, már csak a sdaját érdekében is.
Mondtam, hogy "de miért, nem volt baleset, meg tudtam állni."
Azt mondta azért, mert hadd tanuljon belőle.
Legközelebb majd egy kamion fog ott jönni, ami 20 tonnás, az majd nem fog így tudni megállni, mint te.
Csak az életét mented meg ezzel, vagy netén másért, ha egy biciglist nem fog észre venni.

De egyfelől az oktatóm azt mondta nem szabad dudálni, főleg nem Magyarországon, ahol utána leszorítanak, és kirántanak a kocsiból, vagy majd a fél tégla fog kierpülni az előtted haladó kocsijából.

Most ha ilyen van, meg tudok állni, ki tudom kerülni, miért dudáljak? Vagy tényleg tanulnak ebből, ha rájuk dudálok 1 nagyot, utána figyelni fognak?

14

A Bakáts téren a Ráday utcából érkezve és egyenesen haladva elsőbbséget kell adnom a jobb felől, a Bakáts utcából érkező autónak? (Egyikőnknek sincs elsőbbségadás táblája, viszont én egyenesen haladok ő meg jobbra fordul egy T-kereszteződésben)

4

Hogy lehet utaztatni egy 9 éves gyereket Magyarországon személyautóval (kis mikrobusz)? Pl. Nyíregyen belül.

Szóval milyen biztonsági intézkedések kötelezőek.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!