Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni a (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez hogyan lehetséges?

hogy lehet az hogy egy olyan ember jogosítványt kap autóra, meg nagymotorra aki a fél szemére teljesen vak?

9

Hogy tudok lassan és biztonságosan közeledni egy kereszteződéshez?

Tudnátok tippet adni, hogy tudok óvatosan megközelíteni pl egy elsőbbség adás kötelező táblát? Most tanulok vezetni és ez a mumus nekem pedig ez nagyon fontos a vezetésben. Vissza kapcsolok kettesbe de vagy rángat az autó vagy túl gyorsan érek oda és nem tudok szétnézni.

6

Mi van akkor ha az orvosi alkalmasságidba azt írták hogy szemüveget kell használnod, de azóta voltál szemészeten, és kiderült hogy már nem kell. Ha visszamész az orvoshoz kijavítja neked, vagy újra ki kell fizetned?

1

Az egykerekezés (motorral) szabálytalan? Mennyire büntetik?

Csak érdeklődésszinten, ha nem veszélyezetetek senikit, nem forgalmas úton egykerékre áll a motor, azt tiltja a KRESZ? Ha igen, akkor ponosan milyen szabály?

És ha szabálytalan, akkor milyen büntetésre lehet számítani?

11

Mennyire biztonságos a közlekedés (BP.14. k. Teleki Blanka út)?

https://maps.google.hu/maps?saddr=Teleki+Blanka+u.&daddr=Nag.. ez lenne a kérdéses útvonal. Gyalogosan este 8-9 esetleg 10óra körül mennyire biztonságos a Teleki Blanka u. "pucér" része

1

Ha biciklivel megyek városon kívül, akkor kötelező a bukósisak használata?

4

Akkor ezen adatok szerint mér a traffipax?

Tudom már lerágott csont a téma, de mindenki mást mond még ebben a topikban. Régen találtam már ezt a rendőrségi közleményt (

10

Valóban nem ajánlott a 4-es főút kezdő vezetők számára? Most tettem le a jogsit és az oktatóm azt ondta, hogy amíg kezdő sofőr vagyok ne menjek huzamosabb ideig rajta.

6

A kisbuszok miért szerepelnek annyit a baleseti jelentésekben?

Egy okot találtam: a tengelyük és a kerekük akkora mint egy normál személyautóé, de a súlyuk nagyobb és magasabbak is, így nehezebb őket irányítani, főleg ha meg vannak pakolva utasokkal vagy áruval is.

7

Ha részegen bringázom és lecinkel a rendőr azért kapok büntető pontot? Ugorhat a jogsim? Mennyire vághat meg?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!