Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni a (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pestiek! Ezen az útvonalon szabad kerékpárral közlekedni?

https://maps.google.hu/maps?saddr=Budapest-D%C3%A9li&daddr=B..

8

Két autó tükre menet közben összeér. Rettenetesen sietsz ezért megállás nélkül továbbhajtasz. Mire számíthatsz?

13

Rémlik valakinek olyasmi, hogy ha az úttestnek csak az egyik oldalán van összefüggően beépített terület, akkor az nem minősül lakott területnek?

7

Ha minden szabályt betartva elhaladok egy rendőrautó mellett és rájuk nyújtom a nyelvemet, utánam jöhetnek és lenne következménye ennek?

Legrosszabb esetben, ha kicsit bemutatnék nekik, középső újjammal.
Nem készülök semmire, csak kiváncsi vagyok, ha ez büntethető.
Gondolom igen, mert hivatalos személyek megsértése.

11

Büntetnek a sárga lámpán való áthajtásért?

Áthajtottam egy sárga lámpán épp az m3-ról a ligetbe vezető szakaszon ahol ha jól tudom vannak ilyen figyelő lámpák hogy ki megy át a piroson. Mikor átváltott sárgára márcsak erőteljes fékezéssel tudtam volnaa megállni éppen viszont akkor váltott pirosra mikor túlértem a lámpán. Ezt rögzítik ezek a kamerák?

6

Mi történik, ha vonaton lesz valaki rosszul?

Sajnos gyakran vagyok kénytelen vonaton utazni, és a múltkor hallottam egy amolyan rémtörténetet egy hölgytől. Egy külföldi utas lett rosszul az egyik magyar vonaton, gyakorlatilag semmi és senki nem volt a vonaton aki tudott volna rajta segíteni, a vasutasok gyakorlatilag csak röhögtek a haldokló szerencsétlenen. Abban most nem vagyok biztos, hogy van-e elsősegély doboz a kocsikon, de talán nem megfontolatlanság kijelenteni, hogy a személyzetnek valószínűleg gőze sincs arról, miképp kéne segíteni, ha baj van. A semmi közepére ugye nem tud kijönni értem a mentő, esetleg a legközelebbi állomáson raknak ki, ami 15-20 perc is lehet. Szóval mi történik, ha mondjuk vonaton lesz szívrohamom? Autóban vagy buszon utasként azért túlélhetőbbnek hangzik a dolog, mint vonaton...

7

Szerbiában megállitott a rendőr és szondáztatott 0. 00% lett majd közölte, 100km/h-al mentem a megengedett 80km/h helyett, felirta az adataim (egy könyvbe) majd közölte, hogy lassaban vezessek! Várható büntetés vagy azt helyszinen kiállitotta volna?

6

Van értelme szabályosan közlekedni? !

"Csak" ma, "csak" kétszer álltam meg a zebra előtt, a külső sávban, hogy a gyalogost átengedjem. A belső sávban közlekedő autók közül, az első alkalommal majdnem nem állt meg, a másodiknál pedig meg sem állt az autó, úgy, hogy a zebrán áthaladó biciklis első kerekének nekiment, ráadásul tovább is ment, mintha mi sem történt volna!!! Én meg azóta is gyötrődöm, hogy én sodortam veszélybe valakit, azzal, hogy szabályosan közlekedtem, és elsőbbséget adtam a gyalogosnak. Hogy lehet ennyi paraszt az utakon???!!!!

13

Addig nem igazi autós egy autós, amíg legalább neki nem tolat valaminek?

Ha a "Addig nem motoros senki, amíg nem taknyolt el motorral"-t vesszük alapon, addig nem autós senki, amíg legalább neki nem tolatott semminek? :D

4

Tényleg van aki, ha megijed, a fék helyett a gázt nyomja?

Az ilyen hogy kapott jogsit?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!