Találatok a következő kifejezésre: Ha kocsiba rögzíteni (1 db)

Ha kocsiba szeretném rögzíteni a bébihordozót, kell-e valami alá, vagy jó szimplán ráhelyezni az autóülésre?

Legjobb válasz: Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.

Rá az autósülésre, aztán a leírásban megadott módon a biztonsági övet át kell fûzni az ülésen, hogy jó szoros legyen, és tartson.
vannak olyan fajták, amiknek talpa is van, de ha anélkül vetted, akkor a biztonsági övvel kell rögzíteni, általában úgy, hogy a rövidebbik övrésszel (ami neked a két combod felett megy keresztül) rögzíted az ülõfelületet (tehát az fölött kell átvezetni), és a háttámla mögött megy az az övrész, ami neked a felsõtesteden keresztbe menne. De ezek a leírásban megvannak, vagy ha használtan vetted, akkor is általában van valami matrica ezeken, amire rárajzolják, hogy hogy is kell csinálni. A mi régi hordozónkon volt, pedig az is használt volt. Az újon is van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként a papírján csak annyi van, hogy az elsõ ülésen hogyan kell rögzíteni (nagyvonalakban), és hogy ha van légzsák, akkor hátra kell tenni. semmi több. sokat segítettetek, köszi mégegyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért volt ennyire béna a motoros? Hogy lehet annyi esze, hogy bemegy két kamion közé?

http://www.youtube.com/watch?v=0xwEIBZlqmc

Ajánlom figyelembe, hogy baloldalt kimehetett volna a fűre, volt hely a kamion hátulja, és a kocsi eleje között.
Ez meg bemegy két kamion közé...

5

Mennyi pénzösszeget szokott engedni (szociális, és egyéb anyagi okokra hivatkozva) a bíróság ha fellebbezek, ill. ha a szabályértési hatóságnál kifogást nyújtok be, mert -közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt 100e ft-ra büntettek?

Emellett még a tanúk is nem helyénvaló személyleírást adtak rólam, a másik autó, aminek koccantam a vonóhorgommal tolatáskor, ő már töréskárnak nagyította fel, és nem egyértelműen mondott igazat, h. melyik ajtóján van az autóján a keletkezett kár. (ami csak egy karcolás volt)

3

Átlépheti-e előzés céljából a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest felezővonalát? Erre a válasz elvileg hogy NEM. De miért is nem?

9

Hogyan kell elindulni?

Vicces kérdésnek tünik,de mégis teljesen komoly.

Szóval kezdem ott: A mult héten meg lett a Kresz vizsgám eredményképp hibátlanul átmentem,és tisztában vagyok a szabályokkal.
Valahol azt hittem hogy az auto vezetés könnyebb lesz mint a kresz vizsga.
Ezt a részt egyértelmüen jobban vártam mint a kreszet,itt már nem kell egész nap a könyvet bújni.

De! A probléma az hogy voltam vezetni,és nem tudok az autoval elindulni.
Ugye a következö képpen csináltam: Kuplung tövig be,egyes sebességbe kapcsolás,kézifék kiengedése.

Ezután kis gázt adtam majd folyamatos lassú tempoban emeltem fel a kuplungot.

Amikor viszont a kuplung be volt nyomva és ráléptem a gázra akkor meg emelkedett a motor hangja én megijedtem és lekaptam azonnal a kuplungrol a lábam. Azért mert azt hittem hogy ezután nem fog a motor ugy bögni.

Hirtelen kuplung elengedése után szoval történt hogy a kerekek elkezdtek elég hangosan csikorogni. Elindulni végül is eltudtam,de nem ugy ahogy kell. Ezután kiszáltam az autobol a kerekeket megfogtam és szinte teljesen felmelegedtek.

A hétköznapokban ugye nem ugy kell elindulni.
De a legérdekesebb abba hogy kanyarodni megállni és az uton tartani az autot ezt mind meg tudom csinálni,de az elindulást nem.

A kérdés még is az hogyan kell elindulni normálisan?

Kérlek titeket irjatok le mindent pontosan,mert még nagyon kezdö vagyok,és nem nagyon értem a dolgokat. Remélem azért sikerült nekem is érthetöen elmondanom hogy mi a helyzet.

13

Segítene valaki? Mi a bajuszkapcsolón a két egymás mellett levő nyíl, illetve az azalatti jel? Kép alább

http://kepfeltoltes.hu/130806/470673_3_644x461_mazda-6-irany..

2

1988. ápr.28. aloha airlines 243 (többi lent)?

amikor kirobbant a helyéről az a 35m2-es darab a tetőről, akkor miért maradt egy darabban a gép, miért nem tört darabokká, és zuhant be az óceánba?

2

A Móricz Zsigmond körtér környékén hol találok őrzött fizetős parkolót?

A jövő héten néhány napra Budapestre utazom külföldi rendszámú autóval. A Móricz Zsigmond körtér közelében fogok lakni. Mivel BKV-val fogok közlekedni, az autót nem fogom használni, és semmiképpen nem szeretném az utcán hagyni. Ismertek azon a környéken olyan fizetős parkolót, ahol őrzik az autókat, és 2-3 napig (éjszaka is) nyugodtan ott lehet hagyni? Kulcsszó a biztonság! Köszönöm!

1

Te is megbámulod hogy ki vezet, ha valaki elbénázik valamit?

Haverjaim mind. Valaki elront valamit, lefullad, vagy laassan megy, vagy kacsázik, vagy lelassít, és előzés közben átbámulnak hogy megnézzék, hogy ki vezetett.
És akkor jön a "Tudtam, hogy telefonál! Már megint egy hülye nő! Csak az lehet ilyen béna!"
Ez másnál is szokás?

6

Valaki segítene nekem egy autós fizikával kapcsolatos kérdésben?

Szóval, én megyek 90km/h-val lakott területen kívül. Mások is ugyanevvel a sebességgel mennek (mivel ennyi a megengedett), mégis sorban lehagynak. Ezt hogyan csinálják? Az ő 90 km/h-juk erősebb, mint az enyém? Vagy csak ennyire gyakorlottak már, hogy ugyanolyan tempónál is el tudnak menni más mellett?

12

Mi a f***é kell olyan utat felszedni, majd megint leburkolni, ami kb jó állapotban van? És így sok ember idejét rabolni?

Igen, ideges vagyok.
Az a helyzet, hogy ahol lakok, az egy kisebb település, nem is falu, de nem nagy város, egy kis város. Aminek nagy a forgalma, mert át kell menni rajta, hogy az ember tudjon a 0ásra menni. Tehát pest közelében van.
És az elején mikor csinálták az utat, örültem, hogy jaj, végre tökéletes út lesz.
A nagy lóf***t kellett nekem örülnöm.
Azt a pár 100 métert amit csináltak, és lezárták a fél utat, lámpákkal, azt 3 hétig csinálták.
1db pár 100 métert 3 hétig! és 3 helyen szedték fel az utat! az 3x3 hét volt! Jó, fa**án megcsinálták, mert felszedték a földig, meg padkát csináltak, minden, ezt elismerem.
De az r**adtul felb***ott, hogy 3 lámpát leraktak arra a pár 100 m es szakaszokra, ahol minden lámpánál álltam vagy 7 percet!
Jó, a végére már megszoktam, mikor vált, és kajáltam közben meg minden.
De most hogy megcsinálták vasárnap már úgy jöttem este, hogy nem volt munkálat. Tökre örültem, hogy 3 perc alatt végig tudtam jönni ott, ahol máskor kb 25 perc volt átjutni.
Kellett nekem örülni, mert mit csinálnak ma? Megint felszedtek vagy 2 részen utat! :@@@@@
Quva dühös vagyok! Megint lámpa, útlezárás, várakozás!
Megint csinálni fogják 3 hétig azt a pár 100mert!

Most lehet mondani, hogy ha ennyire idegesít, miért nem megyek másik úton.
Hát azért, mert ha a másik irányba megyek el, akkor át kell menni vagy 3-4 falun, mire olyan helyre jutok, ahol lehet menni a 0ásra, vagy valami gyorsabb útra.
És az megint csak fél óra+ sőt több.

Szóval marad az idegeskedés, és a várakozás.
Én türelmes vagyok, de r**adtul utálok a melegben a napon várakozni ilyen sokat.

És az a röhej, hogy kb olyan utat csináltak meg, ami kb majdnem tökéletes volt. Volt rajta 1-2 kátyú, de ki lehetett kerülni.
És miért nem azokat csinálják pesten, ahol még kikerülni se lehet őket olyan sok van? Van egy pár amerre megyek néha.

Ezt most direkt csinálják? 3 hétig csinálnak pár 100mert, majd mikor 3 hónap után kész, felszednek még 2 szakaszt!
Ez most mire jó?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!