Találatok a következő kifejezésre: Ha kiszurják fülét, az (2 db)

Fáj ha kiszúrják az ember fülét fülgyulladás miatt?

Legjobb válasz: Az én fiamnak 1 éves korában fel szúrták mind a 2 fülét.Akkor a doktornõ azt mondta,nem fáj jobban mint egy begyulladt fül. Persze az én fiam még kicsi volt,elmondani nem tudta ,hogy milyen volt. Sírt nagyon az biztos.

Az én fiamnak 1 éves korában fel szúrták mind a 2 fülét.Akkor a doktornõ azt mondta, nem fáj jobban mint egy begyulladt fül. Persze az én fiam még kicsi volt, elmondani nem tudta , hogy milyen volt. Sírt nagyon az biztos.
Fül felszúrásra gondolsz?Szerintem nagyon fájdalmas.Én nem engedtem pár éve.Gyerekkoromba sokszor felszúrták:(
Nagyon fáj:(A fülgyulladás se semmi, de ez...
Készülj föl rá, mert fáj!
Az en fulem 4-szer volt kiszurva, az biztos, hogy faj de kilehet birni foleg ha folyton faj az ember fule.
Azt nem kiszúrják, hanem felszúrják.... Egyébként pedig igen, fáj... nagyon...

Ha kiszurják kislányom fülét, az a jobb vagy ha lövi kozmetikus? És mikor csináltassam neki? Most 2 honapos

Legjobb válasz: midenképp megbízhatóhoz vidd, nálunk a tetkós csávó tök profi ebben és mindig sterilizál...Arra figyelj, hogy tisztán csinálják. lõni egyébként könnyebb, gyorsabb , kevesebb félresikerült eset van. mindenképp lövesd!

midenképp megbízhatóhoz vidd, nálunk a tetkós csávó tök profi ebben és mindig sterilizál...Arra figyelj, hogy tisztán csinálják. lõni egyébként könnyebb, gyorsabb , kevesebb félresikerült eset van. mindenképp lövesd!
Az én kislányomnak a védõnõ szúrta ki még 3 hetes korában. Sírni is csak azért sírt mert lefogták közben. Utánna sem volt semmi gond vele. Nem gyulladt be meg ilyesmi. Én ezt ajánlanám .
Mi lövettük a kislányom fülét kozmetikus csinálta. Csak addig sírt ameddig belõtte, aztán ölbe vettem megnyugtattam majd utánna lõtte a másikat is. Azt mondták amit belelõttek az kb. 2 hétig legyen benne viszont én már másnap átcseréltem neki aranyra és azzal gyógyult meg neki. Semmi gond nincs vele.
Én is kozmetikussal csináltattam, mert nálunk a védõnõk nem foglalkoznak ilyesmivel, a kórházban átfúrt fülû babáknál meg már láttam egy-két félresikerültet..:-( A belövés jobb, steril, és csak egy pillanatig fáj neki, nagyobb az ijedelem, hogy lefogják...A kozmetikusom azt mondta, 3-4 hónapos korban vigyem.
Tetováló vagy piercing szalonban csináltasd, ott szúrják! Én is ezzel foglalkozom. A tû steril, bontatlan csomagolásban van, ez így jó. A kozmetikus lövi, és a lövõ pisztolyt nem lehet rendesen tisztítani, sterilizálni. Nem javaslom, nekem 14 évesen az orromat lõtte kozmetikus pisztollyal, durván be is gyulladt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!