Találatok a következő kifejezésre: Ha kiszakadt gumi és az (12 db)

Ha kiszakadt a gumi és az összes belém jött és a ciklus 19 napján járok (amúgy 2-3 napot szokott késni). Mit tegyek? Terhes lehetek tuti?

Legjobb válasz: Persze, lehetsz. Sipirc esemény utáni tabiért, már ha nem szeretnéd a babát.

Persze, lehetsz. Sipirc esemény utáni tabiért, már ha nem szeretnéd a babát.
Esemény utáni gyorsan, ha nem szeretnél babót.
72órás, most!!!
Kedves elsõ: akkor amikor én kiverem, tömeggyilkosságot követek el?
Azért nevezik 72 órás tablettának mert 72 óráig hatásos.Utána már nem.A hétfõi nap még bõven benne van a 72 órában..Az elsõ meg hülyeséget ír..Milyen életrõl beszél ami még nincs????
Az elsõ válaszolónak teljes mértékben nincs igaza Nem öl meg gyereket mert még nem született meg az még sperma és a 2 gumi sokkal rosszabb mert kidörzsölhetik 1mást Am sztem hétfõn késõ lesz bocsi ez a véleményem valakitöl lehet tudsz kérni nem? igaz kicsit cink lenne ilyet kérni...
Ha terhes vagy, és beveszed azt a szart egy gyereket fogsz megölni, aki ki van szolgáltatva a hülyeségeidnek. Az élet nem a születéssel kezdõdik... = Használjatok inkább két óvszert, ha nem tud odafigyelni a pasid.
persze még bõven benne vagy a 72 órában
Mivel a szombat, vasárnap csak 48 óra így a hétfõi nap is bõven benne van a 72 órában és igen hatásos lesz..
A kérdező hozzászólása: de szóval akkor hatásos még ilyenkor is..? :$
Ha bemész a nõgyógyászatra, az ügyeletes kiadja a receptet. De azért szólj oda telefonon. Legalábbis velem így volt 22L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ. ezt megnyugtatott:) :$
A kérdező hozzászólása: jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?
"jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?" Ha beleülsz forró vízbe többet ér amúgy nem sokat.
A kérdező hozzászólása: miután hazaértem tõle az is megtörtént..

Vad vagyis gyors szextől kiszakadhat a gumi? Mindig megnéztük a végén és "benne volt", szòval az látszik ha kiszakad vagy kifilyik ugye?

Lègyszi normàlis vàlaszokat ha lehet!

Legjobb válasz: Nem mindig látszik...néha ki sem kell lyukadnia, hogy kifollyon a nem létezõ lyukon -.- persze, hogy látszik

Nem mindig látszik...néha ki sem kell lyukadnia, hogy kifollyon a nem létezõ lyukon -.- persze, hogy látszik
A kérdező hozzászólása: *o
megy a béjváccs a kúltévén
Látszik.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi

Ha a gumi kiszakad, akkor az csak úgy történhet, hogy szanaszét szakad? Vagy van olyan hogy egy pici lyuk lesz rajta és azon szépen becsurran? Hallottatok már olyanról?

Legjobb válasz: Velem egyszer fordult elo, s nem volt nehez eszrevenni a lyukat volt vagy 2-3cm, viszont a gond az volt hogy egyaltaln nem vettem eszre a szex kozben csak amikor kihuztam. Fal feher arc, idegesekedes +surgossegi tabletta, azota preferalom h a lany szedjen foggatlot.

Velem egyszer fordult elo, s nem volt nehez eszrevenni a lyukat volt vagy 2-3cm, viszont a gond az volt hogy egyaltaln nem vettem eszre a szex kozben csak amikor kihuztam. Fal feher arc, idegesekedes +surgossegi tabletta, azota preferalom h a lany szedjen foggatlot.
igen, van olyan is, hogy nem is látszik a lyuk, mert olyan apró... belül meggyûrõdik, és kiszakad... bár ennek nem akkora az esélye, mint a másiknak, amit leírtál

Gumi mellé mit használjak még, hogy biztonságosabb legyen a szex, illetve ha kiszakad az óvszer és későn vesszük észre, hogy ne legyen akkora a kockázat?

Fogamzásgátló kizárva,azon kívül..

Legjobb válasz: Mármint a kalmopirynt a csaj a két combja közé szorítja, és biztos a védelem. Minél jobban szorítja, annál jobban véd.

Mármint a kalmopirynt a csaj a két combja közé szorítja, és biztos a védelem. Minél jobban szorítja, annál jobban véd.
de igen, a gumi kiszakadhat, akkor is, ha tudják használni. nálunk kiszakadt, pedig totálisan szabályosan jártunk el, mint mindig. én 72 órás tablettát vettem be utána, de iszonyú adag hormon van benne, tényleg csak végszükség esetére való. én azt javaslom, hogy vegyetek valami latexbarát spermicid krémet.
semmit. a gumi nem szakad ki, meg kell tanulni használni, ennyi.
Vöröskeresztnél is dolgoztunk :) :) Semmi baja nem lesz az óvszernek, mivel síkos, csúszik....elõtte nem kell 3 napra kicsomagolva kitenni a napra és semmi baja nem lesz. Meg gondolom értetõdõ, hogy azonos méretût szükséges, nem összevissza mindent..., de mint mondtam, élvezhetetlenné teszi a szexuális együttlétet szerintem még a nõ számára is.
hat ez az, van, akinek nincs vele gondja. de van, akinek meg van, pl. én. nem tehetek róla, kifogtuk a rossz szériát. :S te lehet, h nem fogod. ezt nem lehet elõre tudni.
Évek óta óvszert használunk mivel nem szeretném hormonokkal tömni magam..Semmilyen problémánk nem volt még belõle, de ha félsz akkor használj valamilyen spermaölõ krémet, ami nem károsítja az óvszert.
vöröskeresztes, aids - ellenes elõadáson mondták SZAKEMBEREK!! ugyh te itt ne okoskodj, kérlek. bárhol rákereshetsz.
Milyen hülyeség már, hogy a súrlódás miatt kiszakad. Az óvszereken van síkosító, maximum csúszkál. És a gumi az egyik legbiztonságosabb védekezés. A nem kívánt terhesség megelõzése mellett a nemi betegségektõl is véd, azért szerintem ez sem egy elhanyagolható szempont. Nem az abortusz a legrosszabb dolog, ami szex után történhet.
azért tilos, mert akkor a surlodás miatt kiszakad. amugy meg higgyétek el, nem biztonságos önmagában. de nem vitatkozok. mindenkinek saját élete, saját feladata.
Mér lenne már tilos? Nem tilos, semmi baja nem lesz. Egyszerûen csak élvezhetetlenné teszi (szerintem) a szexet, bár én még nem próbáltam így, nem is áll szándékomban.
Duplán tilos használni az óvszert, nem jó neki! Megpróbálhatsz egy kúpot felnyomni elõtte, de orvossal beszéld meg, mert károsíthatja az óvszert.
Nem szükséges kiegészítõ védekezés. Az óvszer önmagában tökéletes védelmet nyújt. Aki nagyon fél attól eddig azt hallottam, hogy duplán húzták fel, így még tovább is bírta a párja. Persze biztos nem egy öröm így használni, és mondom teljesen felesleges mellé bármi, de ez is egy megoldás ha feltétlen muszáj mellé vagy a latexbarát spermicidek.
vagy a spermicides ovszer, vagy ovszer + pharmatex. az ovszer elszakadhat. milyen marhaság már, h nem?? nem betonbol van, basszus. :S
a legjobb a spermicides durex ovszer, ezt a gyógyszertárba kaphatod. kivül bevonták spermaölõ anyaggal. sikositóval.
Régi praktika, csak megöli a spontaneitást. Közösülés elõtt áztassátok az óvszert etil-alkoholba 8-10 percig.
Az asszony Kalmopiryn-t, használ. Javasolom neked is.
de akkor is hülyeség kettõt huzni. hat nem tom, akkor a ti, meg a mi vöröskeresztunk kulonbozik. mast nem tudok mondani, mi igy csinaljuk.

Ha kiszakadt a gumi es nem mentem el akkor nagy az eselye hogy a csaj teherbe esik? Ajanlatos esemeny utanit bevennie? Amugy az esemenyutani egy tabletta? Kb menyibe kerul?

Legjobb válasz: Milyen lúgos folyadékra gondolsz? 1 hónap szedés után már védelmet nyújt a tabletta, közel 0 az esélye annak, hogy a lány terhes lesz.

Milyen lúgos folyadékra gondolsz? 1 hónap szedés után már védelmet nyújt a tabletta, közel 0 az esélye annak, hogy a lány terhes lesz.
Szia! Nem kizárt, hogy a barátnõd teherbe esik, hiszen sok esetben már az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. Érdemes lenne felkeresni egy nõgyógyászt, lehetõleg még ma (van ügyelet). Õ majd eldönti, hogy kell-e esemény utáni, és ha igen, fel is írja. Igen, ez egy tabletta, pontosabban 2, de csak az aktustól számított 72 órán belül hat. Elég sok hormont tartalmaz, és nem olcsó. Nem tudok pontos árat mondani, mert még nem volt rá szükségem, de olyan 4-5 ezer Ft lehet. (Persze, még mindig jobb, mint egy terhesség) Amúgy mennyi idõsek vagytok?
Ha nem mentél el, akkor az esélye minimális a teherbeesésre! Szerintem a lánynak kellene eldönteni, hogy tönkreteszi-e a szervezetét egy 72 órással szinte minimális esély miatt! Amúgy az ára 5-6 ezer között van és tiniambulancián felírják!
Mert a nõgyógyász nem tudja megítélni?
Kérdeznék valamit ehhez a témához! Ha például a barátnõm szedné a fogamzásgátlót 1 hónapja, én használnék óvszert, és szintén mint a kérdezõ, én sem mennék el a punciban, hanem kivenném mikor érzem hogy jön, és mondjuk az óvszer már kiszakadt, de maximum csak 1-2 csepp elõváladék jutott be. A lúgos folyadék megölné simán, nem?

Mit tegyek ha ő már nem szűz . De én még igen? És mennyi az esély arra hogy kiszakad a gumi?

Legjobb válasz: Õ? Mármint ki az az õ? A gumi kiszakadására pedig (ha jól használjátok) minimális az esély. Olvasd el a leírását.

Õ? Mármint ki az az õ? A gumi kiszakadására pedig (ha jól használjátok) minimális az esély. Olvasd el a leírását.
ha te még az vagy, és õ nem, akkor vedd a szádba a cuccosát! erre beizgul és aztán leszarja hogy szûz vagy-e. a gumi kiszakadásrõl meg... ugye ezt te se gondoltad komlyan? -.-
Nekem már szakadt gumi a cerkámon.Ráadásul csak a végén vettem észre, az egész ott volt a tövén.
Mensi alatt tényleg nagyon minimális az esély rá, és ha még gyógyszert is vettél be, szerintem nem.
Nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem:az együttlét után a 6.napon elkezdett fájni a derekam és kis barnás pecsételésem is volt/van néha.tanacstalan vagyok
Ha elolvastad volna a gyógyszer leírását, tudnád, hogy a mellékhatásai közé tartozik a menstruációtól független pecsételõ vérzés, görcsölés, fejfájás, fáradtság.
Nem! eseményutáni tabletta bevétele után biztos nem!!!
Nem a szakadás miatt csíp, az tuti. Inkább elkaphattál valami fertõzést...
Menj el orvoshoz és lehetõleg írass fel esemény utáni tablettát. Jobbat nem tudunk itt sztem mondani...
Húha...az valami lesz, az nem a szakadás. Nõgyógyász azonnal, mert lehet nemi betegség a párodtól. Valamit összeszedtél tõle az tuti.
Nem.
Általában 3 nap, míg a sperma e.talán eljut a petesejtig, ezért 3 napos a sürgõsségi. De a sürgõsségi tabletta miért is nem választható?
Hogy lehet valaki annyira nyomorék, hogy kiszakadjon a gumi?
2-es: Gondolom nem akarja fölöslegesen bevenni, elég nagy hormonbomba. Mindazonáltal sajnos nem hinném, hogy meg lehet mondani pár nap alatt.
Ezt én is megmondom neked... Nem vagy terhes. MÉG. Ugyanis több nap, míg a megtermékenyített petesejt eljut a méhbe és elkezd beágyazódni. Kb. egy hét. Utána kezd csak termelõdni a hormon, amit a teszt kimutat. Az orvos se lát még semmit, és vérvételbõl sem derül még ki, mivel még nem vgy terhes, csak leszel, ha nincs szerencséd. 1. Menj el esemény utáni tablettáért. Mondjuk ezt nem ártott volna rögtön szex után megtenni, és nem 2 napig ülni a seggeden. 2. Tanuld meg használni az óvszert.
2 nap után???? Könyörgöm miért nem figyeltél biológiaórán???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!