Találatok a következő kifejezésre: Ha kiszakad óvszer, mit (10 db)

Ha kiszakad az óvszer, mit tehetek?

Ma délután életemben el?ször történt olyan ami még soha. . . kiszakadt az óvszer! . . . :( nagyon félunk a barátommal! már 9 hónapja vagyunk együtt. . . és kb. 4, 5 fél hónappal ezel?tt feküdtünk le el?ször. . . de annyiban van szerencsénk hogy ? nem ment el. ! és hogy csak éppen egy pillanatot volt bent mikor meeghalottuk akkor rögtön abba hagytuk :( de ? azt mondta h szerinte nincsen semmi mivel nem ment el. . . és még nem is volt olyan az óvszer. . megnézte és nem volt olyan! de mi még akkor is nagyon félünk! mit csináljak. . akkor rögtön. . letusoltam. . . hátha valamit segít! :S de nem tudom, h mit tegyek!!!!!??? kérlek segítsetek! :( :S

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj biztosan nem vagy terhes szerintem!! Mi is jártunk így a párommal de õ el is élvezett...és nem lettem terhes.Én azt ajánlanám neked hogy spermicides ovszert vásároljatok nem sokkal drágább de biztonságosabb!!!! Mert ez olyan óvszer amibe ha elélvez a párod azonnal megöli a spremákat és így biztonságos! A letusolás az jó ötlet volt fõleg ha kimostad a hüvelyed! Szurkolok neked hogy ne légy terhes(mert úgy érzem hogy nem szeretnéd(tek)!!! Minden jót! Angel

Szia! Ne izgulj biztosan nem vagy terhes szerintem!! Mi is jártunk így a párommal de õ el is élvezett...és nem lettem terhes.Én azt ajánlanám neked hogy spermicides ovszert vásároljatok nem sokkal drágább de biztonságosabb!!!! Mert ez olyan óvszer amibe ha elélvez a párod azonnal megöli a spremákat és így biztonságos! A letusolás az jó ötlet volt fõleg ha kimostad a hüvelyed! Szurkolok neked hogy ne légy terhes(mert úgy érzem hogy nem szeretnéd(tek)!!! Minden jót! Angel
szerintem ha letusoltál uttána és megnéztétek az óvszert és nem élvezett el és hogy tutira megnyugodj vegyetek egy tesztet ami már a 3napos terhességet is kimutatja tutira megbizhato az egyik barátnõm is ugyan igy járt szoritok puszi
Természetesen.
természetesen ugyanugy nem véd. mivel a testnedvvel kapod el ami érintkezik veled abban az esetben ha kiszakad a gumi.
tûvel és cérnával össze kell varrni, akkor újra véd.
ennyi erõvel az ágy mellé tett bontatlan gumi sem véd...
http://www.youtube.com/watch?v=7wc7JdJCUkc A válasz 3perc 7másodpercnél kezdõdik
A többi válaszoló csak trollkodik. Természetesen véd mivel a gumiban található anyagok kivonják az ondóból a kórokozókat és a megtermékenyítésért felelõs receptorokat. Tulajdonképpen a spermából egy ártalmatlan sterilt folyadékot készít, az orvosok és szakemberek úgy hívják "desztillálás".
Ha kiszakad, annyi, mintha fel sem vetted volna! Nem kell annyira vadulni!

Mit tegyek akkor ha az óvszer kiszakadt?

Legjobb válasz: Minél elõbb beszélj a pároddal, ha fiú azért, hogy elment-e beléd, ha lány akkor azért, hogy melyik nap volt épp a ciklusában, viszont mindenképp keressen fel a lány egy nõgyógyászt, és a 72 órás tabi még megoldás lehet, csak sietni kell vele, mert ahogy telik az idõ, úgy egyre kisebb az esélye, hogy hat. Legközelebb pedig nagyon figyeljetek az óvszerre, jó minõségût kell venni és helyesen felhelyezni, plus folyamatosan ellenõrizni.

Minél elõbb beszélj a pároddal, ha fiú azért, hogy elment-e beléd, ha lány akkor azért, hogy melyik nap volt épp a ciklusában, viszont mindenképp keressen fel a lány egy nõgyógyászt, és a 72 órás tabi még megoldás lehet, csak sietni kell vele, mert ahogy telik az idõ, úgy egyre kisebb az esélye, hogy hat. Legközelebb pedig nagyon figyeljetek az óvszerre, jó minõségût kell venni és helyesen felhelyezni, plus folyamatosan ellenõrizni.
szia! valóban nem derûlt ki hogy milyen nemü vagy.leírom az eshetõségeket tök mindegy most hogy fiú e vagy lány az illetõ a lényeg .ha az ondó bekerûlt a hüvelybe .haez egy durex óvszer vagy hasonló jobb márkáju gumi akkor azon van sperma ölõ szer ami lekicsinyíti az esélyét a terhességnek.fontos a periódus is hogy a lány melyik szakaszban van. a menstruáció 12. napjától ésa 17 ig napig van termékenysége egy nõnek ha éppen ebben van akkor esemény utáni tabi de gyorsan 72 órán bellül be kell venni. nõgyóygászhoz kell menni õ írja fel receptre az ára kb 5000 ft.
Hát attól függ lány vagy-e vagy fiú!Ha lány és a párod elélvezett benned és még 72 órán belül vagy(együttlét után)akkor eseményutáni tabletta!Ha kicsúsztál a 72-bõl és ovuláció elõtt vagy akkor talán megúszod!HA ovuláció után akkor meg gáz van, ugyanis valószínû a gólyahír!Menj orvoshoz és vizsgáltad meg magad! Ha pasi akkor meg csak annyit mondanék: Ha a te hibád volt a gumi kiszakadása(rossz felhelyezés, akármi)és a csajnak gyereke lesz akkor ne állj meg az apja elött, és nézz magadba!Ha a gumi volt alapból szar minõség akkor nem tudsz mit tenni!
Nem értem mire pontoztok le amikor a 3.válaszoló is szinte ugyan ezt írta le!!:@
dikk, hát vegyél másikat
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok, és NEM TÖRTÉNT semmi baj. csak érdeklõdök hogy akkor mit kell csinálni.
Hasára, hátára, szájába, hajába, popsijába, bokájára, lábfejére, köldökébe, hónaljába, fülébe, stb...
Bocs hogy egyszer félig írtam le csak félre nyomtam :D
Mondd meg neki, hogy nem szeretnél óvszerbe élvezni a végén, mert tartasz tõle hogy baj lehet, ha kilyukad és nem veszed észre. Kérdezd meg tõle, hogy van kedve a végén "segíteni rajtad a kezével" Biztos igent fog mondani. Szóval ne aggódj, ott már hamar kiderül, hogy hová mehet a cucc...
Bocinak azert nem olyan hülye a valasza. Ha nem szeretsz gumiba elvezni akkor a vegen vedd ki (huzd le a gumit legyszives) es elvezz valahova. Hasra, mellre, fenekre stb. A baratnöd biztos segit, nem lattam meg olyat aki ne segitett volna. (sokan csinaljak, tök normalis) Na ha kint a Gumit magadon hagyod, az a gusztustalan! Ha nem akarja baratnöd, hogy börehez erjen akkor zsepit raktok a hasara. De azert nem egyertelmü, hogy utalod az erzest, hogy gumiba elvezel vagy pedig felsz, hogy egy supersperma attöri a gumit. Ha egy gumi hibas azt mar az elejen latod, es nagyon pici az eselye hogy elszakadjon vagy ateresszen. Emiatt ne rettegj. Ugyanugy teherbe eshet meg elsüles elött is (mert ugye akkor is jöhet ki sperma csak pici mennyiségben). Nincs olyan fogamzasgatlo ami 100%os lenne, de annyi az eselye a gumival a gyerekhez mint ha elüt a busz az utcan. De megis kimesz az utcara. Meg gumi es egyeb cuccok nelkül is kicsi az eselye, hogy teherbe esik, de azt nem erdemes kockaztatni.
Boci boci tarkának csak fogyatékos válaszai vannak ?! :D Amugy meg élvezz a gumiba de kihuzva a pennából ;) vagy kérdezd meg töle hogy egydj
Boci boci tarkának csak fogyatékos válaszai vannak ?! :D Amugy meg élvezz a gumiba de kihuzva a pennából ;) vagy kérdezd meg töle hogy egyeltalán zavarná e ha rá élveznél !
A kérdező hozzászólása: oké köszi semmi baj!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat..: )
Fg.-hoz sem kell szülõi engedély, ha elmúlt az illetõ 14 éves.
16 múltam, amikor felírták a fogigátlót. Nem kellett szülõi engedély. Simán felírta az orvos, nem problémázott...
Ez elvi kérdés: orvos válogatja. Hivatalosan csak szülõi jelenléttel / aláírással írja fel az orvos. Viszont, ha nõgyógyászati problémád van, illetve nem kívánt terhesség lépne fel, akkor az orvosnak hivatalból értesítenie kell a szüleidet!
18 éven alul voltam amikor felírták nekem a 72 órást tablettát. Ott volt az anyukám is. De simán felírta. És én 13 éves koromba szedtem fogamzásgátlót mert nagyon sokat véreztem, és több hétig tartott. És ez nem normális. És a nõgyógyász akkor felírta nekem és mondta, hogy hogyan használjam.
ahhoz nem kell.legalábbis barátnõmnek felírták anélkül is
A 72 óráshoz biztosan nem kell. Amúgy nemtudom pontosan melyikre gondolsz , de nekem a barátom vásárolta meg.

Mik lehetnek az okai ha kiszakad az ovszer?

Legjobb válasz: Nem méretarányos, hatalmas farok, cseppnyi gumi, régi volt, hát kiszáradt, helytelen farokrahúzási technológia...

Nem méretarányos, hatalmas farok, cseppnyi gumi, régi volt, hát kiszáradt, helytelen farokrahúzási technológia...
vagy te sem vagy elég sikamlós...
levegõ megy alá, nem bánsz vele óvatosan, 2-t húzol fel egyszerre, nem elég síkos a szerszámod vagy a punci:P
Selejtes a gumi, nem jól van felhúzva, levegõ került alá, többször volt használva, hosszú köröm felsértette.

Gumi mellé mit használjak még, hogy biztonságosabb legyen a szex, illetve ha kiszakad az óvszer és későn vesszük észre, hogy ne legyen akkora a kockázat?

Fogamzásgátló kizárva,azon kívül..

Legjobb válasz: Mármint a kalmopirynt a csaj a két combja közé szorítja, és biztos a védelem. Minél jobban szorítja, annál jobban véd.

Mármint a kalmopirynt a csaj a két combja közé szorítja, és biztos a védelem. Minél jobban szorítja, annál jobban véd.
de igen, a gumi kiszakadhat, akkor is, ha tudják használni. nálunk kiszakadt, pedig totálisan szabályosan jártunk el, mint mindig. én 72 órás tablettát vettem be utána, de iszonyú adag hormon van benne, tényleg csak végszükség esetére való. én azt javaslom, hogy vegyetek valami latexbarát spermicid krémet.
semmit. a gumi nem szakad ki, meg kell tanulni használni, ennyi.
Vöröskeresztnél is dolgoztunk :) :) Semmi baja nem lesz az óvszernek, mivel síkos, csúszik....elõtte nem kell 3 napra kicsomagolva kitenni a napra és semmi baja nem lesz. Meg gondolom értetõdõ, hogy azonos méretût szükséges, nem összevissza mindent..., de mint mondtam, élvezhetetlenné teszi a szexuális együttlétet szerintem még a nõ számára is.
hat ez az, van, akinek nincs vele gondja. de van, akinek meg van, pl. én. nem tehetek róla, kifogtuk a rossz szériát. :S te lehet, h nem fogod. ezt nem lehet elõre tudni.
Évek óta óvszert használunk mivel nem szeretném hormonokkal tömni magam..Semmilyen problémánk nem volt még belõle, de ha félsz akkor használj valamilyen spermaölõ krémet, ami nem károsítja az óvszert.
vöröskeresztes, aids - ellenes elõadáson mondták SZAKEMBEREK!! ugyh te itt ne okoskodj, kérlek. bárhol rákereshetsz.
Milyen hülyeség már, hogy a súrlódás miatt kiszakad. Az óvszereken van síkosító, maximum csúszkál. És a gumi az egyik legbiztonságosabb védekezés. A nem kívánt terhesség megelõzése mellett a nemi betegségektõl is véd, azért szerintem ez sem egy elhanyagolható szempont. Nem az abortusz a legrosszabb dolog, ami szex után történhet.
azért tilos, mert akkor a surlodás miatt kiszakad. amugy meg higgyétek el, nem biztonságos önmagában. de nem vitatkozok. mindenkinek saját élete, saját feladata.
Mér lenne már tilos? Nem tilos, semmi baja nem lesz. Egyszerûen csak élvezhetetlenné teszi (szerintem) a szexet, bár én még nem próbáltam így, nem is áll szándékomban.
Duplán tilos használni az óvszert, nem jó neki! Megpróbálhatsz egy kúpot felnyomni elõtte, de orvossal beszéld meg, mert károsíthatja az óvszert.
Nem szükséges kiegészítõ védekezés. Az óvszer önmagában tökéletes védelmet nyújt. Aki nagyon fél attól eddig azt hallottam, hogy duplán húzták fel, így még tovább is bírta a párja. Persze biztos nem egy öröm így használni, és mondom teljesen felesleges mellé bármi, de ez is egy megoldás ha feltétlen muszáj mellé vagy a latexbarát spermicidek.
vagy a spermicides ovszer, vagy ovszer + pharmatex. az ovszer elszakadhat. milyen marhaság már, h nem?? nem betonbol van, basszus. :S
a legjobb a spermicides durex ovszer, ezt a gyógyszertárba kaphatod. kivül bevonták spermaölõ anyaggal. sikositóval.
Régi praktika, csak megöli a spontaneitást. Közösülés elõtt áztassátok az óvszert etil-alkoholba 8-10 percig.
Az asszony Kalmopiryn-t, használ. Javasolom neked is.
de akkor is hülyeség kettõt huzni. hat nem tom, akkor a ti, meg a mi vöröskeresztunk kulonbozik. mast nem tudok mondani, mi igy csinaljuk.
külön lehet választani az orgazmust az ejakulációtól. kedves kérdezõ, lehet h megunta :D
Orgazmus definíciója: a kéjérzés legmagasabb foka, szexuális kielégülés. Mióta nem jár magömléssel (ejakulációval) az orgazmus? Tudtommal minden egészséges férfi elélvezéskor ejakulál. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, hogy érezte hogy kiszakadt az óvszer, kihúzta, hogy ne menjen belém a sperma és visszatartotta?Vagy ilyen nem lehet? Nem merek errõl róla beszélni, ne érezze magát kellemetlenül.
Visszatartani nem lehet. Ha volt elõváladék, ami tartalmazhat ondót az elõzõ ejakulációból, akkor van okod félni, hogy kiszakadt. Semmiképp nem nálad van a probléma, nem tudhatod, hogy az nap hány elélvezése volt, de azt is figyelembe kell venni, hogy milyen környezetben csináltátok, hanyadik közösülése volt a fiúnak (ha elsõ, akkor lehet, hogy az a probléma), vannak fiúk, akik gumiban nem tudnak elélvezni, lehetett ez a gond. De tudod, ezernyi tényezõ lehet, ami okozhatta. :)
márpedig vissza lehet tartani. és csak orgazmusod lesz, magömlés nélkül. én így el tudok élvezni 2x is egy aktus alatt, és csak harmadjára engedem el magam. ez a nõnek is jó, mert akár egy óránál tovább is szexelhetünk, rajtam nem múlik.
Elnézést, én még errõl nem hallottam.
hát igen én csak ugy szoktam...
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ közösülésünk volt.Eddig óvszerrel szeretkeztünk és mindig ejakulált-tegnap kivételével. Milyen elõváladék maradt meg, ha nem is jött ki sperma? Ne haragudj, nem vagyok értetlen, de ezt most nem értem.
nem feltétlen. már ellõvõldüötte
Elõváladék elõzi meg az ejakulációt. Elõváladék lehet az ejakuláció elõtt 10 mp-vel, de lehet az erekció után rögtön 10mp-vel. Hogy miért lehet benne ondó? Az elõzõ ejakuláció során maradhatott a péniszen, ami belekerül az elõváladékba és bejut a vaginába. Érted? :) Egyébként az elõváladék biológiai oka többek közt a síkosítás is. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, igen :) Fürdés után szeretkeztünk, tehát az elõzõ ejakulálása(ha volt neki) az nem volt/lehetett a péniszén. De megnyugodhatok, nem lehetek így terhes, ugye?
Nem lehet az ondó maradványokat teljesen letísztítani, ugyanis a makk alatt is, a fityma alatt is, a húgyvezetékben is maradhatott. Nem akarlak elkeseríteni, de 100%os garancia nincs rá, hogy nem lehetsz terhes. :S
Ilyen mindenkivel megesik. Ha nem túl gyakran, akkor ne gondolj mögé semmit. Lehet, hogy korábban maszturbált, lehet hogy fáradt volt stb. Ha kiszakadt az óvszer akkor meg inkább örülj neki, hogy nem élvezett el. Egyébként attól, hogy nem megy el a pasi, az még nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem volt neki jó.
A kérdező hozzászólása: Mivel nem jött sperma, így nem idegesít, hogy kiszakadt.Vagy kellene?
egyet értek ez elõttem szólóval... ha elõtte 3x kicsapta akk nem volt minek kijönni
Az orgazmus magömléssel jár. Illetve, ha az szeretkezésetek aznap már a 8. volt, akkor elképzelhetõ, hogy "elfáradt".
A kérdező hozzászólása: Az volt az elsõ. Tehát akkor nem élvezte és csõdöt mondtam?
az orgazmus nem jár magömléssel.
hát kevés pasi tud ilyet az tény. én is ki tudok úgy elégülni hogy nem jön ki sperma, mert nem engedem ki. ilyenkor viszont tovább harcra képes maradok. de ha akarom akkor kiengedem. multi irgazmusnak hivjak
A kérdező hozzászólása: Az orgazmus nem jár magömléssel? Ha bármikor kielégült, mindig jött sperma, de tegnap nem. :( Õ hagyta abba, és úgy tett mint aki elment. Akkor attól függetlenül kielégülhetett?
vagy elõtte rárántott vagy 3x és már nem volt minek jönnie :D
Jó, mindegy. :D
A kérdező hozzászólása: Tehát nem élvezett el? Nagyon bánt :( Mit tudok tenni, hogy legközelebb ne forduljon elõ?
És ha nem vagyok túl indiszkrét, az addig oké, hogy idegesít hogy most elélvezett vagy nem, de azzal mi van, hogy kiszakadt a gumi?
Mély levegö, pasidat megkérdezed, hogy tényleg elment e tegnap, mert ha igen akkor futás a gyógyszertárba eseményutáni tablettáért. ( Receptköteles, elöször az orvoshoz menjetek. ) 35/ F

Mi a véleményetek, elég biztonságos az óvszer, még akkor is ha sokan írjátok, hogy kiszakad?

Az el?bb olvasgattam különböz? kérdéseket a témában és nem tudom,hogy mit gondoljak.Sokan írjátok,hogy az óvszer könnyen kiszakadhat és eléggé félek ett?l.(még nem feküdtem le a barátommal meg úgy egyébként sem senkivel)Ezekre az esetekre ugye ott van az esemény utáni,de azt nem lehet bármikor beszedni,mert akkora hormontartalma van.Gondolkoztam a gyógyszeren is,de szerintem el?ször óvszerrel kellene csinálnunk és csak utána gyógyszerrel.Mit javasoltok?Kell emiatt aggódnom?Ha többször kiszakad,akkor mi a teend??

Legjobb válasz: szerintem elég biztonságos,99,9%.. (de idõben ott kell lennie, nem közben öltözködni)

szerintem elég biztonságos, 99, 9%.. (de idõben ott kell lennie, nem közben öltözködni)
Kb. 6 éve használok óvszert és (lekopogom) soha nem volt még vele baj. Egyébként egyszer feltöltöttük vízzel, csak úgy megnézni, hogy mennyit bír. Legalább 3 liter víz benne volt, mire kiszakadt...
Fehersrac - terhes nõ nem tud teherbe esni...amirõl te hadoválsz az úgy tud elõfordulni, hogy a második érett petesejt még a terhesség létrejötte elõtt termékenyül meg terhességet a megtermékenyített petesejt beágyazódásától számítjuk, ami min 7-10 nap a megtermékenyüléstõl számítva, a szextõl számítva meg akár 10-14 nap is lehet - de nem várom el, hogy tudd, hisz 8. osztályos biológia
"Ja hogy miért csak a második legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer..? Mert a legbiztosabb a terhesség, mint fogamzásgátló. Hát ugye akkor már nem tud semmi megfoganni, mert már eleve terhes a lány :D " Akkor mondanék neked valami érdekességet. Az ikerterhességek kis százalékában az ikrek nem egy apától vannak illetve nem egyszerre fogannak. Vagyis egy terhes nõ is teherbe tud esni. Vannak defektusok, mikor a szervezet nem "produkálja" a terhesség tüneteit pedig az, és még egyszer teherbe esik...
csak a [email protected]ál szakad ki, akik nem tudják a tájékoztatót elolvasni
Nyugodj meg, ha rendesen van használva, akkor nem fog kiszakadni. Idõben kell feltenni, nem csak az élvezés elõtt.. És használjatok síkosítót, ha nem nedvesednél eléggé, mert ha nem csúszik akkor könnyebben szakad. Mi majdnem 4 évig használtunk Masculant, 1x sem szakadt el!!!! Óvatosan kell bánni vele, nem foggal felhúzni meg ilyenek.. Mondjuk mi 30-40 percnél sose szeretkeztünk tovább, szóval lehet hogy ha 1 óra felé megy az akció, akkor már kevésbé tûrõképes. Ha meg a srác még kezdõ, akkor gyakorltasd vele a gumifelrakást.. Akció után meg ellenõrizni, hogy kiszakadt-e. (tutira észrevenni, ha elszakad. Mert akkor nem csak tûhegyni lyuk lesz rajta, hanem full szétszakad. De mi azért fújtunk bele levegõt, biztos ami biztos, amíg nagyon aggódtam.. ) Ha pedig elszakadt, akkor 72 órás. Hormonbomba, de még mindig jobb mint egy nem kívánt terhesség. Annyiszor meg nem fog kiszakadni, hogy ne lehessen bevenni a 72 órásat. Én már tablettát szedek, de ha kezdõ a kapcsolatotok, akkor nem ajánlanám. A gumi amúgy is véd a nemi betegségektõl.. Nyugi.
99, 99% os ..nem kell héja nász az avaron, nem sérül meg, elõtte kell felvenni(nem elõjáték után). Azt a kis %-ot sz.úgy lehet kivédeni, hogy a menst.elõtti 2-3 napban vagytok együtt, az(és csak az!a menst.utáni napok nagyon nem!) az a 2-3 nap ciklus viszonylag védett része..
Nézd, az óvszer elég biztonságos, de semmi sem 100%. Én sosem bíztam az óvszerben teljesen (én is óvszerbaba voltam), allergiás is vagyok a rajta lévõ síkosítóra, de szerencsére betegség miatt fogamzásgátlót kell szednem, így nekem az a jó megoldás. Hogy mit szeretnétek az elsõ együttléthez használni, az csak a ti dolgotok, mind az óvszernek, mind a fogamzásgátlónak van elõnye-hátránya, de mással ne próbálkozzatok, mert ez a kettõ a két legbiztonságosabb módszer. Mérlegeljetek.
2 év alatt egyetlen egyszer szakadt ki a gumi a mi esetünkben. De az volt kb életem leghatalmasabb együttléte :) ( 1, 5 óra akció ), szal azért elég jó a biróképessége a gumiknak is :)
"Ha mégis kiszakadna, akkor ott a 72 órás" Ez így van. Nekem eddig 3 szor volt hasonló balesetem, amit leírtál. De van 72 órád elmenni a nõgyógyászhoz és szerezni a megfelelõ tablettából. Ne aggódj jó választás a gumi. Az antibebi tabletta amúgy az egyik legnagyobb kitolás a nõkkel! Szeded a hormon tabletta hegyeket, ki tudja mit okoz majd 30 év múlva.
Hát nálunk a 3 év alatt még sosem volt vele gond. És utána mindig megnézzük, hogy nem-e lyukas. Ha mégis kiszakadna, akkor ott a 72 órás. 20L
Üdv! Ha többször kiszakad az óvszer, akkor a teendõ: meg kell tanulni használni. Szerintem a második legbiztonságosabb FOGAMZÁSGÁTLÓ módszer az óvszer. A védelem igen kis mértékben függ a márkától (normális, drogériákban kapható típusok között). Ja hogy miért csak a második legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer..? Mert a legbiztosabb a terhesség, mint fogamzásgátló. Hát ugye akkor már nem tud semmi megfoganni, mert már eleve terhes a lány :D Szerintem alaptalan a félelem. Rajtam eddig egyszer durrant szét óvszer, de az pont a legrosszabbkor -vagyis abban a szituációban a legjobbkor, mert-, akkorát élveztem mint gép, és mind bele a csajba. Szerencsére nem lett terhes. Azt is hozzá kell tenni, hogy ha a pasid tovább bírja mint fél óra, akkor cseréljen óvszert. Nekem kb. 1 óra után szakadt ki a Durex Elit(-e..?). Az óta semmi para nem volt, max hogy kicsi volt a gumi, meg rosszabb benne. F22
Kedves 17:55-ös hozzászóló. Nem hiszem, hogy ilyen lekezelõ, kioktató, fellengzõ választ érne az írásom, de ajánlom a figyelmedbe az alábbi linket. Szuperfetáció annak a neve amirõl beszélek, ott van a harmadik bekezdésben. Ha valamit nem tudsz, nézz utána és ne oktass ki másokat oszt jónapot... http://www.origo.hu/egeszseg/terhesseg/20110502-szuperfetaci..
"reszeltem":d:d:d:d Meghalok! :d:d Esküszöm lefordulok a székröl :d:d
ja, vannak, akik tulzásbaviszik.. de olyan is van, h sehogy se védekeznek, és azt akarják, h ne essenek teherbe.. engem inkabb ezek idegesitenek.
Nekem némelyik kérdés már úgy tûnik mintha ilyen lenne : "Mentõmellényben üljek a buszra? Mert mi lesz ha vízbe esik?"
utolsó, örülj neki, nekunk már 3 x kiszakadt.. :S amugy meg miért baj, h elõre gondolkodik? ha ki is szakad, nem kell ott szaladgálni majd.. :S
Ha normális gumit vesztek, nem tesco gazdaságosat, akkor nem fog kiszakadni. Nekem volt már bõven benne alkalmam, de még sosem szakadt ki, ne parázzatok már, tényleg idegesítõ. Sokkal olcsóbb normális gumiban reszelni, mint utána esemény utánira perkálni. Egyébként szerintem nem ugyanolyan az eljárás, hiszen te magyar vagy, a szüleitek a magyar államnak fizeti utánatok a tb-t, így itthon ingyenes az ilyen. De nem tudom, kérdezzetek utána valami biztosabb forrásnál is. 22/L
Ezt a rohadt tetves parázást !!!! Éveken át reszeltem gumival, sose szakadt ki, komolyan szánalom már ez a parázás ami itt zajlik !!!
Szerintem is csináld azt, hogy itthon beszerzed a nõgyógyászaton. azt mondod, hogy kiszakadt a gumi és a termékeny napodon voltál. ezt nem fogja ellenõrizni, ha 72 órásat mész íratni, nem is vizsgál meg (én is jártam már így). aztán kiváltod a receptet a patikában és magaddal viszed a gyógyszert olaszba. kevés gyógyszert nyugodtan ki lehet vinni, voltam már én is Olaszo.-ban, vittem mindenféle gyógyszert, ami az útipatikába kell, a kutyát se érdekelte, kevés gyógyszert meg mondom, ki lehet amúgy is vinni. aztán ha baleset lesz, beveszed, ha nem, akkor hazahozod magaddal és beteszed a fiókba, aztán ha szükséged van rá, beveszed, alkalomadtán. de azért figyelj a lejárati idõre. amúgy nem értem, miért nem lehet normálisan válaszolni egy kérdésre, nem volt ezzel a kérdéssel semmi baj, szerintem jogos!
ott csak pizza izû van!!!
otthon se ingyenes.. 6000 ft.
sztem inkabb itthonról vigyél.. mondjátok azt, h kiszakadt az óvszer, és éppen termékeny napjaiban votl a baratnod.
kedves barack:D vigyél inkább magaddal.ott nekezebb lesz ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!