Találatok a következő kifejezésre: Ha kiszakad óvszer, (49 db)

Honnan lehet eszrevenni, ha kiszakad az ovszer?

itt olvasom h egyesek erzik, sot allitasuk szerint meg azt is amikor keszul kiszakadni. en nem vagyok ilyen "erzekeny"...

Legjobb válasz: Ha kiszakad az óvszer, akkor nem egy hangyányi lyuk keletkezik. Annál sokkal nagyobb, amit észreveszel. De ha a szeretkezés közben nem veszed észre, akkor utána engedj bele vizet, ha pedig erre nincs lehetõség, akkor alaposan vizsgáld meg, hidd el, ha lyuk van rajta, azt észre lehet venni :)

Ha kiszakad az óvszer, akkor nem egy hangyányi lyuk keletkezik. Annál sokkal nagyobb, amit észreveszel. De ha a szeretkezés közben nem veszed észre, akkor utána engedj bele vizet, ha pedig erre nincs lehetõség, akkor alaposan vizsgáld meg, hidd el, ha lyuk van rajta, azt észre lehet venni :)
Szia...szex közben néha nyújj le, és ellenõrizd, hogy rendben van e.Ha kiszakad annyit érzel majd, hogy sikamlósabb lett egy kicsivel a dolog...mást nemigazán
Ha kiszakad, akkor aktus után 100%, hogy észreveszed. Általában, ha szakad, akkor nem csak pár milliméteres lyuk keletkezik, hanem nagyobb. Meg arról nemis beszélve, hogy érzed utána, hogy folyik ki belõled a cuccos...
Az én párom mindig megcsomózza utána, és elõrenyomja benne az ondót. és ha jön belõle, akkor HOPPÁÁÁ..
A kérdező hozzászólása: nekunk meg szerencsere sose szakadt ki ugyh nem tudom milyen. de akkor ha mas nem, aktus utan nem lehet nem eszrevenni ugye?
Ha egy lufi kiszakad, azon se kis luk lesz... hanem durran az egész.
Fújj bele utána. Van Casanováról egy régi metszet, amint a birkabél kondomját felfújással ellenõrzi aktus elõtt... :) Amúgy fölösleges, mert ha szakad, akkor szanaszéjjel szakad.
Ha elszakad, azt elég könnyen észre lehet venni, hiszen aki már szexelt gumival és anélkül is, az valamennyire érzi a kettõ között a különbséget. Nekem a Masculan gumi szakadt el (egy aktus alatt kettõ is), mindkét alkalommal éreztem, hogy hirtelen sokkal forróbb lett ott lent minden, valamint hogy sokkal jobban érzem, ahogy a péniszem surlódik a hüvely falával. Valamint, ha rálátsz közben a farkad tövére, akkor ott látod a gumi gyûrûs részét. Ha el van szakadva, akkor szakadás után egybõl a tövig csúszik, és egybõl megláthatod, hogy ott kissé sok a gumi. Ezért jó az az óvszer ami kicsit vastagabb, vagy legalábbis elég jól színezett, ott könnyen észreveszed, ha gáz van. Jól kitartott szex közben amúgy is sokszor ránézhetsz, hogy minden rendben van e.
Húzd ki 1 mp-re és nézd meg. Ha szakad, akkor az egész szakad, nem pici lyuk lesz rajta, ami észrevehetetlen.

Ha kiszakad az óvszer, azt észre lehet venni, lehet érezni? Vagy csak utólag, ha vizet töltünk bele, és látjuk, hogy kiszakadt?

Legjobb válasz: Hat ha kilyukad, az azert rohadt konnyen lathato lesz, hidd el. Inkabb ugy mondanam, hogy kiSZAKAD. Es szerintem erezni is lehet.

Hat ha kilyukad, az azert rohadt konnyen lathato lesz, hidd el. Inkabb ugy mondanam, hogy kiSZAKAD. Es szerintem erezni is lehet.
úgy veszed észre, hogy kihúzod és megnézed
Ha kiszakad, azt lehet érezni. Gyakorlatilag mintha egy lufi durranna szét...
Pontosan, mint egy lufi. Szoval nem tudom ki pontozott le, de egesz biztos, hogy nem durrant meg szet rajta gumi, de megkockaztatom, szerintem meg nem is dugott.
Nálam eddig kétszer szakadt ki. Egyszer valóban "lufi kidurranás" effektus volt. De másodszer nem is éreztem, csak a végén vettem észre. Szóval változó.
A kérdező hozzászólása: Mikor, hogy vetted észre?

Ha kiszakad az óvszer, mit tehetek?

Ma délután életemben el?ször történt olyan ami még soha. . . kiszakadt az óvszer! . . . :( nagyon félunk a barátommal! már 9 hónapja vagyunk együtt. . . és kb. 4, 5 fél hónappal ezel?tt feküdtünk le el?ször. . . de annyiban van szerencsénk hogy ? nem ment el. ! és hogy csak éppen egy pillanatot volt bent mikor meeghalottuk akkor rögtön abba hagytuk :( de ? azt mondta h szerinte nincsen semmi mivel nem ment el. . . és még nem is volt olyan az óvszer. . megnézte és nem volt olyan! de mi még akkor is nagyon félünk! mit csináljak. . akkor rögtön. . letusoltam. . . hátha valamit segít! :S de nem tudom, h mit tegyek!!!!!??? kérlek segítsetek! :( :S

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj biztosan nem vagy terhes szerintem!! Mi is jártunk így a párommal de õ el is élvezett...és nem lettem terhes.Én azt ajánlanám neked hogy spermicides ovszert vásároljatok nem sokkal drágább de biztonságosabb!!!! Mert ez olyan óvszer amibe ha elélvez a párod azonnal megöli a spremákat és így biztonságos! A letusolás az jó ötlet volt fõleg ha kimostad a hüvelyed! Szurkolok neked hogy ne légy terhes(mert úgy érzem hogy nem szeretnéd(tek)!!! Minden jót! Angel

Szia! Ne izgulj biztosan nem vagy terhes szerintem!! Mi is jártunk így a párommal de õ el is élvezett...és nem lettem terhes.Én azt ajánlanám neked hogy spermicides ovszert vásároljatok nem sokkal drágább de biztonságosabb!!!! Mert ez olyan óvszer amibe ha elélvez a párod azonnal megöli a spremákat és így biztonságos! A letusolás az jó ötlet volt fõleg ha kimostad a hüvelyed! Szurkolok neked hogy ne légy terhes(mert úgy érzem hogy nem szeretnéd(tek)!!! Minden jót! Angel
szerintem ha letusoltál uttána és megnéztétek az óvszert és nem élvezett el és hogy tutira megnyugodj vegyetek egy tesztet ami már a 3napos terhességet is kimutatja tutira megbizhato az egyik barátnõm is ugyan igy járt szoritok puszi

Hogy lehet észrevenni ha kiszakadt az óvszer?

Tudom srácok nagyon kívánkoznak itt és most a kilenc hónapos .... meg az autós poénok de mar nagyon gáz ha mindenhez ezt irják szoval ha nem tudsz hozzájárulni a segítséghez akkor kérlek inkább ne irj semmit. Csak nemtudom hogyha egyszer kiszakadna akkor azt hogyan venném észre..... nagyon látszik ?? Nagyonnagy a lyuk ilyenkor ?? Érezhetem ?? Egyszóval hogyan vehetem észre ...... az hogy mindig feltöltöm utánna vízzel az tudodm hogy biztos megoldás de ha látszik vagy erzem akkor ezekután mellozném ezt :)) előre is kösz a segítséget.

Legjobb válasz: Ha kiszakad egybõl észre veheted, egyrészt ha rendesen megindul a szakadás szerintem érezhetõ ahogy a mû cuccot felváltja egy kellemes melegebb érzés ott bent, másrészt ha valami pici lyuk keletkezik, akkor amikor elmész értelemszerûen csöpög belõle. De ha az is érdekel, hogy ha felhúzod, tutira hibátlan e, akkor ha jól megnézed úgyis látszódna egy tû lyuk is rajta.

Ha kiszakad egybõl észre veheted, egyrészt ha rendesen megindul a szakadás szerintem érezhetõ ahogy a mû cuccot felváltja egy kellemes melegebb érzés ott bent, másrészt ha valami pici lyuk keletkezik, akkor amikor elmész értelemszerûen csöpög belõle. De ha az is érdekel, hogy ha felhúzod, tutira hibátlan e, akkor ha jól megnézed úgyis látszódna egy tû lyuk is rajta.
Szanaszét spriccel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigiválaszoakt..... elsõhözlenne egy olyan kerdésem hogy az lehetséges hogy az aktus közben egy kis tûhegynyi lyuk keletkezzen és az nem szakad kövlzben tovább ?? Ha igen akkor ezt valahogy eszrevehetem ??
Ha csak nem tárolt bent hegyes tárgyakat a partnered, akkor igen csekély az esély. :) (magyarán a világ legpechesebb embere vagy) Azon kívül ha aktus közben hibásodik meg, akkor az már szakad. Ha elõtte minimális lyuk van rajta, akkor azt ha megnézed észre tudod venni, egyébként meg a mozgástól tovább indul és az eredmény ugyancsak totális szakadás.
A kérdező hozzászólása: Akkor jolgondoltam :) ) koszonom szépen
Kilenc hónap múlva kapsz egy jelet.
Ha dugás közben szakad, akkor cafatokra.Legalábbis nálam.:)
Igen, az utolsónak igaza van. Soha nem úgy szakad mint egy nadrág, hanem kihasad, végig. Érezheted, mert rögtön máshogy kezded el érezni a dolgokat. Mi úgy szoktuk ellenõrizni utána, hogy letöröljük róla az én nedveimet és megnézzük. Megnyomkodjuk a végét, ha sehol sem lesz síkos, nem folyik ki a cucc belõle akkor jó. :) Eddig minden rendben volt. Ha ennyire félsz hogy kiszakadhat, vegyél spermicides óvszert, az talán még egy plusz biztonságérzetet ad, ha ne adj isten mégis kiszakadna vagy valami.
Természetesen.
természetesen ugyanugy nem véd. mivel a testnedvvel kapod el ami érintkezik veled abban az esetben ha kiszakad a gumi.
tûvel és cérnával össze kell varrni, akkor újra véd.
ennyi erõvel az ágy mellé tett bontatlan gumi sem véd...
http://www.youtube.com/watch?v=7wc7JdJCUkc A válasz 3perc 7másodpercnél kezdõdik
A többi válaszoló csak trollkodik. Természetesen véd mivel a gumiban található anyagok kivonják az ondóból a kórokozókat és a megtermékenyítésért felelõs receptorokat. Tulajdonképpen a spermából egy ártalmatlan sterilt folyadékot készít, az orvosok és szakemberek úgy hívják "desztillálás".
Ha kiszakad, annyi, mintha fel sem vetted volna! Nem kell annyira vadulni!

Ha egy ovszer kiszakad azt hogy veszed észre és vajon lehet tünagyságu juk is?

mert probáltam és tüvel kijukasztottam nem fojott semmi se belöle de miután erösebben megnyomtam még ugy sem aztán még erösebben ugy jött ki pár csepp a gumibol...akkor most hogy tudjuk meg hogy jukas-e? talán majd várjuk a babát?

Legjobb válasz: az elõzõ válaszolóénál biztosabb módszer ha aszádhoz teszed, felfújod és megnézed, hogy szelel-e. így biztosan nem kerülöd el a LYukat ha van rajta. de egyébként tûnagyságú LYuk nem lehet rajta, mert alapból LYukas óvszer nincs, csak az amit kiszaggat a balf*sz használó.

az elõzõ válaszolóénál biztosabb módszer ha aszádhoz teszed, felfújod és megnézed, hogy szelel-e. így biztosan nem kerülöd el a LYukat ha van rajta. de egyébként tûnagyságú LYuk nem lehet rajta, mert alapból LYukas óvszer nincs, csak az amit kiszaggat a balf*sz használó.
Tanulj meg irni. "jukas-e?":DxD Pl, foggátlo, de nemkéne b+ tüvel szurkálni mielött csinálod nem te hülye?-.-'
Elözö vagyok. Még az h a csajod szedje a foggátlot, ne te.:)
A kérdező hozzászólása: te igen hülye vagy. itt senki sem szed fogamzásgátlot..és válaszolnál a kérdésemre? vagy huzz innen
Úgy tudod megnézni lyukas e, hogy mikor leveszed a f.rkadról, megfogod a gumi végét (nem a spermazsák felõlit, hanem a másikat) összefogod, és végig húzod két újjad között az elejéig (ahol a spermazsák van), ha nem szivárog nem lyukas. Egyebet nem tudok mondani:)
Persze, fõleg ha fejfújja, véletlenül elengedi és jól p.fáncsapja a sperma:)
vagy pedig utána vizet engedsz belé, és ha nem folyik sehol, akkor oké.

Mit tegyek akkor ha az óvszer kiszakadt?

Legjobb válasz: Minél elõbb beszélj a pároddal, ha fiú azért, hogy elment-e beléd, ha lány akkor azért, hogy melyik nap volt épp a ciklusában, viszont mindenképp keressen fel a lány egy nõgyógyászt, és a 72 órás tabi még megoldás lehet, csak sietni kell vele, mert ahogy telik az idõ, úgy egyre kisebb az esélye, hogy hat. Legközelebb pedig nagyon figyeljetek az óvszerre, jó minõségût kell venni és helyesen felhelyezni, plus folyamatosan ellenõrizni.

Minél elõbb beszélj a pároddal, ha fiú azért, hogy elment-e beléd, ha lány akkor azért, hogy melyik nap volt épp a ciklusában, viszont mindenképp keressen fel a lány egy nõgyógyászt, és a 72 órás tabi még megoldás lehet, csak sietni kell vele, mert ahogy telik az idõ, úgy egyre kisebb az esélye, hogy hat. Legközelebb pedig nagyon figyeljetek az óvszerre, jó minõségût kell venni és helyesen felhelyezni, plus folyamatosan ellenõrizni.
szia! valóban nem derûlt ki hogy milyen nemü vagy.leírom az eshetõségeket tök mindegy most hogy fiú e vagy lány az illetõ a lényeg .ha az ondó bekerûlt a hüvelybe .haez egy durex óvszer vagy hasonló jobb márkáju gumi akkor azon van sperma ölõ szer ami lekicsinyíti az esélyét a terhességnek.fontos a periódus is hogy a lány melyik szakaszban van. a menstruáció 12. napjától ésa 17 ig napig van termékenysége egy nõnek ha éppen ebben van akkor esemény utáni tabi de gyorsan 72 órán bellül be kell venni. nõgyóygászhoz kell menni õ írja fel receptre az ára kb 5000 ft.
Hát attól függ lány vagy-e vagy fiú!Ha lány és a párod elélvezett benned és még 72 órán belül vagy(együttlét után)akkor eseményutáni tabletta!Ha kicsúsztál a 72-bõl és ovuláció elõtt vagy akkor talán megúszod!HA ovuláció után akkor meg gáz van, ugyanis valószínû a gólyahír!Menj orvoshoz és vizsgáltad meg magad! Ha pasi akkor meg csak annyit mondanék: Ha a te hibád volt a gumi kiszakadása(rossz felhelyezés, akármi)és a csajnak gyereke lesz akkor ne állj meg az apja elött, és nézz magadba!Ha a gumi volt alapból szar minõség akkor nem tudsz mit tenni!
Nem értem mire pontoztok le amikor a 3.válaszoló is szinte ugyan ezt írta le!!:@
dikk, hát vegyél másikat
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok, és NEM TÖRTÉNT semmi baj. csak érdeklõdök hogy akkor mit kell csinálni.

Ha kiszakadt volna az óvszer, akkor azt észrevettük volna?

A barátommal szeretkeztünk,és elfelejtettük leellenõrizni az óvszert,és kidobtam.Egyébként nem élvezett el,de félek,hogy teherbe esek.

Legjobb válasz: Nem minden esetben lehet észrevenni,hogy baj történt. Máskor azért legyetek figyelmesebbek. Az jó dolog,ha mindig le ellenõrzi a páros az övszert,de sajnos elég egy hiba és jön a nem várt terhesség.

Nem minden esetben lehet észrevenni, hogy baj történt. Máskor azért legyetek figyelmesebbek. Az jó dolog, ha mindig le ellenõrzi a páros az övszert, de sajnos elég egy hiba és jön a nem várt terhesség.
én ezt úgy szoktam, hogy az óvszer végére használat után csomót kötök, és akkor látszik ha a benne lévõ cuccos máshol folyik ki, vagyis észreveszem ha lyukas volt, amúgy nem veszed észre közben ha kiszakad

Ma amikor lefeküdtünk a barátommal (nem tudom milyen óvszert használt, Durex valami volt. ) szóval szex közben egy érdekes cuppanó hangot hallottunk. Ha kiszakad az óvszer azt lehet hallani? Ha igen, milyen a hangja?

Véleményem szerint nem az óvszer volt, vagyis gondolom azért volt ilyen hang mert nedves voltam eléggé, és azáltal valahogy, nem? Vagy mégis mi? Legyetek szívesek értelmes válaszokat adni. Köszönöm !

Legjobb válasz: Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?

Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?
Ez annak a hangja, hogy teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: De természetesen, amíg én zuhanyoztam a barátom megnézte, õ azt állítja, hogy nem talált rajta lyukat, de szeretnék biztosra menni.
A kérdező hozzászólása: Imádom az értelmes válaszokat, de tényleg. Baromi sokat tudtok segíteni.. :)
Biztosra akarsz menni? Engedj bele vizet, nyomd össze és sasolj, hogy szivárog-e.
Feltankolt levegõvel és az cuppant.
ne pof4zzal mar rib4nc örüljél hogy valaszt kapsz különben meg ilyen hülye kérdést feltenni nézd meg meg ha véletlen ki is szakad akk azért lett mert levegõsen húzta fel és az durranó hangot ad mintha kisebb lufit szétnyomnál
Terhes lett az óvszer.
Kicsi az esélye, de bizony lehet, mivel az elõváladékban is vannak/lehetnek spermiumok.
Bizony bizony, az elõváladék nem a barátod Ha most történt az eset, ajánlom, hogy a lány minél hamarabb mossa ki ott ecetes vagy citromos vízzel a bemenetet Ha biztosra akartok menni viszont akkor usgyi utó-tabiért
Nagyon kicsi a valószínûsége, de elõfordulhat.
elég kicsi az esélye de elõfordulhat, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok..ha biztosak akartok lenni h ne legyen baba nyomás 72 órás tabiért 5-6000 ft..
Terhes vagy!
elõváladék...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!