Találatok a következő kifejezésre: Ha kirakok YouTube videót az (1 db)

Ha kirakok egy YouTube videót az oldalamra (az embed kóddal) , és az esetlegesen jogvédett, megüthetem-e én emiatt a bokám?

Legjobb válasz: elvileg igen, de kevéssé valószínû, hogy foglalkoznának veled. Inkább egybõl a youtube-hoz fordulnak és vele szedetik le.

elvileg igen, de kevéssé valószínû, hogy foglalkoznának veled. Inkább egybõl a youtube-hoz fordulnak és vele szedetik le.
Szerintem meg nem. Te nem tudhatod és nem is kell tudnod, hogy mi jogvédett és mi nem a YouTube-on. Olyan ez, mint a filmletöltés, letölteni szabad, mert nem tudhatod, hogy az jogvédett vagy nem, amit letöltesz. Itt ráadásul nem is töltesz le, csak "linkeled" a YouTube-ot. Bár egy kicsit több linkelésnél. A YouTube egyébként oda szokott figyelni az ilyenre, rengeteg korábban kikerült videónál olvasható most már, hogy a "Szerzõi jogok védelme miatt el lett távolítva az oldalról". Ha ilyen videót raksz ki, akkor már a te oldaladon se lehet majd lejátszani.
Igaza van az elõttem lévõ hozzászólónak. Nyugodtan kirakhatsz videót az oldaladra, nem a Te felelõsséged lesz, hogy ez most jogvédett-e vagy sem. Majd a YouTube és a "Feljelentõ" elintézi egymással. Gondoljunk csak bele, ha minden oldaltulajdonost feljelenténk azért márt állítólag "illegális" anyagot rakott fel. Egyszóval, rakj fel videót.
A YouTube-on tilos a szerzõi jogvédelem alatt álló anyag megosztása, így elvileg minden, ami ott van, "tiszta". Ez a gyakorlatban nem igaz, viszont innentõl kezdve téged nem terhelhet felelõsség, mert te a YouTube felhasználási feltételeiben bízva cselekedtél. Ez így van a magyar és a nemzetközi jogban is. Ha valaki téged ijeszteget ilyenkor perrel, az csak a tudatlanságodra játszik és küld el a fenébe...
Kapsz egy levelet, hogy törölték a videódat. Én jártam így, de semmi különös nem volt.
egyébként a jogvédõk bekaphatják a bal bokámat...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Eddig hogy tetszik ez a blog?

Pozitív, negatív kritikát is elfogadok!

6

Mit gondoltok erről a blogról?

http://mylife--diary.blogspot.hu/

3

Segítség! Mivel tehetem egyedibbé a blogomat? Nektek bejön az ilyen kicsit személyesszerű blog?

Na,nemrég kezdtem blogolni,de egyáltalán nincs olvasóm.Lehet ,hogy azért ,mert nem érdekes blogom?! Inkább egy ilyen fogjuk rá,hogy virtuális napló,amit bárki elolvashat. jöhet hideg-meleg!valami tanács,vélemény? köszönöm!

1

ASP. Net-es site-ot, hogyan kell futtatni szerveren?

PHP-nál egyszerű dolgom volt, mert a linux szerverem be volt configolva, hogy futtassa az index-php-t a többi meg ment magától, de nem tudom elképzelni hogy a .net-es solutionom hogy fog futni szerón. Mi ennek a folyamata? Gondolom ott kezdődik hogy telepítek a szerverre egy Windows servert.

1

Létre tudok hozni saját domain tartományt?

A domain nevem mellé létre tudok hozni saját tartományt is?

tudjátok olyasmire gondolok, mint a .com, csak nyilván nem lenne egy szinten a .com-mal.

12

Ha feltölt egy falhasználó egy fájlt azt milyen kódrésszel lehet átnevezni mondjuk user. Jpg-re?

Kommentben infó:

4

Bloggerek: mit használjak?

Úgy terveztem, elkészítem első blogomat, de nem tudom, hogy melyik oldalon kezdjem el, vagy hol nézik sokan... köszönöm a válaszokat!:)

2

Egérmutató megváltoztatása, látogató számláló elhelyezése?

most ugye lapunk.hu-s oldalt szerkesztek ami tudom hogy korlátozott, csak nemtudom mennyire, naszóval sok oldalon látom hogy jobbra van egy kis piros rublika ami mutatja hányan nézik éppen az oldalt, namost meg is van hoggy azt hogy lehet, de hova illeszthetem be? akárhova rakom be forráskódként nemr rakja be, a másik pedig hogy sok oldalon látok másfajta egérmutatót, esetleg azt beállíthatom valahogy?

3

Milyen ingyenes tárhelyet ajánlotok, ami rendelkezik ssl titkosítással?

Facebook alkalmazáshoz kellene, elég nekem 5mb is csak ingyen legyen

9

Ehhez hogyan kell feliratot hozzáadni? Már egy pár kóddal megpróbáltam, de nem ment.

http://code-art.hu/egyedi-stilusu-html5-video-lejatszo-keszi..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!