Találatok a következő kifejezésre: Ha kirakok YouTube videót az (1 db)

Ha kirakok egy YouTube videót az oldalamra (az embed kóddal) , és az esetlegesen jogvédett, megüthetem-e én emiatt a bokám?

Legjobb válasz: elvileg igen, de kevéssé valószínû, hogy foglalkoznának veled. Inkább egybõl a youtube-hoz fordulnak és vele szedetik le.

elvileg igen, de kevéssé valószínû, hogy foglalkoznának veled. Inkább egybõl a youtube-hoz fordulnak és vele szedetik le.
Szerintem meg nem. Te nem tudhatod és nem is kell tudnod, hogy mi jogvédett és mi nem a YouTube-on. Olyan ez, mint a filmletöltés, letölteni szabad, mert nem tudhatod, hogy az jogvédett vagy nem, amit letöltesz. Itt ráadásul nem is töltesz le, csak "linkeled" a YouTube-ot. Bár egy kicsit több linkelésnél. A YouTube egyébként oda szokott figyelni az ilyenre, rengeteg korábban kikerült videónál olvasható most már, hogy a "Szerzõi jogok védelme miatt el lett távolítva az oldalról". Ha ilyen videót raksz ki, akkor már a te oldaladon se lehet majd lejátszani.
Igaza van az elõttem lévõ hozzászólónak. Nyugodtan kirakhatsz videót az oldaladra, nem a Te felelõsséged lesz, hogy ez most jogvédett-e vagy sem. Majd a YouTube és a "Feljelentõ" elintézi egymással. Gondoljunk csak bele, ha minden oldaltulajdonost feljelenténk azért márt állítólag "illegális" anyagot rakott fel. Egyszóval, rakj fel videót.
A YouTube-on tilos a szerzõi jogvédelem alatt álló anyag megosztása, így elvileg minden, ami ott van, "tiszta". Ez a gyakorlatban nem igaz, viszont innentõl kezdve téged nem terhelhet felelõsség, mert te a YouTube felhasználási feltételeiben bízva cselekedtél. Ez így van a magyar és a nemzetközi jogban is. Ha valaki téged ijeszteget ilyenkor perrel, az csak a tudatlanságodra játszik és küld el a fenébe...
Kapsz egy levelet, hogy törölték a videódat. Én jártam így, de semmi különös nem volt.
egyébként a jogvédõk bekaphatják a bal bokámat...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehetne feltölteni egy fájlt dropbax-ra weblapról?

Ugye bejelentkezek dropbox-ra és feltöltöm a fájl-t majd megosztom és másik is le tudják tölteni.

azt szeretném hogy weblapról bármely tag fel tudjon tölteni fájlokat

4

Hogyan lehet olyan linket készíteni, ami nincs aláhúzva csak ha rávisszük az egeret?

4

Vajon itthon lenne igény ilyen blogra?

A lényeg, hogy egy olyan blogot szeretnék összehozni, amiben középiskolásoknak segítenék a programozás elsajátításában. Eleinte VB.NET esetleg, ha igény van rá PASCAL (mivel tudomásom szerint sok helyen még mindig ezt tanítják, illetve ez az elvárás). Majd ha eljutottunk az érettségi színvonaláig (az elsődleges cél), jöhetnek a nehezebb nyelvek. C# lenne a folytatás majd alacsonyabb szintre lépve C++ esetleg C. Aztán ami jön, illetve amire igény van. A webes tutorialoktól se rettenek vissza. ;)

A weblap már létezik, de fejlesztés alatt áll így linket nem közölnék (természetesen saját domain, és a kezdetektől saját kezem munkája az oldal). Egyébként egyetemi hallgató vagyok és pont a magyar közoktatás minősége miatt gondoltam, hogy ilyesmibe vágnám a fejszém.

Esetleg, ha valaki értelmes ötletet tud, vagy valami plusz ötlete van szívesen várom.

11

Hogy lehet egy menüpont tartalmának egyéni hátteret adni?

hogy ahova írjuk a menüpont tartalmát ne egy szín legyen hanem egy kép????

3

Milyen linket adjak meg html <a> tagemnek, hogy az adott oldalt hívja be újra a linkre kattintva csak tegyen hozzá egy paramétert?

Ha lehet mellőzném a kliensoldali programozást, ha nem megy , akkor már jquery (javascript). De csak van erre megoldás a href-ben, nem?

3

Hogy csináljak ilyent?

http://shinobi-fight.gportal.hu/gindex.php?pg=35832644
ezen az oldalon ami van a fejléc alatt az az 5 kis kép olyant , hogy lehet berakni és lehessen rá kattintani meg azon belülre is rakni képet és így tovább

2

Honnan tudok horgászos sablont rátenni/csinálni mindeki lapja .hu-ra?

3

Milyen a weboldalam?

Úgy gondoltam, ha már csináltam egyet, akkor nézzen ki normálisan :P A mostani megteszi?


9

Másoknak miért nem szól a zene?

Van egy weboldalam (letöltöttem egy sablont és át formáltam a kedvemre az oldalt) a címe :

1

NetObject Fusion (Essential 11) -ben hogyan lehet a weblapba Gömbpanorámát beilleszteni?

A ghömbpanoráma JPG-ben el van készítve Össze van stichelve), de ha képként azt beilleszteném, akkor sima 2d kép lenne. Hogyan lehet úgy megcsinálni, hogy pl 600x800as méretben legyen egy kép amiben már mozgatható a kamera balra jobbra fel és le?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!