Találatok a következő kifejezésre: Ha kirakok YouTube videót (1 db)

Ha kirakok egy YouTube videót az oldalamra (az embed kóddal) , és az esetlegesen jogvédett, megüthetem-e én emiatt a bokám?

Legjobb válasz: elvileg igen, de kevéssé valószínû, hogy foglalkoznának veled. Inkább egybõl a youtube-hoz fordulnak és vele szedetik le.

elvileg igen, de kevéssé valószínû, hogy foglalkoznának veled. Inkább egybõl a youtube-hoz fordulnak és vele szedetik le.
Szerintem meg nem. Te nem tudhatod és nem is kell tudnod, hogy mi jogvédett és mi nem a YouTube-on. Olyan ez, mint a filmletöltés, letölteni szabad, mert nem tudhatod, hogy az jogvédett vagy nem, amit letöltesz. Itt ráadásul nem is töltesz le, csak "linkeled" a YouTube-ot. Bár egy kicsit több linkelésnél. A YouTube egyébként oda szokott figyelni az ilyenre, rengeteg korábban kikerült videónál olvasható most már, hogy a "Szerzõi jogok védelme miatt el lett távolítva az oldalról". Ha ilyen videót raksz ki, akkor már a te oldaladon se lehet majd lejátszani.
Igaza van az elõttem lévõ hozzászólónak. Nyugodtan kirakhatsz videót az oldaladra, nem a Te felelõsséged lesz, hogy ez most jogvédett-e vagy sem. Majd a YouTube és a "Feljelentõ" elintézi egymással. Gondoljunk csak bele, ha minden oldaltulajdonost feljelenténk azért márt állítólag "illegális" anyagot rakott fel. Egyszóval, rakj fel videót.
A YouTube-on tilos a szerzõi jogvédelem alatt álló anyag megosztása, így elvileg minden, ami ott van, "tiszta". Ez a gyakorlatban nem igaz, viszont innentõl kezdve téged nem terhelhet felelõsség, mert te a YouTube felhasználási feltételeiben bízva cselekedtél. Ez így van a magyar és a nemzetközi jogban is. Ha valaki téged ijeszteget ilyenkor perrel, az csak a tudatlanságodra játszik és küld el a fenébe...
Kapsz egy levelet, hogy törölték a videódat. Én jártam így, de semmi különös nem volt.
egyébként a jogvédõk bekaphatják a bal bokámat...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miert nem jatsza le?

Keszitettem egy weblapot(html) es az lenne a gondom hogy a beillesztett videom nem megy vagyis a hang igen,de a kep nem .Fekete kep+az a kezelofelule amin a hangol allitjuk meg a videot futtatjuk elore hatra az a kep kozepen van.Mit szurtam el??Tudnatok segiteni??

Itt a kod:<object id="mediaplayer"
classid="clsid:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6"
codebase="STANDBY="loading microsoft windows media player components..."
type="application/x-oleobject"
width="640"
height="360">
<param name="filename" value="videok/The Secret Circle Trailer.mp4">
<param name="animationatstart" value="true">
<param name="transparentatstart" value="true">
<param name="autostart" value="false">
<param name="showcontrols" value="true">
<param name="ShowStatusBar" value="true">
<param name="windowlessvideo" value="true">
<embed src="videok/The Secret Circle Trailer.mp4" autostart="false" showcontrols="true" showstatusbar="1" bgcolor="white" width="640" height="360">
</object>

Kep:

1

Hogy lehet MHT/MHTML formátumot SWF be konvertálni?

6

Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy a regisztrációkor automatikusan hozzáadja ehhez a táblázathoz?

Ilyen módon listázóm ki a tagokat:És itt, hogy tudom megcsinálni, hogy a Peter Griffin után egy új regisztráltat is oda rakjon ne én írjam oda.
Köszi.

1

A reCAPTCHA-t hogyan kell beágyazni weblapomba?

Bocs még elég kezdő vagyok php-ban. Köszi a segítséget.

2

Blogspot kinézet. Hogyan és hova tegyem?

Kinéztem magamnak egy kinézetet a blogspot.hu-ra és nemtudom hogy és hova kell behelyezni.Valaki elmagyaráznál? >< Előre is köszönöm .

2

Hogy tudok fejlécet készíteni a blogomra?

(Blogspot-os vagyok.)

1

Miért ilyen a megjelenés telefonon?

Nem régóta foglalkozok weblapkészítéssel és a mobilos megjelenéssel vannak gondjaim.

Probléma 1
Adott az oldal aminek egy kép a háttere. Mivel az oldalon van hosszabb tartalom is ezért fix-re állítottam. Ezért így a tartalom görög de a háttér nem.
Ez PC-n jól is működik de telefonon nem. Ott ameddig a háttér tart minden jó de a többit egy fehér semmibe rakja.

Probléma 2
Az oldalon oldalra scrollozni sem enged. Az oldalból annyit jelenít meg mint a telefon felbontásának a szélessége. Ez normális is lenne de oldalra scrollozni nem enged. Mintha félbevágná az oldalt és csak azt jelenítené meg.

A felbontásokra való optimalizálást CSS Queryvel oldom meg. Ez nem tudom számít e valamit a problémában de gondoltam megemlítem.

5

Hogy tudom megtekinteni a weboldal fájljait?

Tehát van egy weboldal azon van egy nagyon fontos rar fájl. Nem tudom az elérését. Nem lehet megnézni valahogy az elérését? Nincs semmi ftp hozzáférésem.

3

Hogy kell weboldalt csinálni?

nincs az ovodánknak weboldala és szeretnék csinláni csak nem tudom hogy kell!köszi előre is

5

Hogy lehet PHP-ban megcsinálni azt, hogy regisztrálás során a felhasználónak, hozzon létre egy profil linket ami ki írja csak az ő adatait?

Itt is olvastam hasonlót, így jó lenne ilyen módon?
Köszi a segítséget!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!