Találatok a következő kifejezésre: Ha kinyalsz lányt, (2 db)

Ha kinyalsz egy lányt, milyen betegségeket kaphatsz el tőle, illetve a gumi nélküli franciázástól?

Legjobb válasz: hááát! mint csaj mondom hogy szerintem egy rendes lánytól nem kaphatsz el semmit se, legalábbis mindent megteszunk érte meg aztán a lány saját érdeke is h tisztán tartsa magát.... viszont fordítottan, volt barátomnál elofordult hogy orális után kicsúzosodtam, de semmi tobb bajom nem lett.

hááát! mint csaj mondom hogy szerintem egy rendes lánytól nem kaphatsz el semmit se, legalábbis mindent megteszunk érte meg aztán a lány saját érdeke is h tisztán tartsa magát.... viszont fordítottan, volt barátomnál elofordult hogy orális után kicsúzosodtam, de semmi tobb bajom nem lett.
Ha tiszta a lány, akkor semmit nem kaphatsz el tôle. De gondolom kevés az olyan ember aki szereti a büdös pinát... (már elnézést). Persze ha nem ismered a partnert akkor aids-et is el lehet úgy kapni, ha esetleg van egy seb a szádban, vagy fel van sértve az ínyed... A franciázás gumi nélkül is csak akkor lehet veszélyes, ha a partner nem ismert. Nem tudhatod, hogy milyen nemi betegségei vannak... Maradj a guminál!!!!
HA NEM ISMERT A PARTNER AZ GÁZ, MERT ÉN UGY TUDOM, HOGY AZ AIDS-T NYÁL ÚTJÁN IS EL LEHET KAPNI..
Bármit elkaphatsz, ami betegsége van (az AIDS-re valóban nagyon kicsi az esély - de ne félj: igen undorító betegségek vannak ezen kívül is). Tehát nyalakodás elõtt pár hónapos ismerkedést javasolok.

Ha szûz lányt "kinyalsz", akkor élvezi vagy egyáltalán lehetséges ameddig szûz?

A barátnõm még szûz és lassan rá szeretném venni,hogy elveszítse velem stb. .. és ezért érdekelne.. Kérlek írjátok le a tapasztalatokat fiúk-lányok egyaránt.

Legjobb válasz: Te élveznéd ha valaki leszpna?

Te élveznéd ha valaki leszpna?
Nem, az idegvégzõdések a pénisz által jutnak el a nõi nemi szervbe, ezt mindenki tudja.
Ameddig szûz addig nem élvez/érez semmit, (akár álmában a lába közé is rúghatsz bikából vagy megöklözheted, fel sem fog kelni) köztudott, hogy az érzõ felületet, idegeket stb... meg mindent amivel a lány érezni tud a férfi adja át neki a péniszével az aktus során, mivel ezek maguktól még csak véletlenül sem fejlõdnek ki. Csak aztán tudják élvezni ezeket a dolgokat. Te nem tudtad? Ejjj...
Még szép hogy nem élvezi te ba**m!!! Francnak akarsz te rátérni a szexre...
kérdezõ, te hány éves vagy?
Addig szuz egy lany, amig csak kinyaljak ... amikor mar be is nyalnak, nahh onnantol mar a szuzesseg a multe.
Igen, élvezi (ha jól csinálod). De miért ne lehetne lehetséges? Annyi, hogy ha ép a szûzhártyája, akkor nem tudsz mélyen benyalni.
ja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!