Találatok a következő kifejezésre: Ha kimarad menstuáció (3 db)

Ha a menstuáció kimarad hogyan indul be magától?

igen, ezt a kérdést már egyszer feltettem de mindig másra válaszoltatok a, és nem arra amit kiirtam!

Legjobb válasz: fel kell nõni hozzá, közben a hormonrendszered is felnõ ;) gyerek vagy, semmi extra nincs, ha kimarad néha...akkor aggódj, ha 16-17 évesen még nem rendszeres a ciklusod, addig meg örülj, hogy ebben a dög melegben nem menstruálsz! És ne kiabálj!

fel kell nõni hozzá, közben a hormonrendszered is felnõ ;) gyerek vagy, semmi extra nincs, ha kimarad néha...akkor aggódj, ha 16-17 évesen még nem rendszeres a ciklusod, addig meg örülj, hogy ebben a dög melegben nem menstruálsz! És ne kiabálj!
Elõzõ vagyok. Még most fejlõdik a hormonrendszered. Idõ kell hozzá, hogy a menstruációd rendszeressé váljon. Eltelhet addig akár 2-3 év is.
Figyelj, 23 nap nem olyan sok a Te korodban. Majd ha 2-3 hónap marad ki, akkor kell orvoshoz menned.
nekem is volt egy ilyenem, 7 hónapig megjött nagyjából jó idõben, aztán hirtlen... kimaradt egy hónap. majd mégegy és mégegy. 5 hónapig nem jött meg. :) aztán hirtelen aztt vettem észre, hogy fája a hasam de mint az állat és megjött. szerintem magától meg fog neked is jönni. barátnõmnek csak 2 hónap maradt ki. amúgy a 23 nem is rossz, valszeg kimaradt egy ciklusod, de kb. egyhét, és lehet hogy megjön a kövi.
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat! :) )
A kérdező hozzászólása: de az elõbb írták itt hogy valakinek 5 hónap is kimarad! az nem baj?
Lehet, hogy nem baj, de a menstruáció késésének lehet több oka is. Ha már 5 hónapig nem jön meg, akkor mindenképpen el kéne menni orvoshoz, mert látatlanban óriási felelõtlenség bármit mondani. Én biztos, hogy nem foglak lebeszélni az orvosról, miattam ne legyen semmi bajod!!! Bár soha ne legyen semmi bajod amúgy sem, ezt kívánom Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sépen a válaszokat!

8 és féle hetes terhes vagyok! Eddig minden rendben. Ha a kimaradt menstuáció ideje körül (ami most lenne 20-a körül) barnázása van az embernek, az normális?

Nekem ma reggel enyhe barnás, halvány rózsaszínes folyás volt, mintha megjönne...de nagyon megijedtem, mert eddig minden rendben volt..de végig gondoltam, hogy holnap lesz 20.-a utoljára juni 20-án volt meg.Lehet ez csak a szervezet memoriája, és ilyenkor úgy csinál még mintha?Semmi más tünet, nem féj sehol, nem görcsös, h?m 37, melleim fájnak!Járt már valaki így ?Segítsetek..!Feleslegesen aggódom ?Köszi

Legjobb válasz: Nekem is kb. 8 hetesen volt barnás folyásom és nem törõdtem vele, aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, kiderült, hogy van egy haematomám, egy vérömleny+a méhlepény egy része levált. Feküdnöm kellett egy hónapig, addigra múlt el. Én könnyelmû voltam, mondván nincs görcsöm, nem fáj semmim, "csak" a barnás folyás. Szerintem menj el a dokidhoz és nézesd meg magad, nehogy gond legyen!!!

Nekem is kb. 8 hetesen volt barnás folyásom és nem törõdtem vele, aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, kiderült, hogy van egy haematomám, egy vérömleny+a méhlepény egy része levált. Feküdnöm kellett egy hónapig, addigra múlt el. Én könnyelmû voltam, mondván nincs görcsöm, nem fáj semmim, "csak" a barnás folyás. Szerintem menj el a dokidhoz és nézesd meg magad, nehogy gond legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Húúú, köszi...most megijesztettél..! :( Múltkor is volt egy enyhe rózsaszínes szerû kis elszinezõdés, mikor juli 20 körül kellett volna megjönnie..ezért gondolom, hogy csak emlékszik a test rá...mert amúgy közte semmi gond, soha nincs más színe, csak fehéres-enyhe sárga !Eddig tényleg semmi problémám nem volt, még rosszullétek sem nagyon, csak undorodás egyes kajáktól stb..!Mellek feszülése stb..!Remélem most is csak a mensi emlék és elmúlik ma !
Bocsi, nem akartalak megijeszteni :( Az is lehet, hogy a következõ menszesz miatt jött a rózsaszínes-barnás folyás, egyáltalán nem biztos, hogy gond van, tényleg, nyugi, az sem jó, ha sokat aggódsz! Dokihoz mikor kell menned? Én úgy gondolom, hogy nekem anno azért jött ez a haematoma, mert nem vettem vissza a lendületbõl, ugyanúgy csináltam mindent és a szervezetem figyelmeztetett, hogy állj, mert baj lesz. Amúgy amikor elkezdtem vérezni, még akkor sem volt görcsöm, fájdalmam, "csak" elöntött a vér, és gyorsan mentünk a kórházba, ott nézték meg UH-on, hogy mi a helyzet, de a vérzés 2 nap alatt elmúlt, viszont utána még 2, 5 hétig barnáztam és feküdni kellett otthon. Most vagyok a 30. hétben, szóval nyugi, nem lesz gond, a baba ha meg akar maradni, sok mindent túlél!!!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi !A baj, hogy külföldön vagyok, és itt elsõre csak a 12.heti UH-ra megyek, mami még pár hét :( Addig én is már nagyon szeretném látni, minden rendben van-e, de sajnos nem lehet elõbb ! Ha nincs görcs, nem vérzel, akkor mindek aggódni gondolják !Ha estig, holnap reggelig nem múlik, akkor visszamegyek az orvoshoz és kérek beutalót UH-ra, hogy nézzék meg ! De remélem holnap reggel, már sima fehéres lesz ! :) Most pihenek, fekszem, szerencsére én elõtte sem hajszoltam túl magam, mert nem dolgoztam épp 3 hónapja már !Ezért remélem minden rendben van velünk ! :) Szóval köszi az infót:)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére minden rendben, elmúlt egy napon belül, csak a test jegyezte meg a mensi idejét, és ez állítólag eltarthat t 4-5 hónapig is, de a 3.-ra el is múlhat :) Szóval nincs gond ! :) Helyre jött !

Ha kimarad a menstuáció és terhesség nem áll a háttérben mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Megfeszitett munkatempo, idegesseg, fizikai megterheles, drasztikus fogyokura, nyaron tul nagy meleg ... Ilyesmi. gondold at, hogy van-e miostanaban olyan az eletedben, ami elter a mindennapoktol.

Megfeszitett munkatempo, idegesseg, fizikai megterheles, drasztikus fogyokura, nyaron tul nagy meleg ... Ilyesmi. gondold at, hogy van-e miostanaban olyan az eletedben, ami elter a mindennapoktol.
elõzöeket kiegészíteném annyiban, hogy lehet még kis cysta is, de erre doki tudna választ adni, egyébként ez sok nõnél elõfordul, és nem azt mondom hogy neked tutira az van, igen ahogy írták elõttem sok oka lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igen átgondolandó minden.sziasztok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!