Találatok a következő kifejezésre: Ha kiirok filmet dvd-ra az (2 db)

Ha kiirok egy filmet dvd-ra az mitől lesszn diwixes?

Legjobb válasz: Attól lesz DivX-es ha kiírás elõtt tömöríted DivX kódek segítségével.

Attól lesz DivX-es ha kiírás elõtt tömöríted DivX kódek segítségével.

Van egy avi formátumú DivX-es filmem. A torrentfájl azt jelezte, hogy szinkronos, erre persze nem az. Hogyan lehet rá feliratot tenni úgy, hogy ha kiírom DVD-re (több filmmel egy lemezre), akkor az asztali lejátszó megjelenítse a felirattal együtt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.

Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.
Csak arra vigyázz, ha srt kell, hogy ne csússzon a felirat! Érdemes belepörgetve ellenõrizni a gépen, mielõtt kiírod lemezre!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!