Találatok a következő kifejezésre: Ha kiirok filmet dvd-ra (4 db)

Ha kiirok egy filmet dvd-ra az mitől lesszn diwixes?

Legjobb válasz: Attól lesz DivX-es ha kiírás elõtt tömöríted DivX kódek segítségével.

Attól lesz DivX-es ha kiírás elõtt tömöríted DivX kódek segítségével.

Hogyan tudok divx filmet átkonvertálni avi-ra? Vagy ha kiírom DVD-re xbox 360 slim lejátsza?

Letöltöttem több filmet is, amik xvidesek és nem tudom format factoryval konvertálni - vagy csak béna vagyok -

Legjobb válasz: divx alapbol avi formátumú....

divx alapbol avi formátumú....

Van egy avi formátumú DivX-es filmem. A torrentfájl azt jelezte, hogy szinkronos, erre persze nem az. Hogyan lehet rá feliratot tenni úgy, hogy ha kiírom DVD-re (több filmmel egy lemezre), akkor az asztali lejátszó megjelenítse a felirattal együtt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.

Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.
Csak arra vigyázz, ha srt kell, hogy ne csússzon a felirat! Érdemes belepörgetve ellenõrizni a gépen, mielõtt kiírod lemezre!


A minap vettem egy újraírható, dupla rétegű DVD lemezt. Kiirtam rá egy XBOX 360 játékot, de a gép a játék indításánál a "disc unsupported" felirattal üdvözölt. Gondoltam, hogy ha már nem bírom játékra felhasználni, legalább kiírok rá pár filmet? !

Próbáltam Nero-val, ImgBurn-al letörölni a lemezen lév? adatot, de sajnos hiába. Titeket szeretnélek megkérni, hogy mondjatok nekem egy (vagy akár több) programot amivel lehetséges lenne ez a folyamat!? 18/F A lemez: Verbatim DVD+DL RW

Legjobb válasz: Szerintem nem DVD író alkalmazás függõ. Frissíteni kéne a DVD-író firmware -ét.

Szerintem nem DVD író alkalmazás függõ. Frissíteni kéne a DVD-író firmware -ét.
Ha meg tudta írni, akkor szerintem törölnie is kéne tudni, szóval nem hinném hogy a firmware a szar. Esetleg clonecd, powerIso ??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!