Találatok a következő kifejezésre: Ha kiirok filmet (31 db)

Ha veszek egy blu ray lejátszót akkor abba csak blu ray lemezre kiírt filmet lehet lejátszani vagy usbrõl is le lehet ha van ilyen akkor linkeljetek?

Legjobb válasz: A mai technologia (mint a vindoz op rendszerek) visszafele mindig kompatibilisek. Vagyis egy Blu-ray lejatszo le fog jatszani egy sima DVD filmet is. (visszafele mar nem igaz, sima DVD lejatszo nem erti a BR-t). De! Ahany marka, annyi fajta. Pl. a Sony BR lejatszok utaljak az irott BR lemezeket. A Panasonic es Samsung lejatszok meg szinte mindent lejatszanak. Mindenkepp olyan boltban vedd a lejatszot, ahova vissza lehet vinni ha nem vagy megelegedve, es kicsereled egy masik lejatszora.

A mai technologia (mint a vindoz op rendszerek) visszafele mindig kompatibilisek. Vagyis egy Blu-ray lejatszo le fog jatszani egy sima DVD filmet is. (visszafele mar nem igaz, sima DVD lejatszo nem erti a BR-t). De! Ahany marka, annyi fajta. Pl. a Sony BR lejatszok utaljak az irott BR lemezeket. A Panasonic es Samsung lejatszok meg szinte mindent lejatszanak. Mindenkepp olyan boltban vedd a lejatszot, ahova vissza lehet vinni ha nem vagy megelegedve, es kicsereled egy masik lejatszora.

Ha egy filmet 13 zip fájlban töltöttem le, és kiírom dvd-re, akkor a film folyamatosan fog menni, ha lejátszom, vagy 13 részre osztja és mindet egyenként lehet csak megnézni?

Legjobb válasz: A .rar tömörítéseknél van olyan, hogy darabolva van, és amikor az elsõt kicsomagolod, automatikusan kibontja a többit is, így végül egyetlen nagy fájlod lesz. Zipnél nem tudom, van-e ilyen, de szerintem itt is lehetséges. Ha pedig 13 külön videofájlt kapsz, akkor az asztali lejátszód szinte folyamatosan fogja õket játszani, ha ugyanabba a mappába helyezed. Legalábbis az enyém így tesz, amikor ugrik a következõre, csak egy pillanatnyi akadás van a lejátszásban.

A .rar tömörítéseknél van olyan, hogy darabolva van, és amikor az elsõt kicsomagolod, automatikusan kibontja a többit is, így végül egyetlen nagy fájlod lesz. Zipnél nem tudom, van-e ilyen, de szerintem itt is lehetséges. Ha pedig 13 külön videofájlt kapsz, akkor az asztali lejátszód szinte folyamatosan fogja õket játszani, ha ugyanabba a mappába helyezed. Legalábbis az enyém így tesz, amikor ugrik a következõre, csak egy pillanatnyi akadás van a lejátszásban.
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet a 13 zip fájlból egyet csinálni?
Total commanderben jobb katt a zip-re--fájl menü--kicsomagolás

Samsung UE32EH5000 típusú tévét vettem, és nem tudom beállítani ha lehet egyáltalán, hogy usb-ről néznék filmet, feliratos, de nem játssza le a feliratot akármit próbálok állítani. Ha kiírom lemezre, házimozi lejátssza. Mi a megoldás?

Legjobb válasz: Mit ír a használati? Milyen felirat fájlokat támogat? Egyáltalán támogatja? .mkv-ban lejátssza? Subtitle gomb a távirányítón? Eszközök TOOLS menü? Esetleg bele kell égesd pc-n a feliratot a filmbe.

Mit ír a használati? Milyen felirat fájlokat támogat? Egyáltalán támogatja? .mkv-ban lejátssza? Subtitle gomb a távirányítón? Eszközök TOOLS menü? Esetleg bele kell égesd pc-n a feliratot a filmbe.
A kérdező hozzászólása: Subtitle gomb nincs, srt fájlokat támogatja. Tools menünél nem találtam megoldást. Épp az a baj, ha rá van égetve a felirat akkor nem játssza le. Ha hozzáteszem az srt fájlt úgy jó.


Miért van az ha kiirok egy filmet dvdre minden jo, deha kesőbb hozzáadok még filmet azt nem látja a dvd lejátszom?

Viszont ha minden filmet egyszerre irom ki egy uj dvdre akkor tökélletesen müködik? Valamiért nem ismeri fel a kés?bb hozzáadott filmeket.

Legjobb válasz: Sajnos ez van.Ez a lejátszó tulajdonsága,nem lehet rajta segíteni.Nem tudja kezelni a több menetben megírt lemezt megfelelõen.

Sajnos ez van.Ez a lejátszó tulajdonsága, nem lehet rajta segíteni.Nem tudja kezelni a több menetben megírt lemezt megfelelõen.

Letöltöttem egy filmet a netről, ami iso formátumban van, de ha kiírom dvd-re, akkor a dvd lejátszó nem játsza. Mit kell csinálni a filmmel, hogy kiírás után ne csak számítógépen lehessen nézni?

Legjobb válasz: Elõzõ: Igen, azért nem tudja megnézni, mert szarul írta ki. Ki kell még egyszer írnia képfájlként, és jó lesz.

Elõzõ: Igen, azért nem tudja megnézni, mert szarul írta ki. Ki kell még egyszer írnia képfájlként, és jó lesz.
Kiírás elõtt fel kell mountolni a Daemon Tools-al, és másolásképpen kell kiírni!
Például tudnunk kéne, hogy milyen formátumú is a film? Avi? DVD? Vagy valami más? Az ISO csak a képfile, mire kiírod nem egy ISO lesz a lemezen...
Szóval dvd. Akkor az ISO-t lemezképként kell kiírni, az elején elmondottak szerint, tehát Neroval, vagy más ilyen programmal, és persze minél kisebb sebességgel.
A kérdező hozzászólása: Dvd formátumu a film és igen, DivX-es a lejátszó
Van olyan dvd-video-m, ami nem indul auton a dvd lejátszóban...lehet ez is ilyen. Ha megnyomom a "Play"-t akkor indul viszont a filmlejátszás rendesen. Az is letöltött iso volt. Lehet ez is ilyen?
Kicsit sem felesleges, mert láttam én már karón varjút és ISO-ban avit meg exe-t.
Ha iso, akkor DVD-Video. Fölösleges ezen rágódni.
Idézet>>> kiírás után ne csak számítógépen lehessen nézni <<< szóval rendesen ki van írva az a film. Tehát tényleg azt nézd meg milyen formátumú az a fájl a dvd lemezeden, ahogy már mondták. A lejátszód divx képes?
Vagy azért nem tudja megnézni, mert az asztali DVD-je nem támogatja azt a fájlformátumot, vagy kódolást. Lehet az egy mkv esetleg egy divx 6 is. Attól még avi marad. Tehát elsõ lépés a fáljformátum kiderítése.
Amúgy a kérdés a már megírt lemezre vonatkozik...tehát elvileg kiírni tudja, csak megnézni nem.
Miért kellene? A Nero, de bármelyik íróprogram megcsinálja az ISO vagy lemezkép kiírást mindenféle mountolás nélkül...
Burn image to disk menüpontot keresd. Neroban Copy and backup menün belul.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget

Ha egy film mkv formátumban van, és ha kiírom dvd-re, azt lejátsza lejátszó?

Legjobb válasz: ha dvd-nek írod ki, akkor biztosan. viszont ehhez konvertálni kell. ha adat dvd-t csinálsz és azon van az mkv, akkor a lejátszótól függ, de asztali dvd-k (divx/xvid képesek) nem szokták tudni, a médialejátszók igen.

ha dvd-nek írod ki, akkor biztosan. viszont ehhez konvertálni kell. ha adat dvd-t csinálsz és azon van az mkv, akkor a lejátszótól függ, de asztali dvd-k (divx/xvid képesek) nem szokták tudni, a médialejátszók igen.
Nekem lejátsza, de az már Blue Ray player, nem hiszem, hogy asztali DVD player le tudná játszani.
Blu-ray nem Blue Ray

Ha kiírok egy filmet DVD-re az mért akad meg mindig?

Minden film amit én írok ki megakad egy bizonyos pontnál, (minden film máshol de mindig ugyanott) ez miért van és hogy tom kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Na igen persze az okos válaszok, hogy az íród rossz. De mi van akkor, ha a lemez amire írsz nem alkalmas az akkora sebességgel való írásra? Pl: rá van írva, hogy 16x de csak 6x-lehet írni rá? Javaslom neked, hogy mindíg 4-szeres sebességgel írj DVD-t, s próbáld meg kitapasztalni melyik DVD típus ami neked a legjobban beválik.

Na igen persze az okos válaszok, hogy az íród rossz. De mi van akkor, ha a lemez amire írsz nem alkalmas az akkora sebességgel való írásra? Pl: rá van írva, hogy 16x de csak 6x-lehet írni rá? Javaslom neked, hogy mindíg 4-szeres sebességgel írj DVD-t, s próbáld meg kitapasztalni melyik DVD típus ami neked a legjobban beválik.
Szia! Asztali lejátszón nézed akkor próbáld meg a gépen megnézni. Ebben az esetben az íród rossz. HA a gépen fut akkor az asztalid rossz. Ilyen egyszerü:) Ez is egy okos válaszoló okos válasza. Az asztali dvd-ben csak egy kétszeres olvasó van. Minek bele nagyobb? Írj egy lemezt 16-szorosan és máris nagy az esélye, hogy nem olvassa be. A PC írója pedig mindenféleképpen be fogja olvasni azt a lemezt amit az asztali dvd nem fog. Ilyen egyserû
lehet, hogy az íród nem jó
A kérdező hozzászólása: Nem, mert vmeik film meg jó... am azt vettem észre h ha tele van a DVD akk nem akad el max átugrik 2másodpercet egyszer kétszer
Szia! Asztali lejátszón nézed akkor próbáld meg a gépen megnézni. Ebben az esetben az íród rossz. HA a gépen fut akkor az asztalid rossz. Ilyen egyszerü:)
A kérdező hozzászólása: Igen erre én is gondoltam de a Nero-ban íráskor nem tom külön kiválasztani az írási sebességet...
nem tudod? Az meg hogy lehet?
http://kepgep.hu/2010/08/07/main/nero.jpg Így tudsz sebességet választani

Ha kiirok egy filmet dvd-ra az mitől lesszn diwixes?

Legjobb válasz: Attól lesz DivX-es ha kiírás elõtt tömöríted DivX kódek segítségével.

Attól lesz DivX-es ha kiírás elõtt tömöríted DivX kódek segítségével.

Img burn-el ha kiírok egy iso filet dvd-re akkor az egyben ki is "csomagolja" ugye?

Konkrétan windowst akarok kiírni és isoban van, és nem tudom hogy m?ködni fog e ha imgburnel kiírom.

Legjobb válasz: Elvileg mûködnie kell. Adat lemezként írd meg, és úgy jó lesz. csak az iso-t írd rá, semmi mást.

Elvileg mûködnie kell. Adat lemezként írd meg, és úgy jó lesz. csak az iso-t írd rá, semmi mást.
Hm, Kispofa, ez már nem tudatlanság, hanem szándékos szemétség. Természetesen ha adatként kiírod az iso-t akkor nem fog mûködni. Nem ismerem azt az íróprogramot, de Lemezkép kiírása, image kiírása lemezre, valami hasonló nevû funkcióval kiírva boot képes, használható telepítõt fogsz kapni. Az írási sebességet vedd alacsonyra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi!!! Igen van ilyen funkció, kezdõdhet a szurkolás :)
Tévedtem, vagy inkább tévesztettem. Nem szándékosan. Bocs érte. Beismerem. Ennyi.
Akkor ok, mindenki tévedhet, csak így külön hangsúlyozva az adatlemezt, már szándékos megtévesztésnek tûnt....:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!