Találatok a következő kifejezésre: Ha kihagyom viznapot, (2 db)

Ha kihagyom a viznapot, ugye az nem baj?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, ha a többit betartod.

Szerintem nem baj, ha a többit betartod.
Szerintem baj. Mármint biztosan van valami hatása a víznap nélkül is, csak nyilván kevesebb. A http://www.wellnesscafe.hu -n találsz egy finomított, átdolgozott 90 napost. Aszerint úgy rémlik valamicskét enni is lehet a víznapon.

A testömeg indexem 24.2 és hogy ezzel a diétával mennyit tudnék fogyni ha a víznapot kihagyom (anyukám azt mondta hagyjam ki mert még csak 14 vok) és 170 cm és 70 kg vagyok?

Legjobb válasz: Anyukád azt is mondhatná, hogy egyáltalán ne diétázz. 14 évesen még növésben vagy, változni fog még a tested. Ráér a diétát elkezdeni 18 éves korod körül. Most még egyél annyit, amennyire szükséged van, de mozogj többet. Tornázz otthon, menj kocogni, úszni stb stb.

Anyukád azt is mondhatná, hogy egyáltalán ne diétázz. 14 évesen még növésben vagy, változni fog még a tested. Ráér a diétát elkezdeni 18 éves korod körül. Most még egyél annyit, amennyire szükséged van, de mozogj többet. Tornázz otthon, menj kocogni, úszni stb stb.
teljesen igaza van az elõttem válaszolónak. inkább tornázz többet, keress egy sportot, amiben jól érzed magad, de ne kezdj el fogyózni, mert teljesen tönkre fogod vágni az alakodat és a bõrödet
Dietetikusként ellenzem a fogyókúrádat. Semminemû fogyásra nincs szükséged. Ha mégis így érzed nem a súlyoddal hanem a testképeddel van a baj. Azt pedig pszichológus kezeli. Fordulj anyukádhoz és vitesd el magad hozzá. Nõvésben vagy, fejlõdésben. Ha most fogyózni kezdesz egyrétsz egyenes út az anorexiához, ami igen súlyos életet veszélyezttetõ állapot, és lelkileg soha nem lehet belõle kigyógyulni. A máisk mivel fejlõdésben van , most áll be a hromonrendszered is többek közt. Ha fogyni kezdesz ezt is szétvered, és majd 6-7 év múlva ha gyereket családot akarsz majd könyöröghetsz a nõgyógyásznak, endokrinológusnak, hogy csináljon valamit a felborult ciklusoddal, és a hormonháztartásoddal. Mert különben meddõ leszel. Vagyis ha ilyen életet akarsdz magadnak nyugosdtan. Dec sazerintem nem ezt akarod. Ha szebb alakot szertnél mert most elégedetlen vagy, menj el fittnesz terembe aeoribkozni, vagy valamit mozogni formálni a teted. Attól nem hízol és jobban is nézel ki.
Gondolom nem lesz túl jó a reakció arra, amit mondok, de a 90 napos diáta egy kalap [email protected]! (ugyanúgy, minden diéta) Sportolj és étkezz egészségesen! A testtömeg index meg nem ér semmit, mert egy izmos embere is azt mondja, hogy el van hízva. Ha valamivel mérni akarod, hogy mennyire vagy elhízva, akkor testzsír%-ot méress, de van egy egyszerûbb megoldás: tükör!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!