Találatok a következő kifejezésre: Ha kifolyik sperma (25 db)

Egyutt voltunk a baratommal. Az ovszer nem szakadt ki de a sperma kifolyt az aljan eleg nagy mennyisegben. Mennyi az eselye hogy terhes legyek ha a sperma csak a huvelyem kezdetevel erintezett?

Legjobb válasz: jajjj h lennél akkor? ha nem folyt be szerinted a "hüvelyed kezdeténél" mekkora az esély h terhes leszel? jjéézusom

jajjj h lennél akkor? ha nem folyt be szerinted a "hüvelyed kezdeténél" mekkora az esély h terhes leszel? jjéézusom
nem vagy az, ha nem ment "beljebb"! De az hogy sikerült, hogy kifolyt? mert elvileg nem tud kifolyni, ha pont jó...
A kérdező hozzászólása: hat ha kb egy ket centire bement?
A kérdező hozzászólása: irjatok meg a kommentemre is legyszi
Az esélye egésze pontosan 10, 324% +- 0, 0025%
Ha elõváladékról beszélnénk, akkor azt mondanám mint minden esetben, hogy nem valószínû. Viszont itt már hímivarsejtekkel teli spermáról van szó ami nagyban megnöveli az esélyeket. Elméletileg nem kellene, mert elég hosszú utat kell megtennie a hímivarsejtnek a savas vaginafolyadékba míg elérné a célját. Szóval szerintem nem kell paráznod. ÜDV23F
Meglep a kérdés, mert nem nagyon szokott a sperma az óvszer alján kifolyni. Biztos nem a hüvelyváladékod folyt az óvszer aljához? Ha sperma volt, akkor kicsi az esélye, hogy teherbe ess, de nem lehetetlen. Megfelelõ óvintézkedéseket kell tenni. (3 napon belül Escapelle tabletta, utána terhességi teszt 3-4 hét múlva).

Ha kifolyik a sperma a gumi mellett (belülről), juthat belőle a nőbe is? Tegyük fel, hogy nincs tövig a lányban.

erre az szokott lenne a válasz,hogy irány a doki. de ha a gumiból folyik ki akkor lefele folyik,tehát nem a n?be.

Legjobb válasz: HA benne volt a nõben és nem olyat használtatok,ami megöli a spermákat,akkor lehet terhes,de sose lehet tudni.Nálunk védekezés nélkül sem jött össze a baba,de aki nem akar gyereket annak még a védekezéssel is összejöhet(vannak azok akik bele esnek abba az 1-2 %-ba)

HA benne volt a nõben és nem olyat használtatok, ami megöli a spermákat, akkor lehet terhes, de sose lehet tudni.Nálunk védekezés nélkül sem jött össze a baba, de aki nem akar gyereket annak még a védekezéssel is összejöhet(vannak azok akik bele esnek abba az 1-2 %-ba)
Szerinted a szülész-nõgyógyász csak a gyermek szülésbõl keresi a pénzt?Nem.Az abortuszok száma sokkal több.Persze, de ha terhes lettél akkor mielõbb orvos!
kifolyik?:D mi vagy te ló?
1. Helyes méret /nem túl nagy, nem túl kicsi 2. Orgazmus után nem ücsörögsz a lányban amíg lelankadsz. Ha ezeket betartod, kötve hiszem, hogy kifolyna...

Mit csináljak, ha kifolyik a sperma? Lezuhanyozzak vagy zsepivel töröljem le?

Legjobb válasz: ha lehet,menj wc-re,pisilj,és próbáld meg kipréselni magadból a maradékot,mert reggel esetleg kicsordogálhat magától állás hatására.szerintem lezuhanyozni nem szükséges,mert ha olyannal szerelmeskedsz, akit szeretsz,neki rosszul eshet,hogy "lemosod magadról",mert az egy rész belõle. gyors wc,aztán bújjatok össze,ez sokkal jobb,hidd el!

ha lehet, menj wc-re, pisilj, és próbáld meg kipréselni magadból a maradékot, mert reggel esetleg kicsordogálhat magától állás hatására.szerintem lezuhanyozni nem szükséges, mert ha olyannal szerelmeskedsz, akit szeretsz, neki rosszul eshet, hogy "lemosod magadról", mert az egy rész belõle. gyors wc, aztán bújjatok össze, ez sokkal jobb, hidd el!
én zsepivel törlöm...már odakéászítem a 200as szebit:)
nálunk van rendszeresítve egy kisméretû türülközõ a párna alatt.
Nálunk is törülközõ van :-)
Én vécén szoktam letörölgetni, de igazából azt olvastam, hgoy a nõbõl az aktus után 72 óra alatt szivárog ki, szóval a bugyid még 1-2 nap múlva is elég nedves és olyan szagú lehet.

Ha kifolyik a sperma a gumiból az alján, eshetek teherbe?

A problémánk a kövtekez?!6 éve vagyunk együtt a párommal ás 5 éve szedtem a fogamzásgátlót,de most abbahagytam!!Menstruációm után 2 nappal szeretkeztünk és gumival!

Legjobb válasz: Nem irtad hogy hány napig tart a mensid és hány napos a ciklusod(gyógyszer nélkül!),igy pedig csak találgatni lehet.Ha pl.normál 28 napos ciklusról beszélünk és a mensid kb.5 napig tart,akkor a 2 nappal utána a 7.napot jelenti.Ekkor általában még nincs érett petesejt.De pontos adatok nélkül csak példát tudok felhozni!Az óvszer használata nem igényel túl nagy hozzáértést,szerintem olvassátok el a tájékoztatót,képek is vannak a leiráshoz.

Nem irtad hogy hány napig tart a mensid és hány napos a ciklusod(gyógyszer nélkül!), igy pedig csak találgatni lehet.Ha pl.normál 28 napos ciklusról beszélünk és a mensid kb.5 napig tart, akkor a 2 nappal utána a 7.napot jelenti.Ekkor általában még nincs érett petesejt.De pontos adatok nélkül csak példát tudok felhozni!Az óvszer használata nem igényel túl nagy hozzáértést, szerintem olvassátok el a tájékoztatót, képek is vannak a leiráshoz.
Szerintem kicsi az esély rá, hogy teherbeessél a szex idõpontja miatt.

Lányok, titeket izgat, ha a sperma nem csak kifolyik, hanem spriccel?

Jelent ez nektek egyáltalán valamit, vagy tökmindegy?

Legjobb válasz: Engem igen, de meg nem mondanám miért.

Engem igen, de meg nem mondanám miért.
Persze hogy izgat, de nem csinálok belõle különösebb gondot, mindegy hogy spriccel, folyik, csorog, csepeg....csak legyen :)
nekem az tetszik, amikor a csap folyik
nekem meg van joghurt a hûtõbe ráadásul barackos aszem
Nem, Lali, nincs akibõl folyik. Menj írni a matekleckét inkább, még kisfiú vagy.
Nem szokott kifolyni se spriccelni. Inkább az ondó. *.* Mindegy, mert magán az orgazmuson az örömszerzésen van a hangsúly.
Nekem folyik. :(
Izgi ha spriccel is!

Ha beleélveztek a lányba akkor a kifolyó spermákkal mi történik, hogyan távolítjátok el?

Legjobb válasz: Te biztos a mûpinádra gondolsz amit dugsz egész nap, azt csak tartsd nyugodtan felfele akkor biztos nem folyik ki. Jaj csak nehogy jelents engem is, mert fééélek

Te biztos a mûpinádra gondolsz amit dugsz egész nap, azt csak tartsd nyugodtan felfele akkor biztos nem folyik ki. Jaj csak nehogy jelents engem is, mert fééélek
Nem a fiú dolga eltávolítani, szóval eleve hülyeség a kérdésed :DD Lány vagyok, nálunk általában úgy történik, hogy eleve van alattam egy törcsi, amit a végén odafogok, hogy ne legyen minden olyan, amikor kifolyik... és elmegyek fürdeni, kimosom magam.
leülsz a wcre és pisiléssel együtt kitolod...
Újrahasznosítjuk.
hibernáljuk, hogy késõbb is felhasználható legyen....
Fúúú!! Halljátok Jelenteni fogja! OMG most milesz ... sztem öngyilkos leszek! :O Folyós kisgyerek!! !!4!!4!NÉGY!!!! XDD
utsó xDDDDDDR00FL!
A kérdező hozzászólása: az ilyen válaszokat jelentem és lepontozom normálisan kérdeztem, nem értem miért nem lehet értelmes választ adni, inkább az életben lennétek ilyen humorheroldok, kár hogy ott fületeket farkatokat behúzzátok gyökerek... csak a gy-kn nagy az arc
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat, kösz
Amikor kiveszed, természetesen elkezd folyni a lányból, nem kell aggódni, nincs semmi nagy teendõ, csak annyi, hogy szeretkezés elõtt odakészítetek az ágy mellé pát darab papír zsebkendõt, mikor kiveszed, a lány megtörli magát a zsepivel, esetleg felül vagy feláll, hogy még jobban kifolyhasson belõle, azt felfogja a zsepivel és kész. Elõfordul, hogy még másnap is érez egy kis "folyást" reggel mikor felkel, akkor betesz pl. egy tisztasági betétet és kész. :)
Lõni. 3m a rekordom :D
Én lõni szeretek. A lövéshez a trükk az, hogy jól hátra kell húzni a bõrt. (Meg kell egy kis izomtechnika) A csurgatáshoz ne veszítsd hátra a bõrt, engedd el a faszod és lazítsd el a pc izmodat. 14/F
Nekem sose lõtt. HOgy csináljátok? Privibe írjátok.. Nekem mindig kifolyik csak:(
A kérdező hozzászólása: 8.: :DDDD
A kérdező hozzászólása: könnyen, más tud rá normálisan válaszolni, tehát nem mindenki szerint hülyeség, én is lõni szeretek, meg lõni is szoktam, nekem 2 méter a rekordom
Én azt szeretem amikor bennem megy el fél Budapest és kifolyik belõlem a sperma... Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni??????
nagyon nagy mester vagy ha te azt beszabályzod, ha meg nem akkor nálad ez hogy megy? huhúú most kilõtt ezaaz?
Lõni szeretem a szádba:D
En ugyan lany vagyok, de en jobban szeretem ha spriccel :)
folyás:D
lõni szeretek akkor nagyon nagy az élvezet :)
Teljesen lényegtelen. Feljut, aminek fel kell.
Egyetlenegy is megtermékenyíthet, de miért nem maradsz fekve vagy emeled meg a csípõd, feneked.
Nem szükséges semmilyen akrobata mozdulat utána, annyi folyik ki amennyi bejut.
A kérdező hozzászólása: irjatok már
Mi honnan tudjuk, hogy mennyi az esélye?! Nekem is kifolyt rendesen, de ettõl még simán terhes lettem. Nem ezen múlik.

Baj, ha szex után kifolyik belőlem a pharmatex kúp (és a sperma is, ugye)?

Pharmatex- szel tervezem a védekezést. Hogy ne érjen meglepetés, kipróbáltam- szex nélkül- hogy miylen. Emiatt aztán felötlött bennem, hogy szex után oké, hogy nem szabad kimosni magamból egy ideig. De kifolyik? És az nem baj?

Legjobb válasz: Szex elõtt 10 percel kell feltenni, és akkor védeni fog. Minden kúp kifolyik-ha még nem használtál ilyet... A kúp feloldódik, a hatóanyagok felszívódnak, ez esetben a dolga az, hogy megsemmisítse a spermákat. A nagyja kifolyik, de ami kell, az bent marad. És valóban, ne mosakodj az elõrít idõn belül és nem lesz gond:) (magánvélemény: én a fogamzásgátló tabit tartom a legjobb, legbiztosabb megoldásnak)

Szex elõtt 10 percel kell feltenni, és akkor védeni fog. Minden kúp kifolyik-ha még nem használtál ilyet... A kúp feloldódik, a hatóanyagok felszívódnak, ez esetben a dolga az, hogy megsemmisítse a spermákat. A nagyja kifolyik, de ami kell, az bent marad. És valóban, ne mosakodj az elõrít idõn belül és nem lesz gond:) (magánvélemény: én a fogamzásgátló tabit tartom a legjobb, legbiztosabb megoldásnak)
Szia!Nem baj ha kifolyik, ez erõs spermicid anyag annyi ugyis marad benned h ne legyen baj!Volt már nálam olyan h felraktam amikor elindultam itthonról a barátomékhoz és mivel nem vizszintes helyzetbe voltam sok kifolyt belõlem(amugy fekvõ helyzetben is vmennyi kifolyik belõled)és nem lettem terhes! de nagyon féltem h baj lesz, elmentem nõgyógyászhoz és õ mondta h ez csak 90%védelmet ad és h nem ajálja!azota tabit szedek és ha tartos párkapcsolatod van akkor inkább azt ajánlom neked!
A kérdező hozzászólása: Szednék én tablettát, de egyéb okok miatt nem szedhetek. :( Amúgy meg több éves kapcsolatban élek, de babát nem szeretnénk még, a gumi meg azért 4-5 év után kicsit macera.

Szeretkezés közben ha került belém sperma az később kifolyik?

Szeretkezést követ?en ha a párom nem ment el bennem mert megszakításos védekezést alkalmaztunk de került volna belém sperma mégis akkor az kifolyt volna

Legjobb válasz: Jajj, nem olvastam végig. Szóval... Kifolyik, bár ha pici mennyiség, akkor azért nem olyan feltûnõen, és nem olyan gyorsan nyilván. És ha megszakításos módszernél azon agódsz, h ment-e beléd sperma, akkor kérlek titeket, ha nem akartok gyereket, akkor vmi más módon védekezzetek, és itt nem a naptármódszerre gondoltam..

Jajj, nem olvastam végig. Szóval... Kifolyik, bár ha pici mennyiség, akkor azért nem olyan feltûnõen, és nem olyan gyorsan nyilván. És ha megszakításos módszernél azon agódsz, h ment-e beléd sperma, akkor kérlek titeket, ha nem akartok gyereket, akkor vmi más módon védekezzetek, és itt nem a naptármódszerre gondoltam..
Nyilván kifolyik. De a megtermékenyítéshz pár csepp is elég, az meg nem lesz feltûnõ, mikor távozik, mert a hüvelyváladék elfedi. Ez nem védekezés, ez orosz rulett.
FELEJTSÉTEK MÁR EL VÉGRE A MEGSZAKÍTÁSOS "VÉDEKEZÉST"!!!!!!
Kifolyik, de remélem szedsz tablettát...
Legalábbi ha cigányok vagytok, akkor felejtsétek el a megszakításos módszert, akkor még használjatok gumit és tablettát is hogy biztos ne legyen baj késõbb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!