Találatok a következő kifejezésre: Ha kifejezetten érdekel, (3 db)

Ha kifejezetten ez érdekel, milyen szakmákat javasoltok?

Nem tudom, mivel szeretnék majd foglalkozni iskola után, milyen szakmát tegyek le. Amit nagyon szeretek az az angol. Az osztályból a legjobbak közt vagyok-legalábbis angolból...-,de pl ha hallok filmet angolul,akkor nehezen értem,és csak keveset abból,amit mondanak. Tudom h szinte mindenhez szükséges már a nyelv.

Legjobb válasz: idegen nyelv ismerettel lehetsz tolmacs fordito idegen vezeto ha egyeb kriteriumoknak is megfelelsz legiutaskisero 2-3 nyelvet ismerni kell,es magassagi feltetelek is vannak.en is igy voltam,idegenvezeto vizsgat nemetbol tettem,de mivel olaszo-ban elek itt angol olasz magyar es ritkan hasznalom a nemetet, a repteren dolgozom.de voltam recis szallodaban is.

idegen nyelv ismerettel lehetsz tolmacs fordito idegen vezeto ha egyeb kriteriumoknak is megfelelsz legiutaskisero 2-3 nyelvet ismerni kell, es magassagi feltetelek is vannak.en is igy voltam, idegenvezeto vizsgat nemetbol tettem, de mivel olaszo-ban elek itt angol olasz magyar es ritkan hasznalom a nemetet, a repteren dolgozom.de voltam recis szallodaban is.

Cd, dvd (otpikai) lemezeket mivel lehet tisztítani? KIFEJEZETTEN ENYHÉBB esetre érdekel, pl ha picit poros a felülete, vagy esetleg némi por ragadt rá.

Alapvetõen a lehetõ legegyszerûbb megoldás érdekel, nem valamiféle drága tisztítószer. Ha csak picit poros, tiszta ujjbeggyel szoktam letörölni. De ha mondjuk ráragad némi porszem, akkor nem kísérletezem vakargatással. Pl mikroszálas törlõkendõ megoldja? Vagy avval nem szabad?

Legjobb válasz: Bármilyen pormentes, nem karcoló megoldás szóba jöhet. Vízzel is lemoshatod, csak figyelj, hogy cseppmentesen száradjon.

Bármilyen pormentes, nem karcoló megoldás szóba jöhet. Vízzel is lemoshatod, csak figyelj, hogy cseppmentesen száradjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi, értem. MIKROSZÁLAS törlõkendõ? Az is oké? (Egyébként a víz miatt csak azért aggódom, mivel klór, NaFl, stb tartalmaz.)
Ha van szemüveg, - vagy monitortisztító spray, de tökéletes a tiszta szesz is...utóbbival szedtem már le karácsonyfáról lecsöppent és rászáradt gyantát is az adatoldalról...és jó lett. Sebbenzint nem ajánlom! :)
ha a viz miatt is aggodsz, hogy kart tesz a lemezeidben, a legjobb ha be sem teszed oket sosem a lejatszoba (sot a celofant sem veszed le a tokrol), hanem letoltod a tartalmukat valami FLAC-ban a netrol es azt hallgatod... ujbeggyel torolni a legnagyobb hulyeseg, a borodrol a zsir raragad, es csak ugy tapad ra a por. mielott tiltakoznal, de igen, zsiros, akkor is ha lemostad hatszor.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindeninek a javaslatokat. :) Elhiszem, h nem jó ujjbeggyel, ebben nem voltam biztos eddig. :) Oké, víz. :) Utána az itthon fellelhetõ mikroszálas törlõkendõt használom. :) És természetesen nem napfényben szárítom meg. :)

Némelyik kérdésre miért válaszolnak egyesek, ha egyértelműen nem rájuk vonatkozik a kérdés? Kifejezetten esküvős témában érdekel

mint pl. az a kérdés, hogy

Legjobb válasz: tényleg érdekesek...én pl feltettem egy kérdést, hogy mit csináljak a kutyámmal, tök hangosan ugat és néha sokáig és képtelenség leállítani...probáltam már mindent...(azota sikerült megoldani...illetve magátol abbahagyta...) na a lényeg a lényeg, h elkezdtek osztani, hogy neveljem meg...hát jó:D mintha egyértelmüen ezt nem próbáltam volna, le is írtam aztán egy kommentbe, hogy erélyes is vagyok, határozott, nem hagyom magam...nevelem...de egyelõre sikertelen...aztán kaptam az osztást h én is csak elkényeztetem a kutyámat..nekem kutya se kéne......egyáltalán nem akarták felfogni a mondanivalómat, segítséget meg egyáltalán nem kaptam...szerintem csak okoskodik a többség....ennyi az egész... 23L

tényleg érdekesek...én pl feltettem egy kérdést, hogy mit csináljak a kutyámmal, tök hangosan ugat és néha sokáig és képtelenség leállítani...probáltam már mindent...(azota sikerült megoldani...illetve magátol abbahagyta...) na a lényeg a lényeg, h elkezdtek osztani, hogy neveljem meg...hát jó:D mintha egyértelmüen ezt nem próbáltam volna, le is írtam aztán egy kommentbe, hogy erélyes is vagyok, határozott, nem hagyom magam...nevelem...de egyelõre sikertelen...aztán kaptam az osztást h én is csak elkényeztetem a kutyámat..nekem kutya se kéne......egyáltalán nem akarták felfogni a mondanivalómat, segítséget meg egyáltalán nem kaptam...szerintem csak okoskodik a többség....ennyi az egész... 23L
Mert jó szórakozás :)
Nincs kinek mesélniük, nem kíváncsi rájuk senki, így itt élik ki a sztorijaikat:)
Hogy megmondják, hogy na õk bezzeg sokkal jobban csinálták, és akkor is úgy a jobb, ahogy õk csinálták, aki máson gondolkodik, az érezze már szarul magát, mert õk a felsõbb rendûek ezt és ezt csinálták, és az úgy volt jó, úgyhogy törvényszerû, hogy máshogy nem is lehet jó. Kedvenceim még azok, akik mindent tudni akarnak olyan kérdésnél is, ahol semmi más nem fontos tényleg a kérdésben szereplõ infokon kívül, de tuti jön egy pár alak, aki elkezdi hogy: Mennyit keresel? Honnan van lakásod? Mibõl telik neked csokira mindennap? Nem Törökszentmiklóson laksz? Milyen diplomád van? Minek akarsz gyûrût? Minek székszoknya? Honnan van ennyi szabadidõd, hogy mindig tudsz válaszolni? Miért nem válaszolsz rögtön? stb. Na meg az elsõ számú nyomorék hozzászólás: Örülj, hogy ez a legnagyobb bajod!
A lepontozásból tudom, mennyire elevenbe találtam.
Ez olyan, mint mikor a google-lal szekálják a kérdezõt, vagy "vicces választ" adnak. Hozzászólni nem tudnak, de már mindenáron elmondják a magukét :P Jónéhány kérdésre kaptam már 100%-ban off válaszokat úgy hogy külön kértem, tényleg csak a tapasztalataikat írják meg (és ne a véleményüket) :D
Mert semmi más dolguk, unatkoznak és kötekedõs beszólogatós kedvükben vannak. Pár napja kivételesen kértem, hogy csak férfiak válaszoljanak, mert csak õk tudtak volna választ adni, erre érkezik vagy 30 válasz amibõl 25 nõ és nem tudod választ adni, csak kötekedni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!