Találatok a következő kifejezésre: Ha kiderült nincs (7 db)

Ha kiderült hogy nincs peteérésem és kaptam clostit akkor sikerülni fog a baba?

elmentem most dokihoz mert nem volt peteérésem és a menzim sem volt pontos. Aztmondta hogy nincs peteérésem és azért késik a menzim mert elég vékony a méhnyálkahártyám ezért nemtud megjönni.adott norcolutot hogy jöjjön meg és aztán clostit kell szednem ha megjött. és a 12 napon visza kell mennem ellenörzésre

Legjobb válasz: nem biztos .nekem sem sikerûlt

nem biztos .nekem sem sikerûlt
A kérdező hozzászólása: igen de ha kiderült a baba akkor?
Azért ne úgy állj hozzá, hogy lehet hogy nem sikerülhet!! Csak optimistán! Azt kell nézni, hogy nagyon nagyon sok nõnek segített és a clostival sikerült a baba!!!! Szóval kitartás! :) Szorítok!!!
Én is kaptam norcolutot, mert nem jött meg (nekem sincs peteérésem). De én nem kaptam más gyógyszert. De nekem a dokim azt mondta, hogy a norcolut szedése mellett teherbe lehet esni. Azt mondjuk nem értem, hogy én miért nem kaptam más gyógszert is.

Holnap lenne a 8 hetes u. h. vizsgálatom, de kiderült hogy nincs tb-m. Ha nincs semmi pénzem megnéz az orvos?

Legjobb válasz: úgy tudom,tb nélkül csak sürgõsségi ellátást kaphatsz.

úgy tudom, tb nélkül csak sürgõsségi ellátást kaphatsz.
Onnan látja, hogy elkéri a TB számot és neki a rendszerben pirossal jelenik meg, sürgéségi ellátáson kívül nem kötelezõ semmilyen orvosi vizsgálatot megcsinálni. Nem hiszem, hogy hazaküld, de minél elõbb rendezd havi 6600Ft, ha nincs munkád jelentkezz be munkanélkülire és egy évig kérheted, hogy az önkormányzat fizesse helyetted a TB. Eddig miért nem kérted?
Sztkban ellátnak. És ha nincs fizetve a tb-d, akkor is jogosult vagy orvosi ellátásra, és nem csak sürgõsségire. De minél elõbb rendezd a NAV-nál.
A kérdező hozzászólása: nem nem tudtam mert eddig volt.köszi a válaszokat
Sztk-ban igen.
Központilag látja, hogy nincs biztosításod. Én úgy emlékszem, 2 éve még úgy volt, hogy az ellátást megkapod, a szülést levezetik, viszont utólag minden számlát megkapsz és fizetned kell. Lehet jobban járnál, ha a TB-det rendeznéd és nem kukacoskodnának. Nem is tudtad, hogy nincs?
utolsónak! azért nem mondanám, hogy alanyi jogon jár az ellátás, mert akkor miért kérik el a TB kártyát. bár, az orvos honnan tudja, hogy nincs a TB-d fizetve?
sztk-ban alanyi jogon jár az ellátás, magándokinál meg mindegy, ott fizetni kell.
Én úgy tudom terhes és szülõ nõknek mindenképp jár az ellátás. De minél hamarabb fizesd be.
Nem lehet, hogy valamit elszúrt a munkáltatód? Vagyis van/volt munkahelyed? Mert az én munkáltatómnál is volt ilyen, hogy több embernek valami rendszerhiba miatt nem ment el a TB felé a pénz, így mikor pl. gyógyszert akartak kiváltani, nem kapták meg a gyógyszertárban, csak teljes áron. Szóval ha van munkahelyed, akkor azért fuss pár kört ezügyben, mert akkor nem kell neked fizetned a TB-t!
Nem. Próbáld meg elpasszolni valakinek.
ha máshogy nem megy, ott a bérletpénztárnál -aki venni akar annak
Van, ahol vissza lehet váltani, kérdezd meg jegyárustól.
Én úgy tudom hogy az érvényesség megkezdése elõtt visszaveszik, de számítanak fel rá kezelési költséget. Javítsatok ki nyugodtan ha tévednék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már megoldódott és csak a felét adták vissza.
bocs, de tiszta balga vagy. simán eladhattad volna valakinek 90%os áron, erre te bukod a pénz felét. akihüjehajjonmeg :)
A kérdező hozzászólása: Megtudhatnám hogy miért kell ilyen bunkónak lenni? Szerinted nem próbáltam eladni?????? de mivel még 14.-én is nálam volt a bérlet, nem akartam még azt az 50% is elbukni.....AKI HÜLYE HALJON MEG!


Melinda 26 éves! Gyerekem nincs. Voltam orvisvosnál kiderült hogy a méhem a bal oldalon fekszik és kisebb a koromhoz képest. Meg fognak műteni. Ha valakinek volt már ilyen helyzetben akkor irjon?

Legjobb válasz: Szia, Én 22 éves vagyok, az méhem kisebb a kelleténél, és egy ritka betegség miatt nem tudnak megtapadni a petesejtek, semmiképpen sem. Szóval soha nem lehet gyerekem, maximum béranyasággal. Még két lányt ismerek hasonló problémákkal...nem hiszem hogy nagy mûtét lenne, általában laparoszkópiát csinálnak, 1-2 napig kell feküdni, maximum 1 hetet, hamar rendbejössz. Ne aggódj, fõ, hogy bízz az orvosodban. Kitartást.

Szia, Én 22 éves vagyok, az méhem kisebb a kelleténél, és egy ritka betegség miatt nem tudnak megtapadni a petesejtek, semmiképpen sem. Szóval soha nem lehet gyerekem, maximum béranyasággal. Még két lányt ismerek hasonló problémákkal...nem hiszem hogy nagy mûtét lenne, általában laparoszkópiát csinálnak, 1-2 napig kell feküdni, maximum 1 hetet, hamar rendbejössz. Ne aggódj, fõ, hogy bízz az orvosodban. Kitartást.
Én csak clostybegy-t szedtem, és a harmadik hónapban sikerült is a baba, aki már 2 éves. Sok sikert Nektek!
Hát az okot kell kideríteni, hogy miért nincs. Hormonpanelt, terheléses cukrot/inzulint néztek? Akkor lehet igazán jól kezelni, és nem félrekezelni, ha tudni az okot, ami a ovuláció nélküliséget okozza. Ezt meg endo doki tudja csak igazán jól.
Én kisbabát szeretnék kaptam multhéren Clostilbegytet beszedtem mindet most csütörtökön vissza mentem felírta a Duphastont most járok a 3-dik szemnél de elég rendesen görcsölök.Nekem is azt mondták hogy nincs érett petesejtem én például nem tudom hogy a görcsöls egészséges -e egyáltalán.

Ha vettem egy terméket és kiderült, hogy nincs rá szükségem, akkor visszaveszik az üzletben 1 nappal később? Teljesen bontatlan állapotban persze. Van rá esély?

Legjobb válasz: Általában vissza nem adják a pénzt, maximum levásárolhatod. De próba szerencse. És persze a számlát/blokkot vinni kell.

Általában vissza nem adják a pénzt, maximum levásárolhatod. De próba szerencse. És persze a számlát/blokkot vinni kell.

Ha egy nőnek nincs orgazmusa, de meg játssza a párja kedvéért. Azért a párja a hibás? Volt már olyan hogy kiderült, hogy párotok csak megjátszotta az orgazmust? Mit éreztetek?

Legjobb válasz: A szex kétoldalú. Nem elég csak a pasi ahhoz, hogy a csaj élvezze. Aki ahelyett, hogy próbálja rávezetni a helyes technikára a párját, inkább megjátssza az orgazmust, az olyan csajt nem tudom sajnálni. Emellett kevés megalázóbb dolog van egy pasi számára. Szerintem.

A szex kétoldalú. Nem elég csak a pasi ahhoz, hogy a csaj élvezze. Aki ahelyett, hogy próbálja rávezetni a helyes technikára a párját, inkább megjátssza az orgazmust, az olyan csajt nem tudom sajnálni. Emellett kevés megalázóbb dolog van egy pasi számára. Szerintem.
Én fiú vagyok, ha lenne párom, és megtudnám, hogy csak megjátszotta az orgazmust, nagyon rosszul esne :S Úgy érezném, hogy nem bízik bennem, vagy hogy mondjam, hülyének néz. Ha megjátsza, akkor magával b.aszik ki, mert 1, neki nem jó; 2, ha megtudja a párja, neki sem lesz jó. Nem értem, hogy hogy nem jut eszébe a lánynak, hogy megpróbálja ezt megbeszélni rendesen a párjával, ha eltitkolja és inkább megjátsza, attól nem oldódik meg a probléma(lehet az élet többi részén is ezt a módszert alkalmazza(?))...
Nálam volt már rá példa, hogy megjátszottam, de egyáltalán nem a párom volt a "hibás". Elég komoly pszichés problémáim voltak és a pillanatnyi lelki- és idegállapotomtól függött, hogy eltudtam-e lazulni. Nem mondom, hogy nem volt jó, de néha elõfordult, hogy saját magamat akadályoztam meg (pszichés alapon) az orgazmus átélésében... ha ezt akkor kimutatom, akkor nyilván arra gondolt volna, hogy vele van valami baj, így viszont ilyenkor legalább neki jó volt:) (azért hozzátenném, hogy általában mindkettõnknél) /L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!