Találatok a következő kifejezésre: Ha kiderülne, egy (209 db)

Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne egyik barátnőtökről, hogy leszbi/biszex?

Olyan ciki, rólam szerintem tuti azt hiszi már egy két ember, mert néha zavarba tudok jönni egy lány jelenlétében, ha beszélgetünk ilyesmi.. Részben van valóságálapja ennek nálam, mert korábban felmerült, hogy lehet leszbi vagyok, de rájöttem, hogy max kíváncsi vagyok, de hosszabb távon ilyen kapcsolatba sosem mennék bele.. Szóval a kérdés..mit gondolnátok, ha lenne iylen ismerősötök? Elmondanátok másoknak is ezt, amit megtudtatok róla?

Legjobb válasz: Ez egy olyan kérdés, ami leszbikusként sokszor foglalkoztat. Ha egy barátság nem elég szoros, akkor ez szét is szakíthatja, ha elmondanám. Mondjuk nem is barátkozom lányokkal olyan egyszerüen, épp emiatt :)

Ez egy olyan kérdés, ami leszbikusként sokszor foglalkoztat. Ha egy barátság nem elég szoros, akkor ez szét is szakíthatja, ha elmondanám. Mondjuk nem is barátkozom lányokkal olyan egyszerüen, épp emiatt :)
A kérdező hozzászólása: 11..értem a lényeget, nyugi, tudom mire akarsz kilyukadni Csak ez egyikünknek sem valami jó technika.. én már anno egy fiúval elkövettem ugyanezt a hibát, hogy elég visszautasító voltam vele, mikor rájöttem, hogy mégis õ kell, akkor meg hoppon maradtam:/ Csak az a a baj, hogy mindig úgy állok hozzá egy párkapcsolathoz, hogy úgyis vége lesz és már elõre félek a csalódástól.
11. voltam DE várj, most lemaradtam. Biszex vagy, vagy télleg csak kíváncsi, és úgy mozgatott meg a lány, vagy magad se tudod? :D Egyébként elõre ne félj a csalódástól, elrontod már az elején a kapcsolatod. Nem tudom hány éves vagy, de tuti lesz még kapcsolatod minden pasi után. Ha egyszer vége van, nem kell özvegyasszony életet élni. Bár felteszem, visszahúzódóbb típus lehetsz, aki nehezebben ismerkedik, legalábbis ezt tudtam megállapítani (rosszul?)
A kérdező hozzászólása: 21 éves:) amúgy én ilyen "vegyes felvágott" típus vagyok..alapból egy locsofecsi, mindenkihez kedves és nyitott(nem vok beképzelt, csak ez van megszokva szüleimtõl is) de ha arról van szó, hogy valakivel esetleg közelebb kerüljünk egymáshoz behátrálok..szóval igazad van abban, oyg egyben visszahúzódó is tudok lenni, félek magam kiadni másoknak. Amúgy inkább tényleg bi vagyok, mint leszbi, mert lányok közül csak õ van nálam a képben (meg van egy másik csaj végülis)
A legjobb barátom meleg, igaz, õ fiú, de engem nem zavar a homoszexualitás. Ha kiderülne, valszeg nem változna semmi. Ha nyomulna rám, akkor max szólok, hogy bocs, de én pasipárti vagyok. Ettõl függetlenül nem kürtölném világgá, hogy, háháhá képzeljétek az xy leszbi! Volt egy csaj gólyatáborban, iszonyú dögös, szexi csaj, és még jófej is :D és minden csávó nyomult rá, nem is volt pasija, és egyszerûen nem fogtam fel, hogy miért nem flörtöl egyikkel se, ennyire lenézné a palikat, de akkor meg miért ilyen kirívó, és agyalok agyalok, mígnem hazaérve látom facebookon, hogy barátnõje van. :D Óóóó mondom, akkor már minden világos. :D 21L
A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszi, hogy írtál:) Amúgy ez a csajszi, akirõl írtál, 100%, hogy az? Mert nekem is van nem is egy ismerõsöm, aki lány és kiírja facen, hogy bonyolult kapcsolatban/házasságban él egy másik lánnyal, de nyílván csak poénból, én ezeket sose szoktam komolyan venni:) Nem lehet, csak szimplán nem akart egy éjszakás kalandokba belemenni, vagy ilyesmi, és azért koptatta le a jelentkezõket? Már csak magamból kiindulva gondolom ezt, anno gt-ban rám is hajtott egy két személy, és én is inkább lepattintottam õket, mert attól komolyabb csajnak tartom magam, hogy egybõl összeálljak vkivel mint a tészta.. :) De ezt most nem kötöszködésbõl írtam:)
A kérdező hozzászólása: Vki válasz?:)
Biztos, hogy nem csak poén, mert smárolós képeket tett föl magáról, meg a csajról. Vagy akkor iszonyú élethûre fogta a "szerepjátékot". :D
A kérdező hozzászólása: Akkor tényleg nem "babra megy a játék" Hát nem semmi, én nem lennék ennyire merész iylen téren:)
Hát, hogyha nem vagy leszbikus, minek teszed fel a kérdést? Na ugye, hogy mégis vonzódsz a másik csaj iránt? :) Egyébként az is lehet, hogy télleg leszbi/biszex vagy, és a bunkózással próbáltad palástolni, hogy mégsem utasítanád vissza. Én meleg vagyok, ugyanez a helyzet, aki tetszik, azzal általában bunkózok, vagy keresztülnézek, csak hogy ne legyen kontakt. Szóval ha úgy érzed, hogyha a másik csaj biszex/leszbi, és te is az vagy, bejön, akkor hajrá, ha õ is az, de ezt titokban akarnád tartani, nem fogja senkinek elmondani. Ez kicsit komplikált sikeredett, a lényeget remélem leszûrted.
Hát én leszbikus vagyok, énse beszélek úgy fiúkról... Amúgy szerintem addig nincs gond, amíg nagyon felröppen a téma.. például egy filmet néztek páran és valaki elkezd arról beszélni, hogy milyen jó pasi volt a filmben és te nem reagálsz rá semmi komolyat... Talán ilyenkor már elindulhat egy kis gyanú... de ez se mindig igaz. Amúgy meg szerintem csak annak kell elmondani akivel tényleg komoly a barátság, mert olyankor fontos az öszinteség.
Ha nem vagy az akkor meg minek izgat? Amúgy ha nagyon jó barátnõm akkor elfogadnám olyannak amilyen ha meg meg csak néha beszélgetünk akkor meg nem izgatna fel a hír :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok..Csak kíváncsi lennék, hogy viszonyulnak úgy általánosságban ehhez a témához az emberek.. Amúgy nem mondtam, hogy nem vagyok az, de azt sem tudom 100% hogy igen..elég komplikált a helyzet, én magam sem tudok már magamon kiigazodni, tettem is fel errõl kérdést nem olyan régen:)
Mivel az Õ dolga, nem hiszem, hogy neked kéne a titkait kiteregetni. Aljas dolog és azt jelenti, hogy nincsen magán életed, csak az turkál másokéban. Miért nem lehet az Õ dolga, hogy kit avat be és kit nem?
A kérdező hozzászólása: Na leírom a szitut röviden: Alapból olyan paranoiás tipus vagyok, sok mindenbe belelátok olyat is, amit nem kéne, és lehet ez történt most is.. Van egy jány, akivel heti többször szoktunk találkozni közös hobbi miatt (sport) és valahogy úgy jött le nekem, hogy õ leszbi, de legalábbis biszex, ahogy viszonyul hozzám, viselkedik.. Na és akkor valahogy "felébredt" bennem ez a dolog, hogy huu bejövök egy csajnak, meg ugye kíváncsi lettem és akkor már én is próbáltam úgy közeledni felé, persze azért "finoman"..na de úgy érzem, jól megjártam vele, mert már kb le se szarja a fejem , ez köszönhetõ annak, hogy én eleinte olyan undok voltam, vele, pont ezért, mert féltem tõle egy kicsit, mert leszbinek hittem.. Ajj így visszaolvasni, mint egy 10 éves kislány kb, ugye? :(
Most akkor mi van? Az a bajod, hogy nem kellesz neki?
A kérdező hozzászólása: na és akkor ezért vok mostanában totál zavarban a csajszim elõtt, mert lehet félreértettem vele kapcs mindent õ meg leszbinek hisz és mondjuk továbbadja másnak..
Hát pedig szerintem tök aranyos egy ilyen közeledéses próbálkozás :D Lehet most meg ö ijedt be...
A kérdező hozzászólása: áá õ nem az az ijedõs fajta:D legalábbis nem gondolnám annak, meg alapból idõsebb nálam 2-3 évvel, tapasztaltabb is de amúgy nektek nem lenne feltûnõ, ha valaki ennyire sose beszél a fiúkról?
Én már amikor az új osztályomba kerültem, összehaverkodtam egy csajjal, akivel mai napig nagyon jó barátságban vagyunk (illetve, én már jóval többet érzek iránta :) )) :$ ) és róla is kiderült, hogy leszbikus...:) nálunk mindenki jól kezelte, elfogadtuk, rólam is elfogadta mindenki, és nem terjesztette senki, mert megbízható emberek vesznek körbe. De azért vigyázni kell, kinek mondja el az ember, hogy mi a pálya...mert sajna megbeszélés helyett a kibeszélés vált manapság divattá :/ Ja, és nekem nem is egy ismerõsöm van, aki leszbikus, jóformán a sulinkban minden osztályban van legalább 2...:DDD úgyhogy nálunk ez már szinte elfogadott dolog.

Hogyan reagáltak az ismerõseitek, barátaitok, család tagjaitok, amikor kiderült, hogy vagdosod magad? Illetve te hogyan reagálnál ha kiderülne egy barátodról?

Legjobb válasz: mindenki másképp reagál, de a szülõk többsége rosszul. eleve olyan családban nem is alakul ki ilyen, ahol van bizalom és kommunikáció a gyerek és felnõtt közt. ebbõl következik, hogy az ilyen rossz körülmények közt, rossz szülõi reakciót vált ki. szidás, nem érdekli, elviszi pszichiáterhez aki bedrogozza, ezek mind rontanak rajta. a vagdosás annak a jele, hogy valaki nem tud egy problémát megoldani, tehát az ilyen embernek segíteni kell, ha hagyja.

mindenki másképp reagál, de a szülõk többsége rosszul. eleve olyan családban nem is alakul ki ilyen, ahol van bizalom és kommunikáció a gyerek és felnõtt közt. ebbõl következik, hogy az ilyen rossz körülmények közt, rossz szülõi reakciót vált ki. szidás, nem érdekli, elviszi pszichiáterhez aki bedrogozza, ezek mind rontanak rajta. a vagdosás annak a jele, hogy valaki nem tud egy problémát megoldani, tehát az ilyen embernek segíteni kell, ha hagyja.
Jól mondja az elõttem szóló. Nekem nem tudja apám, pont azért, nem nincs olyan viszony... Barátaim közül van, aki megértette és van, aki nem. Van olyan barátom, akirõl tudom és megértettem. Egyrészt mert ugyanabban a cipõben járunk, de szerintem ha nem így lenne, akkor is megérteném és próbálnék segíteni neki. Így is próbálok, bár kevés sikerrel, mert magamon sem tudok.

Mit csinálnátok, ha kiderülne egy osztálytársatokról, hogy pornózott?

Eszembe jutott egy csaj a gimis osztályomból, pár éve érettségiztünk, előtte jóban voltunk, azóta viszont nem nagyon beszéltünk és kíváncsi voltam, hogy mi van vele, úgyhogy rákerestem és a google több erotikus oldalt is kidobott a nevére, megnéztem és egyértelműen ő szerepel a képeken. Viselkedjek úgy, mint ha nem tudnék róla vagy nyugodtan beszélhetek vele erről? Ha a valódi nevén pornózik, akkor csak nem akarja annyira rejtegetni a dolgot.

Legjobb válasz: Ha valakivel amúgy nem nagyon beszéltél volna eddig és egy nap rádírna, hogy beszélgessetek a pornójál, mit szólnál? :D

Ha valakivel amúgy nem nagyon beszéltél volna eddig és egy nap rádírna, hogy beszélgessetek a pornójál, mit szólnál? :D
Õ dolga
Semmit, ha annyira akar róla beszélni, úgyis felhozza.
Semmit, mert semmi közöm hozzá.Beszélni akkor beszélj vele, errõl a témáról, ha õ is akar errõl beszélni.
Mi a neve? :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D Nyilván nem a pornózási élményeirõl akarok vele beszélni, de meggyõztetek, hogy jobb ha nem is említem, hogy megtaláltam.
de mi a neve? :D
Szerintem dugd meg az illetõt!!:)

Ha kiderülne egy nyugodt osztálytársatokról, hogy boxol akkor utána mit gondolnátok róla? F

Írjatok nemet és kort is ha lehet.

Legjobb válasz: nem állnék a közelében ha megszólal a csengõ

nem állnék a közelében ha megszólal a csengõ
Azt, hogy meg tudja magát védeni, valószínûleg a saját újtát járja, és irigylem a kitartását. És duplán elismerem hogy a boxot nem arra használja mint a sok pua meg raj hogy menüljön vele, hogy "dejénboszolok" meg "kiüsselekgeca"
Ha nem lenne nyugodt, nem is boxolhatna. Egyébként semmi különöset nem gondolnék: sportol, egészségére!
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor pozitív dolog lenne?
na ez a halálos srác: nyugodt és tud ütni :) ) nem húznám fel agyilag az tuti :) de az jó ha meg tudja magát (és ha kell másokat) is védeni 16L
Semmit.
Szerintem nincs ebben semmi :)
Azt hogy boxol. De komolyan. Semmivel sem lenne jobb vagy rosszabb, mint azok akik nem ûzik ezt a sportot.
2. válaszoló, ::::DDDDDD Szép volt. :)

Te mit tennél, ha kiderülne egy családtagodról, hogy sorozatgyilkos, tömeggyilkos?

Mit tennél?

Legjobb válasz: Hívnám a rendõrséget. Elõtte azért meglepõdnék :) Egyébként akár a szüleimre, akár a gyermekemre is kihívnám. Ha valaki õrült annak nem kint van a helye.

Hívnám a rendõrséget. Elõtte azért meglepõdnék :) Egyébként akár a szüleimre, akár a gyermekemre is kihívnám. Ha valaki õrült annak nem kint van a helye.
Kerülném nagy ívben. (És persze feljelenteném névtelenül, ha még a rendõrség nem keresné, vagy nem találta volna meg.)
Feladnám, mert nem lennék képes szemet hunyni felette, mivel tudom, hogy megengedhetetlen, hogy ilyet tegyen, még ha a rokonom is. Ha nekem támadna és meg akarna ölni, akkor képes lennék én is megölni õt. Ha az ember élete a tét, akkor sok dologra képessé válik, még arra is, amirõl soha nem is gondolná.
Feladnám azonnal.
Akárki lenne, feladnám. Ha szeretem, mondjuk a társam, mellette maradok, mert ez csak az én életemet befolyásolja. De mások életét nem kockáztathatom a szeretetem miatt! Ezért feladnám. Ha megtámadna, igyekeznék leszerelni, nem megölni, hisz fontos nekem. De úgy érzem, hogy akármennyire is szereti az ember a családtagját, van egy pont, amin túl ez kevés. Nem kell elhagyni, lehet látogatni a sitten is, ez már egyéni kérdés, ki-mit tart helyesnek. De a társadalomra veszélyes embernek nincs helye szabadon!
Sok mindentõl függ. Hogy például kirõl derülne ki. Anyámról? Unokatestvéremrõl? És függ attól is, hogy szándékosan sorozatgyilkos, vagy beteg az elméje. Szóval ennyibõl én nem tudom megmondani mit tennék.
Semmit. Ha õ ettõl érzi magát jól...
A kérdező hozzászólása: de ha csak ott lehetne elásni?
minimum 80 centire kell elásni. Antsz elõirás!
#19 Az én gyerekem nem olyan hülye hogy a kertben ássa el õket ;)
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/breiviket-akarta-masolni-.. Amikor elolvastam ezt a cikket, azonnal ez a kérdés jutott az eszembe. Ezért is raktam be.
Nagyon, NAGYON kevés ember áll közel hozzám. Ebbe a szûk körben van családtag és családon kívüli egyaránt. Ezekért az emberekért én szó szerint a tûzbe mennék. Bármit megtennék, és hacsak ellenem nem fordulnak, bármit megbocsátanék. Elõbb küldnék akár milliókat kínhalálba, mint hogy hagyjam, hogy nekik bármi bántódásuk eshessen. Viszont pont azért, mert iszonyatosan nehezen engedek közel magamhoz bárkit is és nagyon, NAGYON nehezen bízok meg másokban, egészen egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ilyen orbitális méretû csontváz essen kik akármelyikük szekrényébõl is.
Aztán ezzel dicsekedne -Az én fiam bankigazgató, három csodás unokám van -Az enyém meg hullákat ás el a kertben.. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe, de rögtön értesíteném a hatóságokat. A szeretet biztos nem szûnne meg, azt az édes kisgyerek látnám akit felneveltem, de akkor sem hagynám, mint ember, hogy ezt csinálja. Az anyaságnak is van egy határa. Ha a gyerekem ölne, gyerekeket molesztálna, nõket erõszakolna meg, vagy a családját, feleségét, gyerekét bántalmazná fellépnék ellene. Utolsó esetben talán nem vonnék be rendõrséget, de mindent elkövetnék, hogy a feleség otthagyja, az unokáim biztonságban legyenek. Ha a nõ nem hajlandó akkor közbelépnék, nem hagynám, hogy a gyerekeit bántalmazza.
A kérdező hozzászólása: 44 szaálékos ezek szerint ha a gyereked megölne 3 prostit és a kertedben elásná, akkor azt szó nélkül hagynád és védenéd is? nem hívnád a zsarukat? azután is jót ennél a kertben a 3 hulla felett?
Elfogadnám õt, hiszen ez a család lényege. Ha neki ez a hobbija hát istenem.
A kérdező hozzászólása: rettenetes lehet, mikor egy ilyen kiderül, mondjuk, hogy rajtakapod a gyermekedet, hogy megölt 3 prostituáltat és eltemette a kertedben
Örülnék, hogy nem lettem az áldozata, és azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot.
Feladnám azonnal gondolkodás nélkül, családi kötelék vagy szeretet ide vagy oda. Pont nemrég láttam egy olyan filmet, amiben az idõsebb nõ rájön, hogy a férje egy keresett sorozatgyilkos, aki fiatal lányokat öl. A férjének nem mondta el, hogy tudja, de még falazott is neki. Fujj, nem is értem az ilyet.
Ez kérdés? Mennék a rendõrségre a bizonyítékkal. Nem érdekel, hogy a családtagom. Mást igen? Szerintem ilyen helyzetben ez egyáltalán nem számít. Bár lehet csak én vagyok túl hideg...
Meghalnék a szégyentõl és persze azonnal feljelenteném a rendõrségen, majd elutaznék olyan messzire amennyire csak lehet személy azonosságot váltanék és örökre törölném az életembõl ezt a rémálmot.
Az én családtagjaimról ilyesmi sosem derülhetne ki, nincs köztük gyilkos hajlamú. Ebben 100 %-ig biztos vagyok.
Viszont még azt hozzátenném, hogy ha pl. egy 90-100 éves déd-vagy üknagyapámról lenne szó 8(sajnos már a nagyszülõk sem élnek), hogy sok évtizeddel ezelõtt követett el háborús bûnöket, akkor nem tudom, mit tennék. Gusztustalan, amit manapság mûvelnek a témában.
A kérdező hozzászólása: Én most nem katonai tömeggyilkosságra értem, mert az elfogadom, hogy ha az ellenség támad, akkor az ellenséges katonákat ki kell nyírni, hogy nehogy megállják az országot! De egy országon belül saját ártatlan honfitárait öldökli, az már más dolog!
A kérdező hozzászólása: És ha nem lenne idõtök a rendõrséget hívni vagy elmenekülni és rátok támadna mikor éppen kdierül? KÉpesek lennétek megölni vagy inkább hagynátok hogy titeket öljön meg a családtagotok?
ÉN PEDIG BETARTOM AZ ELÕIRÁSOKAT. MÉG SOHA SEM SZEGTEM MEG SZABÁLYT!!!

Ha kiderülne egy 20 feletti híres emberről (énekes), hogy mondjuk egy 14 évessel csókolózna abból mi sülhetne ki?

Legjobb válasz: örülne az összes ujságos bulváros, hogy van mivel megtömni az oldalakat és léggömb méretûre fújnák a botrányt

örülne az összes ujságos bulváros, hogy van mivel megtömni az oldalakat és léggömb méretûre fújnák a botrányt
elsõt fel is pontozom annyira igaza van :) = Pá-pá karier!
A kérdező hozzászólása: Ja igen ezt akartam is kérdezni, hogy meg van annak az esélye, hogy elveszti a munkáját?
meg. jönnek a botrányok hogy teljesen pedofil, és jönnek a felháborodott bolondok akik 15 perc hírnévre várnak és azt mondják hogy látták a Duna parton szeretkezni egy 5 éves kisgyerekkel. és jön a Stohl András Újratöltve(TM)
am miért kérdezed? :D
A kérdező hozzászólása: Mert ez megtörtént valakivel akit nagyon szeretek (mármint a zenéjét... na :D).

Csajok mit csinálnátok ha kiderülne egy srác ismerősötökről hogy kilopott egy bugyidat a szennyestartóból hogy azon "élje ki" magát?

megszakítanád a sráccal a kapcsolatot ha ilyen kiderülne vagy hogy reagálnál rá?

Legjobb válasz: üzletelj vele. mond meg neki, hogy legközelebb ne lopja, mert pénzért is megveheti. te is jól jársz és õ is jól jár.

Japánban ez rendes, legális üzletág. Lányok mennek, leadják az 1 napig használt bugyikat egy cégnek - és ott pár sor ismertetõvel meg lehet venni. Veszik is. Ellopni ettõl függetlenül nem illik. Kérje el, ha nagyon akarja, és adjon érte valamit.
üzletelj vele. mond meg neki, hogy legközelebb ne lopja, mert pénzért is megveheti. te is jól jársz és õ is jól jár.
Hát én összevesznék vele az biztos, és nem is békülnék ki. Még ha a pasid lenne, de nem az, milyen jogon szaglássza a te bugyidat? Hülye állat.
miért? most mi a gond ezzel? te még nem vásároltál használt ruhát? :)
Szánalom a fiu de jót nevettem :D nálam a barátnõm szokta hagyni a bugyit vagyis amit nekemad :D nemtudom mért szereti otthagyni nálam de mondjuk örülök :D 17/f
Utolsó, te aztán nem vagy ribi. :)
Hány éves a pasi? Amúgy örülj neki :) Biztos kíván
Azért nem olyan vészes az, legalább tudod, hogy odavan érted és kíván téged, azért ez bizonyos szempontból imponáló lehet.
hát, attól függ ki. én spec bóknak venném
13:50-es, de igen, értettem. :) De a csere csak úgy jöhetne létre, ha tiszta bugyit adok neki a szennyes helyett. Ha így nem megy bele az "üzletbe", akkor többet ne jöjjön hozzám. 22/L
"elcserélném egy másik bugyira, ami tiszta." Nem értetted: tiszta bugyi nem kell neki! Az illatodért viszi azt a bugyit!
xd
A kérdező hozzászólása: :DD :)
Elõször tutira nagyon-nagyot nevetnék, mert tulajdonképp valamilyen szinten ez bók. Azután tutira mondanám neki, hogy máskor kérje , és hogy legyen szíves adja vissza, mert az a kedvenc bugyim, vagy elcserélném egy másik bugyira, ami tiszta. XD
Megveretném.
hát... kimondottan csodálnám, és bizonyára megkérdezném hogy hogy képzelte mind ezt?...
A kérdező hozzászólása: még jó amúgy hogy egy szóval meg nem említettem hogy ez megtörtént de csak kapom hogy szánalom a pasi meg hány éves..szóval szerintem a kérdés egy feltevés akinek nem jött le, de mivel simán elõfordulhatna ezért kérdem hogy mit csinálnátok ilyen helyzetben..azért köszi a válaszokat
Ha valaha összehoz a sors egy ilyen fiúval (és szeretnél vele maradni), akkor azt tanácsolom, hogy csak egy idõ múlva kérd vissza a bugyikat. Vissza fogod kapni, mert csak frissen kellemes ez az illat. Mondjuk illenék, hogy ki is mossa... de ez nem nagyon megy a fiúknak. A legtöbb azt sem tudja, hogy a mosógép melyik végén kell bedobni.

Lányok, ha kiderülne egy fiúról, hogy körül van metélve, lefeküdnétek vele egyszer kiváncsiságból? Persze abban az esetben ha mind2en egyedülállók.

Legjobb válasz: szerintem a nõknek ugyanolyan érzés lenne, a férfiaknak más.. egyébként nem feküdnék le csak így valakivel

szerintem a nõknek ugyanolyan érzés lenne, a férfiaknak más.. egyébként nem feküdnék le csak így valakivel
nem hiszem hogy ettõl függene a dolog. de biztos akad olyan lány aki kiváncsi rá hogy milyen és csak ezért is belemenne a dologba..
nekem tökmind1 h milyen... ígyis-úgyis csak akkor fekszem le vele ha bejön, kedves, stb stb.... és nem azért mert ilyen vagy olyan a farka 18/L
Ha körül van metélve nem kapok tõle HPV-t, ha késõbb gumi nélkül csináljuk, úgyhogy igen, elõbb mint egy normállal. 30/nõ
Egy fityma nélküli fiú, nem egy csodabogár, ne ezért feküdj le vele. :)

Lányok. Ha kiderülne egy szimpi 20 körüli srácról hogy nem volt még barátnője és pornófüggő akkor mit gondolnátok róla?

Nem lombozna le? (nem ő mondaná el ezt) Am volt már barátnőm, de akár nem is lehetett volna :D

Legjobb válasz: Azt, hogy lúzer, és szóba sem állnék vele. Pornófüggõ....a legocsmányabb "faj" a lúzer emberek közül....

Azt, hogy lúzer, és szóba sem állnék vele. Pornófüggõ....a legocsmányabb "faj" a lúzer emberek közül....
A pornófüggõség kicsit zavarna, de ha tudna rajta változtatni, akkor nem gáz.:) 20/L
A kérdező hozzászólása: teljesen tuti nem szoknék le :D amúgy meg ez van, muszáj puncit látnom addig is valahol :P
Azt gondolnam h egy atlagos 20 eves srac..
Azt gondolnám , hogy kell a francnak olyan pasi aki folyton rib*ncokra veri mellettem.Ráadásul egy függõ ember beteg valamilyen szinten, nem képes normális kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: aha értem :D akkor ezt titkolom :D annyira nem vagyok függõ ez inkább erõs hobbi, meg bnõm is volt már csak nem sokáig
Eros hobbi....ha valakinek hobbi az hogy gagyi pornoszarokra veri....hat, remelem maganyosan hal meg/ barcsak levetettek volna a Tajgetoszrol..szerintem, foleg ha nem is akar leszokni rola, ultragaz es szanalmas

Fiúk! Az titeket kiábrándítana az első találkán, ha kiderülne egy lányról, hogy művész, vagy legalábbis a hajlam megvan?

Tehát elég elvont figura.Mondjuk verseket ír és elég zárkózott.De neked megnyílna.

Legjobb válasz: Azzal nekem semmi bajom.

Azzal nekem semmi bajom.
Raven a tinititánokból!
Verseket írok és zárkózott vagyok. Dehogy ábrándítana ki!
Randiztam olyan nõvel, akirõl az elsõ randin kiderült hogy mekkora furulyamûvész! Nagyon kellemesen érintett, egész este nekem furulyázott a Dunaparton!
A dunaparton? És meddig bírtad? Mikor mentél bele a szájába?
Engem vonz, ha egy lány intelligens, van fantáziája, jókat lehet vele beszélgetni stb :) A zárkózottság ha kezelhetõ akkor nem vészes. amúgy mirõl szól a regény? :D Én is tervezek írni egyet... meg verseket szoktam is. 18/f
semmi problémám nem lenne vele :-) az egyetlen, hogy azon gondolkozz el, hogy hogy lehetne veled megismerkedni, ha egyáltalán nem jársz társaságba, visszahúzódó vagy... így nehéz felfedezni, hogy milyen vagy (versírás, érzékeny lelkûség, stb) szóval ki kellene találnod, hogy milyen helyekre mész el, találni olyan fórumot, beszélgetõs oldalt, ahol hozzád hasonlóak fordulnak elõ, és esetleg az ott kialakult ismeretségbõl barátság, majd talán szerelem is lehet! :-)
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy mûvész barátom van (fiú), de õ csak barát, semmi több.
ahh tul kedves vagy hogy kigunyoljalak :) biztos nagyszeru lany lehetsz... legalabb is belulrol. aztan hogyan nezel ki azt meg nem tudhatom.
ettõl nem vagy elvont figura, csupán van egyénisége amit ki tudsz fejezni a mûveid által :) én is ilyen vagyok , de eddig ez senkit sem zavart a környezetemben :)
Az efféle lányok a gyengéim! Amennyiben úgy gondolod, írhatsz privátot, rád bízom, én nem foglak zavarni kéretlenül! 20/F
Ez nem gond, de ha túlságosan zárkózott vagy akkor nem fogsz kelleni senkinek. Ha nem figyelnek fel a képességeidre akkor gyakorlatilag mások számára nem is létezel.
Tök jó lenne nekem is ilyesmi valaki :) Hobbim a horgászat és akár írhatnál is a horgászataimról szépeket a tájról a helyszínrõl idõpontok szerint mikor mit csináltam és hogyan :)
nem
A kérdező hozzászólása: Mert én pont ilyen vagyok, de senkinek se kellek.Egy fiút szerettem, na az le se tojt, mert nem iszok, nem bulizok és ki tudja mivel tömték tele a fejét.Õ még azt sem tudta, hogy írok.
Imádom az ilyen lányokat
Én is mûvészlélek vagyok. Csak autóépítésben :)
Egyébként csak verseket írsz?
A kérdező hozzászólása: Írtam már regényt is.Csak régebben.Emellett rákaptam a fotózásra is.
Engem jelelmeztél ezzel. :D lány vagyok, de ha esetleg egy ilyen fiúhoz lenen szerencsém, engem nem zavarna.
Szerintem vonzó tud lenne, persze embertõl függ a dolog. Én is szeretek írni, bár szoktam néha inni, de a régi nagy írók/költõk züllöttségét meg sem közelítem(szerencsére). :D
Szerintem semmi gond sincs azzal, ha valaki mûvészlélek, csak legyen valamennyire társasági ember is , ez alatt nem arra gondolok, hogy buliba kell járnia meg innia kell, hanem ha valakinek bemutatom tudjon megszólalni értelmesen :D 20/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!