Találatok a következő kifejezésre: Ha kiderül nem vagy szűz (2 db)

Ha a nögyógyásznak azt mondom hogy nem vagyok szűz, de közben még is, akkor az a vizsgélat közben kiderül?

Legjobb válasz: A nõgyógyász ránézésre megmondja, hogy szûz vagy-e vagy sem. Mármint nem az arcodra való nézésbõl, hanem amikor már fent fekszel a vizsgálóasztalon, deréktól levele pucéran, széttett lábakkal.

A nõgyógyász ránézésre megmondja, hogy szûz vagy-e vagy sem. Mármint nem az arcodra való nézésbõl, hanem amikor már fent fekszel a vizsgálóasztalon, deréktól levele pucéran, széttett lábakkal.
nemigaz, szûzeket is hüvelyen keresztül vizsgálnak. a szûzhártya nemegy komplett hártya, azon van/vannak már eleve is lyukak. egy újjal, vagy szûzkacsával simán megszoktak vizsgálni szüzeket is.
Mondom ránézésre, ezen mit nem értesz? Nem fog felnyúlni, vagy megkacsázni, csak ha nagyon muszáj. Ha arra vagy kíváncsi, akkor igen, szûz lányokon is lehet citológiát csinálni, tõlük is lehet kenetet venni, akkor az orvos jóval óvatosabban jár el, hogy ne sértse fel a szûzhártyát.
Igen, kiderül, mint ahogy elõttem is írták.
ez kb. olyan mintha azt mondanád neki, hogy neked nincs puncid.
Már miért mondanád azt, hogy nem vagy, ha az vagy??? Orvossal õszintén szokás beszélni, különben minek megy az ember hozzá? Mellesleg ha valaki szemre meg tudja mondani, akkor az õ lesz.
Megtudja. Kacsázni akkor kacsáz, ha már nem vagy szûz. Szûzeket végbélen át vizsgál:) )
Igen, valóban végbélen át, de a rákszûrést azt nyilván hüvelyen keresztül végzi, csak már mint mondtam sokkal óvatosabban.
A kérdező hozzászólása: és csak akkor kacséz+ha már nem vagy szûz? Vizsgálat közben felnyúl abbol is megtudja hogy esetleg hazudtam??
A kérdező hozzászólása: :) jójójójó! Értem. csak kiváncsi voltam mit ír itt a nép!
orvostól és pácienstõl is függ, hogy szüzen végbélen át vizsgál-e vagy sem.

Ha kiderül hogy nem vagy szűz annak mennyi az esélye h rajtad kívül bárkinek is elmondja a nőgyógyász?

Ezt arra értem aki elmegy oda veled.

Legjobb válasz: orvosi titoktartás, senkinek sem mondhatja el. még szülönek sem. és hidd el ennél fontosabb dolgokat sem mondanak el. ha szülövel mesz vizsgálatra a jobb dokik ki is küldik a szülöt, de te nyugodtan kérheted, és akkor az orvos nem vizsgálhat meg addig mig kedves mama ki nem megy.

orvosi titoktartás, senkinek sem mondhatja el. még szülönek sem. és hidd el ennél fontosabb dolgokat sem mondanak el. ha szülövel mesz vizsgálatra a jobb dokik ki is küldik a szülöt, de te nyugodtan kérheted, és akkor az orvos nem vizsgálhat meg addig mig kedves mama ki nem megy.
18 éves kor alatt az orvos köteles felvilágosítást adni! Tehát ha rákérdez anyukád, akkor el kell mondania, hogy már nem vagy szûz! Ha nem kérdez rá, akkor nem mondhat a doki semmit! Erre 1 megoldás: ne anyukáddal menj!!
Semmi. Õ senkienk nem mondja el!!
Utolsó válaszolónak! Inkább néznél utána, minthogy lepontozol! Ha tetszik, ha nem ezt egy nõgyógyász írta egy fórumra! Ott olvastam és utána is néztem és így van!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de te aztán nagyon tudod ki írta...Egy 16 éves lány írta, aki tudni szeretné, h anyujának elmondaná e a doki! A többieknek pedig köszönöm a választ
Én nem a kérdezõnek szántam! Benne is volt, hogy "az utolsó válaszolónak"! Sajnálom, hogy félreértettél!
A kérdező hozzászólása: Bocsi akkor, de az utolsó részét érthettem félre, mégegyszer bocsi :)
Semmi baj! Azért írtam (az utolsó válaszolónak), mert feldühít, hogy tudatlanul írkál! Többször kérdezték már itt is azt, amire te is kváncsi vagy és én utána néztem, nem csak úgy írkálgatok, mint egyesek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!