Találatok a következő kifejezésre: Ha kiderül nem vagy (43 db)

Van ezzel más is így? Nem attól félek, hogy megcsal a párom, hanem hogy ki sem derül! Mert ha kiderül, szakítok vagy megbeszéljük. Ha nem, és ugyanúgy néz a szemembe, úgy tesz mintha semmi nem történne, miközben csal, az megalázó. Mit tegyek?

ettõl félek,hogy ne legyek hülyének nézve. emiatt féltékenykedem, pedig valahol tudom,hogy nem csalna meg mert szeret.ha féltékeny vagyok, csak amiatt,hogy nehogy titokban félre lépjen és utána ugyanugy mondja h szeret, mintha mi sem történt volna. 26/L

Legjobb válasz: szerintem titkon ettõl mindenki tart... és az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. igazából csak a bizalomra tudsz építeni. az a legfontosabb egy kapcsolatban, mert ha a bizalom hiányzik, akkor bizony ez a gondolat felemészti az embert.

szerintem titkon ettõl mindenki tart... és az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. igazából csak a bizalomra tudsz építeni. az a legfontosabb egy kapcsolatban, mert ha a bizalom hiányzik, akkor bizony ez a gondolat felemészti az embert.
Ez természetes dolog, hogy ettõl félsz. Nem sokat tudsz ez ellen tenni, csak annyit, hogy megbízol benne.
Én legjobban attól félek hogy más nem tudja felfogni és rámászik. Sajnos a mai lányok elég csökevényesek agyilag és nagyrészt le sem tojják hogy a pasinak van-e barátnõje vagy sem. Akkor is rámennek, írogatnak neki stb....Amúgy pedig, nem hittem ameddig meg nem tapasztaltam hogy egy nõ megérzi az ilyet. Semmi jele nem volt annak hogy a volt páromra ráakaszkodott volna egy nõ, de bennem mégis megfogalmazódott valami fura érzés és addig nyösztettem a párom, addig agyaltam ameddig szépen lassan ki nem derült. Sõt a csaj nevére is rájöttem úgy, hogy életemben nem láttam és nem beszéltem vele, csupán a neve kezdõbetûibõl. Fura, de tényleg így volt. Szóval ha meg is csal, ne aggódj, tudni fogsz róla.
A kérdező hozzászólása: ha szeret valaki észre lehet venni rajta ha félrelépne?
én csak annyit mondanék erre, hogy egy barátnõm apja 15 évig csalta a feleségét a volt nejével, és egészen az igazság napjáig nem is sejtett semmit. mellesleg a férfirõl köztudott volt, hogy szereti a feleségét, és tényleg szereti.
"ha szeret valaki észre lehet venni rajta ha félrelépne?" ha szeret valaki, akkor nem lép félre.
vannak olyan típusok, akik félrelépnek akkor is, ha szeretnek valakit, mivel az ilyen típusok általában egyszerre több embert szeretnek. ezzel most természetesen nem azt mondom, hogy a Te párod ilyen lenne.
Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy jobb, ha nem tudok róla.

Mit tegyek? Valakinek nem probléma de nekem az hogy óriási a péniszem és ha összejövök egy lánnyal nem meri bevállalni. Szerintetek mi a legjobb megoldás? Előtte mondjam el vagy majd kiderül ha az ágyban vagyunk.27 F

Van olyan lány ki 25 cm péniszt lazán befogad

Legjobb válasz: "lõtte mondjam el vagy majd kiderül ha az ágyban vagyunk" Szia +25cm a Péniszem , Járunk ? my my...

"lõtte mondjam el vagy majd kiderül ha az ágyban vagyunk" Szia +25cm a Péniszem , Járunk ? my my...
Én szivesen bevállalnám :P
Haver ne add fel van remény: http://www.gifporntube.com/animated/9988.html ;)
én örülnék neki, csak pasi vagyok :D
a páromé 20, és tud vele fájdalmat okozni néha....finoman kell, nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk lovagló pózban el tudnék képzelni egy ekkora dolgot...nagyon szexi és vonzó, de fájdalmas...keress olyan nõt aki kicsit szereti a fájdalmat, én ilyen vagyok, de foglalt és szerelmes:P lazán senki nem fog ekkorát befogadni, esetleg egy tejeskávé vagy néger hölgy, õk lehet hogy picit mások ilyen téren, de lehet hogy ez butaság:) alapvetõen ha nekem tetszene valaki és szeretnék valakit a mérete nem számítana.
A kérdező hozzászólása: 2: a hüvely alapállapotban 15 cm mély és tágulhat végül is be tudná fogadni de nem sokan merik beválalni. Patológus vagyok :)
Hat talan fura ezzel inditani... en inkabb a helyedben az elojatekra nagy hangsulyt fektetnek, hogy jol felizguljon es kitaguljon es persze nem tovig.. bar meg nem lattam ekkorat, lehet h tenlyeg nagyon durva. :)
Nincs mit tenni, le kell vágni.
Szerintem seggbe sem probléma a nagyobb fa*!Vagy nektek igen?
Elõtte *
nem értem, most neked az anállal van problémád? mert a vagina azért mindenkinél képes befogadni egy vaskosabb péniszt, a hossza meg senkit nem érdekel, mert a hüvely 10-12 cm csak.
én is szívesen vállalnám, de nem vagyok nõ, így gondolom nem kellek

Julius ota dolgozom 4 honapos terhes vagyok. Uj munkahelyemen 1 honap mulva jár le a probaidöm. Ha kiderül hogy terhes vagyok a probaidö lejárata után kirughatnak? és ha nem akkor hogyan kaphatok gyedet?

Legjobb válasz: Kérdésedbõl nem derül ki, hogy a munkaszerzõdésed határozott vagy határozatlan idõre szól. A kismamák munkajogi védelme a munkáltatói rendes felmondásra vonatkozik, határozatlan idejû munkaszerzõdést nem szüntethet meg a munkáltató. Ha határozott idõre szóló szerzõdésed van akkor azt a szerzõdés lejártakor megszüntetheti a munkáltató. jelenlegi szabályozás szerint gyed akkor jár ha a szülést megelõzõ két évben legalább 180 nap munkaviszonyod van és szüléskor biztosított vagy. A tervek szerint a 180 nap helyett majd 365 nap kell, de azt még egyelõre nem lehet tudni, hogy mikortól lesz érvényes és kire vonatkozik majd.

Kérdésedbõl nem derül ki, hogy a munkaszerzõdésed határozott vagy határozatlan idõre szól. A kismamák munkajogi védelme a munkáltatói rendes felmondásra vonatkozik, határozatlan idejû munkaszerzõdést nem szüntethet meg a munkáltató. Ha határozott idõre szóló szerzõdésed van akkor azt a szerzõdés lejártakor megszüntetheti a munkáltató. jelenlegi szabályozás szerint gyed akkor jár ha a szülést megelõzõ két évben legalább 180 nap munkaviszonyod van és szüléskor biztosított vagy. A tervek szerint a 180 nap helyett majd 365 nap kell, de azt még egyelõre nem lehet tudni, hogy mikortól lesz érvényes és kire vonatkozik majd.
Ha az elõzõ két évben volt 180 nap munkaviszonyod, akkor elvileg jár. 1 hónap múlva jár le a próbaidõd, de határozott vagy határozatlan idejû a munkaszerzõdésed? Ha határozatlan, akkor addig semmiképp ne szólj, hogy terhes vagy, mert próbaidõ alatt bármikor, indoklás nélkül elküldhetnek, még akkor is, ha terhes vagy!

Nem vagyok benne biztos hogy terhes vagyok és szedem a fogamzás gátlót és közbe ugyan úgy megjön. Akkor mi történik ha kiderül hogy az vagyok és gyógyszert szedek?

Legjobb válasz: Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél elõbb dokihoz menni, majd õ tudja a teendõket. Dokihoz, de hamar!

Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél elõbb dokihoz menni, majd õ tudja a teendõket. Dokihoz, de hamar!
De mibõl gondolod egyáltalán hogy terhes vagy?Vannak valami tüneteid?Mert ha megjön rendesen+gyógyszert szedsz akkor szerintem nem sok esélye van..
A terhességi teszt tabletta mellett is ugyan úgy kimutatja a HCG-t a vizeletben mintha nem szednéd ez nem tudom honnan származik, hogy nem.Nekem két barátnõm is esett teherbe tabletta mellett és mindkettõnek pozitiv lett a tesztje.
10:25-ös vagyok. A hasadon nem látszana még, ne butáskodj!! A kérdéseid alapján 1 terhességrõl beszléünk. Akkor is ha már 3. hónap alajén jár a terhességed, "csak" egy Kb 5cm-es és 25grammnyi magzatról beszélünk. Ez még nem hiszem, hogy látszik!! Az 1. terhesség, általában a 4.hó végétõl látható, amikor már Kb 200gramm és 15cm hosszú a magzat. Jobban tennéd, hogy ha a kérdezõsködés helyett SOS elmennél egy dokihoz. Õ 5 perc alatt megmondaná neked, hogy mit tegyél és mit ne, és te is megnyugodhatnál, mert nem a sötétben tapogatóznál. Sok sikert. (2 gyermekes anya)
Akkor az nagyon nem jó! Fõleg a babának nem tenne jót! Jobban tennéd, ha konzultálnál a dokiddal, mert 1 gyors ultrahanggal azonnal megmondja, hogy lát-e terhességet vagy sem. Továbbá, mivel a tabletta álterhességet állít elõ a szervezetedben, így nem tudom, hogy a tesztre lehet-e egyáltalán alapozni?!
A teszt nem mutat pozitivat a tabletta miatti álterhesség miatt - mivel a babánál keletkezö hormont méri, ami ilyen esestben nincs jelen. MEnj orvoshoz, szerintem csak ideges vagy, de ha tényleg terhes lennél, akkor minél elöbb abba kell hagyni a gyógyszert, mert árthat a picinek.
A kérdező hozzászólása: hát a teszt az azt mutatja hogy nem vagyok az, de közbe meg ugyan úgy megjön, de ha terhes is lennék akkor már láccana a hasam legalább 1 kicsit is, mert 3 hónapja hogy ha terhes vagyok
Kedves Kérdezõ. Azért mert valaki megmondja neked õszintén a vélemenyét még nem kell lepontozni a válaszát. Semmi olyat nem írtam, ami nem lenne igaz!!

Mi van abban az esetben, ha kiderül a születendő gyermekről, hogy Down kóros? A 2. vérvizsgálatot a 16. héten végzik el, de akkor már nem lehet elvetetni, nem? Vagy ha ilyen súlyos beteg akkor igen?

Legjobb válasz: A 24. hétig elveszik,ha beteg.Azért addig,mert az az élveszületés határa.Tudom,mert ebben a cipõben vagyunk most.

A 24. hétig elveszik, ha beteg.Azért addig, mert az az élveszületés határa.Tudom, mert ebben a cipõben vagyunk most.
Én is úgy tudom, hogy a 24. hétig veszik el, de a 12. héttõl meg kell szülnöd a magzatot. Rólad, rólatok lenne szó? Mibõl gondolod, hogy beteg lenne? Van egy ismerõsöm, aki megcsináltatta az integrált tesztet, 29 éves, második terhességrõl van szó. A 2. vérvétel után összevetik az 1. vérvétel, ultrahang és a 2. vérvétel eredményét, abból adnak egy %-os értékelést. Neki nagyon rossz lett az értékelés, plusz az AFP-je is rossz lett. Minden orvos azt mondta, hogy beteg a baba, voltak mindenféle vizsgálaton, a terhessége végéig úgy volt, hogy beteg lesz a baba. A lány érezte, hogy nem lesz semmi baj, és szerencsére egészségesen született meg a 2. kislánya, a mai napig makk egészséges, semmi baja a világon.
Betegség esetén 18.hétig veszik el a babát, nagyon különleges esetben a 24.ig, bár ez manapság nem szokás, mert a koraszülött-intenzíven volt már jó pár 23. hétre született csecsemõ. Aki szerint meg kell szülni: látszik, hogy nincs Down-kóros a családodban... Ha lenne, akkor számodra is egyértelmû lenne, hogy csak szenvedés a gyereknek és a szülõknek is. Abszolút abortuszellenes vagyok, de a betegség az egyetlen, aminél én is azt pártolom.
Nekem 20 hetesen volt amnioc-m, ott mondták, hogy 24 hétig meg lehet szakítani a terhességet ilyen esetben, ha tuti beteg lesz a baba. Borzasztó hetek voltak, de szerencsére egyészséges lett a kisfiunk.
Utolsó! Inkább ne írtál volna semmit... Ezt mindenki maga dönti el, hogy mit tud felvállalni. Ha te igen, megszülnéd betegen is, az a te döntésed. Ha más nem, az meg az õ döntése.
Nekem az AFP-m lett pocsék. Ezek után elküldtek genetikai uh-ra, amire konkrétan úgy kaptam idõpontot, hogy akkor már 20 hetes voltam. Úgyhogy mi elõtte elmentünk az istenhegyi géndiagnosztikai központba a 17. héten, ott kiderült, hogy sokkal kisebb a baba, mint kellene lennie. Megcsináltattuk náluk a négyes tesztet (vérbõl). Eredmény: Down-kockázat 1:450-hez, viszonylag magas kockázat. Ezután jött a genetikai uh a SOTE-n, ahol kiderült, ciszta van a baba fejében, és az egyik szívizom meg van vastagodva. Ezek alapján javasolták az amniot. Már másnap meg is csinálták, mivel addigra már eléggé elõrehaladott volt a terhességem. Eredmény: a gyerek makkegészséges. És így is lett, hála égnek, most már 23 hónapos nagy legény. De ha kiderült volna az amnio által, hogy beteg, biztosan elvetettük volna... (illetve sajna akkor már meg kellett volna szülni). :(
21.34-es Te vagy az az ember akit ekkora :) az arcomon tarkón ba... egy hólapáttal!
Akkor is ember, akit meg kell szülni, nem pedig megölni. Rengeteg Down-kóros él a világban.
Kár, hogy legális az ilyenfajta gyilkosság az országban. Egy emberélet nem lehetne DÖNTÉS kérdése. Pontozzatok le nyugodtan, attól nekem nem lesz rosszabb.
Szia. Nekem volt mar egy terhessegem ahol az amnio a kombinalt teszt utan megerositette , hogy down szindromas volt a baba. Nehez volt a dontes de nem tartottuk meg ès a 20. heten megszakittatuk a terhesseget. A terhesseg ilyen idos megszakitasa azt jelenti , hogy meg kell szulni a babat.en kulfoldon elek , de biztosan Magyarorszàgon is ez a gyakorlat.Borzalmas volt , de szerencsere azota mar van egy egeszseges kisfiam.
Nahát, kedves utolsó, ez nagyon jól esett:) Tudod, nagyon sokat számít az, hogy mindenki mellettünk áll.Mármint a csládból.Úgy állunk hozzá, hogy mindegy mi lesz, állunk elébe, és a miénk lesz.Tudom, hogy az embernek fogalma sincs arról, amíg nincs benne nyakig, hogy mit vállalt, de bármi lesz, megcsináljuk.Amúgy meg egyszerûen hiszem, hogy EGÉSZSÉGES!:)
Kérdezõ és "ma 21:51" válaszadó! Én nem tudok segíteni, de engedjétek meg, hogy szorítsak nektek, és mindkettõtöknek a továbbiakban nyugodt, Boldog babavárást kívánok, és CSODÁLATOSAN EGÉSZSÉGES BABÁKAT! Elolvastam a linket is a másik történettel, elképesztõ, hogy mi mindent csináltok végig! Emelem kalapom a kitartásotok elõtt, és kérlek írjátok meg, hogy mi lett a végkifejlet! Remélem csupa csupa jót olvashatok rólatok! 9 hós kislány anyukája
Egyébként amikor vártam az amniora, mellettem ült egy magába roskadt csaj a váróban. Neki már megvolt az amnio eredménye, és azt láttam a papírjára írva, hogy 18-as triszómia (Edwards-kór: a magzati korban Edwards-kórral diagnosztizált babák nagyjából 50%-a már a méhen belül életét veszti. A már megszületett babáknál ugyancsak 50% az esély arra, hogy egy hétnél tovább életben maradjanak. Néhányan ugyan a serdülõkort is megérik, de úgy, hogy végig komoly egészségügyi és fejlõdési problémákkal küszködnek.) Na ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem.
OFF: Ahol Down-os ember van a környezetemben, ott valahogy soha nincs apuka. Ha van tesó, szegegényke vállán akkora teher van, hogy õ sem biztos, hogy "teljes" életet tud élni. Az anyukákról nem is beszélve.
Szerintem van elég problémájuk így is azoknak a szülõknek, akik sajnos ilyen döntéshelyzetbe kényszerülnek. Nem itt kellene pálcát törni felettük. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, mert szerintem mi itt fel sem tudjuk fogni ép ésszel, hogy mit jelent ez. Kitartást és erõt kívánok Nektek! Aki pedig puffogni akar, tegye meg otthon apucival/anyucival...
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. Bízom benne, hogy tényleg minden rendeben lesz, ne feledd a pozitív hozzá állás rengeteget segít. Jelenleg én is ezzel gyõzködöm magam! :)
Szerintem te húzzál el innen, drága 60%-os. Neked ez a véleményed, nekünk meg más, ahogy látod. És senkit nem fogsz tudni meggyõzni az igazadról, úgyhogy tök fölösleges itt ócsárolnod bárkit is, meg elítélni bárkit is. Részemrõl van egy pár olyan helyzet, amikor igenis azt mondom, hogy abortuszt csináltatnék. Pl. ha megerõszakolnának, és úgy terhes maradnék, vagy ha kiderülne, hogy a magzat beteg. Vannak az élettel összeegyeztethetetlen genetikai betegségek is ám a világon. Olvass csak utána, pl. Patau-kór, Edwards-szindróma... az ilyen beteg gyermekek 95%-a még az anyaméhben elmegy, a maradék 5%-uk meg az egy éves kort sem érik meg. De te biztosan megszülnél ilyen nyomorék gyereket....
Kedves utsó elõtti! Van gyereked?Ha nincs, akkor fogadj örökbe néhány beteg gyereket, mindenkinek jót teszel vele!Aztán meglátjuk, mit szólsz...
Én 33 voltam, mikor csinálták a négyes tesztet. Egyébként meg ha meg akarsz nyugodni, csináltasd meg az amniot. Azzal tutira kiderül, hogy van valami gond vagy nincs. Egyetlen méhszúrás szerû fájdalmat lehet csak érezni, össz-vissz 2 percig tart az egész mûvelet. Utána pár napig célszerû pihenni kicsit, a nagyobb gyereket nem emelgetni, stb. - engem konkrétan 3 napig nem engedett ki a párom az ágyból, jobban izgult, mint én... :) A doki elmagyarázta, hogy az a vetélési kockázat, amit mondanak hozzá, hogy fél-1 % között mozog, az nem azt jelenti, hogy akiknél megcsinálják, azoknak ennyi százalékában elmegy a magzat a vizsgálattól. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nekem megvan az adott %-nyi vetélési kockázatom, teszem fel 5%. Ha megcsináltatom az amniot, a saját vetélési kockázatomat növelem fél-1 százalékkal.
Ez mind igaz, csak azt felejtitek el, hogy mi, emberek nem vagyunk élet és halál urai. Melyikünk dönthet egy emberélet felett vajon? Szerintetek büntetlenül válogathatunk, hogy ezt megszülöm, ezt nem szülöm meg? Ha az állam meg is engedi, szerintetek helyes ez így, ha mélyen magatokba néztek? Egyikért lecsuknak, másikat legálisan ölöm meg?
A kérdező hozzászólása: Én egyébként 31 éves vagyok és az eredményem 1:350. Ez még közepes kockázatnak minõsül, de a súlyos az 1:250-tõl van. Hát elég közel járok így elsõ ránézésre! :( Holnap hívom a dokimat és kisilabizáljuk.
A down-kórnak is vannak fokozatai. Sajnos van olyan egyéb velejáró betegsége, pl. súlyos szívbetegség, ami miatt sorozatos mûtétek, és rövid életkor az, ami megadathat egy down-os babának. És sajnos ezt elõre nem lehet tudni. Ha kiderül egy magzatról, hogy down-os, nem tudja senki, hogy MENNYIRE az. Lehet, hogy csak "enyhe", de lehet, hogy a 3-4 éves életkort sem éri meg a gyermek. Na melyik jobb, egy ilyen magzatot elvenni, vagy pár évet szenvedni neki is, meg a családjának is???
A kérdező hozzászólása: Már vártam az ilyen kedves hangvételû üzenetet. Rettenetesen sajnálom, hogy ennyi Down-kórban szenvedõ ember él a világon, szörnyû betegség és minden elismerésem azoké a családoké akik ilyen helyzetben vannak.DE: a véleményem az, hogy az egészséges kisfiam és az egész család életét nem szeretném "felzaklatni" (nem találtam jobb szót, kérlek ne kössetek bele!) egy beteg gyermekkel. Nem is tudom megfogalmazni mennyi szeretetet tudnak adni ezek a beteg gyerekek (kislány koromban a szomszéd fiú ilyen betegségben szenvedett), de képtelen lennék a saját döntésembõl adódóan életet adni egy ilyen gyermeknek és szegénykém Õ egész életében a sajnálaton kívûl mást nem látna sz emberek arcán. Bíztatóak az üzik amiket írtatok és nagyon remélem semmi gond nem lesz nálunk sem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nagyon sajnálom, hogy gondban vagytok, drukkkolok, hogy minden rendbe jöjjön! Én még egyenlõre az elsõ vérvizsgálat eredményét kaptam meg és nem túl bíztató az eredményem. Van már egy szép egészséges kisfiam és rettenetesen megijedtem: mi lesz, ha beteg a tesó???
A terhesség a 20. hetéig (a diagnosztikus eljárás elhúzódása esetén 24. hetéig) szakítható meg, ha a magzat genetikai, teratológiai ártalmának valószínûsége az 50 százalékot eléri.

Milyen étkezési és életmódbeli változásokra kell figyelnie egy HIV fertőzöttnek? Ha kiderül, hogy valaki fertőzött. élhet tovább nemi életet gumival? Vagy egyáltalán nemkéne? :D

köszönöm a válaszokat, nem vagyok fert?zött, csak ez a házi:$:D

Legjobb válasz: Szia! Természetesen óvszerrel élhet nemi életet. Életmódban pedig, ha valaki simán csak HIV fertõzött, tehát nem AIDS beteg akkor különösebb nem történik a gyógyszeres kezeléseken kívül. Mire gondolsz pontosan? Étkezésre vagy a gyógyszerekre?

Szia! Természetesen óvszerrel élhet nemi életet. Életmódban pedig, ha valaki simán csak HIV fertõzött, tehát nem AIDS beteg akkor különösebb nem történik a gyógyszeres kezeléseken kívül. Mire gondolsz pontosan? Étkezésre vagy a gyógyszerekre?
eMBER TE MÉG A KÉRDÉST SE FOGTAD FEL???
.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) sajnos nemtudom, a kérdést pontosan írtam le a feladatlapról, így nem tudom mire gondolhatnak :S:D
A kérdező hozzászólása: hasznos válasz;) a kérdést felfogtam képzeld, csak tudod volt aki kedvesen megkérdezte h gyógyszer vagy étkezés a kérdés..erre írtam..sajnos nem látok a feladat lap készítõjének a fejébe :)
Na most azt feltételezem tudod, hogy maga az AIDS egy immunhiányos állapot, de aki HIV fertõzött lesz nem AIDS-es lesz rögtön, hanem HIV pozitív, majd ez fogja okozni az AIDS betegséget. Amúgy mibõl ez a házi? Esküszöm a büdös életben nem hallottam olyanról, hogy egy HIV fertõzöttnek másféle ételeket kellene ennie.
Na nézd csak: http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=242 Ezt találtam neked, ha kell valamit az étkezésükrõl tudni akkor ebben benne van, hogy mi az. Szerintem ennél bõvebben már csak a szakkönyvek írnak a HIV-rõl :D Szóval hámozd ki belõle ami kell.
A kérdező hozzászólása: ááh köszönööm mindenkinek:) igazából ez egy verseny és megkell oldani egy feladatlapot:P és ezt az egyet valahogy sehol nemtaláltam:( 1000köszönet:$
Az elsõnek igaza van. Nagyon eltalálta. Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni...
Már babakorban kiderült volna... A baba nem hajlandó enni, sokat sír, nem jó a széklete, fáj a hasa, nem gyarapszik a súlya megfelelõen.
A kérdező hozzászólása: nem, ez sajnos (vagy szerencsére) nem csak babakorban alakulhat ki, nekem szülés után jött elõ
A kellemetlen tünetek mellett a gyomrod is erõs hanyatlásnak indul. Hiszen pont az a baj, hogy ezek az anyagok, amik allergének a szervezetedben, mint méreganyag vannak jelen. A ki nem diétázott dolgok elõször tönkreteszik a bélrendszert, aztán gyomor fekélyt, vagy vérzést is okozhat. Legalábbis nekem ezt mondta a doki, de lehet, hogy csak rám akart ijeszteni :)

Ha a nögyógyásznak azt mondom hogy nem vagyok szűz, de közben még is, akkor az a vizsgélat közben kiderül?

Legjobb válasz: A nõgyógyász ránézésre megmondja, hogy szûz vagy-e vagy sem. Mármint nem az arcodra való nézésbõl, hanem amikor már fent fekszel a vizsgálóasztalon, deréktól levele pucéran, széttett lábakkal.

A nõgyógyász ránézésre megmondja, hogy szûz vagy-e vagy sem. Mármint nem az arcodra való nézésbõl, hanem amikor már fent fekszel a vizsgálóasztalon, deréktól levele pucéran, széttett lábakkal.
nemigaz, szûzeket is hüvelyen keresztül vizsgálnak. a szûzhártya nemegy komplett hártya, azon van/vannak már eleve is lyukak. egy újjal, vagy szûzkacsával simán megszoktak vizsgálni szüzeket is.
Mondom ránézésre, ezen mit nem értesz? Nem fog felnyúlni, vagy megkacsázni, csak ha nagyon muszáj. Ha arra vagy kíváncsi, akkor igen, szûz lányokon is lehet citológiát csinálni, tõlük is lehet kenetet venni, akkor az orvos jóval óvatosabban jár el, hogy ne sértse fel a szûzhártyát.
Igen, kiderül, mint ahogy elõttem is írták.
ez kb. olyan mintha azt mondanád neki, hogy neked nincs puncid.
Már miért mondanád azt, hogy nem vagy, ha az vagy??? Orvossal õszintén szokás beszélni, különben minek megy az ember hozzá? Mellesleg ha valaki szemre meg tudja mondani, akkor az õ lesz.
Megtudja. Kacsázni akkor kacsáz, ha már nem vagy szûz. Szûzeket végbélen át vizsgál:) )
Igen, valóban végbélen át, de a rákszûrést azt nyilván hüvelyen keresztül végzi, csak már mint mondtam sokkal óvatosabban.
A kérdező hozzászólása: és csak akkor kacséz+ha már nem vagy szûz? Vizsgálat közben felnyúl abbol is megtudja hogy esetleg hazudtam??
A kérdező hozzászólása: :) jójójójó! Értem. csak kiváncsi voltam mit ír itt a nép!
orvostól és pácienstõl is függ, hogy szüzen végbélen át vizsgál-e vagy sem.

Ha kiderül a napokban hogy terhes vagyok meddig lesz duzzatt a mellem? Csak mert fáj és feszül és nyomásra érzékeny. Holnap nem kéne megjönnie. De szúr a jobb petefészkemnél. Jelenthet ez terhességet?

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!

Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!
Nekem nem a petefeszkemnel szurkalt, hanem a mehemnel. Es azota is. A mellem amugy kb. a 9.hetig volt erzekeny. Szovala tuneteid alapjan meg barmi lehet, varj par napot a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mindegy mert megjött!
A kérdező hozzászólása: majd a következõ hónapban sikerül, mindig ezt mondom magamnak! Azért szomorú vagyok
Azért arra kíváncsi lennék, hol kóborolnak csak úgy szabadon kancák meg mének "véletlenül" :-)
Ha senki nem látta akkor hogy derül ki???
Nem, mert a két tulaj között nem volt a fedeztetésre vonatkozó szóbeli vagy írásbeli szerzõdés, így tehát ez önkéntes munkának minõsül, amiért fizettség nem jár. ellneben ha az állat kárt okoz, akkor azért kérhetõ kártérítés, hiszen a ló nemcsak tulajdonod, de a felelõsséged is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat
Viszont abban az esetben ha tudjátok hogy csak egy fedezõmén van a közelben, mondjuk esetleg dns tesztet csináltattok, és szeretnétek hogy a csikónak legyen papírja akkor biztos meg lehet egyezni a méntulajjal.Viszont ez biztos költséges lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!