Találatok a következő kifejezésre: Ha kiderül nem (155 db)

FONTOS Többször vetélt nőknek: vannak itt olyanok, akik egy újabb terhességnél, ha kiderül nem rohantatok rögtök a dokihoz, hanem vártatok? Ugye nem követek el hibát?

Nem bírom már az üres petezsák látványát és nem akarok mindig csak várni és várni, nem beszélve arról, hogy szerintem nem is tesz jót, ha állandóan hüvelyi UH-oznak. (Vltam már vizsgálatokon a vetélések miatt, de mindig mindent rendben találtak, minden vizsgálati eredményem normális lett.)

Legjobb válasz: Én a 8. héten mentem orvoshoz, szerintem nyugodtan várj vele, semmi nem történik, ha nem hetente nézek rád. Ha kivárod az idõt, akkor már szívhang is lesz, mire mész:) Drukkolok, hogy minden oké legyen! ҝ

Én a 8. héten mentem orvoshoz, szerintem nyugodtan várj vele, semmi nem történik, ha nem hetente nézek rád. Ha kivárod az idõt, akkor már szívhang is lesz, mire mész:) Drukkolok, hogy minden oké legyen! ҝ
Szerintem nem. Attól, hogy nem szaladsz pár hetesen rögtön orvoshoz, a babának nem lesz semmi baja. Én pl. egyszer se mentem a 8-9. hét elõtt, pedig nekem nem volt vetélésem se. Biztos, sokakat az nyugtat meg, ha látnak valamit, legalábbis a doki mondja, hogy õ látja, engem inkább az nyugtatott, amikor már én is láthattam a babámat, legalábbis volt pulzálás. Kitartás és nyugalom! Minden rendben lesz, csak bízz!
Szia!Szerintem ez a munkádtól is függ, hogy mennyire veszélyes.
Ez sztem rendben van, nem kell rögtön rohanni az orvoshoz.Ha nem szeretnél csalódni, várj a vizsgálattal a 7-8 hétig.Addigra már biztosra mehetsz.Ha valami probléma van a magzattal azt úgyis a 12heti uh-n meg a genetikai uh-n szûrik ki.Na meg sokan nem is tudják, hogy terhesek 2-3 hónapig, mivel megjön a mensijü, mégsem jelent problémát a vizsgálat kimaradása a terhesség további menetét illetõen..Nagyon szorítok neked, ne idegeskedj.Fõ a nyugalom, remélem most sikerült:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat, én is úgy gondolom, hogy ha minden ok, akkor nem kell rögtön a doki. Bízom benne most nagyon, hogy ezt a babát már sikerül egészségesen megszülnöm. :)
semmi nem lesz, de légyszi máskor irj érthetõbben, köszi :)
téged kidob a nagybátját pedig szájba ba.ssza !!! Hány éves a nagybátyó ?
Engem nincs kedved elszórakoztatni?
Ez nagy ribancság
A kérdező hozzászólása: a nagybátyja 40körül van pontosan nem tudom...mikor még csak célzásokat tett a nagybátya úgy, h ott volt a barátnõm már akkor érdekesen nézett nem tudom mit szólna hozzá ha megtudná a barátnõjérõl, h ágyba bújt vele...
ezt nem értem, te a nagybáty csaja vagy?
A kérdező hozzászólása: én senkinek sem vagyok a csaja csak a szinte legjobb barátnõm nagybátyával bújtam ágyba...és elég kellemetlenül éreztem magamat utána, h mi lesz ha megtudja.Mondjuk lehet ha a nagybácsi nem közel 20 évvel lenne idõsebb nálam akkor nem lenne gáz.

Négy éves gyereket le lehet íratni az apa nevéről, ha kiderül, hogy nem állnak rokonságban?

Mennyire bonyolult az eljárás?

Legjobb válasz: a "kiderül" mit takar, mert ha jogi folyamatot, akkor egyszerû (tehát mondjuk DNS vizsgálat eredménye jegyzõkönyvvel) ... de az is járható, ha az igazi apa tesz nyilatkozatot anyukával, hogy övék a gyerek, mert eddigi apukának amúgy sem lehet gyereke ... meg még fokozhatnánk az õrületet

Polgári peres eljárás, részletei itt. https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410006/420015/43000.. Ha az anya együttmûködõ (a per elejére már meg van a DNS vizsgálat apaságot cáfoló eredménye, és az anya közjegyzõ által írásban foglalt nyilatkozata, melyben elismeri hogy valóban más az apa) akkor rutin eljárás, ha nem akkor a bírósági igazságügyi orvosszakértõi apasági vizsgálatot rendel el, a perköltséget a vesztes fél fizeti.
a "kiderül" mit takar, mert ha jogi folyamatot, akkor egyszerû (tehát mondjuk DNS vizsgálat eredménye jegyzõkönyvvel) ... de az is járható, ha az igazi apa tesz nyilatkozatot anyukával, hogy övék a gyerek, mert eddigi apukának amúgy sem lehet gyereke ... meg még fokozhatnánk az õrületet
Apasági vizsgálatot bármikor lehet kérni, teljesen mindegy, hogy a gyermek 4 éves, vagy éppen 6, esetleg 12, teljesen mindegy. Amennyiben kiderül, hogy nem az a férfi a gyermek vérszerinti apja, akit eddig annak tudtak, persze le lehet venni a nevérõl. Ha az anya nem tudja, hogy ki is az igazi apa, akkor az az õ baja (no meg a gyermeké), de az addig annak vélt férfinak a nyakába nem lehet belevarrni egyetlen olyan gyermek tartási kötelezettségét sem, akinek nem õ a vérszerinti apja.
Nincs. Mindenki a saját gyereke után fizet.
Igen. Nem bonyolult.
Én gyakorlatilag ugyanebben a cipõben járok. Annak a férfinak aki valóban a vér szerint a gyermek apja annak be kell menni az illetékes gyámügyre akinek ott kérvényezni kell az apaság vélelmének megdöntését. Ezt követõen a jelenlegi apát és az anyát is meghallgatják, ha a jelenlegi apa nem gondolja azt hogy nem az övé a gyermek, tehát sajátjának gondolja akkor elrendeli a bíróság a HLA vizsgálatot amelyhez kell a gyermek, az anya és az a férfi aki jelenleg a gyermek apjaként van megnevezve. Ha az a vizsgálat is azt mutatja hogy nem ez a férfi az apa akkor autómatikusan leveszik a nevérõl, s megszünik a gyermek felett az összes joga. Ezután a valós apának kell apasági nyilatkozatot tenni és a nevére venni a gyermeket.
"Annak a férfinak aki valóban a vér szerint a gyermek apja annak be kell menni az illetékes gyámügyre akinek ott kérvényezni kell az apaság vélelmének megdöntését" csak 1 évig lehet a vérszerinti apának a gyerek születésétõl számítva. Utána már nem.
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudjuk, hogy a valódi apa szeretné e a gyereket. Igazából azt sem tudja, hogy van. Mármint ha az övé. Majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tartásdíj sincs utána, ugye?
A kérdező hozzászólása: Elvileg vércsoport alapján nem lehet tõlem, most várjuk a teszt eredményét. Csak utána nem tudom, hogy mit kell csinálni, hova kell menni ezzel?

Félek, hogy nem leszek neki szimpatikus, ha kiderül nincs is diplomám és szemüveget viselek. Mit tegyek? F

A helyzet az, hogy internetes társkeresõn megismerkedtem egy diplomás lánnyal. Egész jól ellevelezgetünk és elbeszélgetünk, de késõbb kiderült, hogy diplomás társat szeretne maga mellé. Ugye én azt írtam magamról, hogy felsõfokú végzettségem van és szerintem neki abból az jött le, hogy diplomás vagyok, pedig OKJ képesítésem van ami felsõfokú, ezért is adtam meg azt a lehetõséget. Szóval nem egyetemi végzettség, hanem OKJ. Profilképnek pedig egy olyan képet tettem be magamról amin nincs rajtam a szemüvegem, mert így nem tükrözõdött a lencse...

Legjobb válasz: Az, hogy diplomást akar nem azt jelenti, hogy mutasd meg a diplomát, hanem a diploma jó esetben! feltételez egy bizonyos iskolázottságot. Ha nem vagy ostoba, van humorod, akkor a szemüveg sem lesz gond, és a papírt sem fogja kérni. Ha meg rákérdez hova jártál, kezdj el terelni, mondd meg ne az unalmas iskoláról beszéljetek. Ha értelmes vagy nem is fog ezen kibukni.

Az, hogy diplomást akar nem azt jelenti, hogy mutasd meg a diplomát, hanem a diploma jó esetben! feltételez egy bizonyos iskolázottságot. Ha nem vagy ostoba, van humorod, akkor a szemüveg sem lesz gond, és a papírt sem fogja kérni. Ha meg rákérdez hova jártál, kezdj el terelni, mondd meg ne az unalmas iskoláról beszéljetek. Ha értelmes vagy nem is fog ezen kibukni.
A kérdező hozzászólása: Annak a pár idiótának üzenem, hogy próbálja már meg értelmezni a szöveget mielõtt hazugságokkal kezdene ostorozni! Akkor felsõfokú szakképesítésem van, ha ez valakit boldoggá tesz.
Ne félj! :) Engem nem érdekelne, nekem sincs (még). Szemüvegem is van (kontaktlencsét hordok). És???
Mondd el meg most! Ha nem teszed kesobb tobb baj es felreertes is lehet ebbol. Lehet nehez lesz de ha szeret akkor tok mindegy hogy van diplomad es hogy hordassz e szemuveget. :) Mondott o olyat hogy utalja a szemuveges sracokat? Vagy te mondtad neki hogy nem vagy szemuveges? Ha nem akkor itt nincs miert aggodni. Amugyis ez egy teljesen jelentektelen dolog. A diplomarol meg...MONDD EL! Ne kesobb tudja meg, ne terelj mert nagyon megbanthatod, es becsapa fogja magat erezni a lany! Gondolj ra is!:)
Bocs, de nincs felsõfokú végzettséged! Felsõfokú szakképzés: a felsõoktatási intézmények által hallgatói, valamint felsõoktatási intézménnyel kötött megállapodás alapján tanulói jogviszony keretében folytatott szakképzés, amely beépül a felsõoktatási intézmény alapképzésébe, és egyben az Országos Képzési Jegyzékben szereplõ felsõfokú szakképesítést ad. A felsõfokú szakképzés nem ad felsõfokú végzettséget, hanem speciális szaktudást biztosít, általában két év alatt. Felsõfokú végzettség: a „hagyományos" képzési rendszerben a fõiskolai és egyetemi alapképzésben, a többciklusú képzési rendszerben pedig az alapképzésben és mesterképzésben, illetve a doktori képzésben szerzett végzettség, mely elsõsorban a munkavállalás szempontjából mérvadó.
nem "nem egyetemi" semmilyen felsõfokúd nincs. a nem egyetemi a fõiskolai végzettség (volt)
józsefvárosin gyorsba diplomázz le :D
Saját magaddal csesztél ki, volt értelme? Persze lehet, hogy a nõnek így is fogsz tetszeni, ez majd kiderül, csak minél többet foglalkozol valakivel aki nyitásra nem téged keres annál nagyobb a kudarc a végén.
Figyu! Huzd el az idot ... kozben diplomazz le, a szemuvegedet csereld le kontaktlencsere es keress egy masik lanyt :) ))
A hazugság hazugságokat szül. Ne ess bele ebbe a hibába. Elsõ alkalommal ne legyen rajtad a szemüveg, ha így nagyobb az önbizalmad, de az ötödiknél maximum néz hogy jé, neked szemüveged van? de nem nagyon fogja túlreagálni. A felsõfokú végzettségrõl meg annyit hogy az OKJ-d szinte annyit ér, ha felsõfokú, ne szégyeld.
Ha felsz ha nem muszaj vallalni a dolgot!Ha meg kedvelt teged akkor nem fogja zavarni, es ki tudja lehet a lany meg attol fel hogy neked nem fog annyira bejonni!Sok szerencset!
háát te full hülye vagy b++ minek kell elferdíteni a valóságot? remélem ebbõl tanultál.. miért, szerinted ha ez miatt nem jönne össze veled akkor van értelme annak, hogy nem mondod el neki az igazat? ne legyél már ennyire hülye, tiszta baromság amit csinálsz -.-"
gyorsan diplomázz le, a szemüveget hagyd otthon, aztán ha vaksin hunyorogsz akkor mond hogy a szemedbe ment valami
"Ne az unalmas iskoláról beszéljünk, mert szemüveges vagyok. Ok-j?"
A kérdező hozzászólása: Az összes választ értékeltem így vagy úgy...

Angliában mit kap a (nem állampolgár) munkavállaló, ha kiderül hogy munkáltatója feketén foglalkoztatja?

Én úgy tudom hogy csak a munkáltató kap büntetést, de ebben nem vagyok biztos, szóval várom a válaszokat!

Legjobb válasz: A munkavállaló, ha EU-n kívüli, akkor nagy eséllyel illegális munkavállalásért kitoloncolják. Ha EU-s, akkor nem. A munkáltató pedig 5000 font bírságot kap minden be nem jelentett alkalmazott után.

A munkavállaló, ha EU-n kívüli, akkor nagy eséllyel illegális munkavállalásért kitoloncolják. Ha EU-s, akkor nem. A munkáltató pedig 5000 font bírságot kap minden be nem jelentett alkalmazott után.
A kérdező hozzászólása: Magyarán ha a munkavállaló egy Európai Unióhoz tartozó országban állampolgár (pl.: Magyarország), akkor nem kap büntetést ha Angliában feketén dolgozik? Ez így igaz, jól értem?
Nem , nem érted jól. Ha feketemunkáért fizetést kapsz , akkor adócsalást követsz el ( lehet , hogy TB- csalást is , nem tudom ), azt meg büntetendõ.
És ha eljárás indul ellened , akkor könnyen kiutasíthatnak Angliából , sõt pár évig vissza sem mehetsz.
A kérdező hozzászólása: Mitõl függ hogy indul -e eljárás?
A kérdező hozzászólása: De még mindig nem kaptam 1 normális választ se, a kérdésem ugyanis nem az volt, hogy mit követek el, hanem hogy mit kaphatok érte... Szóval csak az az 1 végkimenetele lehet a dolognak, hogy kiutasítanak? Ezt próbálom kihúzni belõletek, de úgy érzem rossz helyen keresem a választ, itt ugyanis 1 ember sincs aki értene ehhez. :(
szerintem kérdezd meg inkább egy angol oldalon, itt még jó , hogy nincsenek angol adószakértõk

Csak én gondolom hülyén? Az emberek még mielõtt nem ismerik egymást, miért ellenségesek sokszor? Nem pont fordítva kéne csinálni? Ismerkedéskor eleve normálisnak, kedvesnek, aztán ha kiderül h a másik gyökér, akkor lehet kö. ögölni.

kort nemet pingálj oda!

Legjobb válasz: Ez iggen jó kérdés! Ezt már megkérdeztem pár ellenségeskedõ perszónától! Nemtudtak választ adni,nemvoltam szimpatikus ezért elkezdtek bunkózni..háát meg még mit nem? :D Én ha ismeretlennel talákozom,elõször is a tiszteletet megadom neki,köszönök stb. és nem elõítéleteskedem! De szerintem ez alap kéne,hogy legyen mindenkinél! Vagy lehet csak én gondolom így.. :) 26/F

Ez iggen jó kérdés! Ezt már megkérdeztem pár ellenségeskedõ perszónától! Nemtudtak választ adni, nemvoltam szimpatikus ezért elkezdtek bunkózni..háát meg még mit nem? :D Én ha ismeretlennel talákozom, elõször is a tiszteletet megadom neki, köszönök stb. és nem elõítéleteskedem! De szerintem ez alap kéne, hogy legyen mindenkinél! Vagy lehet csak én gondolom így.. :) 26/F
aki már sokat kapott az élettõl, az már eleve támadólag lép fel, így próbálja hárítani az újabb lehetséges pofont. akár bennevan annak a lehetõsége, hogy megkapja, akár nincs. Kialakul benne egy ilyen automatikus védelmi mechanizmus.
Alapból az emberben van egy bizonyos tartás az ismeretlentõl, így - hacsak a másik fél nem különösen szimpatikus számára - kezdetben kicsit távolságtartó. Vannak persze akik jobb/rosszabb ismerkedõk de általánosságban megvan már egy ismeretségi/baráti kör, egy megszokott közeg, ahová új személyt társítani sokszor idõbe telik és nem minden esetben sikerül. Ehhez a közeghez hasonlítja ugyanis az újonnan megismertet, akinek elfogadásában segíthet a közeghez való hasonlóság, avagy egy új de nem teljesen eltérõ gondolkodás léte. Ha ezek megvannak és megtalálják a közös hangot máris megszûnik az ellenségesség. Ellenkezõ nemek ismerkedésénél a helyzet már nem ilyen egyszerû.
Hozzám sokan közelítenek ellenségesen.. -egyszer valaki közölte velem hogy azért mert "gonoszan/ellenségesen" nézek az emberekre, ami igaz lehet de nekem ilyen az alap arckifejezésem.:) (és most nem kell valami antiszoc emosnak nézni) Így hát az egyik kérdésre a válasz az lehet az hogy az emberek elsõ látásra elítélik az embereket. 18/L
Nem szokásom bunkózni így nem tudok választ adni! De mindig is voltak és lesznek is ilyenek! 25N
Nem csak te hanem mások is gondolkodnak ilyen hülyén.
#2 Annyit még hozzátennék, hogy akinek túl jó élete van az is így szokott viselkedni mert úgy érzi nem adja a saját szintjénél alább. Szóval, ha a másik teljesen boldog és kiegyensúlyozott életet él te pedig megemlíted egy problémád akkor ugyanúgy "életképtelen lúzer" fenn hanggal elköszön.
Lehet fordítva is , csak akkor nem kell meglepõdni a pofáraesésen. Mellesleg , ha utána mégis normális leszek valakivel , akkor tudni fogja , hogy normálisnak tartom , és nem kell lefutni a felesleges tiszteletköröket. De te csináld úgy ahogy akarod
Azért, mert az emberek többsége egy k*cs*g érzéketlen fa**kalap és rögzõdik bennünk.Ha már majdnem mindenkiben csalódtál, akkor inkább nem is adsz esélyt senkinek, mert nem akarsz magadnak még több kellemetlenséget azzal, hogy esetleg megint átráz valaki. Én legalábbis így gondolom.Én 1 ember kivételével szinte senkiben nem bízom, mert mindig pórul járok.
Ez jo kerdes. Amerikaban pl mindenki tok jófej volt, az idegenek is közvetlenek egymással.

Van ezzel más is így? Nem attól félek, hogy megcsal a párom, hanem hogy ki sem derül! Mert ha kiderül, szakítok vagy megbeszéljük. Ha nem, és ugyanúgy néz a szemembe, úgy tesz mintha semmi nem történne, miközben csal, az megalázó. Mit tegyek?

ettõl félek,hogy ne legyek hülyének nézve. emiatt féltékenykedem, pedig valahol tudom,hogy nem csalna meg mert szeret.ha féltékeny vagyok, csak amiatt,hogy nehogy titokban félre lépjen és utána ugyanugy mondja h szeret, mintha mi sem történt volna. 26/L

Legjobb válasz: szerintem titkon ettõl mindenki tart... és az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. igazából csak a bizalomra tudsz építeni. az a legfontosabb egy kapcsolatban, mert ha a bizalom hiányzik, akkor bizony ez a gondolat felemészti az embert.

szerintem titkon ettõl mindenki tart... és az a baj, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni. igazából csak a bizalomra tudsz építeni. az a legfontosabb egy kapcsolatban, mert ha a bizalom hiányzik, akkor bizony ez a gondolat felemészti az embert.
Ez természetes dolog, hogy ettõl félsz. Nem sokat tudsz ez ellen tenni, csak annyit, hogy megbízol benne.
Én legjobban attól félek hogy más nem tudja felfogni és rámászik. Sajnos a mai lányok elég csökevényesek agyilag és nagyrészt le sem tojják hogy a pasinak van-e barátnõje vagy sem. Akkor is rámennek, írogatnak neki stb....Amúgy pedig, nem hittem ameddig meg nem tapasztaltam hogy egy nõ megérzi az ilyet. Semmi jele nem volt annak hogy a volt páromra ráakaszkodott volna egy nõ, de bennem mégis megfogalmazódott valami fura érzés és addig nyösztettem a párom, addig agyaltam ameddig szépen lassan ki nem derült. Sõt a csaj nevére is rájöttem úgy, hogy életemben nem láttam és nem beszéltem vele, csupán a neve kezdõbetûibõl. Fura, de tényleg így volt. Szóval ha meg is csal, ne aggódj, tudni fogsz róla.
A kérdező hozzászólása: ha szeret valaki észre lehet venni rajta ha félrelépne?
én csak annyit mondanék erre, hogy egy barátnõm apja 15 évig csalta a feleségét a volt nejével, és egészen az igazság napjáig nem is sejtett semmit. mellesleg a férfirõl köztudott volt, hogy szereti a feleségét, és tényleg szereti.
"ha szeret valaki észre lehet venni rajta ha félrelépne?" ha szeret valaki, akkor nem lép félre.
vannak olyan típusok, akik félrelépnek akkor is, ha szeretnek valakit, mivel az ilyen típusok általában egyszerre több embert szeretnek. ezzel most természetesen nem azt mondom, hogy a Te párod ilyen lenne.
Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy jobb, ha nem tudok róla.

Na csajok ez hogy van? Azt mondjátok hogy ha a egy férfi ku. rvával volt akkor nem álltok szóba vele ha kiderül! De arra nem gondoltok hogy sok fiatal srác miattatok kényszerűl ku. rvázni?

Vgay ki kosarazzátok ?ket 3-4 hét után,millió randi után és még egy dugás sem jön össze.Csak hüyititek ?ket bele ?lnek egy csomó pénzt a randikba és sokszor van az hogy kider?l hogy még sem akartok semmit!Akkor miért zavar titeteket ha egy pasi már volt ku.rvánál?Hiszen lényegében ti "tisztességes" lányok juttatjátok oda ?ket.Akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: ,,..3-4 hét után,millió randi után és még egy dugás sem jön össze." Hát ha a csávó csak a dugásra megy akkor én nem tom sajnálni h leszarják :D Miez már ? :D h még egy dugás sem jön össze óh szegény :D 23/F

Én úgy vagyok vele, hogy hiába kaptam eddig még csak elutasításokat csajoktól, és hiába vagyok szûz 26 évesen is, nem visz rá a lélek, hogy ellátogassak egy hivatásoshoz.
, , ..3-4 hét után, millió randi után és még egy dugás sem jön össze." Hát ha a csávó csak a dugásra megy akkor én nem tom sajnálni h leszarják :D Miez már ? :D h még egy dugás sem jön össze óh szegény :D 23/F
Imádom az ilyen mártírom-játékot... A kocsmatöltelék alkoholisták is mindig a rendszer áldozatai, õk maguk sohasem hibáztak, ugyanígy a k*rvázó pasik is a gonosz puncik áldozatai. A csajok juttatták oda? Ugyan már! A szex vadkapitalista játék, te meg úgy állítod be, mintha szocialista alapon mûködne, mintha a csajoknak kötelessége lenne elintézni, hogy mindenkinek jusson punci igazságosan. Kikosaraztak? Ha nem kellettél nekik, mégis miért feküdtek volna le veled? A k*rvázásról meg annyit, hogy az exekrõl sem szerencsés beszélni, a k*rvázás meg pláne nem a randikompatibilis témakörök közé tartozik. Nem mondod el nekik és kész, aztán majd egyszer a megfelelõ csajnál esetleg elszámolsz a dologgal.
Minden nõ k.rva csak van aki kevesebbe kerül, és többet kell érte küzdeni.
És miért nem? A szüzességeden kívül semmit nem vesztenél vele.
Lehet nyafogni, hisztizni, másra kenni a felelõsséget. Attól még lúzer maradsz. Na, mit mondtam? :)
Elõre megmondom neked, hogy itt csak szitkozódást, lelúzerezést és hasonlókat várhatsz tõlük! Önmagukba nézést sosem! Igen, teljesen igazad van, õk tehetnek róla! Ha megpróbálnák érdemeik szerint nézni a srácokat és nem tesztelgetnék õket, meg kacérkodnának velük, akkor talán nekik sem kellene k...khoz menniük!
Miattam nem. Mindenkinek a saját döntése, hogy berakja-e a farkát olyan lyukba, ahol már több százan jártak elõtte. Nekem is saját döntésem, hogy kell-e olyan pasi, aki erre képes. Lehet nyafogni, hisztizni, másra kenni a felelõsséget. Attól még lúzer maradsz. 24/N
Jaja felesleges elmondanod, amirõl nem tudnak az nem fáj, az meg akkor volt. Neked sem fognak mindent elmondani...hacsak nem te leszel a lány naaagy szerelme,
Nem kell elmondani és nincs probléma.
Ki tudja, lehet, hogy pont közöttük kellene körülnézni? :)
Már csak azért is írtam ezt, hogy közöttük kellene körülnézni, mert lehet, hogy sokuk egy rózsaszín álomvilágban él, de pont emiatt talán a rosszindulat, törtetés is kevesebb bennük, mint egy mai felvilágosult emancipunciban. Megkockáztatom, hogy ha valaki rendesen, nõként bánik velük, még sokkal jobban értékelik, mint egy "komoly" nõ.
Hát, ha nektek ez kell, akkor hajrá. Én voltam, aki elõször kezdett lúzerezni... És akárhány privát üzenetet kapok is: akkor is a saját döntése midegyik pasinak, hogy ku rvázik-e. Én ugyan nem kényszerítem. Normális, felnõtt nõ vagyok, munkával, egzisztenciával, nem eltartott akarok lenni, nem csak néhány randira ki akarom használni a pasikat, nekem tiszta a lelkiismeretem. Csak arra akartam utalni, hogy nem minden nõ egyforma, és nem kellene azonnal elítélni, meg általánosítani. Az meg, hogy a külföldiek normálisabbak... hát ne haragudj, nonszensz. Ott olyan csajszit fogtál ki. Itthon meg ilyet. Fordítva is lehetne, és akkor minden külföldi csajt bunkónak tartanál? Baromság. Mindenki egyéniség (jó esetben) és mindenki más. Általánosítani csak a szûklátókörûek szoktak. Másra kenni a saját hibájukat (kur vázás) meg az idióták. 24/N
"Másra kenni a saját hibájukat (kur vázás) meg az idióták." Akkor mondd meg nekem, mit tegyen az ember jelen helyzetben? Minden egyes, akár minimálisan megfelelõ külsõvel rendelkezõ lányra is tízen startolnak rá. Emiatt monopolhelyzetben vannak. Ha én meg akarok hódítani egy lányt, akkor ki kell terítenem a lapjaimat, adni a legjobb formámat és reménykedni, hogy a lány majd engem választ. Ha pedig úgy tartja a kedve és nem engem és sokszorosan nem engem, akkor fogadjam el, hogy ez van.És ne csináljak semmi olyat, ami a kérdés címében van, mert az férfiatlan és visszataszító. Világos. Szerintem nem vagy képes reálisan értékelni az adott emberek helyzetét, mivel a"a túlsó oldalon" vagy.
"Aki elsõre nagyon szimpi volt és nagyon megtetszett és tisztességesnek tûnt." nagyon sok lány van akik elsõre kedvesnek rendesnek tûnnek, de csak álarcot viselnek, olyanok mint a politikus! fõleg az ilyen HÖK-ös és egyéb szervezetek tagjai... álszentek, egy õszinte szavuk nincs. egyet értek a plázacicás gondolatmeneteddel.
"Az meg, hogy a külföldiek normálisabbak... hát ne haragudj, nonszensz. Ott olyan csajszit fogtál ki. Itthon meg ilyet." Pedig én is így vettem észre. Jelenleg most én is így érzek, hogy nekem nem kell magyar csaj, csak külföldi! Számomra ti túlságosan akaratosak, beképzeltek, flegmák vagytok.(Folyton ítélkeztek és leszóljátok a másikat) Jó persze nem ismerek minden magyar nõt, de eddigi életem során ezt tapasztaltam:)
De képes vagyok reálisan értékelni a dolgot. Én is voltam már hosszú ideig egyedül, mert nem találtam épp senkit, akivel klappoltak volna a dolgok. Vagy nekem nem felelt meg, akivel randiztam, vagy én neki. Van ilyen. De ettõl még nem kell feladni. Nem lehet feladni. Szerintem meg ti nem tudjátok feldolgozni, nem illik bele a világképetekbe, hogy itt egy nõ, aki nem felel meg az általánosításotoknak. Magyar is, értelmes is, nem is veri át a pasikat. 24/N
Én az idén nyáron egy külföldi nyaralóhelyen dolgoztam, ahol sok más náció mellett rengeteg magyar is szokott nyaralni. A magyar csajokat már több tíz méterrõl, egyetlen hang nélkül ki lehetett szúrni. Olyan unott, nagyképû fejük volt még ott is, ami erõsen kontrasztban volt másokkal. Sokan még ott is játszották a beképzelt pitsát, csak éppen legnagyobb bánatukra ott kint ez senkit nem érdekelt, ugyanis rengeteg szebbnél szebb és nagyon kedves külföldi lány is volt. És ezt tanácsolom minden hazai srácnak, aki el van keseredve hogy nézzenek körül máshol és ne törõdjenek fikarcnyit se a hazai nõállománnyal! Majd, amikor nem találnak egy normális pasit, akkor majd sipítozhatnak. Mondjuk így is sipítoznak, elég megnézni a fórumot is. De õszintén szólva, saját maguknak köszönhetik! Nagyon nagy arányban buták, beképzeltek és semmiféle tiszteletet nem mutatnak a másik nem iránt. Ez azért is van, mert kicsit olyanok, mint a lottónyertesek; azt hiszik, az aranyélet mindörökké tart. Aztán egyszer csak ott vannak 30 + évesen, egyedül és max. a 45-50 éves fickóknak kellenek. Akkor már jó lenne nekik a normális, kedves fiú is, de azok meg elfogytak, elhappolták õket más lányok vagy kimentek külföldre dolgozni és egy ottanival jöttek össze. Az alfa-hím-es evolúciós magyarázat meg nem érdekel. Érdekes módon máshol a fénykorban lévõ lányok is képesek kedvesek lenni az emberrel és örömmel járnak velünk, nem pedig undorodva fordulnak el. Ez nem evolúció, hanem tömény emberi butaság, rosszindulat és "médiakultúra", semmi több!
Nem lehet, hogy azért olyan kedvesek veled a külföldi lányok, mert õk a nyelvi hátrányuknál fogva nem szûrik le két pillanat alatt, hogy egy kõbunkóval van dolguk? Ha neked külföldön jobb, akkor isten áldjon. Nem tudom, minek jössz ide vissza nyüsszögni... 24/N
A kérdező hozzászólása: tegnap 23:23 Szánalmas vagy...semmi féle nyelvi hátrányról nincs szó.Stílus beli különbségek vannak köztük és a magyar csajok, nõk között...itt a hozzászólásodból meg is mutatkozik hogy mi is...errõl ennyit.
Tényleg itt a gyakorin van a bizonyíték, hogy milyenek a magyar csajok. Csak úgy süt róluk az önelégültség, és a mások kritizálására való hajlam.
"Nem lehet, hogy azért olyan kedvesek veled a külföldi lányok, mert õk a nyelvi hátrányuknál fogva nem szûrik le két pillanat alatt, hogy egy kõbunkóval van dolguk? Ha neked külföldön jobb, akkor isten áldjon. Nem tudom, minek jössz ide vissza nyüsszögni..." 24/N Nem veszed észre, mit mûvelsz? Te ezzel a viselkedéssel pontosan azt támasztod alá, amiket leírtam. Hasonlítasz egy olyan emberé, akit agresszivitással vádolnak, mire õ úgy felháborodik ezen, hogy ripityára veri az illetõt, aki ezt mondta. Ha engem valamilyen vád ér, amirõl azt gondolom, hogy nem igaz, akkor megpróbálom logikusan érvelve cáfolni azokat. Te nem ezt tetted, csak benyomtál egy keménynek gondolt, de valójában nagyon olcsó beszólást. nem kellett volna. Ami a lányokat illeti, egy hétig vagy kettõig, amíg ott nyaraltak, minden nap beszélgettem velük. elmentünk együtt meginni egy üdítõt, úszni, vagy csak bebarangolni a környéket. Õszintén és felszabadultan tudtam velük társalogni és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Természetesen igazságtalan volnék, ha minden magyar lányt leírnék. Voltak a mieink között is jó fejek, õk persze általában nem is voltak egyedül. Aki ilyen ma itthon, az kincset ér, pont ezért is tanácsolom minden lányismerõsömnek, hogy maradjon meg embernek, ha szeretõ barátot akar!
A kérdező hozzászólása: Ahogyan mondtam is neked, lúzerezni, balf...zni mindegyik tud, normálisan viselkedni csak nagyon kevesen. A közhiedel3emmel ellentétben nem csak a nagyon fiatalok, nemcsak a nagyon szép nõk között vannak beképzelt bunkók, hanem a többiek között is. nem is értem, miért hajtogatja itt mindegyik nõ, hogy ne a plazacicák, hülye p..-k között kell nézelõdni. Nos én mondo neked valamit!Én engem legtöbbször a normálisnak tünõ lányok küldtek el a pi.csába, mármint aki rendes szolidnak és tisztességesnek nézett ki és aki nem egy ribi.Én sem kedvelem a pláza cicáka de egyszer egyel össze hozott a sors és kellemesen csalodtam benne.Valóban egy mûmájer volt és annak nézett ki, de megnyílt elöttem és egy olyan lányt ismertem meg benne hogy magam sem hittem el.Kellemesen csalodtam!Sajnos 500 km-re lakott tõlem és nem lehetett semmi köztünk.De aki nem küldött el az egy pláza cicának titulált lány volt, aki valójában egy iszonyat rendes lány volt, mármint ami a férfiakhoz való hozzá állását illeti.Viszont aki elküldött engem a francba az egy kevésbé jól kinézõ átlagos de nem rosszul kinézõ csaj volt.Aki elsõre nagyon szimpi volt és nagyon megtetszett és tisztességesnek tûnt.Közbe nem volt az!Átvágott és sokszor kikosarazott és hazudozott nekem és szemét volt velem.Ezt csak azért mondtam el mert akik itt pláza cicáznak azoknak elárulom hogy azok között is vannak rendes csajok és ha megnyílnak akkor kellemes megepetés lehet!Ezért nem kellene külsõ alapján ítélni..
A kérdező hozzászólása: * 2 csajt
A kedvencem a kérdésben a kényszerül szól.. Miért lett divat újabban az önbizalom hiányos fiúknál, mindent a nõkre fogni? Annyi önbizalom hiányos ember van, de nekem eddig úgy tûnt, a legtöbb azért látja magában a hibát vagy megpróbálja.. Miért tekintse valakire férfiként, feküdjek le vele, ha közben számára csak akkor vagyok tisztességes, ha megtud fektetni, annyi férfiasság sincs benne, hogy viselje a visszautasítást.. Szakítottam már pasival, szakítottak már velem is.. ez így normális és normális ember ezt feltudja dolgozni.. Ne haragudj, de nevetséges, hogy ilyen indokkal jársz prostikhoz. Ezért még a prosti is kiröhögne kb.. Amúgy pedig, nem tudom milyen körökben jársz, de a legtöbb lány nem szokta megkérdezni, hogy és amúgy voltál már prostival? Ha csak nem dicsekszik vele az illetõ ki sem derül.. ha pedig ez dicsõség számára miért lepõdik meg? Szedd össze magad és ne attól légy férfi, hogy a nõket hibáztatod a kudarcaidért, hanem attól, hogy úgy viselkedsz.. Tudom, hogy gáz ez a gyengébbik nem szöveg, de azért nem kellene elfelejteni teljesen.. Komolyan egyre több a gyerekes hisztis férfi.. Ha 20 év alatti vagy ne vedd magadra, amiket írtam.. Abban a korban még talán elfogadott, hogy valaki ilyen gyerekesen lássa a világot férfi létére..
10-es, inkább várok még pár évet, vagy évtizedet is ha nagyon kell, mintsem egy életen át ne tudjak elszámolni a lelkiismeretemmel. (9-es voltam.)
Hat volt mar olyan, hogy megtudtam egy lanyrol hogy lefekudt egy illetovel, onnantol nem volt szamomra erdekes. Olyat is el tudok kepzelni, hogyha egy lanynak ezt a szemere vetned, akkor kikerne maganak hogy semmi kozod hozza kivel fekudt le. Hat kb. ennek a forditottja is igaz lehet. Az hogy te korabban milyen donteseket hoztal, a te ugyed. Van aki ezzel egyutt el tud fogadni, van aki nem. En ez utobbiakra szavazok :) . De az is igaz, nem feltetlen szukseges az ember eletet azzal bonyolitania, hogy kiteregeti az ilyen dolgait mindenkinek aki kerdezi ...
A kérdező hozzászólása: ma 16:32 Jól mondtad!:D Meg jött az elsõ:D jellemzõ:D
nem kell nekik tudni róla, ennyi! annyit már tudhatnál, hogy amikor egy nõ azt kéri tõled, hogy légy vele õszinte akkor azt kell mondanod amit hallani akar, nem pedig az igazat!
Akkor nem jó nõkkel ismerkedsz.. A normális nõ nem aláz meg senkit nyilvánosan, ha szakít sem nyilvánosan fogja azt megtenni. Nem értem miért kell általánosítani..
Elolvasta valaki a linkelt topicot?
A kérdező hozzászólása: ma 19:41 Én elolvastam.Teljesen jó hozzásólások voltak és van valóság alapja és én is így gondolom amiket ott a többség leírt.Én engema külföldi nõs rész fogott meg mert ez ÍGY VAN!Én dolgoztam külföldön és dolgozom is, most jelenleg itthon vagyok de megyek vissza és állíthatom hogy ez így van.A külföldi nõkben van egy fajta tisztelet a férfi iránt és sokkal kedvesebbek!Persze a tisztelet csak annak a férfinak jár ki aki rendes és megérdemli azt, de elmondhatom azt hogy nekem a külföldi nõkkel nagyon kellemes tapasztalatom van! Egy pl mondok is erre.Bécs fõvárosában eltévedtem, oda mentem egy elég jól kinézõ nõhöz.Vagy fél órán keresztül útba igazitott széles mosollyal az arcán teljes bizalommal!Elõ vette a kis okos telefonját és google térkép elõ és elmondta hogy merre hogyan kell oda eljutnom, nehezzen talált meg de nem hisztizett sietett vagy kapkodott hanem segtõkész volt.A végén kellmes napot kívánt nekem és jó útat.Rengeteg ilyen kellems élémnyem volt külföldi nõkkel és kimerem jelenteni hogy a magyar nõk a nyomukba sem érnek!!
A kérdező hozzászólása: * ausztria fõvárosában bécsbe... lemaradt:D
A kérdező hozzászólása: Ja annyit tennék még ehhez hozzá ha ez pesten történik velem ilyen akkor kb el lettem volna küldve a pics.ába...vagy szóba sem álltak volna velem vagy hülyének néztek volna.És volt is ilyen!Mentem a busszal pesten és megkérdeztem szintén egy nõt udvarisassan hgy melyik megállónál kellene leszállnom.Mintha ott sem lennék s meg sem hallotta volna.Látta egy srác hogy nagyon szenvedek már mert tényleg nem tudtam hol kell leszállnom na az oda lépett hogy itt és ott kell majd leszállnom, gondolom végig látta a nõ milyen segítõkész volt.A mmagyar nõk hatalmas nagy hulladékok!!Nekem nem kell magyar nõ!Nekem biztos vagyok benne hogy külföldi feleségem lesz..
Ahogyan mondtam is neked, lúzerezni, balf...zni mindegyik tud, normálisan viselkedni csak nagyon kevesen. A közhiedel3emmel ellentétben nem csak a nagyon fiatalok, nemcsak a nagyon szép nõk között vannak beképzelt bunkók, hanem a többiek között is. nem is értem, miért hajtogatja itt mindegyik nõ, hogy ne a plazacicák, hülye p..-k között kell nézelõdni. Könyörgöm, ennyire hülyének néznek minket? Nincs olyan férfi a világon, aki erre vágyik, hogy elküldjék a búsba! Ami meg konkrétan magát a szexet illeti, csak egy városi legendának tartom, hogy bárki képes felszedni diszkóban egyéjszakás kalandra lányt. Aki nagyon sok embert ismer ott, igazi partyarc, arról elhiszem. De ez csak a fiúk kis része, nem a többség! Mégis, boldog-boldogtalan ezt hajtogatja, fogalmam sincs, hogy miért.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom miért hajtogatják ezt..én régen elég sokat buliztam és sokcsajt füzögedtem szórakozó helyeken és sok helyne megfordultam.Volt idõszak amikor 3-4 éven keresztül minden hétvégén buliztunk, nem csak diszkó, koncert vagy bármely rendezvényen.A 4 év alatt szórakozó helyen kt csajt tudtam csak megdugni, pdig nem vagyok egy lúzer nyomorék és mindig úgy mentem el hétvégente hogy na ma megbasz.ok egy csajt.A 4 év alatt kétszer jött össze, bár azokat nem csak egysezr de többször betudtam fûzni és elég sokáig voltak szexpartenereim.Vizsont a 4 évhez képest kevés.Voltak még csajok, smárolás meg ilyenek mindegyiknél azt gondoltam hogy majd szex lesz a vége, de aztán mindegyik kitalált valamit hogy most nem lehet meg bla bla.Ez a diskóban felszedni csajt és még aznao megdugni szerintem elég felejtõs dolog én már akkor is rájöttem, de azért nem adtam fel mert mindig csurrant cseppent valami:DD de ahhoz képest hogy mennyi energiát bele fektettem ahhoz képest nem olyan sok.
második sorban "emberre"

Mi történik ha nem adatom be a gyerekemnek a kötelező védőoltásokat? Hogy derül ki? Ha kiderül jönnek utánam hogy adassam be? És mi van ha nem azokban az időpontokban kapja meg, ami elő van írva?

Félreértés ne essék,a lányom 18hónapos,és be van oltva,csak kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: a védõnõnek le kell jelentenie az ÁNTSZ felé, hogy milyen dátummal milyen számú oltóanyagot kapott a gyermeked. Gondolom az ÁNTSZ keresne meg, ha nem lenne beoltva. Volt is valami per ezzel kapcsolatban, ott a szülõket ha jól rémlik pénzbírságra ítélte a bíróság, mert kötelezõ beadatni bizonyos védõoltásokat.

a védõnõnek le kell jelentenie az ÁNTSZ felé, hogy milyen dátummal milyen számú oltóanyagot kapott a gyermeked. Gondolom az ÁNTSZ keresne meg, ha nem lenne beoltva. Volt is valami per ezzel kapcsolatban, ott a szülõket ha jól rémlik pénzbírságra ítélte a bíróság, mert kötelezõ beadatni bizonyos védõoltásokat.
A kötelezõ védõoltásokat azért találták ki, hogy megelõzzék a (régebben) gyermekek között dúló sokszor halálos vagy súlyos szövõdményekkel járó járványokat. Ha nem oltatná be egy anyuka a gyermekét csak vele tolna ki, mert õ megbetegedne míg a többi gyermek (mivel a védõoltás által immunitást szerzett) nem. Szerintem bármikor be lehet adni ezeket a védõoltásokat, a védettség meg lesz, csak késõbb már azért nem érdemes(pl.felnõtt korban), mert akkor már az immunrendszer annyira "bejáratott", hogy a kórokozó által okozott betegség lefolyása enyhébb lesz, nem okoz halált. Szerintem hatóságilag büntethetõ ha a kötelezõ oltás beadását megtagadja a szülõ. Pár éve nagy port is kavart egy ilyen eset, fel is voltak háborodva a szülõk.
A védõnõ tartja nyilván, hogy a körzetében mikor melyik gyereknek kell beadnia az aktuális oltást. Ha esetleg nem mész magadtól, mert elfelejted, értesít. Büntetendõ cselekmény, ha nem adatod be a gyereknek, mert a törvény szerint ezzel veszélyezteted. Az idõpontokban lehet csúszkálás, pl. ha a gyerek beteg, nem fogják oltani, amíg meg nem gyógyul. De a szülõ önkényesen nem kérheti, hogy mondjuk hónapokkal, évekkel késõbb oltsák a gyereket.
Legkésõbb akkor derül ki, amikor közösségbe megy a gyerek, mert vagy elkérik az oltási könyvét, vagy a védõnõtõl kikérik az adatokat. Ha nincs meg a kötelezõ oltások közül akár egy, nem mehet közösségbe. Az említett anya-apa pedig a pénzbírságon túl két évet kaptak, de felfüggesztve.
Ha lila az orra, akkor fiú. Ha rózsaszín, akkor fiatal lány. Ha barna, akkor idõsebb lány.
Nézd meg a viaszhártyáját. Ha van az orrlyukai körül fehéres karika akkor 100% hogy tojó.
A kérdező hozzászólása: hát az a baj , hogy lilás rózsaszínes , és a bal orrlyuka alatt elõjött egy barna folt . köszi a válaaszokat
A viaszhártyája színe nem számít. Ha van fehéres karika az orrlyukai körül tojó ha nincs hím. Amikor borzas tollazattal pihen nézd meg a fejformáját. A tojók feje lapos míg a hímeké kerek.
Nõstény lesz. A hímeknek nincs barna a viaszhártyájukon. Az gyakorlatilag csak a tojókra jellemzõ. Társat pedig akkor vegyél neki, ha nincs elég idõd vele foglalkozni, és itt nem napi jóesetben 1-másfél órára gondolok, hanem sokkal több, tartalmasabb idõre. Illetve akkor, ha már sikeült megszelidítened, és teljesen megbízik benned. Így az új papagájjal is sokkal könnyebb dolgod lesz. Ha a régi hullámosod bizalma feléd már stabil, nem tudja elvadítani az új.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!