Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsit az oldalam, (52 db)

Hajdu centrifuga nyithatós tetejü az a gondom hogy ha álló helyzetbe lecsukom a tetöt nem indul, de ha kicsit elbillentem oldalra akkor elindul ha vissza állítom akkor megáll csak búg! Kondenzátor? Valaki tipp?

Legjobb válasz: Ha egy bizonyos állásban elindul akkor semmiképp sem a kondi a bûnös,sokkal inkább a kapcsoló vagy a nyomórúd. Vagy megszorul a nyomórúd,vagy a kapcsoló elmozdult az eredeti helyzetébõl(elfáradt a konzol és letört-megrepedt) és nem nyomódik be rendesen. Ha alulról belenézel tisztán látszódni fog mi az ami helytelenül mûködik! Kérdésedbõl nem értem tisztán hogy mit billentesz el oldalra hogy menjen.Ha az egész gépet akkor lehet hogy valamelyik vezeték kontakthibás/szakadt és akkor érintkezik ha megmozdul ezt is nézd át!

Ha egy bizonyos állásban elindul akkor semmiképp sem a kondi a bûnös, sokkal inkább a kapcsoló vagy a nyomórúd. Vagy megszorul a nyomórúd, vagy a kapcsoló elmozdult az eredeti helyzetébõl(elfáradt a konzol és letört-megrepedt) és nem nyomódik be rendesen. Ha alulról belenézel tisztán látszódni fog mi az ami helytelenül mûködik! Kérdésedbõl nem értem tisztán hogy mit billentesz el oldalra hogy menjen.Ha az egész gépet akkor lehet hogy valamelyik vezeték kontakthibás/szakadt és akkor érintkezik ha megmozdul ezt is nézd át!
A kérdező hozzászólása: Igen az egész gépet billentem el oldalra akkor elindul a forgatás de ha vissza állítom függölegesbe akkor megáll csak enyhe bugás van. Én bele néztem már a vezeték csatikat is ellenöriztem de minden a helyén.
Szerintem szakembernek kellene megmutatni, mielött egy zárlat miatt agyonvág...Ne legyen így! Nem is értem miért akar mindenki elektromos cuccokat berhelni ha hülye hozzá- bocs Jó tippeket kaptál, de még ezer oka lehet. Müszerész.
A kérdező hozzászólása: Hajósovics Attila Köszön neked is a választ és valahol nagyon igazad van!! De ugye mint minden itt a pénz nagy ur! mert egy kapcsoló 600 Ft egy kondi 350 Ft és egyiket se ördöngösség cserélni. Ha egy szerelöhöz viszem 5000 alatt megse nézi Plusz anyag + szerelés + áfa meg mittom én a vége jó ha 10 körül van! Én meg rokkant járadékos vagyok tovább nem is mondom!
Ha így tudod az árakat akkor nézz utána 1 temetés költségeinek is tisztelt kérdezõ. 20 éve vagyok a szakmában és láttam olyan dolgokat amitõl felállt a hátamon a szõr!!! Villszer.
Ha ennyire "nem megy", tényleg bízd szerelõre... A személyes "tippem" kettõ(s). -az egyik, hogy a motor alján a fék fog, az a rugó, ami a bowdenen van, ha lecsukod, nem tolja a féket rendesen. -a másik(valószínûbb), hogy a rudazat alsó végén lévõ(tekerhetõ, állítható)nyomótalp nem nyomja be a kapcsoló mindkét "pöckét". Házi kókány próbálkozás: a lecsukott tetõt a hátsó részénél erõteljesen rátámaszkodva próbáld meg lenyomni, és úgy tartani. Ha így indul, akkor a tetõ kopása miatt állítani kellene a rudazat alján lévõ, tekerhetõ mûanyagon, ami a kapcsolót nyomja(vagy a tetõ cseréje). Ha még mindig csak búg, akkor lehet, hogy halott a kapcsoló. Esetleg a tartó mûanyagja törött, vagy lerohadtak a tartócsavarok, amik a kapcsolót fogják.
nyomdasz 63 a nyerõ, de mindenki jó választ adott tulajdonképpen. Ha van kellõ elvetemültség Benned a téma iránt, fogj neki bátran, nem kell hozzá egyetem. Némi rutin segítene, kétségtelen. De mindenesetre SZERELÉS ELÕTT A DUGÓJÁT MESSZE TEDD A KONNEKTORTÓL!!! Úgy nézz meg mindent újra és újra gondosan.
Nyomdasz 63-nak teljes mértékben igaza van!Kivette a szót a számból!
Meg is szoptathatod. Tea, viz is jó.
Én cicire rakom, vagy ha elfogadja akkor tea. Védõnõm a citromlevet ajánlotta, én bevallom õszintén még soha nem adtam neki citromlevet.... Csak tea vagy cici
Csak szoptasd meg. Amúgy meg nem baj ha csuklik, csak Téged zavar, Õt egyáltalán nem :) Az én babám is sokat csuklott. Most 7, 5 hónapos, ha csuklik megkínálom vízzel de ha nem múlik el engem nem zavar és Õt sem, magátol abba hagyja. Ez nem betegség :)
Teljesen normális, ha csuklik, már az anyaméhben is csuklanak. Igazán teendõ nincs, a babákat általában nem zavarja, inkább minket, felnõtteket. Nyugodtan leteheted, nem lesz baja tõle. Ha szopizik, adj neki pár kortyot, ha tápszeres, akkor a víz is jó, az a lényeg, hogy az ütemes nyelés oldja a rekeszizom görcsét. Különben a babák azért csuklanak, mert pl. a teli gyomor nyomja a rekeszizmot, de néhány érzékenyebb baba akkor is csuklani kezd, ha leveszik róla a pelust és a hasa szabadon van. Ahogy betakarják, enyhül a csuklás.
Semmit nem kell vele csinálni, ha csuklik. Ez õt nem zavarja, vagy ha igen, elkezd sírni, és akkor eláll a csuklás. A babák csuklása általában csak az anyukákat zavarja.
Én semmit nem csináltam vele, pedig nagyon sokat csuklott.Naponta vagy 10x.Ha anyatejes, akkor tedd cicire.
Az én fiam 10 hónapos koráig majdnem minden másnap csuklott, még néha most is hetente egyszer, de akkor egész nap. Ez inkább csak minket zavar, õket nem.:)

Mit nyomhattam el a billentyűzeten? (laptop) akármelyik oldalon (pl. facebook) ha lefelé akarok menni az oldalon a nyilakkal, mindig leugrik a lapaljára, korábban meg mindig lassan kicsiket ment lefelé az oldal. SEGÍTSETEK!

aki tudja mi lehet a gond, segítsen kérem

Legjobb válasz: (firefox) eszközök -> beállítások -> speciális -> általános - kurzorbillentyûk használata az oldalon belüli navigációhoz [pipát ki] :)))

(firefox) eszközök -> beállítások -> speciális -> általános - kurzorbillentyûk használata az oldalon belüli navigációhoz [pipát ki] :) ))

Pár napja észre vettem hogy időnként szúr a bal oldalam a bordám alatt, de most már fáj is az oldal de ha kicsit megütögetem a hátam vesetájéknál akkor fáj egy kicsit, meg időnként annyira beleszúr hogy fáj az egész derekam. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?

A kérdező hozzászólása: pénteken voltam vele orvosnál irt rá görcsoldot meg fel kelet vinem hétfön a márciusban készült hasi uh s papirt és hétföig kelet szednem a gyogyszrt de hétfön montam hogy fáj de nem mondott semit. Akkor menyek visza hozzá mégegyszer?
A kérdező hozzászólása: Az meg van napi 3 liter van mikor 4 is általában szénsavmentes viz.
Ha ütögetésre fáj a veséd, akkor a vesédnek van valami baja. Igyál sok folyadékot, csökkentsd átmenetileg a fehérje bevitelt és ha nem múlik pár nap alatt akkor menj orvoshoz.
Ha fáj, akkor menj. Gondolom akkor majd elküld laborba és a lelet alapján állapítja meg a kezelésedet. Addig igyál nagyon sok folyadékot! Szénsavmentes vizet, teákat cukor nélkül. Napi 3 litert legalább.

Szerintetek hány évesek lehetnek azok a lányok, akik itt is és más online oldalakon képet kérnek fiúk péniszéről, majd, ha kicsinek találják lelépnek és nem küldenek magukról semmit?

Értelmi szintjük milyen magas lehet, vagy tényleg a méret számít lányok?

Legjobb válasz: Figyelj. Fiúként mondom,van akinek számít a méret. Van akinek az átlag 15 cm nem elég hanem picit nagyobb kell. van akinek az a lényeg,hogy 18 alatt legyen. Olyanrol is hallottam aki,csak 22 fölött ismerkedik. Van akinek 15 alatti kell. Nem vicc. Nézheted más szemszögbõl,számít a méret. De ez nálunk pasiknál ugyanaz a mellnél. Engem nem érdekel mekkora,nagyot nem szeretem mert szerintem gusztustalan,legyen kicsi vagy közepes,persze ha nagy akkor nem fogom elutasitani,max nem fog tetszeni,1x élünk. Annyi a lényeg,hogy legyen ott valami. Most te a péniszed méretén aggódsz és valami csaj ebben a pillanatban meg épp a melle miatt. De egyiknek sincs jelentõsége. Nem emiatt fog megtetszeni valaki mert nagy a melle / farka. 17/ F

Figyelj. Fiúként mondom, van akinek számít a méret. Van akinek az átlag 15 cm nem elég hanem picit nagyobb kell. van akinek az a lényeg, hogy 18 alatt legyen. Olyanrol is hallottam aki, csak 22 fölött ismerkedik. Van akinek 15 alatti kell. Nem vicc. Nézheted más szemszögbõl, számít a méret. De ez nálunk pasiknál ugyanaz a mellnél. Engem nem érdekel mekkora, nagyot nem szeretem mert szerintem gusztustalan, legyen kicsi vagy közepes, persze ha nagy akkor nem fogom elutasitani, max nem fog tetszeni, 1x élünk. Annyi a lényeg, hogy legyen ott valami. Most te a péniszed méretén aggódsz és valami csaj ebben a pillanatban meg épp a melle miatt. De egyiknek sincs jelentõsége. Nem emiatt fog megtetszeni valaki mert nagy a melle / farka. 17/ F
Szerintem fele nem is lány... Nagyobb része meg KAMU!!!
Te mondtad, hogy mostantol aggodni fogsz. Énmeg mondta, hogy nemkell mert átlagos
A kérdező hozzászólása: ma 20:30 A legtöbb lánynak igenis jó, de akkor sem kicsi, hanem átlagos. Arról nem is beszélve, hogy kis taknyos 14 éves lány kicsizi le, akinek a szája nagy csak, mert élõben meg nem mert találkozni végül. Szóval ennyit errõl.
Megvoltál elégedve a péniszeddel? az jo :) örülj neki. de 15 cm-re nemkell azthinni, hogy nagy..
Nem vagyunk eggyformák.De lehet jobb is ha nem osztogatod akárkinek mégha anonim is az ilyen fotókat, mert ha fiatal vagy késõbbiekben ellenedfordithatják, aztán nézhetsz össze-vissza, meg bánhatod.Kiszálltam a vitából.
A kérdező hozzászólása: Hát most már egynek sem fogok küldeni képet, az biztos. Úgysem mernek küldeni, csak a szájuk jár. Fogadok ezek alányok, élõben is félnek a fasztól.
Azért ne álltalánosíts így, mert nem hazug minden nõ.Csak neked volt balszerencséd eddjg.De több módja van annak hogy kipuhatold mégis mennyire kamu a másik fél.
A kérdező hozzászólása: De az zavar, hogy átvernek, becsapnak, azt ígérik küldenek képet a puncijukról. Aztán meg sosem küldenek, ha küldök képet. Hazug, aljas minden nõ!
Visszafordítva a kérdésedet kedves kérdezõ.Szerinted akkor azoknak a férfiaknak, ill.fiúknak mekkora az inteligenciaszintjük akik eleget tesznek ezeknek a kéréseknek?Ne legyetek állszentek ugye nektek is izgi meg legyezi a hiúságotokat.Hajlotok ezekre a dolgokra külömben nem foglalkoznátok vele.Tisztelet a kivételeknek.Az hogy ki hogy reagáll a méretekre ez ismét válltozó.Nem hiszem, hogy eggy ilyen dolog miatt kissebb inteligenciaszinttel rendelkeznének a nõk.
Utolso elõtti vagyok. Senki nem mondta, hogy 15 cm. Annyit mondta, lehet valakinek ez nem elég. 15 az átlag. Kicsit 14 alatt van szerintem.
Én inkább a te értelmi szintedre és korodra lennék kíváncsi! A farkadról fotókat küldözgetni vadidegeneknek nem egészséges dolog!
A kérdező hozzászólása: 15cm az mióta kicsi? ÉN eddig még nem paráztam a farkam miatt, de most már igen, nem gondoltam volna, hogy ez a méret nem elég, de így már értem miért kell annyi lánynak manapság néger fiú. :/
Nemrég írtam egy hasonló választ egy másik kérdésre. A helyzet az, hogy ha az interneten, és különösen ha chaten ismerkedsz, akkor ne lepõdj meg, ha a lány az elsõk között kérdezi meg, hogy mekkora szerszámot tudsz felmutatni, illetve képet is kér róla. Egyszerûen kihasználják, hogy megvan rá a lehetõségük, ami élõben, egy randin nincs meg. Szerintem ezért nem lehet hibáztatni õket. Mint ahogy azért sem, hogy valaki számára ez igenis fontos, és ha kicsinek bizonyul az a hímvesszõ, akkor onnantól már nem érdekled õt, és nem tekint rád többé férfiként. Aki tudja magáról, hogy kicsi neki, az ne chaten ismerkedjen, hanem élõben!
Én biztos nem kéregetnék fiúktól képeket a péniszükröl ... :S Itt jön ki, hogy ki milyen ember :) :S 19/L
Nagyon jó a méreted, effelõl nyugodj meg, nem mindenki szereti a nagyot úgyhogy....és eggy 14 évestõl ne várj akkora komolyságot komoly hozzáállást, bár a korod nem jelezted.
Ezeken az oldalakon csak prostik vannak:(
A kérdező hozzászólása: nem azok! ingyenesek! tulajdonképp olyan mint egy társkeresõ csak alkalmit keresnek!
a szextali.hu-n nem igazi nõk vannak, kamu regisztrációk.
Ne legyél már hülye! Kamu csajok vagy prostik vannak rajta csak! Mindkettõvel csak lehúznak pénzbe
nagy kamu az egész szextali.hu nehogy irjatok nekik csak leakarnak húzni az sms pénzel 240-ft + áfa
Én kipróbáltam és egy nagy átbaszás , 3000-rem bánta, kb operátorok váalszolnak az üzeneteidre és próbálnak aljasan minnél több sms-t kicsalni , szóval hadjátok egy szemét átverés!

Ha a bal oldalon van a petezsák, az normális, hogy ott szúrkál? Még kicsi terhes vagyok még szív hang sincsen.

Ha a bal oldalon van a petezsák,az normális,hogy szurkál mindkét oldalt???Még kicsi terhes vagyok még szív hang sincsen.

Legjobb válasz: 26 hetes vagyok és az elsö pillanattol kezdve szurkál!!!!föleg bal oldalt ugyhogy ne aggodj!

26 hetes vagyok és az elsö pillanattol kezdve szurkál!!!!föleg bal oldalt ugyhogy ne aggodj!

Ha nem merev falú az utazótáskám, és emiatt túllépi az 55x40x20-as határt (konkrétan a 20 centis oldal nagyobb, a többi rendben van), viszont ha kicsit összenyomom, akkor meg simán belefér, akkor azt felengedik a gépre, ugye?

Tehát mivel nem merev falú, így kidudorodik a táska, de be lehet nyomni a fenti méretek közé. Nem kötnek ebbe bele ugye?

Legjobb válasz: 1500 alkalommal le lett már írva, hogy ha a keretbe belefér, felviheted, ha nem, akkor nem. De kérdezze meg valaki minden nap, mert visszaolvasni az már luxus.

1500 alkalommal le lett már írva, hogy ha a keretbe belefér, felviheted, ha nem, akkor nem. De kérdezze meg valaki minden nap, mert visszaolvasni az már luxus.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert a ryanair-nél úgy hallottam szoktak "kukacoskodni", és nem akarok emiatt fizetni. A kérdésem arra vonatkozik, hogy fogják-e engedni, hogy nyomkodjam az oldalát, hogy beleférjen, csak azt mondják, mielõtt még nyomkodni kezdeném, hogy bocsi, nem fér bele, fizess. Nem kell rögtön lehurrogni, nem értem miért baj, ha szeretnék mindenre felkészülni, pláne hogy elõször utazom repülõvel.
A kérdező hozzászólása: *vagy csak azt mondják
Értem én hogy fel akarsz készülni, de ilyen kérdésekre csak éles helyzetben kapsz választ. Ha szerencséd van, bele tudod nyomni a keretbe, akkor felengedik, gond nélkül. Ha nem, akkor pedig fizetsz a feladásért. Nekem kicsit kisebb kézipoggyászom van a megengedettnél, így nem ér meglepetés legalább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!