Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsit az (2028 db)

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek/estem? Légyszíves normális válaszokat! Ha kicsi az esélye és vszg nem leszek az mivel tudom menzeszig megnyugtatni magam?

Párommal "huncutkodtunk", kicsit, legalább is pettingeltünk, nem ennek indult, de végül betette, de nem is csináltuk, mert pár másodpercen belül kivette, mert érezte, hogy el fog élvezni. Nos miel?tt elélvezett volna egy olyan 30 mp-vel el?tte vette ki. Õ azt mondja, hogy nem lehetek/leszek terhes, mert id?ben kivette én tudom, hogy az el?váladék minimális esélyben tartalmaz spermát, de mennyi az esélye, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: az en lanyom pl igy szuletett, ugyhogy remelem megerte a huncutkodas, plane ha meg csak tizeneves vagy. igy en megnyugtatni nem tudlak.

Szia! Én a helyedben vennék be 72 órás tabit mindenképp! Persze, ha nagyon rosszkor jönne a baba. De a kérdésedbõl ítélve igen. Én így estem teherbe! A párom váltig álította, hogy túl reagálom és hogy tudja mit csinált stb. Én hittem is neki egészen addig amíg nem kezdett el késni a bajom. Még miután egy hetet késett mindig azt állította csak a stressz. De én már éreztem hogy gond van! Úgy is lett! És ez menses után volt egy kis "ki bedugom" És biztos, hogy akkor fogant a baba mert a munkája miatt távol volt a hónap hátra lévõ részén. Az esély kicsi, de közel sem lehetetlen. De jönnek itt majd az okoskodok , hogy nem lesz semmi. Nekik pont nem lett. De szíved joga azt tenni amit szeretnél, és jónak látsz. Kívánom, hogy jól gyere ki az egészbõl! Hányadik napon történt?
Ha egy hete múlt el akkor kb, egy hét mire peteérésed lesz, tehát ha ma ment beléd sprema az el éldegélhet addig amíg feljut a petéhez. Szóval esélyes! 72 órás tabit javasolnám.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, fiatal és jelen pillanatban nagyon megijesztettek!! :(
A kérdező hozzászólása: Egyébként hogy számoljuk ki, hogy mikor van egy nõnek peteérése? :)
Egyébként meg lehet, hogy nagyon hasolno korban vagyunk:)
Szerintem elmész nõgyógyászhoz, ír fel neked tablettát és kiváltod. Vagy ha van idõsebb ismerõsöd, elmegy õ a dokihoz és felíratja magának. Te meg kiváltod!
az en lanyom pl igy szuletett, ugyhogy remelem megerte a huncutkodas, plane ha meg csak tizeneves vagy. igy en megnyugtatni nem tudlak.
A kérdező hozzászólása: Szóljak anyunak, a múltkor is nagyon le lettem szidva, persze jogosan, de nem akarom, hogy eltiltsák tõlem a párom! Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Írtam privit!
"Igen, az eddigi legkomolyabb kapcsolatom és nagyon szeretem épp ezért bízok benne. " Szerinted a párod mennyire szeret téged, ha megkockáztatja azt, hogy teherbe ess, kaparásra kelljen menned, és akár egész életedben lelki nyomorék legyél miatta? Gondolkodj el ezen. 6 éve óvszerrel szexelek a párommal, mert mást nem tudok használni. Elhiheted, õ is szeretné óvszer nélkül. De mikor megmondom neki, hogy nem, mert nem szeretnék még babát, akkor még a legnagyobb hévben is észhez tér, és elfogadja. Azért, mert szeret. Ez a szeretet, nem pedig az, ha kockáztatja a testi és lelki épséged. Naiv vagy. Iszonyatosan naiv. Ráadásul csak 14 éves, de már szexelsz, ráadásul védekezés nélkül. Ha nem most, akkor majd legközelebb esel teherbe.
Menyél szépen tablettáért!!! És senki másra ne hallgass, ha szabad ilyet mondani. Bár akiben van egy kis felelõség az ezt fogja tanácsolni! Ha gondolod írhatsz privit! Én vagyok az aki így lett terhes!
Szija! nekem is volthasonlo huncutkodás, és én nem lettem terhes, bár megvan rá az esély, mivel az elõváladékban s vannak spermák, de szerintem több kell ahhoz! Nyugodj meg, ha ideges vagy, azzal késleltetheted, hogy megjöjjön.. nyugi! Nemtudom azt mondani, hogy biztos nem vagy az, csak leirtam az én tapasztalatom, nekem nem lett semmi! :) nyugi..
Tuti nem mondanám, hogy megérdemelnéd, én nem itéllek el se téged se mást, birom azokat, akik nonsop okoskodnak, meg leosztják az embert, jo lehet igazuk van, mert vigyázni kell, de ha már.. a ciklus közepe felé van a peteérés én mojduk konkrétan érzem..
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! :D Igen, az eddigi legkomolyabb kapcsolatom és nagyon szeretem épp ezért bízok benne. Illetve fiatal vagyok, amiért elítélnél és azt mondanád, hogy megérdemelném, ami tény és való, mellesleg igaz, de már annyiszor megfogadtam, hogy NEM-et mondok rá, de nem megy, amikor ott van és arra kér :// olyankor nem megy ellent mondani
Hát akkor szerintem nem lesz semmi, mert még peteérésed sincs... nyugodj meg minden esetre! (elõs vagyok)
Egyébként hány éves vagy? Komoly a kapcsolat? ( az elsõ válaszolo vagyok)
A kérdező hozzászólása: ill. elsõ igen, nekem is volt már egyszer akkor nem lett semmi, és remélem most sem lesz majd hogy nem egy hónap múlva kell megjönnie, mert épp most ment el úgy 1 hete, de tényleg remélem nem lesz semmi. ://
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! NAgyon megijesztesz! :/
Egyébként legalább annyit elárulhatnál, hogy hány napos a ciklusod, mikor volt utoljára vérzésed (mikor volt az ELSÕ napja a vérzésnek), hanyadik napon történt az aktus.

Ha kicsi az óvszer és nagyon szorít akkor lehet hogy lelankadok? .

Legjobb válasz: ha nem vagy mazochista, vegyél nagyobbat.

ha nem vagy mazochista, vegyél nagyobbat.
Elég nagy a valószínûsége. arra fogsz figyelni milyen rossz érzés, ennek következtében fennáll a hímvesszõ zsugorodása - lankadása.
kicsi... wááááh annyira nyúlik, h a fejedre is húzhatod... olyan nincs, h kicsi... ezen ne stresszelj
Van olyan h kicsi! Körméret... elszorítja... Barátomnak amikor 52-est kellet ráhúznia kényelmetlen volt.. és be is lilult neki :S

Mit jelent, ha kicsi az emberi test ellenállása?

A suliban ilyen ellenállásmérő műszerrel mértük a testünk ellenállását, és 200ra állítva olyan 50-60 körüli értéket mutatott nekem, míg a legtöbb osztálytársamnak 0-át. Ez mit jelent? (Nem tanulunk fizikát)

Legjobb válasz: Téged kevésbé fog megrázni az áram, mint õket. Ennek az oka sokféle lehet, pl. vastagabb bõr.

Téged kevésbé fog megrázni az áram, mint õket. Ennek az oka sokféle lehet, pl. vastagabb bõr.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Kell, hogy legyen a tengeri malac mellet valaki amikor szülni fog vagy elintézi magától? Ha kicserélem az almot, akkor meg kell, hogy fogjam a kicsiket, e miatt nem hagyja el őket az anyjuk?

Legjobb válasz: Ne ízgulj ! Menni fog az neki egyedül is ;) Az enyém 2-szer szült és mindig sutyiban csinálta ! Nem fogja el hagyni az annyuk ha meg fogod ! De Max 1-2 kicsi lesz . Nekünk mindig 1 született . Mert a tengeri malas kicsik eleve nagyok ^^ NA szia ! Remélem segítettem egy picit ;)

Ne ízgulj ! Menni fog az neki egyedül is ;) Az enyém 2-szer szült és mindig sutyiban csinálta ! Nem fogja el hagyni az annyuk ha meg fogod ! De Max 1-2 kicsi lesz . Nekünk mindig 1 született . Mert a tengeri malas kicsik eleve nagyok ^^ NA szia ! Remélem segítettem egy picit ;)
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen! Sokat segítettél. Õ (Bukfenc) az elsõ vemhes malim. Már volt egy õ (Rágó) is lány volt de õ sajnos elpusztult 2012. júni. 01.-én! :'(
Részvétem ! De komolyan mondom ne paráz ! Minden rendben lesz :)
Nem kell neki segíteni, általában magától simán fial, rögtön utána a malacok már szaladnak és esznek. Általában hajnalban fialnak, de ez azért nem 100%. A takarítással várjál addig, amíg a méhlepényt meg nem eszi! Ez kell ahhoz, hogy a tejtermelés beinduljon! Egy napig ne piszkáld! Utána is csak óvatosan cseréld az almot, ne is az egészet, hagyd is bent közben a malacokat. Majd 2-3 nap múlva cserélheted le teljesen. A malackákat megsimogathatod, óvatosan meg is foghatod, de ha nem muszáj, ne vedd ki! Szívszorító hangon tudja keresni az anya az "elveszett" malackákat! Friss vize mindig legyen! Itt egy link a fialásról: http://gemon.ro/vemhes2.htm
A kérdező hozzászólása: Köszi! megnéztem a linket hasznos ajánlani fogom! Akik még írtak nekik szintén köszönöm!!! XD Nagyon ideges vagyok. KB. 42-45 napos lehet!!! Már nincs sok idõ a fialásig! :)
Szia! Nem tudom, mennyire értesz a tengeri malacokhoz, de azt, amit csinálsz, remélem tudod, hogy helytelen. A tengeri malacokat nem szabad szaporítani. Teljesen más, mikor tenyésztõ rakja össze a malackákat, õ ismeri a felmenõket, a genetikát stb..... Te azzal, hogy szaporítod õket, veszélynek teszed ki az anyamalacot és a kicsiket is. 10 hónapos kor után ha nem szült az anyamalac, a medencéje összecsontosodik és nem tud megfelelõen tágulni, a kicsik megfulladhatnak, az anyamalac is belehalhat a szülésbe. Rengeteg komplikáció léphet fel szülés közben, figyelned kell, hogy mindegyik méhlepény kijött, mert vérmérgezést kaphat, ha beragad a malac, neked kell segítened rajta és még sorolhatnám. Szaporítással a génállomány romlását okozod, megrövidülhet a malackák élettartama, mellette rendellenesség is felléphet. Kicsit olvasgass utána a tengeri malac tartásnak, fõként Gemon honlapjának, ott minden le van írva. A lényeg, hogy ne szaporíts, azonos nemûeket tarts vagy ivartalanítsd a fiút. A szülés legyengíti az anyamalac szervezetét, születés után ismét rámehet a fiú malac és ismét vemhes lesz, minden szülés gyengíti és általában a 3.at már nem éli túl. Tenyésztõkre kell ezt bízni, amit te csinálsz szaporítás, ami helytelen. Remélem nem szándékos volt és megfogadod a tanácsom, olvass utána mindenképp. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Tegnap megszülettek a kicsik. 4-en vannak. Szerintem 2 lány és 2 fiú. Köszönöm a válaszokat!!! :) XD XD XD XD
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kettõ legkisebb elpusztult. A többiek jól vannak, cukik!!!!!! :) :)
Tengerimalac szülész / nõgyógyász és/vagy egy halottaskocsi.

13 hetes vagyok, mivel az orvos nem intett ovatossagra minden rendben van velünk, nem baj ha kicsit aktivabb vagyok az altlagnal?

ugy ertem hogy ugyanugy kerteszkedem,rengeteg hazimunka,sokat jövök-megyek,es igazabol ovatosabb vagyok de mindent ugy csinalok mint elötte.könnyebben faradok de nem esik nehezemre a munka,nem hatraltatja a babat esetleg a növekedesben vagy fejlödesben?

Legjobb válasz: szió! én is ugyanígy csinálok mindent, persze odafigyelve, hogy ne emeljek nehezet vagy meg ne fázzak. Nekem sincs semmi panaszom szerencsére, bár az orvosom azt mondta (mindenkinek ezt mondja) hogy sok fekvés, pihenés. Hát az nekem nem menne és el is híznék az tuti. Ha azt érzem, hogy sok, akkor kicsit pihenek. Az én babám így is szépen fejlõdik, sõt, 1 héttel nagyobb a koránál. (bár ugye ez változó) Nyugi, nem lesz baja a kicsinek, õ védve van, de azért gondolj mindig rá, hogy kismama vagy! Boldog babavárást! 20 hetes km

szió! én is ugyanígy csinálok mindent, persze odafigyelve, hogy ne emeljek nehezet vagy meg ne fázzak. Nekem sincs semmi panaszom szerencsére, bár az orvosom azt mondta (mindenkinek ezt mondja) hogy sok fekvés, pihenés. Hát az nekem nem menne és el is híznék az tuti. Ha azt érzem, hogy sok, akkor kicsit pihenek. Az én babám így is szépen fejlõdik, sõt, 1 héttel nagyobb a koránál. (bár ugye ez változó) Nyugi, nem lesz baja a kicsinek, õ védve van, de azért gondolj mindig rá, hogy kismama vagy! Boldog babavárást! 20 hetes km
Szió! Én terhességem utolsó hónapjában mentem táppénzre, de még az utolsó hónapban is tovább vezettem 9 mazsorett csoportomat (elõtte pedig fõállásban egy gimnáziumban tanítottam). Tehát nem sokat pihentem, de ettõl függetlenül sem a babámnak, sem nekem nem lett semmi bajunk. SÕT! Könnyebben tudtam megszülni (legalábbis a dokim ezt mondta) faros babámat. Lehet, hogy ha elengedem fülem-farkam, akkor nem ment volna. Persze mindenki annyit dolgozzon, amennyit bír. A szervezeted úgyis jelzi, ha megelégelte a nagy hajtást. Boldog, aktív babavárást!!!
Még valami! Sokan azzal riogattak, hogy mivel aktív voltam a terhességem alatt, nyugtalanabb, izgõ-mozgóbb babám lesz. Nem így lett. Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott a pici lány (mellesleg már 11 hónapos elmúlt :) ))) ).

Mi a véleményetek a zselés köröm hosszabbításról? Nem szeretném tönkre tenni a körmömet de szeretném ha kicsit hosszabbak lennének! Hogyan készül? És mennyi ideig nem kell vele foglalkozni? És ha megunom? És azt én lakkozhatom?

Legjobb válasz: szia ..nekem a probabálon volt zselés kormom csinltatva ilyen francia babarozsaszínes mintával naon jol nézett ki:)háát nekem azt monták h egy honapig kitart nekem tartott vagy két hetet am kb.1 ora amig elkészul ,vigyázni kel h hogy fogsz meg valamit nehogy felrepedjen foleg ha eloszor csinálatt ilyen kormot mert akkor még nem vagy hozzá szokvaén a helyedbe nem lakkoznám de ha lehet akkor lakkozhatod ezt majd kérdezd meg a kormostol:)nekem is elég csunya kicsi kormom volt azért csináltatom h a probálon kinnézzen valahogy:Pamugy ha leszedodik akkor szépen le lehet szedni persze attol fugg h cska néhai alkalommal fogsz tettbi vsgy mindig a kormodon lessz mert valaki ugy hozzá szokik h má a rendes korme afurcsa ha nincs rajta zselés kormom sztem megcsinálhatod:)szépen mutat nekem sokan megdicsérték:)Puszika

szia ..nekem a probabálon volt zselés kormom csinltatva ilyen francia babarozsaszínes mintával naon jol nézett ki:) háát nekem azt monták h egy honapig kitart nekem tartott vagy két hetet am kb.1 ora amig elkészul , vigyázni kel h hogy fogsz meg valamit nehogy felrepedjen foleg ha eloszor csinálatt ilyen kormot mert akkor még nem vagy hozzá szokvaén a helyedbe nem lakkoznám de ha lehet akkor lakkozhatod ezt majd kérdezd meg a kormostol:) nekem is elég csunya kicsi kormom volt azért csináltatom h a probálon kinnézzen valahogy:Pamugy ha leszedodik akkor szépen le lehet szedni persze attol fugg h cska néhai alkalommal fogsz tettbi vsgy mindig a kormodon lessz mert valaki ugy hozzá szokik h má a rendes korme afurcsa ha nincs rajta zselés kormom sztem megcsinálhatod:) szépen mutat nekem sokan megdicsérték:) Puszika
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ :) Puszi
Nekem kb 1 éve van zselés mûkörmöm, semmi gond nincs vele. Fõképp azért kellett, mert lovazom és a saját körmöm mellettük mindig letört :(Így viszont lehetnek szééép hosszú körmeim, amik bírják a strapát :) Úgy készül, h a körmödre ráhúz a körmös egy vékony zselé réteget, majd az uv lámpa alatt megszárítja, dióhéjban :) Persze megy alá mindenféle gombaölõ, szárító stb. Az egész mûvelet kb 1, 5 óra. Én 3-4 hetenet szoktam járni, addig nincs gond vele, max bereszelem az alját, hogy ne látszódjon a lenövés. Lakkozhatsz is rá, persze, de sztem szebb, meg tartósabb, ha zselébõl van a szín is. Ha lesedeted kell néhány hét míg regenerálódik a körmöd (amikor leszedi ugye lereszeli a zseléréteget), dde nem árt neki. Jaina
Ja, plusz: Lehet ez egyénfüggõ, de az én körmöm tönkrement tõle, azóta is olyan vékony, mint a papír, és törik...

Tényleg kicsi az esély ha jó az időzítés akkor is?

Már több mint fél éve próbálkozunk. Eddig sajnos mindig csak a pém el?tti napokban tudtunk együtt lenni, de a múlt hónapban sikerült az id?t is elkapni. Mégis megjött.:( Én teljesen rendben vagyok voltam orvosnál. A párom spermái mennyiségre és konzisztenciára is normálisak. Tényleg kicsi az esély hogyha az id?zítés is jó akkor sem biztos a baba? Vagy a párom kiskatonái ilyen rövid ideig maradnának csak életben odabent? Tény hogy mostanában nagy a stressz rajtam. Új munkám van. De még a régit is csinálom, mellette most lesz a doktori védésem. Bár igyekszem nem stresszelni és folyton arra gondolok hogy a babának ez nem jó mégha csak most akarjuk akkor se.

Legjobb válasz: Bízatásul annyit szeretnék írni, hogy sajnos ha minden jól alakul és egészségesek vagytok, akkor sem biztos, hogy elsõre összejön. De nem szabad feladni!! A stressz nagyon nem tesz jót és a leírtak alapján elég sok tennivalód akad mostanában. Talán egy kicsit lazítani kellene, persze, ha van rá lehetõség. És lehet, hogy az is segítene a helyzeten, ha nem csak pé elõtt, hanem a napján és utána is együtt tudnátok lenni. Mi 6 hónapja próbálkozunk és nagyon el vagyok keseredve, mert ebben a hónapban összejöhetett volna, ha az orvos a z uh alapján észre vette volna, hogy túl vékony a méhnyálkahártyám. Igen, nagyon irigylésreméltóak azok, akik végre pozitívat tesztelnek. Nagyon remélem, hogy hamarosan mindketten ebben a helyzetben leszünk!!

Bízatásul annyit szeretnék írni, hogy sajnos ha minden jól alakul és egészségesek vagytok, akkor sem biztos, hogy elsõre összejön. De nem szabad feladni!! A stressz nagyon nem tesz jót és a leírtak alapján elég sok tennivalód akad mostanában. Talán egy kicsit lazítani kellene, persze, ha van rá lehetõség. És lehet, hogy az is segítene a helyzeten, ha nem csak pé elõtt, hanem a napján és utána is együtt tudnátok lenni. Mi 6 hónapja próbálkozunk és nagyon el vagyok keseredve, mert ebben a hónapban összejöhetett volna, ha az orvos a z uh alapján észre vette volna, hogy túl vékony a méhnyálkahártyám. Igen, nagyon irigylésreméltóak azok, akik végre pozitívat tesztelnek. Nagyon remélem, hogy hamarosan mindketten ebben a helyzetben leszünk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. És sok sikert Neked is...
Szia! A stressz fokozott méregtartalommal terheli a szervezetünket, melyektõl meg kell szabadulnia. A hormonok termelése, majd ezek méregtelenitése energiakövetelményeket támaszt a szervezettel szemben, vagyis tápanyagra van szüksége. Ezekhez a tápanyagokhoz viszont úgy jut hozzá, hogy egy részüket más szervektõl vonja el, pl. a szaporitoservektõl. Meg kellene tanulnod relaxálni. A mély légzés, meditáció és egészséges alvás csökkenti a stresszt. Mi egy évig probálkoztunk mire sikerült teherbe esnem. Addig görcsösen akartam a terhességet, meg kellett változtatnom a hozzáállásomat és egy kicsit a gondolkodásomat is. Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor vállalkozz az anyaságra ha csak az új munkáddal foglalkozol a régivel már nem, és ha tul vagy a doktori védéseden. És még valamit nem szabad elfelejteni, mindig a kisbaba dönt, hogy jönni akar vagy nem.
Egy kis statisztika: egeszseges parnal egy ciklusban 20% az eselye annak, h osszejon. Tehat kitartas :)

Ha kicsit túladagolom a fehérjét akkor az nőni is segíthet?

Egy fél éve elkezdtem komolyabban edzeni(8kg hozott izomba) és persze fehérjét meg aminosavakat meg vitaminokat kezdtem el ezzel egy egyidejűleg szedni a gyorsabb fejlődés érdekében. Na és ezek miatt pattanásosabb lettem mint előtte így arra gondoltam talán megdobta a hormonszintem. Ez fasza eddig de nem tudom hogy a növekedési hormonra is jó hatással van-e vagy csak a tesztoszteronra...valamint ha sok,jó kajától nagy és erős leszel akkor még növésben lévő szervezetnek is segíthet egy kis túladagolás.Itt ne gondoljatok hatalmas túladagolásra csak 150g helyett 200g. Mit gondoltok van benne valami reláció?

Legjobb válasz: Ha fejlõdsz ne variálj, ha nem akkor megpróbálhatod kicsit emelni az adagot

Ha fejlõdsz ne variálj, ha nem akkor megpróbálhatod kicsit emelni az adagot
A kérdező hozzászólása: lehet nem írtam le elég egyértelmûen de én a testmagasságomon is szeretnék kicsit növelni, persze tudom ez nem ilyen egyszerû, de a növekedési hormon szintem szeretném magasan tudni amennyire ez lehetséges.
Az genetikailag meghatározott, kajával nem nagyon tudod változtatni. Ha kórosan alacsony vagy és még nyitottak az úgynevezett epifízis fugák (csontok növekedési zónái) akkor akkor kaphatsz orvosi elõírásra növekedési hormon kezelést.
Napi 2 g x ttkg fehérje kell. Ennél több nem fog elõnyöket hozni, max drágábbat sza rsz. Nem lesz tõle több sem a növekedési hormon termelésed, sem a növi hormon. A magasságod nem tudod befolyásolni, az genetikailag elõre eldöntött.
A kérdező hozzászólása: hát korosan nem vagyok alacsony, de a saját ideálomhoz még kellene pár centi(3-4), de mint már leírtam nem akarok nagy dolgot csak kihozni a maximumot ami még bennem van és reménykedni hogy az elég lesz :)
Reménykedni lehet, de semmivel nem tudod befolyásolni azt hogy magasabb legyél.
A kérdező hozzászólása: lefekvés elõtti HG serkentõ kapszulák-nak van értelme szerintetek?
Én nem hiszek benne, de ha megnyugtat, akkor próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: azért csak úgy unalomból nem szeretek minden szart kipróbálni, esetleg tudsz valamit amit te kipróbálnál ha kéne HGH-ra ?

Miért van az hogy ha valaminek kicsi az esélye akkor az emberek többsége úgy fogja fel hogy az már lehetetlen?

Illetve ha valaminek 1000000 az 1 hez és netán megtörténik akkor sem hiszi el hogy most az az 1 volt az

Legjobb válasz: egyrészt a tapasztalat, mondok egy példát. Nagymamámék éveken át, kb 50 évig lottóztak. Kicsi az esélye még így, heti több szelvénnyel, ilyen hosszú idõn át, hogy beüssön a fõnyeremény. És nem is nyertek soha. Ez volt a tapasztalati út. A másik, hogy a számok makacs törvények. Ismerjük a valószínûség számítás szabályait, tehát reálisan nézve a helyzetet, nem várunk sokat egy alacsony valószínûségû eseménytõl, hogy az be fog következni. Én spec elhiszem, az ilyenek mindig jó mókák, amikor valami nagyon hihetetlenül szürreális. Erre mondják azt, ha nem a magam szemével látom, el sem hiszem.

egyrészt a tapasztalat, mondok egy példát. Nagymamámék éveken át, kb 50 évig lottóztak. Kicsi az esélye még így, heti több szelvénnyel, ilyen hosszú idõn át, hogy beüssön a fõnyeremény. És nem is nyertek soha. Ez volt a tapasztalati út. A másik, hogy a számok makacs törvények. Ismerjük a valószínûség számítás szabályait, tehát reálisan nézve a helyzetet, nem várunk sokat egy alacsony valószínûségû eseménytõl, hogy az be fog következni. Én spec elhiszem, az ilyenek mindig jó mókák, amikor valami nagyon hihetetlenül szürreális. Erre mondják azt, ha nem a magam szemével látom, el sem hiszem.
Kevesen szeretik a kihívásokat és inkább gyorsan feladják, hátha jut egy könnyebb megoldás..gyorsan rávágja, hogy lehetetlen és megy tovább a legkönnyebb megoldást vadászva :D

Az igaz hogy át lehet nyúlni a falon, még ha maximálisan kicsi az esély rá. Olvastam valahol, hogy ha évmilliókon keresztül próbálkoznánk akkor egyszer sikerülne?

Legjobb válasz: Persze, a nagy számok törvénye alapján, ha egy véletlen esemény megengedhetõ, akkor az elõbb-utóbb elõ is fordul. Eddig ez teljesen igaz. De most gondolkozzunk: Annak, hogy a fal ÖSSZES atomja szépen félreáll az útból (mert VÉLETLENÜL éppen egy irányban mozdulnak el) ugyan nem nulla az esélye, de olyan kicsi, hogy erre igencsak soká kellene várnod. Gyanítom, hogy az Univerzum várható életkorának néhány kvadrilliószorosát. azaz olyan "tíz az igensokadikon" évet. Szerintem inkább vegyél egy vésõt...

Persze, a nagy számok törvénye alapján, ha egy véletlen esemény megengedhetõ, akkor az elõbb-utóbb elõ is fordul. Eddig ez teljesen igaz. De most gondolkozzunk: Annak, hogy a fal ÖSSZES atomja szépen félreáll az útból (mert VÉLETLENÜL éppen egy irányban mozdulnak el) ugyan nem nulla az esélye, de olyan kicsi, hogy erre igencsak soká kellene várnod. Gyanítom, hogy az Univerzum várható életkorának néhány kvadrilliószorosát. azaz olyan "tíz az igensokadikon" évet. Szerintem inkább vegyél egy vésõt...
Befalaztak?
ha van 1 csepp eszed akkor te is tudod a választ...
Utolsó, mert szerinted a falat alkotó anyag atomjai csak úgy félre szoktak állni? Mégpedig annyira hogy egy kéz átférjen a résen! Fizikából hogy sikerült átvergõdni?
@Digo NINCS olyan fizikai törvény, ami tiltaná. Az más kérdés, hogy vajon mikor, mennyi idõ alatt lenne pl. 50%-os esély erre az egyedülálló jelenségre... Köszönöm, fizikából egész jó voltam, repülõmérnökként végeztem... Pedro
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!