Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsi pocak, az azt jelenti, (3 db)

Ha kicsi a pocak, az azt jelenti, hogy a baba is az (a korához képest)?

Majdnem 5 hónapos vagyok és alig látszik...

Legjobb válasz: Ne izgulj nekem sem látszott,a baba pedig normál méretû volt!Ez függ az alkatodtól is,ha széles a csipõd jobban elfér a baba és kevésbé elõrefelé gömbölyödik.Sok sikert.

Ne izgulj nekem sem látszott, a baba pedig normál méretû volt!Ez függ az alkatodtól is, ha széles a csipõd jobban elfér a baba és kevésbé elõrefelé gömbölyödik.Sok sikert.
Szerintem ez alkati kérdés. Az ultrahangon biztosan szólnának, ha pici lenne a baba. A pocak méret nem mindig függ a baba méretétõl. De az orvosodnál, védõnõdnél nyugodtan kérdezz rá! Sok egészséget!
1-re Konkrétan a megtermékenyüléskor? Semmit. 2-ra: Ezt most komolyan kérdezted? :)
A második kérdésedre a válaszom :D DE! Amikor én terhes lettem, konkrétan amikor történhetett a beágyazódás (az az aktus után jó egy héttel) 2 napon át rázott a hideg. De annyira, hogy 3 takaró alatt reszkettem, azt hittem megfáztam. Aztán a poz. teszt után visszaszámoltam, hogy tényleg azeken a napokon volt az a fura érzés. Üdv. 33 h
Mikor teherbe estem - orgazmust :) A többit nem éreztem, rá 2 hétre lett egy pozitív teszt. Viszket a pocakom állandóan, és terhes vagyok - elég közel vagyok magamhoz :)
Igen a mellfeszülést kihagytam. Az szürnyû volt.
20:13-as vagyok. a teherbeesést én sem éreztem csak szerintem a beágyazódást.
1. kérdés: én kimondottan éreztem hogy terhes vagyok pedig akkor még nem jelezte a terhességi teszt. Más volt a hüvelyváladékom, fel voltam puffadva és feszült a mellem - gyakorlatilag teljesen olyan tünetek mintha meg akarna jönni, de valahogy a méhet máshogy érzi az ember. 2. Szerintem ez nem igaz.
SZia! Én egybõl megéreztem. Egyik reggel megszédültem, émelygett a gyomrom a buszon és hányingerem volt ez fél óráig tartott. pár nap múlva csináltam tetszet és pozitiv lett. Bár rá 2 héttel elment a baba :( sok sikert neked
A megtermékenyüléskor konkrétan semmit, sõt, az utána következõ hetekben se... mivel még terhestüneteim se voltak, kivéve az állandó álmosságot, így még 6-8-12 hetesen se semmit... sõt, a 4. babánál az elsõ 2 hónapban még a mensim is megjött, úgyhogy még akkor se tudtam, hogy odabent valaki növekszik :) ))Igaz, sosem voltam az az állandóan a testét figyelõ, hõmérõzõ típus, engedtem, hogy a természet tegye a dolgát. Nem volt semmiféle görcsöm, beágyazódási vérzésem, sem barnázás, semmi, semmi az égvilágon :) )) Ezt a viszketõs dolgot még nem hallottam, pedig 4 gyerekem is van, de szerintem oltári butaság, mint a többi babona.
Ezt olyan sokszor leírtuk már annak aki még nem terhes:nem lehet érezni a beágyazódást, semmit nem lehet érezni míg ki nem marad a mensi, de itt sokan már minden apró jelet ráfognak a beágyazódásra. Nincs rózsaszínes maszatolás, nincs barnázás, nincs semmi.Legalábbis egészséges terhesség létrejöttekor nincs ilyesmi. A tüneteket a pozitív teszt után lehet keresni magadon. A pocakviszketés meg olyan, mint a csücskös pocak-kerek pocak babonája.Nincs semmi alapja. Akkor viszket a has amikor már nyúlik a bõr. Nekem ez úgy most kezdõdött épp el. 23 hetes km.
A pocakod már csak akkor viszket, amikor nõ, mert tágul a bõr, de az sem minden esetben:) Ez valami babona, aranyos nagyon, de csak babona;) Amikor megfogant, akkor semmit, késõbb viszont:) ))))) 20hkm
Fizikailag a teherbeesést nem lehet érezni. (Hallottam már olyat, hogy valakinek volt "egy megérzése", hogy összejött, de ez is csak azokra jellemzõ, akik szeretnék már nagyon a babát...) Babonás meg nem vagyok. :o)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm mindenkinek a válaszokat, csak azért kérdeztem mert akárkivel beszéltem azt mondta õ, nem érzet semmit csak másnapután. Mint szédulés , bizonytalan járásal, hányinger . Nekem mind a kettõnél amikor megfogant teljesen lezsibbat a lábam de úgy hogy fájt és nagyon fura érzésem volt.Alapvetõen kiváncsi vagyok azért tetem fel a második kérdést. Sziasztok mindenkinek szép napot.

Ha a pocakom alja kicsit kihűl/megfázik, azt jelenti, hogy nehezebben jön ki a placenta?

Arra hívta fela figyelmemet egy ismer?s, hogy vigyázzak alolról is melegben legyen mindig a hasam. Terhesnadrágbom van ami ugyan védi de azért a téli hidegekben nyilván sokszor hidegebb a hasam alja mikor vetk?zöm mint mashol. Ez valóban jelenthet problémát a szülésnél?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gond. Ez is el van túlozva, mint sokminden más!Nem kell agyonra aggódnod magad minden apróságon az a lényeg!

Szerintem egyáltalán nem gond. Ez is el van túlozva, mint sokminden más!Nem kell agyonra aggódnod magad minden apróságon az a lényeg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!