Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsi pocak, (26 db)

Nincs összefüggés a kettõ között!
A baba folyamatosan nõ, és persze a pocidnak is kell, mégis van akinek sokkal késõbb látszódik csak meg! Azt mondják, ez az alkattól függ...
Tényleg semmi köze a kettõnek egymáshoz, ez alkati kérdés. Nekem végig nem volt nagy pocim és mégis egy teljesen átlagos méretû és súlyú babám született.
Nekem pici a hasam, és az átlagosnál nagyobb a babám. Szerintem "csípõben" hordom. Ez alkati kérdés, nincs összefüggésben a kettõ.
A szomszéd gizda csaj most szült.Vasággyal van benne 55 kg.Olyan volt a hasa mintha lenyelt volna egy meggyet.Leültem amikor mondta, hogy 3600 gr-mal született a pici.A másik szomszéd csaj meg hízott 25kg-ot, és végül a gyereke 2700gr-al született!
Szia! Tényleg nincs összefüggés, alkattól is függ az egész. A barátnöm és én kb. egy idöre voltunk kiírva (11 nap eltéréssel). Én 106-os pocival mentem szülni, Ö 120-assal, s az ö babája 80 grammal kisebb súlyú volt, mint az enyém. A hasnövekedés sokmindentöl függ! Attól is, hogy ki milyen alakkal indul (esetleg széles csípö, vagy egy kis has). S nagyobb a has például, ha a placenta a méh elülsö falán helyezkedik el.
Ne izgulj, a rokonokra meg ne figyelj, még akkor is ha nehéz! Különben is a harmadik trimeszterben nõ nagyot a pocak hirtelen. :D
Szia. Nyugi, nekem is a 24-ik héten egy ismerõs félve kérdezte, hogy babát vársz talán? Addig nem nõtt igazán. Aztán belelendült kb a 28-ik héttõl, akkor mindenki elcsodálkozott, hogy mekkora, pedig nem volt nagy, csak hozzám képest. Most meg mindenki azt mondja milyen pici. Nem kell vele foglalkozni, fõ hogy a babó jól érezze magát odabent. Minden jót! 37 hetes 104 cm-es pocakos kismama.
Szia.Ne aggódj nekem még az utolsó héten volt aki megkérdezte hogy még a fele hátra van?:) Volt aki csak akkor tudta meg mikor megszületett a kisfiam, csodálkoztak.Nekem is kicsi volt a hasam, azt mondta a doki azért mert erõs a hasfalam és nem engedi elõre lógni a hasam.3500g-al 52cm-rel született a kicsikém.
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást.
A kérdező hozzászólása: Most leszek a hét végén 24 hetes.És nem nagyon látszik, hogy babám lesz.Sokan mondják, hogy csak a seggem nõ meg szélesedek, de persze ebbõl én semmit nem veszek észre.153cm magas vagyok és 52kg.egy kicsit idegesít is, hogy a sok okos rokon állandóan ba...gat, hogy jaj még mindig milyen kicsi a hasad ahhoz képest, hogy lassan kilépek az 5. hónapból.Van amikor úgy érzem milyen sokat nõ a hasam, de mikor találkozok valakivel egybõl leolt.Anyu is mondta majd megnõ meg mikor õ volt velem terhes neki se volt nagy hasa, sõt egész pici volt.Csak most már kezdek deppis is lenni inkább nem megyek sehova.
Nem igazán van összefüggés, a pocak mérete inkább attól függ, hogy terhesség elõtt pl. lapos volt-e a hasad, vagy volt rajta némi plusz kg -mert ez esetben hamarabb és látványosabban növekszik. Ha a méhlepény a hátsó falon tapad, akkor szintén kisebbnek néz ki mint egy melsõ fali lepénynél. A baba fekvésétõl is függ. De ne aggódj, ismertem kis pocist, akinek 4 és fél kilós kisfia lett, és olyat is, aki hatalmas hassal 3 és fél kilós kislányt.

Ha kicsi a pocak, az azt jelenti, hogy a baba is az (a korához képest)?

Majdnem 5 hónapos vagyok és alig látszik...

Legjobb válasz: Ne izgulj nekem sem látszott,a baba pedig normál méretû volt!Ez függ az alkatodtól is,ha széles a csipõd jobban elfér a baba és kevésbé elõrefelé gömbölyödik.Sok sikert.

Ne izgulj nekem sem látszott, a baba pedig normál méretû volt!Ez függ az alkatodtól is, ha széles a csipõd jobban elfér a baba és kevésbé elõrefelé gömbölyödik.Sok sikert.
Szerintem ez alkati kérdés. Az ultrahangon biztosan szólnának, ha pici lenne a baba. A pocak méret nem mindig függ a baba méretétõl. De az orvosodnál, védõnõdnél nyugodtan kérdezz rá! Sok egészséget!

Ha a pocakom alja kicsit kihűl/megfázik, azt jelenti, hogy nehezebben jön ki a placenta?

Arra hívta fela figyelmemet egy ismer?s, hogy vigyázzak alolról is melegben legyen mindig a hasam. Terhesnadrágbom van ami ugyan védi de azért a téli hidegekben nyilván sokszor hidegebb a hasam alja mikor vetk?zöm mint mashol. Ez valóban jelenthet problémát a szülésnél?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gond. Ez is el van túlozva, mint sokminden más!Nem kell agyonra aggódnod magad minden apróságon az a lényeg!

Szerintem egyáltalán nem gond. Ez is el van túlozva, mint sokminden más!Nem kell agyonra aggódnod magad minden apróságon az a lényeg!

Az baj ha kisebb a pocakom a nagy átlagnál? Körülbelül fele akkora. Ez jelentheti azt, hogy kicsi a babóm?

Lassan 23 hetesek vagyunk,de nagyon pici a pocim. Egy oldalon megnéztem vagy 70 n?t 22 heteseket és már nekik is 2* akkora mint az enyém.

Legjobb válasz: Nem feltétlenûl jelenti azt,hogy pici.Ha úgy lenne biztos mondta volna a dokid,meg az Uh-s papírokon nyomon tudod követni a méreteit.Nekem meg hatalmas a pocim,még is átlagos méretû a kisfiam.Attól is függ milyen magas vagy.Én 158cm,így sokkal nagyobbnak látszik. Remélem picit segítettem. 31hetes kismami

Nem feltétlenûl jelenti azt, hogy pici.Ha úgy lenne biztos mondta volna a dokid, meg az Uh-s papírokon nyomon tudod követni a méreteit.Nekem meg hatalmas a pocim, még is átlagos méretû a kisfiam.Attól is függ milyen magas vagy.Én 158cm, így sokkal nagyobbnak látszik. Remélem picit segítettem. 31hetes kismami
nekem sokkal kisebb volt az atlagnal valaki eszre sem vette hogy terhesvagyok 7 honaposan, 9 hosan pedig max 7nek neztem ki, es szultem egy 3kg babat. udv.4hetes kisfiu anyukaja
Az elsõ vagyok(A kemény 158cm-el :) )és hidd el tényleg jobb, ha kisebb a poci.Örökmozgó voltam mindig, vendéglátásban dolgoztam, most meg sokszor alig birom átvonszólni a nagy hasamat egyik szobából a másikba, mi lenne ha még sokat híztam volna is.És egyre csak nagyobb lesz.Hidd el te is eléred majd azt az idõt , mikor a cipõd is alig tudod bekötni:)
Akar en is irhattam volna a kerdest, bar a vedonom nekem azt mondta azert kicsi mert nagyon magas is vagyok(bar sovany)es az elso gyerek..meg nem nyultak meg a szalagok..En 33 hetes vagyok es akkora a hasam mint a szomszedban levo csajnak aki a 4-5 honapban van.A baba attol rendesen fejlodik, nem lessz attol kisebb.Annyi jo van benne hogy nekunk kicsi hogy jol birjuk az utolso honapokat is, nekem meg most sem faj a hatam a hasam miatt(pedig most fejeztem be a takaritast, fozest es vasalast, a baba osszes ruhajat, stb).
Szia! Nekem se volt nagy pocakom a terhesség alatt, mégis 3400 grammal és 56 cm-rel született a lányom 4 hónapja! Lehet, hogy jól elfekszik a hasadban! Szülés elõtt egy héttel még nem hitték el, hogy mindjárt szülõk :) ! Boldog babavárást kívánok, 4 hónapos anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Én sem nõttem túl nagyra, 162 cm vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon megnyugtató. Köszönöm szépen. Jó neked, hogy már a babázásnál jársz.
A kérdező hozzászólása: És persze a többi kedves kismamának is, legyen pici vagy nagy pocakos! További boldog babavárást!
Én is 23 hetes vagyok, kicsi a pocakom, sõt, van aki észre sem veszi, hogy terhes vagyok, de nem aggódom. Ha baja lenne a babának, a dokid úgy is zólna az UH-n. Szóval nyugi!
38 hetes múltam, és nekem is picike. Sztem kb. 7hósnak nézek ki most. Vannak képeim ahol 19 hetesen laposabb a hasam mint valaha. A dokinak sem tetszett, el is küldött ellenõrzésre 35hét magasságában, ahol kiderült hogy a baba még nagyobb is a kelleténél. Úgyhogy ne aggódj, nem a poci méret számít. Boldog babavárást!

Ha első babánál kicsi volt a pocakod a másodiknál nagyobb lett?

Legjobb válasz: Nekem sokkal. A fiammal a 7. hónapig simán el tudtam volna titkolni, annyira pici volt a pocak. A lányommal meg már 12 hetesen egyértelmûen látszott, és 6 hónapos terhesen volt akkora hasam, mint amekkorával szülni mentem az elsõt:D

Nekem sokkal. A fiammal a 7. hónapig simán el tudtam volna titkolni, annyira pici volt a pocak. A lányommal meg már 12 hetesen egyértelmûen látszott, és 6 hónapos terhesen volt akkora hasam, mint amekkorával szülni mentem az elsõt:D
A lányommal akkora volt a szülés napján a hasam, mint most 22 hetesen a fiammal. Én nem tudom mekkora lesz, de nagy az tuti :)
1 kicsi lány 3450g 2 nagy fiú 4150g 3 kicsi lány 3800g hát nálam mindegyiket el tudtam volna titkolni mert a télikabát alatt elfért a pocak :-)
1. fiú: 3280g, nagyon nagy has 2. fiú: 3710g, nagy has, de sokkal kisebb volt, sokkal könnyebben mozogtam vele Amúgy általában azt mondják, a második babánál hamarabb meglátszik, mert a hasizmok egyszer már kinyúltak. De igazán egyéntõl függ, szerintem.
én az elsõ terhességemet kb a 17. hétig simán edugtam, de most már a 10. hétben vagyok és egyérterlmûen látszik. elsõ pocakkal is nagy voltam, most félek mekkora leszek. nekem nagyon gyenge a hasizmom mert lusta voltam hasazni mindig is. elsõ baba elõtt jártam sokat edzeni és ettõl függetlenül nagy volt a pocak. láttam 29 hetes kismamát akinek semmi nem látszott a pocakból, ha nem látom el se hiszem... minenki más, ez van :-) szép babavárást kívánok neked
Nem lett nagyobb, viszont az elsõvel 18. héttõl kezdett látszani a hasam, a másodikkal már 10 hetesen kiszúrták.
Anyukámat mikor menta kórházba szülni haza akarták küldeni olyan kicsi hasa volt velem, öcsémmel nagyon nagy hasa volt, mondjuk azért öcsém több, mint 4 kiló volt 53cm én meg 3250gramm és 51cm.Nekem nagyon kicsi pocim volt a fiammal 36 hetes terhesen az ügyeletes orvosnak nem tûnt fel, kb 6 hónapos volt mikor látszódott egy kicsi pocak, fiam 49cm és 3300gramm volt.Kíváncsi vagyok majd a második babámmal mekkora lesz

35 hetes vagyok, és már egy kicsit izgulok. Egyre nehezehbb a pocakom és nyilalgatni szokott alul a hasam alja, és nagyon izgő mozgó a pici fiu. Van valami jele ha "elakar menni" a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia, én 34 hetes vagyok, és tegnap este tapasztaltam elõször ezeket a dolgokat, amiket te is leírtál. ( nyilalgatott a hüvelyem, megkeménykedett a pocim, de nem fájt, sb.)Engem is érdekelne, hogy ezek esetleg jóslófájások-e?

Szia, én 34 hetes vagyok, és tegnap este tapasztaltam elõször ezeket a dolgokat, amiket te is leírtál. ( nyilalgatott a hüvelyem, megkeménykedett a pocim, de nem fájt, sb.)Engem is érdekelne, hogy ezek esetleg jóslófájások-e?
Szia! Ha el akar menni a magzatvíz azt észreveszed.Elõször is normál esetben ez rettenetes mennyiség és úgy fogd tudni megkülönböztetni a pisiléstõl hogy nem tudod visszatartani. Ez még nem feltétlenül jár fájásokkal.Nekem kb egy órával indultak be a keményebb fájások, persze mindenki más. Most még 4 hetem van de remélem megint elfolyik a magzatvíz az biztos jele annak hogy elindult kifelé a kis jövevény. Ami a nyilalásokat illeti az is lehet hogy a medencéd tágul csak, bár sok már neked sincs hátra lehet hogy készülõdik a pici fiad kifelé! Könnyû szülést!

Ha nekem alapból nagy a pocim akkor sokára fog meglátszodni, amikor már a kicsi miatt fog nöni a hasam?

Legjobb válasz: Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.

Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.
A kérdező hozzászólása: nincs msnem, akkor megnyugothatok hogy nekem is szép kismamás pocim lesz nem pedig dagi?!
szia..az hogy 9 hetes vagy az nem jelenti azt hogy nem fog látszodni.most még puffadsz, , amugy én vagyok a 2.válaszolo.. nekem kb olyan 13 hét kõrûl volt az hogy a hátamon fekûdtem akkor domborodott.most meg én is mintha a 7. hoban lennék és csak 15 hetes vagyok..de a hasam mindenhol kismamás és nem elhizott...most már..ha akarod gyere msn-re és megmutatom kamon:[email protected]:D
A kérdező hozzászólása: elvagyok hizva azért van nagy hasam 9 hetes vagyok
hány hetes vagy? én 174vagyok és majdnem 90kiló, igaz ebbõl 15öt letagadhatnék. Reggelente alig van hasam, de estére mintha már 4hós lennék, pedig csak 6hetes vagyok:-(
A kérdező hozzászólása: most kb akkora a pocim mint egy 6 honaposnak!170cm 75kg vagyok
Eddig én is úgy tudtam, hogy aki nagyobb darabb, annak kevésbé látszik. Gyakorlatban annyi tapasztalatom van, hogy én normál testalkatú vagyok és 17 hetes, már szépen alakul a pocakom, mindenki észre veszi, hogy baba van. Viszont a kolleganõmön jópár kiló felesleg van (160-165 cm körül lehet, és bõven 100 kiló felett van, ennyit árult el a súlyáról), õ 28 hetes és semmit sem változott, egyáltalán nincs nagyobb pocakja, mint korábban volt, még csak a formája sem változott.
En sovany vagyok es alig van pocim.Szerintem neked hamarabb fog latszani..19 hetes kismama
szia.ezzel egyetértek.nekem is nagy volt a pocom..mert alacsony vagyok..most vagyok a 15 hétben és egész szépen kezd kismamás hasam lenni és az uszogumik sem mozognak.:Dkûlõn õrõm.
Sztem ne ezen görcsölj. Lesz ennél nagyobb problémád is:-) én speciel most azon idegeskedem, ha szerdán megyek uh-ra legyen már szívhangja. Bár még picike, csak akkor leszek nyugodt:-)

8+1 hetes vagyok egyik nap baráztam kicsit viszont ma véreztem i reggel a pocim szurkál és ha mozgok akkor fáj kicsit felhivtam az orvosomat aztmondta feküdjek és pihejek, mit teheték még annak érdekében hogy ne legyne semmi baj?

sajnos nem tudok elmennei dokihoz mert Balatonon vagyok

Legjobb válasz: en elmennek az ugyeletre es ott talan felirnak magzatmegtarto gyogyszert! addig is pihenj rengeteget es szedjel elevitet es magne b6 ot! remelem minden rendben lesz veletek!

en elmennek az ugyeletre es ott talan felirnak magzatmegtarto gyogyszert! addig is pihenj rengeteget es szedjel elevitet es magne b6 ot! remelem minden rendben lesz veletek!
Hú, hát a legjobb tényleg az ügyelet lenne. Gondolj bele, a Balcsiról még haza is kell menned és az utazás nagyon nem fog jót tenni. Ne kockáztass!
irány az ügyelet, kaphatsz gyógyszert, még nem késõ!
Azonnal ügyelet!!! Vérzéskor éjjel/nappal AZONNAL ügyelet! percek is számíthatnak!
A kérdező hozzászólása: Voltam ügyeleten azt mondták kicsit kinyilt a méhszájam és sokat feküdjek pihenjek kaptam utrogestant, remélem minden renben lesz:(
Jaj, te szegényke, szorítok nektek!Az utrogestan jó gyógyszer, remélem segít megtartani a babádat!Csak wc-re kelj fel, meg mosakodni, és semmi megerõltetés!
Jól tetted, hogy elmentél! Kívánom, hogy minden rendben legyen! Kíméld magad amennyire csak lehet! Drukkolok!
elso valaszolo vagyok. okosan tetted, hogy elmentel! tartsd be az orvos utasitasat, nyugalomra es pihenesre van szukseged. csak akkor kelj fel, ha nagyon muszaly! a gyogyszer nagyon fontos ilyenkor! jo pihenest es kivanom a legjobbakat! 10+4 km

Most vettem egy használt kocsit és azt mondták h kuplunk cserét végeztek rajta és azért rángat egy kicsit egyesbe és Rbe. De a többi fokozatban már szépen megy. A motor pöcre indul. Igazez vagy csak duma? (ha nem ezért rángat akkor miért? )

Legjobb válasz: Ha cserélik a kuplungtárcsát (leginkább az a valószínû, nem a kiemelõszerkezet), akkor a rángatásnak éppen meg kellett volna szûnnie, mert az új tárcsában a csillapítórugók is újak, nincsenek eltörve, elfáradva. Ha mégis a kiemelõszerkezetet cserélték, akkor lehet, hogy rosszul állították be a holtjátékot és nem emel ki a kuplung, olyankor az egyes és a hátramenet kapcsolásakor néha szokott ugrani egyet az autó - de akkor a többi fokozattal is lenne gond, nagy reccsenések árán lehetne õket kapcsolni. Eléggé egyedülálló hiba...

Ha cserélik a kuplungtárcsát (leginkább az a valószínû, nem a kiemelõszerkezet), akkor a rángatásnak éppen meg kellett volna szûnnie, mert az új tárcsában a csillapítórugók is újak, nincsenek eltörve, elfáradva. Ha mégis a kiemelõszerkezetet cserélték, akkor lehet, hogy rosszul állították be a holtjátékot és nem emel ki a kuplung, olyankor az egyes és a hátramenet kapcsolásakor néha szokott ugrani egyet az autó - de akkor a többi fokozattal is lenne gond, nagy reccsenések árán lehetne õket kapcsolni. Eléggé egyedülálló hiba...
A kérdező hozzászólása: jah és a kuplung magasan fog csak. ..
Nálam ilyen rángatás akkor szokott elõfordulni ha a kuplung már cserére szorul és nem akkor ha új volt! A válaszom: ez csak duma volt az eladó részérõl!
Óóóóóó, végre egy rendes NÕ! Dögös vagy!
hát azért ez nem a "kövér" kategória. de ha pl lovagol rajtam egy pocis csaj, az kifejezetten vonzó tud lenni :)
Alaktol függ.(nálam legalábbis) Jobb lett volna egy olyan kép amin te vagy.
Nekem már kicsit sok de szeretem ha kicsit duci de azért ne legyen olyanmintha terhes lenne meg ne lógjon...
A vékony lányokat szeretem, szóval ez számomra gusztustalan.
A NÕ! Hány éves vagy? :P
Kicsit vegyél vissza belõle és nem lesz gond.:-)
hány éves vagy?
Ez az egy(ik) dolog, amivel nem tudok megbarátkozni.
Lehet szexi. Csak ne viseld toppal... Az borzasztó. :D Ez a kép meg nem a tiedrõl van. :P
A terhes has nem ilyen.
Imádom a duci szexet!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!