Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki társaságban, mi a (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek is undorító, visszataszító, ha valaki-pl. munkatárs- állandóan a torkát reszeli, (szinte krákogva) ráadásul nagyokat szipog melléje?

Normális dolog lenne,vagy az én fülem túlérzékeny erre??

10

Van jelentősége a diplomának az ember megítélése szempontjából (! )?

Még néha találkozom pl. olyan társkereső hirdetésekkel, amiben kiemelik, hogy diplomások, vagy hogy diplomást keressenek. Mintha az valami mérce lenne, hogy akinek van az atyauristen akkor. Régen ez talán még jelentett valami, de ma amikor egy diplomát kettesekkel átrugdalva is összelehet hozni, és egy szakmunkás is beindíthat olyan vállalkozást amiből milliós vagyonra tesz szert, szerintem nem sok értelme van ezt felemlegetni.
Eddig az anyagiak, de szerintem a műveltségre is hiba lenne ez alapján következtetni, pontosan a fentiek miatt (nyilván akit kettesekkel rugdaltak át, levelezőn, az nem sokat olvasott mellé...). Szóval számít, vagy sem?

8

A 35 éves férfi tanáromnak hogyan kell köszönni, ha e-mailben írok egy levelet?

Én 14 éves fiú vagyok.

8

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen pofátlan a barátnőm?

Tudom, nem nagy dolog, de engem ez már kezd nagyon idegesíteni. Szóval egy ideje eljárunk bulizni, és nagyon zavar, hogy nem képes magának venni cigit, hanem az enyémet szívja. Nekem sincs sok pénzem, nem győzöm azt, hogy kettesével fogyjon a cigim, ő meg nem képes venni magának. Hozzátenném, hétköznapokon nem cigizik, de hétvégén annál inkább. Ha szólok neki hogy kimegyek rágyújtani, jön utánam, mondja, hogy adjak már egy slukkot, aztán mikor már elvette, közli, gyújtsál magadnak. Ha sétálunk, elkezdi: gyújtsunk már rá! Persze neki soha nincs, mindig az enyémet kell. Nem pofátlanság ez? Engem ha valaki megkínálna, maximum egyszer elfogadnám, de azért ennyire nem vetném rá magam más dolgára. Ha hétköznap nem is gyújt rá, legalább bulik alkalmával vegyen magának, nem? A hétvégén már rászóltam, hogy figyelj, 3 szálam van, most már ne gyújtsunk rá. Erre ki van akadva, hogy te ennyi cigit elszívtál? Hát mondom, ketten szívtuk... Én nagyon utálom ha valaki pofátlan. Nem vagyunk már tinik, huszonévesek vagyunk, éppen ezért szeretném normálisan leállítani ezzel. Próbáltam viccesen is, hogy ne sértődjön meg, de nem vette a lapot. Magától értetődőnek veszi, hogy az én cigimet kell szívnia.

19

Meghalt barátnőm papája, illik elmennem a temetésére ha nem ismertem?

7

Miért bánnak így velem?

2011 òta jàrok be egy munkahelyre, ha szòlnak, hogy szüksèg van ràm. Minig megdícsèrnek, hogy milyen ügyes, komoly làny vagyok, az 'ùjak' nem hiszik el, hogy hàny éves vagyok (fősulisnak gondolnak)
Nyàron nem engednek a napon dolgozni (amikor mondtam, hogy màrpedig menni akarok, odajött pàr sràc, megsimogattak, hogy nincsen semmi baj, keresnek màs dolgot, amit csinàlgatok).
Nem vagyok az a tipikus aranyos, 'nyàvogós' làny. Csinàlom a dolgomat, amire megkérnek, szeretek velük dolgozni.

Azt èrzem, hogy èn vagyok a 'kicsi', akit 'babusgatnak' (tèny, hogy 'kicsi' vagyok, 160 cm).

Mièrt ilyenek?! :( :D
19l

2

Egyetemisták! Ti nem tartjátok bunkóságnak ha ismernek de nem köszönnek?

Elég bunkó dolognak tartom, mikor valakivel 1 évig közös óráink vannak, beszélünk csómót, aztán meg köszönni nem képes mikor vele szembe elmegyek a folyósón és köszönök.

3

Borítottál már ki kukát, rúgtál már le utca táblát?

Azt szeretném tudni, miért tesz ilyet, aki megteszi. Én senkit sem fogok lepontozni, sőt, nagyon hasznosnak gondolom azt a választ, amiből végre megtudhatom mi vezérli azt, aki ilyet csinál. Bármi egyéb rongálás történetét is szívesen várom. Minden válasznak örülök, de a legjobban a személyes történetek érdekelnek.

8

Bécsbe készülök koncertre, fedetlen helyre. Konkrétan lóversenypálya. Kérdésem a következő lenne: övtáskát telefonnal, és okmányokat be szabad vinni vagy elkobozzák ezeket?

Tudtommal itthon pl szegecses övet sem lehet bevinni,nemhogy telefont. Köszi előre is.

2

Neked mi a kedvenc hobbid? Mondanátok nekem érdekes, különleges hobbikat?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!