Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki társaságban, (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

11-14 évesek, ti hogyan köszöntök osztálytársaitoknak?

9

A leveses tányér megdöntése illetlenségnek számít?

A kanalazás vége felé a többség maga felé dönti a tányért, egyesek viszont (mintha elegánsabb lenne), elfele, azaz az asztal közepe felé döntik. A mamám viszont azt mondja: úriember a tányért nem döntögeti semerre. Azt a 2-3 mm-nyi levest ott kell hagyni...

14

A leves szürcsölése illetlenségnek számít?

Ha fújom a forró levest, akkor sem lesz ehetőbb, szürcsölve hamarabb kihűl a kanálban...

12

Illem és etikett, hol kezdjem?

Üdv, etikettet illetve illemet szeretnék tanulni, melyik könyv lenne a jobb választás? Illetve ajánlanátok jobbat ,ha tudnátok ?

Nekem személy szerint jobban vonzt az első könyv.

5

Hogyan kérjem vissza a könyvem, úgy, hogy ne legyek túl bunkó?

Sziasztok!
Több, mint egy éve kölcsönadtam az egyik könyvemet, ami a suliban szorgalmi olvasmány volt az év végére. Mivel én már elolvastam az előző nyáron, így kölcsönadtam az egyik ismerősömnek. Évközbe párszor szóba került, de mindig azt mondta, hogy még nem olvasott bele.
Mivel már annak a tanévnek vége, így már biztos, hogy nem kell idén. Mondtam neki múlt héten, hogy hozza már vissza. A válasz: persze, jójó, majd hozom. Mondanom sem kell, azóta is nála van.
Mit tegyek, hogy ne legyek túl bunkó?

(anyukám kifejezetten azért vette ezt a könyvet, mert én szerettem volna, szóval egy vadi új kiadásról van szó)

2

Koreában mennyire elterjedt a kutyahús-fogyasztás?

3

Kivel táncoljak szalagavatón, teljesen tanácstalan vagyok?

Úgy volt, hogy már megkértem egy lányt, hogy táncoljon velem, aztán ő visszamondta, így nem is iratkoztam fel, hogy táncolni szeretnék.
Aztán mivel túl sok lány van, és kevés fiú, egy lány megkérdezte, hogy nem-e akarok vele táncolni. Nem mondtam rá sem igent sem nemet, mondtam, hogy meggondolom. Aztán rámírt az előző lány is, hogy mégis meggondolta magát, és szeretne velem táncolni.
Na most én eddig ilyen szituációban nem nagyon voltam. Kit válasszak?
Gondolkodtam, hogy kivel táncolnék szívesebben, melyikükkel tölteném el az időmet inkább, de nem tudok dönteni. Az első lánnyal jobban elvagyok, mert régebb óta ismerem, és ő ez miatt lehet, hogy megsértődne. Bár ebben a helyzetben nem tudom. :)

3

Kollégiumi szobába házirend?

A csoporttársammal kaptunk egy külföldi ösztöndíjat, fél évig egy másik országban fogunk élni, egy közös kollégiumi szobában. Neki nem ismeretlen a helyzet, évekig lakott kollégiumban, majd egyedül önállóan egy albérletben, én viszont világ életemben a szüleimmel laktam.
Vajon egy ilyen összeköltözésnél célszerű megállapodni egy "házirendben", vagy majd "összecsiszolódunk"? Pl. beosztást készíteni, hogy ki mikor takarítja a fürdőt, ki mikor főz/mos/vasal/, stb.?

2

Kire mondják azt, hogy "Félkegyelmű"?

Neten is utánanéztem, de magyarul, értelmesen sehol nem találtam a jelentését. Sok embert illetnek ezzel, de mi a valódi értelme?

3

Ha bent vagyok egy helyiségben, akkor minden esetben a belépőnek kell előre köszönnie?

Akkor is, ha idősebb, rangba felettem áll, stb...?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!