Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki társaságban, (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak a gyárakban dolgoznak primitív, asszociált emberkek, vagy máshol is ez van?

Autó alkatrész gyártó nagyválalatnál dolgozom, operátorként. És itt egymást őlik az emberek: bunkók, piszkálják a csendesebbeket, kostolgatják egymást.
Ez az első munkahelyem, és nem tudom, hogy máshol is így vannak e egymással az emberek, vagycsak az ilyen gyárakban van ez így.?

7

MIÉRT? Miért vannak olyan emberek, akik csakakkor vesznek emberszámba, ha csak segítek neki? Szaktársam csak akkor keres ha segítenem kell neki. Máshol le se szar. Ah haverjaival van.

Aztán a végén jobb Zh-t ír, úgy hogy én magyaráztam el neki az anyagot, amikor ő szarik bejárni!
UTÁLOM!!!!!!

4

Miért van az, hogy az embereknek nehezükre esik köszönni? Kis falúban lakom, csak akkor köszönnek vissza, ha erélyesebben ráköszönök. (pl. szomszéd)

6

Ki nyújt előbb kezet? Ki köszön előre? ILLEM

Férfiaknál ki nyújt előbb kezet és ki köszön előre ?
Bemutatkozásnál aki kezdte a bemutatkozást az nyújt kezet ?
Tudom hogy ezt már más is kérdezte de mindig más válaszok voltak, szóval örülnék ha nem linkelnétek be őket... Köszönöm !

4

Voltatok olyan esetben, hogy volt egy személy, akit akárhogy is prróbáltatok kedvelni, de sehogy sem jött össze. Ha segítséget kér, megteszem, ha egy társaságban vagyunk ritmán mutatom ki ( és ekkor sem feltünően) hogy nem kedvelem?

Az a "nem nagyon kedvellek, de mégsem leszek tapló" helyzet van. Zavar. Állandóan olyan témákról beszél, ami nem érdekel és hidegen hagyja, ha megkérem, hogy erről ne beszéljen nekem, mert nem értek hozzá és nem is érdekel. Mindennap találkozunk, többször is próbáltam nyitott lenni arra, hogy megkedveljem de nem megy. Ti mit tesztek ilyenkor?

2

Mit gondolsz az ilyen spiritualis meggyozodesekrol?

Lenyegeben.. nevezzuk csak egy pszichologus velemenyeinek(nem reg pszichologuhoz kezdtem jarni, hogy jobban erezzem magam, de az ilyesmivel csak jobban felbolygat). Te nem tartod ertelmetlennek, ha(pl. ezen az oldalon is) mindent agyon furkesznek? Amikor mar valaki annyira akar segiteni a masiknak, hogy atesik a lo tuloldalara(amugy bocsi az ekezet hianyert). Talan felkene hagynom a pszichologusokkal, de.. Normalis, ha meg en sem fejeztem ki tul erthetoen magam, de valaki belekot a legkisebb szoarnyalatba, mert az hiszi annak mar "pszichologiai ertelme van"? Aki belemerul egy apro fogalmazasba, vagy ilyesmi, es talan megfeletkezik maga a temarol, azzal nem ertelme beszelgetest, vagy "terapiat" folytatni?
Vagy pl. ha tudom, hogy fontos nekem egy esemeny, amire keszulok, es (majdnem)mindent bepakolok, de otthon felejtek egy fontos dolgot, abbol mar pszichologikus kovetkeztetest lehet levonni, miszerint nekem nem volt fontos az az esemeny? (bocsi, aki lefaradt, mig mindezt vegig olvasta:))

3

Miért van, hogy az emberek a hülyeségekre jobban válaszolnak?

Valaki feltesz egy viszonylag értelmes kérdést ami kulturált is, és tényleg lenne mondanivalója. Erre jó esetben érkezik egy kevéske válasz és akkor már jól járt az illető. Sokan meg felteszik itt barom kérdéseiket, valami perverz idiótaságot, dugás témákat ezerrel, arra meg mindjárt nyomulnak válaszolni, tolonganak mint az ökrök még másnap is. Intelligencia [email protected] a biztosítékot már bocsánat!

7

Barátnőm fenekét csapkodja az osztálytársa!?

Ezt nekem ma mesélte, és sajnos nem az első eset. Volt már rá régebben is példa. Ma 3x csapott rá barátnőm fenekére a srác és nem tudom mit tegyek. Nem egy suliba járunk ezért gondoltam hogy írok egy levelet az osztálytársának de bnőm nem akarja mert az neki lenne ciki amit részben megértek, de a srác más csajjal is ezt csinálja. Barátnőm persze nem pofozza meg mert már nem tudom mióta ilye n tapló a "gyerek". Focizik és gondolom azért gondolja h mindent megtehet. Arra is gondoltam h megverem de az nem én stílusom és nem akarok belőle bajt, de ezen ma nagyon ideges lettem. A kérdésem, hogy ti mit tennétek a helyemben? Idén fogunk éretségizni mind a ketten.

A hibákért elnézést csak telefonról írtam.

6

Miért nincs Nőnap Angliában? Azt se tudták miről beszélek, csak lestek.

Európában pedig több országban van, az ENSZ 77-ben világnappá nyilvánította. A feminista nők egyenjogúságának ünnepe.Legalább is annak indult. De az most mindegy is. Csak miért nincs Angliában?

6

Illik sms-ben névnapi köszöntést küldeni egy régi barátnak, vagy mindenképpen illene felhívni inkább?

Mindketten spórolunk,nem vagyunk gazdagok.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!