Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki társaságban, (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az illem ha két korban eltérő nőt/lányt mutatnak be egymásnak?

Szóval a 3. személy bemutatja őket egymásnak ismeretség alapján, de kezet is fognak?
Ez nem ilyen puszi-puszi dolog ugye?
Mondjuk ha egy buliba találkoznak először...
Családi ismeretségről lenne szó, tehát több tagú család egyik csemete tagja mutatja be a jelenlegi 'tartozékát' másik csemete 'tartozékának'.

8

Ha bemegyek egy boltba, akkor miről illik beszélgetést nyitni?

Én lány vagyok, a boltba ahova járok egy nálam kb 3-7 évvel idősebb férfi az eladó.
Szegény már rengetegszer próbált beszélgetést kezdeményezni, de mindig olyan random témákról, amiket nem igazán tudok viszonozni.
Szeretnék én is beszélgetést kezdeményezni, de ahányszor oda állok, a következő zajlik le a fejemben: "ciripp ....cirippp..."
Én tényleg nagyon szeretnék beszélgetni vele, de miről lehet abban a kb fél-1 max 2 percben beszélgetést folytatni. Amiből nem az jön le, hogy erőltetett.

8

Mit jelent ez? Több lent!

Ez nem fair

Már egy csomóan ezt írják/mondják, és nem tudom mit jelent!

2

17 évesen hány éves koruktól illik magáznom az embereket?

20-30 éves emberekhez magázva beszéljek?

3

Személyi igazolványnál lehet rövidíteni az aláírást?

Mármint ami a személyin szerepel. Elég hosszú nevem van.(Nem vagyok benne biztos, hogy kategóriába írtam, bocsi)

2

Ha legutóbb puszival köszöntünk el, akkor legközelebb úgy köszönjünk?

Sziasztok!
Először találkoztam egy barátom nagymamájával, akinek a találkozó végén adtam egy csokit. Ezután mondtam, hogy megyünk és mondta, hogy megpuszil. Legközelebb hogyan?
Előre is köszi a választ!
17/L

1

Mi az etikett a gyakorlatot végző és az adott munkahelyen dolgozók között a köszönést, ill a képfogást illetően?

ki nyújt előbb kezet a másiknak?

3

A kenyeret harapni vagy tépni?

Melyik az elfogadottabb?

11

Fiúk ti hogy fogadnátok ha egy osztálytársnőtök aki csak látásból ismertetek hirtelen rád ír facebookon hogy szeretne jobban megismerni mert úgy véli sok közös van bennetek?

Mindezt akkor miután mindketten végeztetek a sulival. Vagy hogy mennétek bele az ismerkedésbe ha hogyan adja elő magát?

Lehetőleg 18 év felettiek írjanak.

Amúgy a csaj se nem bűn ronda se egy szépségkirálynő.

13

Jövőre mikor lesz az anyák napja? És az apák napja? És a gyereknap?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!