Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki társaságban, (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy miket fogok csinálni a nyár maradék részében, mik a terveim, illik visszakérdeznem, hogy neki mik a tervei?

Miután felsoroltam, hogy én miket tervezek a nyár maradék részére, illik visszakérdezni, hogy ő mit?

1

Férfiak, nektek hány barátotok van?

Régebben volt már egy ilyen kérdés a nők részéről és egészen érdekes válaszok érkeztek. A férfiaknak hány igaz barátjuk is van? Nekem nincsen egy se. 30 éves vagyok, 10 évig külföldön dolgoztam, most visszatértem a szülőfalumba és nem találok magamra. A "legénykori" barátok már nem igazi barátok, néha összeakadok egyel-egyel de egy pár mondat sablonos szöveg után már nincsen beszélgetni valónk. Ráadásul új kapcsolatok sem tudok kiépíteni, mert otthonról dolgozom, még a kollégáimat sem ismerem. Egyedül a feleségem a legjobb barátom. Jár-e valaki hasonló cipőben, hogy bírja?

2

Ha őszintén megdicsérnek, annyira zavarba jövök, nem tudom hogy kezeljem le. Mit tegyek ilyenkor?

Nem szoktam könnyen zavarba jönni, de ha őszinte, szívből jövő dicséretet kapok, valamiért amit tudom, hogy meg is érdemeltem, annyira zavarba jövök, hogy nem tudom hogyan lereagálni úgy, hogy ne nézzek ki tök idiótának. Lefagyok teljesen. Mit tegyek?

2

Önző, irigy emberek, ti hogyan viselitek el az említett érzéseket?

Én is ilyen vagyok, pl. ha Facebookon kirakja valaki, hogy megszerezte a jogsiját, akkor legszívesebben felgyújtanám az illetőt, de minden ilyen jellegű felvágás bosszant. Nem vagyok pénzes és tanulok is, szóval nem nagyon tudok még keresni, ha pedig sikerül is, úgyis segítenem kell a családomat...
A nem ideillő kommenteket ignorálom, köszönöm a válaszokat.

5

Most akkor nem lehet b . uzinak nevezni a b. uzit?

http://www.youtube.com/watch?v=TeoLHDSmlU0#at=46

11

Budapest tele van sznobokkal?

Szeretnék oda menni majd egyetemre, de nagyon tartok a sznoboktól.

10

A himnuszt illetlenség megtapsolni?

Jászberényben a Csángó-fesztiválon előadták a Jászok Himnuszát. Mivel a szóló énekes nagyon szépen énekelt, nagy tapsot kapott, többek között tőlem is. Erre a rokonom, aki mellettem állt, rám szólt, hogy hagyjam abba, mert himnuszt nem illik megtapsolni. Igaza van?

2

A mostani generációnak az egyik rétege miért ír interneten botrányosan helytelenül, tele helyesírási hibákkal?

Észrevettem, hogy az interneten (youtube, GYK, facebok stb) a mostani generációnak van 1 rétege (tehát nem mind ilyen), kb 8-tól 16 éves korig, akik BOTRÁNYOSAN helytelenül írnak, és sokszor direkt.

Csak pár példa:
wagyok, hejes, juk, mien, mijen, oan, ojan, ojjan, xeretni, ygen, welem, wellem, mijjért, hüje, hüjje, anjád, annja, huggom, ötsém, ceretem, xerintem, wolt

stb stb stb

Nem csak hogy esztétikailag baromi csúnya, de rendkívül helytelen is. Én el nem hiszem, hogy ezek a valóságban is így írnak, amikor a helyesírás a legalapvetőbb dolgok egyike. 8-16 év közöttiekről van szó. Vannak olyanok akik idősebbek, de az azért ritka.
Miért lett a mai generáció EGYIK RÉTEGÉNEK divat az igénytelen, gyatra, hányingert keltő "helyes"írás ? Mire jó ez?

Aztán jön a kifogás, hogy "telefonon gyorsabb v helyett w-t írni". Hát nem tudom, de én nem sajnálom rá azt a 2 másodpercet, míg v-t írok.
Vagy csak engem idegesít ez? Mire jó ez?

Én tényleg nem akarom elhinni, hogy a valóságban is így írnak.

9

Hogyan tudtok belecélozni a toitoi wc-k piszoárjába?

Mindig közvetlenül az ajtó mellé teszik, elé sem lehet állni teljesen.

3

Ha valaki szívességet tett nekem, nem is kicsit, illik-e az, hogy a kisfiának is küldök valami kis ajándékot?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!