Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tanárként ez lehet indok, hogy ne kapjak munkát?

Van három tetoválásom. Ebből kettő olyan helyen, ahol abszolút nem látszik(borda, és a másik a bugyim vonalában a csípőmön). A harmadik viszont a csuklómon van.
Az előző munkahelyemen (középiskola) nem volt gond, de onnan elkerülve nem tudom, hogy más iskolákban ez kifogás lehet e az ellen, hogy felvegyenek?
28/N
Szóval a kérdésem annyi, hogy egy középiskolai tanárnak lehet e ok a tetoválása arra, hogy ne vegyék fel?

6

Szoktak au pair-rel vagy babysitter-rel próba napot csináltatni?

1

Kosz vagy tisztaság?

Lakótársakkal lakunk, és mindig összeganéznak mindent és fel sem tűnik nekik szerintem a fele, de a lényeg hogy kevésbé fontos nekik a tisztaság és a rend mint nekem.

És az előző lakótársain is állítólag azért költöztek el, mert "állandóan baszogattam őket.

De én nem tudok koszban élni viszont az meg bosszant ha felnőtt emberek után nekem kell takarítani.

Tehát én vagyok a hülye, gázos vagy ők???

3

Megkérhetem rá, vagy túl késő lenne már?

Van egy szép hosszú estélyi ruhám, de nem szeretem, mert bokáig érő. Gondoltam térdigérőre vághatnám, jobban szeretném, évek óta nem volt rajtam.

Az a gond hétvégére kellene, leghamarabb holnap tudom ejuttatni anyósomhoz, hogy megcsinálja. Pofátlanság a nyakába varrni 3 nappal az esküvő előtt?

5

Ha csak két piszoár van a mosdóban és az egyik már foglalt mennyire illendő a másikat használni?

4

Barátnőm édesanyjának születésnapjára milyen virágot illene adnom első találkozáskor?

Barátnőmmel kb 2-3 hónapja járunk, és most fog majd bemutatni szüleinek, és anyjának akkor lesz a születésnapja, és gondoltam viszek ajándékot neki. A csoki már megvan, hogy mit szeret, de virágban is gondolkodtam, de arról fogalmam sincs, hogy mit kellene. Barátnőm csak azt mondja, hogy mindegy az, meg hogy nem fontos, de én akarok, és kérdésem, hogy ilyen helyzetben-eseményben milyen fajta-féle virágot illik adni? Köszi.

3

A muszlimok mért szeretik felvenni ahogy levágják egy ember fejét?

6

Eggyes kutyafogyasztó ázsiai területeken mért nem lehet gyorshalállal megölni a kutyát?

Pl.fejlövés a folytogatás és a elektro shok helyett!

4

Hogyan "érezzek rá", vagy nem tudom? (13/L)

Ha megismerek valakit, vagy valaki ismerőssel kezdek jobban összehaverkodni (főleg fiúknál van ez, de néha lányoknál is), sosem tudom, hogy mikortól oké az ölelés, puszi, ilyenek. Az osztálytársaim tök lazán viselkednek, én meg megzavarodok mindig. :D Elég idegesítő.

3

Szerintetek ez nem volt illetlen dolog?

Nőnapon az egyik kedves osztálytásam korán bejött és minden lány padjára rakott egy kis csokit. Örültünk neki és mikor elkezdődött az első óra bejött a töritanárunk (ofőhelyettes és latintanár is egyben nekünk) és rögtön azzal kezdte hogy jaj ő nem nő vagy ő miért nem kapott csokit? meg hogy milyen dolog ez? szegény osztálytársam meg ott magyarázkodott hogy nem volt több a dobozban, aztán egy másik fiú adott neki valami másik csokit (nem tudom honnan szerezte) aztán lenyugodott a tanár. Szerintetek ez így nem paréjság? az oké hogy tisztelni kell a tanárokat de azért.. Vagy ez elfogadható viselkedés volt a részéről?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!