Találatok a következő kifejezésre: Ha kicsúszik puki (1 db)

Ha kicsúszik egy puki társaságban, mi a legjobb, amit tehetünk?

Legjobb válasz: Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.

Valld be és nevess! Az úgyis ragadós. :) Ugyan társaságban jobb tartózkodni a pukitól, de akaratlanul is megeshet. Szerintem nem kell belõle ügyet csinálni, hiszen természetes dolog.
Az én családom a somfordálás híve. Esetleg vádló tekintettel nézés a másikra... :) ))
utolsó válaszadó.. xD én igy csináltamxD viccet félretéve.! ami jön. ha elkap a nevetés, nevess. ha zavarba jössz , kérj elnézést. ha olyan vagy mint én.. fogd másra és mérgelõdj , hogy de büdös..:D
Legyezd mint az állat xD vagy gyorsan menj el valamiért vagy érezd meg te és mond hogy "fúúúj érzitek ezt a büdöset??" xD :D:D
protokol szerint menny el onnan. de csak diszkréten ;)
orulj, hogy nem ugrott ki kozben a nyelesgranat is :) )
Semmit! Úgy kell tenni, mintha meg sem történt volna. Egy meseszerû történetben is az van, hogy xy meghajol a királynak és közben eldurran a kipuffogó, erre a király azt mondja: "Felénk ez nem szokás", mire a másik: "mifelénk pedig észrevenni nem szokás". Ennyi
attól is függ milyen a társaság;)barátikörben semmi gond biztos megértik de egy idegen társaságban elég ciki lehet ott inkább vissza kell tartani a legközelebbi illemhelyig.
örülj, hogy csak puki volt! én odahánytam mások elé! :((( valóban kérj elnézést, s eressz meg :) egy mosolyt is már! nyisd ki az ablakot! valószínûleg mindenkivel megesik! :)
Kérj elnézést, és ne foglalkozz vele a továbbiakban, maximum egy kis mosolyt eressz meg, de ne legyél zavarban, akkor mások is hamar napirendre térnek fölötte.
Ahogy te fogod fel a dolgot, ugy fogjak masok is kezelni, tehat ha nevetsz ok is fognak es igy oldod a hangulatot.Viccesen a legjobb felfogni
nem vesszük ésre, nem tesszük szóvá nem fogjuk másra, nem kérünk elnézést, nem történt semmi de nem folytatjuk, hanem elvonulunk, ha még jön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel találkozik, akkor ki köszön előre?

Magyarul mi a fontosabb? A nem vagy a kor?

4

Az eladók, miért nem szeretik/fogadják el az utánvételt?

4

Illetlenség étteremben pizzát kézzel enni?

Én annyira utálom késsel-villával, szerintem csomót elvesz az élvezeti értékéből.

6

Milyenek az erdélyi magyarok és hogyan kell viselkedni velük?

Nem igazán tudom, hova tehetném fel ezt a kérdést. Két hét múlva jön kirándulni egy erdélyi osztály kirándulni és mi kell fogadjuk őket. (15 F)

4

Miért olyan udvariatlanok az emberek a kéregető csövesekkel?

Ma ülök egy buszmegállóban és a mellettem ülő pasi leordibált egy hajléktalant mert kért pár forintot. Nem tehetnek róla hogy csövesek, az ember rögtön arra gondol hogy egy hülye arkesz.

21

Hogy köszönjek egy férfinak?

13 éves lány vagyok. Idősebb nőknek természetesen "csókolommal" köszönök! De mi a helyzet a férfiakkal? Kicsiként még oké volt ez a "csókolom" De most? Elég ciki. Egyszer mondtam valakinek azt hogy "Jó napot" és a szüleim már leszoltak, hogy ne köszönjek így. Szóval valaki tudna segíteni?

11

Ha egy transzvesztita mosdóba akar menni akkor melyiket használja?

Férfit vagy a női mosdót fogja használni?

6

Mit reagálnátok akkor, ha egy kisgyerekes család egy plázában lévő kajáldában, a gyerek biliét hurcolászná?

amiben éppen van pisi..
mégis mit gondolnak az ilyenek, az ő gyereküknek mindent lehet?

19

Ilyen helyzetekben velem, vagy a környezetemmel van a gond? Kezdek elbizonytalanodni! (kisregény)

Kezdem a leges-leges-legelején. 19 éves lány vagyok. Nem az a tipikus csaj, mint a mostani, korombeli lányok. Nem járok el bulizni, nem iszom, nem fekszem le fűvel-fával. Nincs kint a fenekem, mellem a ruháimból, nem veszek fel több centis magassarkút, nincs műkörmöm, iPhone-om, és nem tömik tele a zsebemet pénzzel a szüleim. A jövőmre koncentrálok, igyekszem valóra váltani az álmomat, célomat. Sikeres szeretnék lenni, elérni amit szeretnék és ezért -úgy gondolom- nem keveset teszek.

És a 'lényeg' most következik. Sosem voltam az a 'nagy barátnőzős' típus, nem voltak sosem 'öribari'im. Általánosban csak alsóban volt egy csaj akivel 4 éven keresztül nagyon jóban voltam, aztán felsőben, 8.-ban két csaj, akikkel körülbelül 10.-ig tartottam a kapcsolatot. Hosszadalmas a történet, de lényeg a lényeg, hogy nem nagyon voltam az egyik csajjal egy hullámhosszon (nem kaptam segítséget tőle egy nehéz időszakomban, nem tudtam rá támaszkodni és a végén én voltam a rossz) és a másik barátnőmmel nőtt össze, mert egymás közelébe költöztek. Szóval azóta már nem is állunk szóba egymással (főleg, hogy nem is egy gimibe jártunk).

Van most egy csaj, aki az osztálytársam (5 éves gimi, ne kössetek belém, hogy ennyi évesen gimis vagyok, köszönöm!) és 9.-től jóban vagyunk. Õ elég szoros barátságot kötött 2-3 másik csajjal az osztályból. Velem is jóban van, de nem annyira mint a többiekkel. Õk eljárnak bulizni hetente többször, iszogatnak, együtt járnak színházba, ide-oda. Szinte az egész nyarat együtt töltötték, velem csak véletlenül futottak össze a városban (egyetlen egy megbeszélt időpontunk volt a nyáron).

Az egész pár napja kezdődött. Õsszel lesz a szalagavatónk, és a csajok keresik a ruhákat, stb. Én pedig egyedül intéztem el, mindentől és mindenkitől függetlenül (mint mindent, jobban szeretem egyedül elintézni a dolgaimat). Õk persze együtt csinálták ezt is. A csaj küldött folyamatosan képeket a ruháiról, hogy melyik áll neki jobban, stb. Aztán váratlanul egyik este megjegyezte, hogy 'Nem is mondtad, h már kölcsönöztél keringős ruhát:O' És nagyjából e miatt megharagudott rám a csaj, mert 'Én itt mutogatom neked, h melyik a jobb, te meg nem is mondod.' (mármint a csaj írta nekem)

Kezdem azt érezni, hogy velem van a baj. Miért? Mert a lányos 'barátságaim' ilyen butaságok miatt mennek 'tönkre', mert nem tudok ilyen dolgokhoz 'lealacsonyodni', hogy megsértődök a miatt, mert esetelegesen nem mutattam meg a ruhát (amit amúgy is fog látni rajtam szalagavatón). Nekem nem olyan dolgokról szól az életem, mint a környezetemnek (főleg nem olyan dolgokról, mint az övék, fentebb említettem). Nem akarom sajnáltatni magam, vagy hasonlók, de... Egy hozzám nagyon közel álló barátomhoz az elmúlt hetekben jártam be a kórházba napi szinten, pár hónappal ezelőtt a volt barátomhoz szintén ugyan így, napi szinten jártam be a kórházba. Rá nemsokkal a temetésének a 'szervezésében' segítettem. Éppen családi-és anyagi dolgokkal küzdök meg itthon nap-mint-nap, valamint a jövőmre is koncentrálok és megpróbálok 'talpon maradni'.

Õszintén! Velem van a baj? Mi lenne az okos döntés? Egyáltalán ne is barátkozzak csajokkal?

19l

5

Én voltam a suttyó?

Egyszer édesapámmal elmentünk egy rendezvényre, ahol is először találkoztunk az Õ ismerősei közül többek között egy nővel is (ezt a társaságot a továbbiakban A társaságnak hívom).

Bemutatkoztunk, stb. stb. majd egy perc múlva jön egy másik társaság (ezentúl B társaság), velem szemben, de az A társaságnak háttal. Amint a B társaság megérkezett az A társasághoz, elkezdtünk bemutatkozni egymásnak (senkit sem ismertek, sem minket sem az A társaságot, viszont mi és az A társaság lényegében már egy társaság voltunk). Volt közöttük egy felettébb érdekes férfi is, aki hosszas, kb. 10 másodperces szünetekkel mutatkozgatott be (pedig az egész mi + A társaság csoport létszáma kb. 5-6 lehetett).

Egyszer elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy mindenki mindenkinek bemutatkozott, kivéve ezt a furcsa tagot a B társaságból, egy nőt az A társaságból, és engem (én és a nő már bemutatkoztunk).

Tehát a furcsa ürge éppen bemutatkozott valakinek, majd egy a szokásosabbnál is hosszasabb "szünetet" tartott, közben meg ott álltunk előtte ezzel az A társaság-béli nővel. Én meg nem értettem a helyzetet, hogy miért vár ez az ürge, gondoltam hátha már ismeri a nőt, és kezet nyújtottam neki. Mire az ürge kb. azonnal (talán még ő nyújtott kezet előbb a nőnek, de nem hiszem) kinyújtja a kezét az A társaság-béli nőnek, én meg megrökönyödök, aztán rám néz miközben kezet fog a nővel, és bocsánatot kér. De olyan furán.

Nem igazán értettem a szituációt, de a hátralévő nap kb. azzal telt el, hogy ezt a helyzetet analizáltam, hogy mit ronthattam el. Szóval szerintetek ?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!