Találatok a következő kifejezésre: Ha ki mutatni, hogy van (7 db)

Majdnem elfelejtettem, nekem ellenõrzésen mindig csak TSH-t néznek!
A kérdező hozzászólása: hát.. igazából a szüleim nem tudják, megmutatnám nekik csak családi okok miatt nem most szeretném megmutatni
Hát persze...
sztem senkit nem érdekel, hogy van e tetkód és ezt nem sértésnek szánom :)
meg fog látszódni a vérképeden. érdemes mondani is az orvosodnak, amikor megkapja a vérképedet, hogy tudja, hogy az befolyásolta! :)
Szerintem a tetoválás egyáltalán nem befolyásolja a vérképet! Persze ha csak nem fertõzõdött be és nem gyulladt.
Régebbi idõkben, mikor még az össznépi tetkóztatás nem mutatott különösebb eltérést a börtöntetkók készítésétõl, bizony alkalmaztak ólomtartalmú festékeket is. Azóta fényévekkel elõrébb járunk, ilyen miatt ma már nem kell aggódni. De a kérdezõ megírhatná miért izgul a vérvétel miatt. Tetkót nem azért csináltat az ember, hogy rettegjen mikor veszik észre vagy rejtegesse. Azt viselni szokás, méghozzá büszkén, ezzel nyilatkoztatod ki magad a külvilág felé. Ha egyéb okból - mondjuk botor divatból - csináltattad, akkor viszont szopó. Szüleid tudják már? Hehe.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem is gondoltam ilyenre h vérvételen talán szóbahozhatják csak páran ezt mondták
szerintem nincs. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Ó, sajnos nekem nem lehet kimutatni:(
Reméljük nincs!!!!!!
Hány hónapja próbálkozol ?
A kérdező hozzászólása: Több, mint fél éve próbálkozunk, de másfél év óta különösen nem védekeztünk, kb. középidõben nem voltunk együtt. Múltkor az orvos látott érett tüszõt az uh-on, de tudom, ez nem azt jelenti, hogy van is peteérés. És ma kiderült, hogy megint nem sikerült a babóca:(((
Attól, mert valaki el van záródva a peteérés ugyanúgy lehet, gondolj a lombikprogramra. Ha el van záródva a petevezeték, akkor a petesejt ugye nem tud továbbjutni a méhbe, ezért felszívódik a hasüregben.

Németül hogy vannak ezek a kérdések hogy hívják az anyukád hogy hívják apukád hobiaim apukád hány éves? Ezt adták háziba hogy ki kell írni és holnap le be kell mutatni a házit és ha nincs kész ad 1 ad a tanár válaszokat.

Legjobb válasz: Wie heißst deine Mutter? - Hogy hívják az anyukádat? Wie heißst dein Vater? - Hogy hívják apukádat? Was ist dein Hobby? - Mi a hobbid? Wie alt ist dein Vater? - Hány éves az apukád? Ez lenne, bár nem helyes az interneten puskázni, fõleg ha ennyire legalul vagy németbõl, ezek alap dolgok, kezdõ német tanulóknak alap tanulnivaló.

Wie heißst deine Mutter? - Hogy hívják az anyukádat? Wie heißst dein Vater? - Hogy hívják apukádat? Was ist dein Hobby? - Mi a hobbid? Wie alt ist dein Vater? - Hány éves az apukád? Ez lenne, bár nem helyes az interneten puskázni, fõleg ha ennyire legalul vagy németbõl, ezek alap dolgok, kezdõ német tanulóknak alap tanulnivaló.
A kérdező hozzászólása: kösz
Az elsõ jókat írt, csak a "heißst" az nem három s, hanem csak simán heißt vagy heisst. :)


6 hetesen ki tudják mutatni hogy ha a baba bereg? Vagy mikor derülmki ha valami baj van?

most vagyok 6 hetes szerintem. holnap megyek dokihoz. ha a babával valami baj van ugye az most kiderül?

Legjobb válasz: Nem

Nem
túl sokat aggódnak a kismamák! Bízzál, szép, egészséges kicsi babád lesz!
A kérdező hozzászólása: 5hetes 2 napos kismama vagyok! Hétfön megyek Debrecenbe genetikai vizsgálatra. Segitenétek nekem elmagyarázni hogy a klinikán hol található! ÉSszerintetek amit ott mondanak az 100% ? volt már valaki ilyen helyzetbe?
Az orvosnak mondd el mit és mennyit szedtél. Majd õ megmondja hogy árthatott e. Esetleg javasol majd plusz vizsgálatokat.
erõsek ám a kisbabák, bölcs a természet akkor, mikor még nem tudjuk - nem árt (a röntgen árthat, de az nem volt ugye?) írd össze, miket szedtél, meg miért aggódsz és holnap az orvosnak mondd el: õ biztosan megnyugtat majd, õ tudja ezt!
A kérdező hozzászólása: mert márciusba mütöték a térdem és multhonap 18.átol 3 napig 2x2 etem. akkor még nem is sejtetem h baba lesz. És félünk h beteg lesz. És nem akarunk beteg babát ahogy senki sem akar. És félünk. mert nagyon szeretnénk egy egeszséges babát. Az számit hogy mien gyuladáscsökkenöt ettem? segitsetek ha tudtok.
Még csak pár mm-es maszat lesz, max fatális dolgok derülhetnek ki. 12-20 hét között fog sok minden kiderülni. Hogy egyedül van-e, vagy többen, az esetleg látszódhat.
Beteget akartál írni? Ha igen, az egyáltalán nem derül ki, nagyon apró még, esetleg a szívhangot tudják megnézni, ha valamilyen betegsége van a magzatnak van hogy az egész terhesség alatt rejtve marad és csak szülés után derül ki. De ne is gondolj ilyenekre, miért lenne az!??
12 és 18 hetesen van down szûrés, genetikai uh, akkor nézik hogy zárt e a gerinc, hasfal stb, szív rendben van e, 16 hetesen afp, ami szintén downt néz és velõcsõ záródást, bár elég elavult vizsgálat. Most még nagyon pici. De ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond.
bizzál Kismama, minden rendben lesz! és figyelj: nagyon érdekes állapot az áldott állapot:) ) Puszi!

4 nappal menzi előtt (10. dpo-n) délután csináltam egy tesztet, ami negativ lett. Van esély, hogy még pozitiv lesz belőle, vagy már ki kellett volna mutatnia, ha baba lenne a dologban?

Legjobb válasz: Oh.... nem nyugi, még korai volt tesztelni, pluszban még el is keserít. :) A legbiztosabb akkor tesztelni, ha nem jön meg, esetleg ha türelmes vagy akkor rá két-három napra. Tehát ha jól csináltatok mindent a hónapban akkor van még rá esély! Szorítok!!!

Oh.... nem nyugi, még korai volt tesztelni, pluszban még el is keserít. :) A legbiztosabb akkor tesztelni, ha nem jön meg, esetleg ha türelmes vagy akkor rá két-három napra. Tehát ha jól csináltatok mindent a hónapban akkor van még rá esély! Szorítok!!!
menzesz elõtt, ráadásul délután nem szabad tesztelni. Várd meg a menzi napját, leghamarabb akkortól érdemes és akkor is reggeli elsõ pisibõl:-) írd majd meg! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor van még egy kis remény..:) Már fél éve próbálkozunk, nagyon szerettük volna, ha most összejön. Majd megirom, hogy mi lesz..:) A hõm eddig igy alakul (annyi, hogy az ovum nem jó helyen van behúzva, mert a 17.napon volt): http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cccbbdfdb959b848ff6242..
hááát, ha ennyire szeretnétek, akkor ha még 4 nap van hátra menzeszig, hétfõn tesztelj! Milyen csodás karácsonyi ajándék lenne! :-) azért ne keseregj el, ha akkor is negatív, de addig van még 3 nap:-) sok sikert! és Kellemes Karácsonyt nektek!
Az sem mindegy, hogy milyen érzékenységû a teszted. Minél kisebb a szám, annál érzékenyebb. Én pl. a 10dpo-n 20as Coralene (gyógyszertár) vizeletsugarassal teszteltem pozitívat, amibõl gyerek is lett azóta. De a Romed (3db/doboz - gyógyszertár) 25-ös cseppentõs, valamint a One Minute (zöld dobozos smile fejjel - DM) 25-ös vizeletsugaras szintén nagyon jó.

Mi van olyankor ha ez a streptococcus baci jelen van és nem tud róla a kismama? Lehet valami baja a babának? Egyáltalán hogy és mikor néznek ilyet? Vagy ezt egy egyszerű rákszűrésnél is ki tudják mutatni? És hogyan terjed ez a baci?

Bocsi megnéztem a googlben,de nem írja hogy hogyan sz?rik ezt a fajta betegséget.

Legjobb válasz: Egyszerû. 36hetesen vesznek tõled kenetet! Legalább is nálunk,ebben amegyében. lehet nálatok elõbb vagy késõbb.

Egyszerû. 36hetesen vesznek tõled kenetet! Legalább is nálunk, ebben amegyében. lehet nálatok elõbb vagy késõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!!
Ha meg valamiért mégsem vesznek ne adj Isten korábban szülsz vagy bármi akkor meg szülés alatt 2 vagy 3 óránként kapsz injekciót ami megakadályozza, hogy a baba megkapja. Én így jártam. Vagyis idõben szültem de a dokim még nem vette le. Hmmm...

Mitől van hogy nem jön meg, ha a terhesség kizárt csináltam tesztet és nálam ki szokta mutatni?

Arrol lenne szó,hogy mult hónapban megvolt a menzeszem csak késve jött meg.Több mint 3 hetet késett.És most megint lassan 3 hetet késik valakinek nem volt véletlenül ilyesmivel problémálya?Az kérem segitsen.Méhgyulladás vagy ilyesmi lehet?

Legjobb válasz: Én pasi vok de megpróbállom. Lehet hogy felfáztál, de az is lehet hogy csak egyszerüen más idõpontra helyezödik a cucc. PL mind a nyári - téli idõszámítás. De a tesztek nem 100%- ig biztos. csináj még egyet. Nemtudom menyivel lettél okossabb, de én kimerültem e téren. Majd a suliban fogjuk tanulni, úgyis egézségügyire járok. Majd akkor írok. :)

Én pasi vok de megpróbállom. Lehet hogy felfáztál, de az is lehet hogy csak egyszerüen más idõpontra helyezödik a cucc. PL mind a nyári - téli idõszámítás. De a tesztek nem 100%- ig biztos. csináj még egyet. Nemtudom menyivel lettél okossabb, de én kimerültem e téren. Majd a suliban fogjuk tanulni, úgyis egézségügyire járok. Majd akkor írok. :)
Menj el orvoshoz, mert akár cisztád is lehet, azt nem lehet érezni, viszont bezavar a mensinél. Ha fel lennél fázva, vagy gyulladás lenne a szervezetedben, azt éreznéd, mert kellemetlen és alhasi fájdalommal jár.
Szerintem is menj dokihoz, mert jobb ha megnézik, hogy mi van veled. Mert hát nem normális, hogy már másodszor ennyit késik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!