Találatok a következő kifejezésre: Ha ki mutatni, hogy (31 db)

Vérvizsgálattal ki lehet mutatni, hogy átestem-e a H1N1-en? Ha igen, hol és mennyiért csinálják?

Legjobb válasz: Igen, de ha túlélted, senkit nem fog érdekelni. Az "influenzaszerû tünetekre" egybõl rámondják, hogy H1N1, pedig az sem biztos, hogy influenza, az meg pláne nem, hogy az új, és nem a hagyományos. A vizsgálat tavaly olyan 18 ezer Ft körül volt, de nem tudom, hol csinálják. Viszont: attól, hogy tavaly volt ilyened, az ideit is simán elkaphatod, mert az influenza vírusa pár hónap alatt mutálódik.

Igen, de ha túlélted, senkit nem fog érdekelni. Az "influenzaszerû tünetekre" egybõl rámondják, hogy H1N1, pedig az sem biztos, hogy influenza, az meg pláne nem, hogy az új, és nem a hagyományos. A vizsgálat tavaly olyan 18 ezer Ft körül volt, de nem tudom, hol csinálják. Viszont: attól, hogy tavaly volt ilyened, az ideit is simán elkaphatod, mert az influenza vírusa pár hónap alatt mutálódik.
Én majdnem lábon elvittem, a barátnõm azért nyomta egy ideig az ágyat, de egyikõnk se halt bele... Fölösleges pénzt fizetni érte. Az antitesteket ki lehet mutatni, na de minek?
A kérdező hozzászólása: A gyerekeim miatt lenne fontos, tavagy nem oltattam be õket, és most is dilemmázok rajta. De feltételezem, hogy ha én már átestem ezen (mi is voltunk betegek tavaly), akkor õk is védettek már.
Én sem oltatnék. (Magamat se, gyereket se.) Meggyõzõdésem, hogy nagy részt hisztéria. Egészséges ember, ha komolyan viszi, és nem ugrál betegen, nem hal bele. A hagyományos influenza sokkal több áldozatot szed, csak arról senki nem beszél. Keress a neten adatokat.

Ha 8szál cigit elszívtam, és majd ha mennem kell tüdőszűrőre az ki fogja mutatni hogy cigiztem valamikor is?

Legjobb válasz: mármint egy nap? vagy eddigi életed során szivtál el ennyit?

mármint egy nap? vagy eddigi életed során szivtál el ennyit?
Még többet sem mutat ki.
A kérdező hozzászólása: nem egy nap minden hétvégen 2..és nem tudom hanyadik hete.
A kérdező hozzászólása: igen életem során ennyit.;D
Nem fog látszani
A kérdező hozzászólása: rendben.:D

6 hetesen ki tudják mutatni hogy ha a baba bereg? Vagy mikor derülmki ha valami baj van?

most vagyok 6 hetes szerintem. holnap megyek dokihoz. ha a babával valami baj van ugye az most kiderül?

Legjobb válasz: Nem

Nem
túl sokat aggódnak a kismamák! Bízzál, szép, egészséges kicsi babád lesz!
A kérdező hozzászólása: 5hetes 2 napos kismama vagyok! Hétfön megyek Debrecenbe genetikai vizsgálatra. Segitenétek nekem elmagyarázni hogy a klinikán hol található! ÉSszerintetek amit ott mondanak az 100% ? volt már valaki ilyen helyzetbe?
Az orvosnak mondd el mit és mennyit szedtél. Majd õ megmondja hogy árthatott e. Esetleg javasol majd plusz vizsgálatokat.
erõsek ám a kisbabák, bölcs a természet akkor, mikor még nem tudjuk - nem árt (a röntgen árthat, de az nem volt ugye?) írd össze, miket szedtél, meg miért aggódsz és holnap az orvosnak mondd el: õ biztosan megnyugtat majd, õ tudja ezt!
A kérdező hozzászólása: mert márciusba mütöték a térdem és multhonap 18.átol 3 napig 2x2 etem. akkor még nem is sejtetem h baba lesz. És félünk h beteg lesz. És nem akarunk beteg babát ahogy senki sem akar. És félünk. mert nagyon szeretnénk egy egeszséges babát. Az számit hogy mien gyuladáscsökkenöt ettem? segitsetek ha tudtok.
Még csak pár mm-es maszat lesz, max fatális dolgok derülhetnek ki. 12-20 hét között fog sok minden kiderülni. Hogy egyedül van-e, vagy többen, az esetleg látszódhat.
Beteget akartál írni? Ha igen, az egyáltalán nem derül ki, nagyon apró még, esetleg a szívhangot tudják megnézni, ha valamilyen betegsége van a magzatnak van hogy az egész terhesség alatt rejtve marad és csak szülés után derül ki. De ne is gondolj ilyenekre, miért lenne az!??
12 és 18 hetesen van down szûrés, genetikai uh, akkor nézik hogy zárt e a gerinc, hasfal stb, szív rendben van e, 16 hetesen afp, ami szintén downt néz és velõcsõ záródást, bár elég elavult vizsgálat. Most még nagyon pici. De ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond.
bizzál Kismama, minden rendben lesz! és figyelj: nagyon érdekes állapot az áldott állapot:) ) Puszi!

Ha elmegyek tüdőszűrőre, ott ki lehet mutatni, hogy dohányzom?

16 éves lány vagyok, és anyu el akar vinni tüd?sz?résre. Attól félek h kidrül h 3 éve cigizek :(

Legjobb válasz: Igen, kiderül. Ha meg három éve dohányzol akkor meg egyértelmûen látszani fog. Szerintem most legyél nagylány és ne akkor mikor takony fejjel bagózni kell.

Igen, kiderül. Ha meg három éve dohányzol akkor meg egyértelmûen látszani fog. Szerintem most legyél nagylány és ne akkor mikor takony fejjel bagózni kell.
Azt már jócskán látni, ha 3 éve nyomod! Kb. olyan lehet a tüdõd, mint egy aszalt szilva! Nézd ezt meg, hátha nem gyújtasz rá többet. http://www.youtube.com/watch?v=jSmSUiFM_X0&feature=player_em..
Sajnos fog látszani!!Fõleg ha anyukád kéri, h menjetek.Mert ha valahova suliba vagy ilyen helyre kellett volna vinni, akkor nem fektettek volna hangsúlyt rá!
csak akkor látszik a tüdõszûrésen, ha van vmi baja a tüdõdnek. valamint ha akkora mennyiségû cigit szívtál el, ami már lerakódott a tüdõdre. 3 év után ez nemfeltétlen látszik. ez szervezetfüggõ, meg az h mennyit szívtál naponta. 50-50% h látszani fog
Igen, 3 éves dohányzás már teljesen látható. Nekem kissé abszurd, hogy 13 évesen kezdted, pedig a legtöbb lánynak még a menstruációja sem áll be normálisan . Sokkal több hátrányt szereztél ezáltal mintha késõbb kezdted volna. Ezt nem kioktatásként szánom. Ha ahhoz voltál elég nagylány, hogy elkezd, ahhoz is kell lenned ennyire, hogy bevalld édesanyádnak, lévén, hogy mégis csak az õ pénze megy el a doboz cigidre, hiszen gondolom még nincs saját kereseted. Ha bevallod, legalább nem fog meglepõdni, ha mondják, és kevésbé fog rád haragudni, hiszen te magad vallottad be, nem mástól értesült róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Hüvelyi uh. ki tudja mutatni a petevezeték átjárhatóságát? Ha nem akkor hogyan lehet meg tudni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom erre van külön vizsgálat, ha nem esel teherbe egy bizonyos ideig, de utána nézek neked a neten.

Én úgy tudom erre van külön vizsgálat, ha nem esel teherbe egy bizonyos ideig, de utána nézek neked a neten.
Hsg-nek nevezik a vizsgálatot, egy röntgenes vizsgálat, lehet érzéstelenítésben is végezni, kontrasztanyagot juttatnak be katéteren keresztül a petevezetékbe és így látják az átjárhatóságot, de ha beírod a googleba a petevezeték átjárhatóságát, kiad több oldalt is ahol tapasztalatokat írnak le.Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ 6hónapja próbálkozunk eredménytelenül a férjem volt sperma vizsgálaton ott minden rendbe.Én voltam hü.uh.kisérte a doki az egész ciklusomat pé.is van.Azt mondta ha gondolom el küld egy ilyen átjárhatósági vizsgálatra én meg most nem tudom mi tévö legyek.
Hat hónap nem sok idõ( tudom neked rengeteg, és megértelek), de van aki évekig próbálkozik amíg sikerül, de ha van lehetõséged, nézesd meg, mert veszíteni nem vesztesz vele, és elõbb választ kapsz erre a kérdésre is.
A röntgenes megoldás mellett létezik egy ultrahangos is, ami egyáltalán nem fáj, szemben a röntgenessel és utána nem kell még órákig, akár 1 napig is az osztályon feküdni. Csak 5 perc a vizsgálat, aztán fél óra pihi és mehetsz haza. A bökkenõ csak az, hogy ezt nem támogatja TB. a röntgenest meg igen.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi itt szerbiába aztán allig allig beszélhetünk bármilyen támogatásról ugy hogy kérek beutalót aztán majd látjuk.
szia.Nem vagyok ellene az ultrahangos átjárhatóságin, de a legjobb megoldás a laparoskopia igaz köldökön keresztül történik és elaltatnak de ha elvagy záródva akkor ezt meg is mütik köldökön keresztul , nem olyan fájdalmas ha babát akarsz kilehet birni , énis voltam ilyenen mivel 4 éve meddö vagyok de a laporoskopiának köszönhetöen ezt orvosolták mert elvoltam zárodva, és most újult erõvel megyünk tovább, remélem sikerrel. Neked is sok sikert kivánok,
Szia! Én voltam hsg-n, négy évi próbálkozás után ezután estem teherbe. Az egész kb negyed órági tart, ki lehet bírni. Egy okkal kevesebb az idegeskedésre, hogy mi lehet a baj. Szerintem próbáld meg, mert addig semmi értelme a gyógyszereknek és a többi macerának.
Gratulálok, a nap leghülyébb kérdése:D
Én nem kérnék ilyen vizsgálatot.
az agyat nem fogják tudni analizálni, így ez nagyon messze van az életszerû helyzettõl N
ha az én fiam/lányom lenne akkor miért ne vállalnám? Az én vérem igy kiállok érte. :) amugy tényleg kretén kérdés.
Ha ki lehetne mutatni egy babáról már magzati korában, hogy retardált lesz, mint én, vállalnátok a nevelését? Inkább így kellett volna kérdezned. És a válaszom természetesen nem.
Hmm, egy érdekes kérdés! :) Persze, hogy vállalnám, nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal! Fõleg, hogy a saját képzeletbeli gyerekemrõl beszélünk most. :D
Akkor is vállalnám, ha börtöntöltelék lenne, a sajátomat.
Magzati korban nem mutathatják ki, mert ez gyerekkorban dõl el.
A kérdező hozzászólása: Én csak kérdeztem, ha lehetséges lenne. Tudom, hogy nem az, ne nézzetek hülyének. Egyébként miért lenne hülye kérdés?
te vállalnád ?
Nekem nem kéne gyerek soha, legalábbis egyenlõre ezt mondom, de homokos meg egyáltalán nem kéne, ez biztos. És nem azért, mert bajom lenne a melegekkel, azokkal semmi bajom, akik nem verik a mellüket rá, mint ezek a vonaglós b*zik, de szerintem akkor sem normális dolog.
Ha a kimutatáson kivul arrol is lehetne dönteni, hogy legyen vagy mehet a.levesbe akkor utobbi...
Igen. És ezt úgy írom, hogy a gyermekem "más", bár más területen más, és határozottan állítom, hogy a jelenlegi tudásommal, tapasztalataimmal akkor is vállaltam volna, ha ez kimutatható lett volna már magzati korban.
Ha már eldõlne, és ki is lehetne mutatni, akkor se öletném meg, inkább örökbe adnám.

A csajokat nagyon zavarja ha a párjuk ki meri mutatni, hogy szereti őket?

Bókol nekik,apró ajándékokat kapnak,akár utcán is megfogja a kezeteket,átölel,megcsókol. Csomó csajtól hallom,hogy pl utcán nem csókolóznak a barátjukkal(jó,nem kell ott helyben szexelni,de azért 1-1 spontán csók belefér,nem?)

Legjobb válasz: Engem nem zavar! :)

Engem nem zavar! :)
Én imádom, hogy reggel velem jön a buszon suliba, és megcsókol. Nem úgy, hogy mindenki felszisszen, hogy ott esünk egymásnak, de azért megcsókol, és fogja a kezemet.
Szerintem zavarja õket. Régen én is ilyen nyálas voltam, sose volt 2 hónapnál hosszabb ideig csajom. A mostani barátnõmnek nem fejezem ki hogy mit érzek iránta és már jó ideje boldog kapcsolatban vagyunk.
Nem zavarna csak ajándékokat ne vegyen, legalábbis olyat ne amit tárolni kell. Szóval ne ilyen dísztárgyakat vagy hasonlókat, mert azokat úgyis valami fiókban tartanám. De a többi oké.
ez alap dolog.. ebben nincs semmi zavaró.
Imádom, mikor nem szégyenli kimutatni a srác mások elõtt, hogy mit érez!:) Persze, nem is az a jó, mikor pl a buszon egymást nyalják, vagy a suliban, ezt én se hagynám, mert ez a része magánügy, de apróbb puszik/csókok, ölelés, meg ha a kezemet fogja, stb..egyáltalán nem zavar, sõt! szerintem nem is lenne járás, ha ennyi se lenne köztük. De embere válogatja. 16L
Engem zavarba hoz, de persze tetszik nagyon.:)
Egy ideig elmegy, egy idõ után már totál zavaró tud lenni.
az én férjem kimutatja az érzéseit, és én ezt nagyon szeretem. nem is tudtam régebben sem olyan pasival kapcsolatban maradni sokáig aki jégcsap. nekem erre van szükségem, és õ is ilyen:) imádom. nem kell ajándék. ha nagyon akar akkor vegyen nekem könyveket, de még az sem kell ha érezteti velem hogy szeret. 27/N

Ha elszívok egy füves cigit és kb 1 hónap múlva elmegyek vérvételre és vizeletmintára akkor ki fogják mutatno hogy szívtam?

az igaz hogyha nem direkt azt keresik hanem csak megvizsgálnak akkor nem tudják kimutatni?:( nem kérek olyan válaszokat h ne szívjak stb...csak a kérdésemre válaszoljatok légyszi

Legjobb válasz: Nem. Sima orvosi vérvételen ilyet nem is keresnek. Drogteszten is a vérvétel max pár óráig tudja kimutatni. Ajánlom ezt: http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=Drogteszt

Nem. Sima orvosi vérvételen ilyet nem is keresnek. Drogteszten is a vérvétel max pár óráig tudja kimutatni. Ajánlom ezt: http://www.egykalapalatt.info/index.php?title=Drogteszt

Ha letörlöm a Google Chrome-ot, utánna újra letöltöm, akkor ki fogja mutatni, hogy milyen oldalakon jártam?

Legjobb válasz: Csak ezért felesleges letörölni. Eszközök - Böngészési adatok törlése menüben minden kipipál és törlés Ezután nem mutatja hol jártál.

Csak ezért felesleges letörölni. Eszközök - Böngészési adatok törlése menüben minden kipipál és törlés Ezután nem mutatja hol jártál.
A kérdező hozzászólása: értem, de nekem angolul írja.így mire kell menjek?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, sikerült! :)
Ha pedig inkognitómódban használod, még a törléssel sem kell foglalkozni: http://kepkezelo.com/images/ixos7lr8b8v944b5iji.jpg
Majdnem elfelejtettem, nekem ellenõrzésen mindig csak TSH-t néznek!
A kérdező hozzászólása: hát.. igazából a szüleim nem tudják, megmutatnám nekik csak családi okok miatt nem most szeretném megmutatni
Hát persze...
sztem senkit nem érdekel, hogy van e tetkód és ezt nem sértésnek szánom :)
meg fog látszódni a vérképeden. érdemes mondani is az orvosodnak, amikor megkapja a vérképedet, hogy tudja, hogy az befolyásolta! :)
Szerintem a tetoválás egyáltalán nem befolyásolja a vérképet! Persze ha csak nem fertõzõdött be és nem gyulladt.
Régebbi idõkben, mikor még az össznépi tetkóztatás nem mutatott különösebb eltérést a börtöntetkók készítésétõl, bizony alkalmaztak ólomtartalmú festékeket is. Azóta fényévekkel elõrébb járunk, ilyen miatt ma már nem kell aggódni. De a kérdezõ megírhatná miért izgul a vérvétel miatt. Tetkót nem azért csináltat az ember, hogy rettegjen mikor veszik észre vagy rejtegesse. Azt viselni szokás, méghozzá büszkén, ezzel nyilatkoztatod ki magad a külvilág felé. Ha egyéb okból - mondjuk botor divatból - csináltattad, akkor viszont szopó. Szüleid tudják már? Hehe.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem is gondoltam ilyenre h vérvételen talán szóbahozhatják csak páran ezt mondták

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!