Találatok a következő kifejezésre: Ha ki mutatni, (110 db)

Ha A és B ikrek, C és D is ikrek, A hozzámegy C-hez, B pedig D-hez, akkor A és C gyerekének a DNS-e, ha letesztelnénk, kit mutatna szülőnek?

Legjobb válasz: Mivel A és B illetve C és D genomja teljes mértékben megegyezik (külön-külön, ha egypetéjû ikrekrõl van szó), közöttük nem lehet dönteni ebben a helyzetben.

Mivel A és B illetve C és D genomja teljes mértékben megegyezik (külön-külön, ha egypetéjû ikrekrõl van szó), közöttük nem lehet dönteni ebben a helyzetben.
Az AC és BD házaspár gyerekei mind genetikailag testvérek lennének, vagyis mondjuk AC gyereke olyan közel lenne BD gyerekéhez rokonsági fokban, mintha mindkét gyerek AC gyereke lenne. Az "apasági" teszt nem tud egypetéjû ikrek gyerekei közt különbséget tenni, tehát annyit lehetne mondani, hogy a gyerek anyja vagy A vagy B, apja pedig vagy C, vagy D. Ilyen módon azt se lehetne kimutatni, ha véletlenül A lefeküdne C helyett D-vel, és a gyerek valójában AD (vagy BC) gyereke lenne.
Biológiailag BC, DA gyerekei testvérek lesznek. Törvény szerint unoka testvérek. Úgy tudom erre van is példa távolkeleten.

A terhességi teszt (három héttel az együttlét után) ki mutatná, ha terhes lennék?

Legjobb válasz: ha az egyutlét ovuláciokor volt, és nemjot meg akkor biztosan

ha az egyutlét ovuláciokor volt, és nemjot meg akkor biztosan
igen
Igen, ennyi idõvel utána már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: A teszt szerint sajnos nem vagyok az.:'( Pedig olyan jó lett volna. Köszönöm a válaszokat.

Holnapra nem varom. Egy erzekeny teszt mar ki mutatna ha pl. ma tesztelnek?

Hisztek az olyan tesztnek Ami a nem vart elödt harom nappal ki mutatja a terhesseget 70%-ra cimszo aladt raklamozott Terhessegi tesztnek?

Legjobb válasz: ha nem volt túl drága akkor egy próbát mindenképpen megér, de szerintem várj holnap reggelig :) Szurkolok Neked!!!

ha nem volt túl drága akkor egy próbát mindenképpen megér, de szerintem várj holnap reggelig :) Szurkolok Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jo kivansagokat lanyok.Tiszta szivemböl kivanom hogy ti is mi hamarabb legyatek babasak!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen. Teljesen szaraz vagyok, pedig mindig feher folyasom volt elödte.Emelygek, hanyingerem van.A derekam faj, es apro tü szurasokat erzek A mehemnel.Az a furcsa femes iz a szamban, vagy inkabb savanyu keserü.Nem tudom jobban leirni.Szedülök, kivanom a sosat, es nembirom a kavemat meginni, ugy 4-napja.Pedig nagy kaves vagyok-voltam.Almossag tör ram. A nap barmely szakaban.Este epp hogy afejem teszem a parnara es alszom is.A melleim egetö szerüen fajnak, es nyomasra erzekenyek.Elödte (a havim elödt)mindig rettenetesen szoktak fajni, a meltartomat nem birtam elviselni. Megint megneztem a tesztemet, most meg mar pozitiv!De igaz eltelt 50-perc azota hogy megcsinaltam.Par nap mulva megint tesztelek!Es te utolso valaszolonak:Hogy erzed magad? Erzel te is hasonlokat?
Szia! Én is holnapra várom. Neked jelentkeztek olyan dolgaid amik máskor nem?
Szia! Én 28-ára nem várom, ma reggel csináltam egy tesztet és már egy nagyon halvány vonalam volt. Hétfõn majd megismétlem, remélem nem csak a szemem káprázott. Szorítok neked is!
1.vagyok: Mi 8 hója próbálkozunk és majd most kiderül máj 3-án hogy sikerült-e a babó, már negyon szeretnénk!!!
Én a mensi elõtt két nappal teszteltem és pozitív lett one step teszttel. Ezután csináltam még gyorsan 3-at :-) az is pozitív lett. 3 hónapja próbálkoztunk, és az elsõ hónapban én is úgy éreztem hogy tuti babás vagyok, hát iszonyat szar érzés volt amikor megjött. :-( Sok sikert kívánok neked, és remélem pozitív lesz a teszted!
Ahogy írtad, 70%.Ha pozitív, akkor 100%-ra veheted. Ha negatív, még mindíg marad 30%-od holnapra.:) Régen szeretnéd?
Naugye én .... :) ) Mégegyszer gratula!!!
Gratulálok! Én 5 hetes babás vagyok, és nekem is ilyen tüneteim voltak amit leírtál. Ja és még annyi hogy a melleimen az erek erõsebben látszanak. éni s kívánom a sósat :-) Meg a paradicsomot. Viszont édességre rá se tudok nézni! Mégegyszer gratulálok!!!!!! vigyázz magatokra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm lanyok a gratulaciokat!!!! Igazan jol estek! Ma, Vagy- Vagy alapon elmentem nödokimhoz, es ultrahangon semmit nem latott, de erösködtem neki is hogy az vagyok es csinalt terhes tesztet, kettöt is. Egy percen belül pozitiv lett!Ha tudok valakinek segiteni barmiben is az kerdezzen es valaszolok ahogy tudok!
Szia! Sokadik vagyok. GRATULÁLOK! Ha minden jól megy jövõ hónapban már valamilyen szinten te is ünnepelheted az anyák napját! :-)
Ja, és még annyi, hogy én is azt érzem, h na, most tényleg sikerült!
Szió! Én mensi elõtt egy ksi mell fájdogálst szoktam esetleg érzékelni, ennyi. De most tegnap volt egy kis rózsaszínezés, ma meg barnásan maszatolgatok, amúgy meg holnapra várnám a mensim, de ilyet soha nem tapasztaltam még. Az álomkór nálam is megfigyelhetõ, meg a hányinger is.
Szia! A második vagyok. Gratulálok!!! Örülök, hogy sikerült!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a gyors valaszokat.Volt mar tesztem ithon es teszteltem.Negativ!!!!De annyira erzem hogy babas vagyok, hogy eggyaltalan nem hiszek a tesztnek!Hetfön megint tesztelek, es ha akkor sem jön meg irany a nö doki, kedden.Ugy 3-eve probalkozunk, de eddig meg semmi.Most tenyleg annyira ugyerzem magam-:) !Szivemböl remelem hogy össze jött.Es ti lanyok ti hogy altok?Ja es köszönöm a szoritast, kedves elsö valaszolo.
Kedves Kérdezõ! Én gratulálok! Tapasztalatból... :-)
Gratulálok, a nap leghülyébb kérdése:D
Én nem kérnék ilyen vizsgálatot.
az agyat nem fogják tudni analizálni, így ez nagyon messze van az életszerû helyzettõl N
ha az én fiam/lányom lenne akkor miért ne vállalnám? Az én vérem igy kiállok érte. :) amugy tényleg kretén kérdés.
Ha ki lehetne mutatni egy babáról már magzati korában, hogy retardált lesz, mint én, vállalnátok a nevelését? Inkább így kellett volna kérdezned. És a válaszom természetesen nem.
Hmm, egy érdekes kérdés! :) Persze, hogy vállalnám, nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal! Fõleg, hogy a saját képzeletbeli gyerekemrõl beszélünk most. :D
Akkor is vállalnám, ha börtöntöltelék lenne, a sajátomat.
Magzati korban nem mutathatják ki, mert ez gyerekkorban dõl el.
A kérdező hozzászólása: Én csak kérdeztem, ha lehetséges lenne. Tudom, hogy nem az, ne nézzetek hülyének. Egyébként miért lenne hülye kérdés?
te vállalnád ?
Nekem nem kéne gyerek soha, legalábbis egyenlõre ezt mondom, de homokos meg egyáltalán nem kéne, ez biztos. És nem azért, mert bajom lenne a melegekkel, azokkal semmi bajom, akik nem verik a mellüket rá, mint ezek a vonaglós b*zik, de szerintem akkor sem normális dolog.
Ha a kimutatáson kivul arrol is lehetne dönteni, hogy legyen vagy mehet a.levesbe akkor utobbi...
Igen. És ezt úgy írom, hogy a gyermekem "más", bár más területen más, és határozottan állítom, hogy a jelenlegi tudásommal, tapasztalataimmal akkor is vállaltam volna, ha ez kimutatható lett volna már magzati korban.
Ha már eldõlne, és ki is lehetne mutatni, akkor se öletném meg, inkább örökbe adnám.
Mehetsz babakelengyét venni. Vemhes vagy.
A teszt sem mindíg 100%os. Csinálj mégegyet aztán meg doki
Én a helyedben mindenképpen elmennék nõgyógyászhoz. Egyrészt, mert a teszt lehet falsnegatív, és a doki biztosabban tud eredményt mondani, másrészt mert ha jól értem, nincs minden rendben a menzeszeddel.
Nem vagy terhes. Egy 4 hónapos terhességnél már mozog úgy a baba, hogy érezd. Itt más lesz a gond. Menj nõdokihoz. Amúgy hány éves vagy?
Halottam olyan terhességrõl h menstruált végig a nõ, nem nõtt a hasa, nem mutatkozott szinte semmi tünet. Úgy szült h nem is tudta h terhes. Ezzel nem azt mondom h te az vagy, de lehetséges
4 hónaposat igen, de egy teszt, nem teszt. 2-3 kell, h biztos lehess az eredményben.
A kérdező hozzászólása: valami mozgolodást érzek de már lehet hogy gyomor idegem van :S
mindenképp csinálj még egy tesztet, legalább megnyugszol ha negatív, ha meg pozitív irány a nõdoki, elõfordulhat, de az is lehet, hogy csak bebeszéled magadnak
szerintem nincs. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Ó, sajnos nekem nem lehet kimutatni:(
Reméljük nincs!!!!!!
Hány hónapja próbálkozol ?
A kérdező hozzászólása: Több, mint fél éve próbálkozunk, de másfél év óta különösen nem védekeztünk, kb. középidõben nem voltunk együtt. Múltkor az orvos látott érett tüszõt az uh-on, de tudom, ez nem azt jelenti, hogy van is peteérés. És ma kiderült, hogy megint nem sikerült a babóca:(((
Attól, mert valaki el van záródva a peteérés ugyanúgy lehet, gondolj a lombikprogramra. Ha el van záródva a petevezeték, akkor a petesejt ugye nem tud továbbjutni a méhbe, ezért felszívódik a hasüregben.

5 napos késésnél már ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ha késõbb történt a peteérés, lehet, hogy nem mutatja.:)Ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg a tesztet.Egyébként rendszeres ciklus mellett, ha a peteérés a 14-15-16. napon volt, már ki kellene mutatnia.De számos eset van, hogy csak idõvel mutatja ki..:)Ismételj!Nekem személy szerint a 11 napon már kimutatta.És erõsen!Drukkolok neked.:)

Nagyon sajnálom, de ne add fel!!!Kitartást és mihamarabbi babázós napokat kívánok neked!:)
Ha késõbb történt a peteérés, lehet, hogy nem mutatja.:) Ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg a tesztet.Egyébként rendszeres ciklus mellett, ha a peteérés a 14-15-16. napon volt, már ki kellene mutatnia.De számos eset van, hogy csak idõvel mutatja ki..:) Ismételj!Nekem személy szerint a 11 napon már kimutatta.És erõsen!Drukkolok neked.:)
Mivel nem biztos, hogy a félidöben lettél terhes, hanem elöfordulhat bármikor, akár közvetlen a (várható) menzesz elötti napon is, és a teszt kb 10-14 napja történt megtermékenyitést tud csak kimutatni, ezért könnyen lehet, hogy jóval késöbb lesz pozitiv.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos ma reggel megjött 9 nap késés után :( . Ma reggel akartam tesztelni, de már nem kell.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg és remélem, hogy nem is fog.Legközelebb hétvégén fogok tesztelni, nehéz lesz, de ki fogom bírni :D Azért a biztonság kedvéért kértem egy idõpontot a nõgyógyásztól.Hétfõn 10-re megyek.Megírom majd, hogy mi a helyzet.Köszönöm mindenkinek!!! :)
Azért majd irj, hogy sikerült-e, addig is drukkolok!
Én is azt hittem, hogy jaj biztos csak bebeszélem magamnak kisebb tüneteim voltak, de gondoltam nem sikerülhetet egybõl ilyen hamar a baba hihetetlen lenne :) Elkezdtük a baba dolgot és abban a hónapban teherbe is estem:) ))Nekem késés után a 7 -ik napon nega lett, a 9-dik napon szép pozi...Ne add fel, sok sikert kívánok nektek:) ) 6hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Akkor még reménykedhetek egy kicsit :) Utolsó válaszolóról jutott eszembe, hogy az esedékes mensi elõtt egy héttel is volt aktus és olyan érzésem van, hogy lehet, hogy abból lesz valami.Nagyon nagyon jó volt, de közben akkorát szúrt a petefészkemnél, hogy akkor arra gondoltam, hogy mi van ha ez egy spontán peteérés és mondta a párom is utána, hogy lehet, hogy ebbõl lesz valami :) Persze ez nem jelenti azt, hogy biztos, hogy akkor sikerült csak jó belegondolni egy kicsit.Remélem érthetõ volt, amit itt összeirkáltam :D Köszönöm még egyszer mindenkinek!
Nekem csak 14 napos késésnél mutatta, nem tudom miért, pedig szinte az elsõ pillanattól hánytam:)
Nekem kilenc napja késett mire pozitív lett a teszt. Én éreztem, de amíg nem lett két csíkos, nem hittem el.

Ha vérvételre megyek kivizsgálásra 2nap mulva akkor a fél üveg vörös bor-t ki fogja mutatni?

Legjobb válasz: Á, dehogy! Nem is keresnek rá ha csak sima vérvétel, alkoholteszt sem mutatná ki.

Á, dehogy! Nem is keresnek rá ha csak sima vérvétel, alkoholteszt sem mutatná ki.
NEM
legfeljebb minden optimális értéken lesz tõle :D
Nem! 1 dl pezsgõ: 2 óra, 2 dl bor: 2-3 óra 1 sör: 3 óra, 4 cl likör: 2-3 óra, 1 koktél:2-4 óra, 5cl konyak, vodka:-2-4 óra, 5 cl rum: 4-6 óra még távozik a szervezetbõl a vérbõl, utána nem lehet kimutatni!!!!!
A testsúly is befolyásolja de 2 nap untig elég hogy eltávozzon az alkohol. Minden esetre a szervezetben mindég van egy bizonyos mennyiség. De ha sima vérvétel akkor nem is olyan fontos, ha a rendõrök mérik akkor meg 2 nap múlva kapják b.
Ki tudják mutatni hisz azért küldik el tenyésztésre.
Felfázásra használj Love Moon betétet, az altesti gyulladásokat, fertõzéseket, akár bakteriális, akár gombás, helyrerakja.

Ha el kell mennem vérvételre ahol majd megnézik milyen a vércukrom akkor ki tuják mutatni a füvet?

tudom buta voltam ....:C egyet szívtam bel?le soha többet bakker nagyon szar volt ne offolj többet nem leszek ilyen hülye...és ez szilveszterkor volt..

Legjobb válasz: Nem. ezt csak speciális drogteszt mutatná ki a véredbõl. megnyugodhatsz.

Nem. ezt csak speciális drogteszt mutatná ki a véredbõl. megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: köszi most megnyugodtam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!