Találatok a következő kifejezésre: Ha ki iratni magam (3 db)

Ha ki szeretném magam íratni a házi orvossal (itthon tanulnom kell osztályozó miatt) mit mondjak, esetleg az igazat h itthon maradnék tanulni 3 napot?

Legjobb válasz: ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnézõ akkor célszerû lenne hazudnod neki.

ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnézõ akkor célszerû lenne hazudnod neki.
Szia! A tuti tipp: hányás, hasmenés. Tök gyakori, bármikor, bárkivel elõfordulhat, ellenõrizni meg nem tudják, és fizikai tünete nincs, aminek látszódnia kellene rajtad. És egy doki sem fog ilyen panaszokkal suliba küldeni. :)
Derékfájás.Én anno mindig ezt sütögettem el, és mindig kiírt. Most meg tényleg nagyon sokszor fáj, de már nem tehetem meg, hogy táppénzre menjek.
A doki úgyis látja, h kutya bajod sincs, így felesleges lenne összehordanod bármit is. Szóval az igazat mondd! De ha hajthatatlan a doki, 3 napot ha jól emlékszem, a szülõ is igazolhat.
A hányást nem érdemes behazudni, mert az látszik a nyelveden.A hányinger is megteszi, hasmenés mehet.
A kérdező hozzászólása: sajnos még új az orvosom így mondhatni semmilyen viszony sem alakult ki, és gond csak az h van 2 kis titkárnõcskéje akik felveszik az adatokat telefonban h mi a bajom meg gondom...
Ja, amúgy ilyesmivel 1 napot szoktak igazolni, úgyhogy mégis jobb az õszinteség, ha már vele beszélsz, nem az asszisztenssel.
Engem kiírt egyszer egy teljes hétre, mert bementem borzasztó szenvedõ képpel, elõre kérezkedtem, hogy bármikor rámjöhet a szükség, majd közöltem, hogy fájnak a beleim fosok, meg hányok, mint a lakodalmas kutya, volt nálunk egy kisfiú, aki a Baltonon szedett össze ilyen fosós-hányós betegséget, úgy látszik rám ragasztotta, valami szenet vagy valamit írjon már fel, mert ki vagyok ettõl, meg mit egyek, ami nem jön ki, mert reggel ettem almát meg kivit és még az is kijött, pedig azt hittem, a gyümölcs jó ilyenkor. Erre kiírt egy hétre, írt fel gyógyszereket és ellátott jó tanácsokkal. Akkor éppen nem volt ilyen bajom, de én évente egyszer mindig beszedem ezt a fosós hányós bajt, és akkor otthon dekkolok napokig, mert úgy fájnak a beleim, mint az állat, meg elõl hátul jön a cucc belõlem. Ilyenkor tavasszal szokott is ilyen "járvány" lenni. Mondjuk egyik barátom olyan jól alakította a szerepét, hogy a munkahelyi orvos széklet mintát is akart venni tõle, hogy mi a fene van benne, de amúgy ez jó taktika.
Nyugodtan mehetsz 6-án, de nem csináltál otthon tesztet mert már ki kellene mutatnia annak is.
A kérdező hozzászólása: szia de persze hogy csináltam még 26 án mielõtt meg kellett volna jönnie és már akkor pozitiv volt és vérbõl is csináltattam ami szintén pozitiv csak nem tudom hogy nem lesz e korai mert még 6 hetes se leszek
Nem lesz korai, de ne ijedj meg ha még nem fogod hallani a szívhangját. Gratulálok!:)

Ha ki akarom iratni magam táppénzre terhesség alatt, mi a teendő? Melyik orvoshoz kell először menni?

Legjobb válasz: Elõször a nõgyógyászhoz,ako igazolja,hogy várandós vagy. Ez alapján ír ki a háziorvos táppénzre. Boldog babavárást! 24 hetes kismami

Elõször a nõgyógyászhoz, ako igazolja, hogy várandós vagy. Ez alapján ír ki a háziorvos táppénzre. Boldog babavárást! 24 hetes kismami
Én a nõgyógyászhoz mentem és õ is írt ki táppénzre. Boldog Babavárást! 27 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!