Találatok a következő kifejezésre: Ha ki esetleg (234 db)

Szeretnék sok egyéjszakás kalandot, de az a baj, h félek a nemi betegségektől! Tudom, h van a gumi, de ha kiszakad? Amúgy van pasim, de ha majd esetleg nem lesz. Még nem éltem ki magam.

Legjobb válasz: Választhatsz, vagy k*rválkodsz, vagy biztonságban leszel. Ennyi. A gumi sem véd meg azoktól a betegségektõl, amik bõrkontaktus után terjednek (pl. hpv), még akkor sem, ha nem szakad ki. Ha váltogatod a partnereket, akkor nincs olyan módszer, amivel 100%-ban biztonságban érezheted magad. Dönts.

Választhatsz, vagy k*rválkodsz, vagy biztonságban leszel. Ennyi. A gumi sem véd meg azoktól a betegségektõl, amik bõrkontaktus után terjednek (pl. hpv), még akkor sem, ha nem szakad ki. Ha váltogatod a partnereket, akkor nincs olyan módszer, amivel 100%-ban biztonságban érezheted magad. Dönts.
Hát erre sajnos nem tudok mit mondani. Nõként nekem az a fontos h olyan párkapcsolatban legyek akivel közös jövõm lehet, családdal stb. Sose éreztem így ahogy te nem tudok tanácsot adni. Csak azt tudom h azok az ismerõseim akik így élnek, h , , szingli vagyok" és egy éjszakás, mind 30 fölött van már, sírnak h most már gyereket akarnak de senkinek se kellenek. Ezt teszi ez az életmód.
Ezzel magad is prosti leszel nem tûnik fel??? Csak õk pénzt kérnek érte te meg ingyen csinálod...
Most te párkapcsolatot akarsz, vagy megfelelni bármelyik férfinak? Megdugni bármelyik megtud, ettõl nem leszel tapasztaltabb, csak híresebb h rajtad bármikor bárki átmehet. Ha olyan pasikat akarsz akiket ez érdekli hajrá, de magadat fosztod meg h majd normális kapcsolatod legyen. 22N
Hidd el, hogy ilyen mentalitással, senkit nem érdekel a nyomorod.
Jelentkezz nálam mihamarabb :) írj!
Így indulnak a karrierek...
A kérdező hozzászólása: aztan meg nyavalyogtok h nem vagyok elég tapasztalt, és mentek prostikhoz...
A kérdező hozzászólása: ??????
A kérdező hozzászólása: csupán félek h nem élem ki magam
Én eddig csak gumival voltam nõvel, sosem szakadt el, nem kell balfsznak lenni, és kész, nem fog elszakadni. 20/f
utolsó: ilyen fiatalon azért nem kéne ennyire egyértelmûen kijelenteni. én hozzád képest 11-el vagyok idõsebb, és nekem már szakadt ki. pedig ügyeltem, de ez volt.

Hogyan lehet megtudni a hírességek mobilszámát? Mert a tudakozó nem adja ki esetleg ha kiadnám magam rendezvény szervezőnek ki-e adnák nekem a számukat?

Legjobb válasz: Ha egy telefonszám titkosított, akkor sehogy, azt a rendõrségen kívül nem nagyon kérheti senki.

Ha egy telefonszám titkosított, akkor sehogy, azt a rendõrségen kívül nem nagyon kérheti senki.
Hát ha kezdenél kamuzni, hogy meg szeretnéd hívni xy helyre koncertezni lehet megkapod..De mit akarsz kezdeni vele? S ha kiderül, hogy csak kamu és egy fél nap alatt a fél ország meg tudná a számát szerinted mi lenne:) ? Amúgy ki számát szeretnéd megtudni? írj kort és nemet is:D
Semmit nem fog megkapni, akármit is hazudik. Akkor már minden ismert embert a rajongók, vagy gyûlölõk hada hívogatná naponta vagy 500x. Gondolkozzatok már egy kicsit...
Amúgy ezt a bûncselekményt szélhámosságnak hívják...
A kérdező hozzászólása: AKI A 2. VÁLASZT ÍRTA HA MONDANÉK EGY NEVET MEG TUDNÁD NEKEM KERENI??????
Szerintem csak kíváncsi rá, hogy kivel van neked ilyen fontos beszélnivalód :D
A kérdező hozzászólása: egy híresség számát sikerült meg szereznem.
A kérdező hozzászólása: pordán petra száma kellene a juventus mûsorvezetõjének a száma annyit tudok hogy 30/as csak nem adták ki a számát mert titkosított. (idézem ezt mondták hogy van a õ nevén 30-as szám de nem adhatom ki mert titkosított.)

Üdv! 2 éves alkalmazott fotográfus képzésre szeretnék jelentkezni, a Práter utcai iskolát szemeltem ki, de semmilyen információm nincs róla, ha valaki esetleg járt oda, vagy máshová hasonló képzésre, megírná nekem tapasztalatait?

Legjobb válasz: Én is azt a sulit néztem ki, de senki nem tud róla mondani semmit. :D A Ring volt ami még tetszett, de arról nagyon rosszakat hallani, 0 szintû az oktatás, nem tanítanak semmit.. Ami jó suli lehet még az a MOME, de oda meg nehézkes a bekerülés. :D

Én is azt a sulit néztem ki, de senki nem tud róla mondani semmit. :D A Ring volt ami még tetszett, de arról nagyon rosszakat hallani, 0 szintû az oktatás, nem tanítanak semmit.. Ami jó suli lehet még az a MOME, de oda meg nehézkes a bekerülés. :D

Kinek mi a véleménye Dr. Boros Zoltán békéscsabai szülész-nőgyógyászról? Ha valakinek esetleg nem jó a véleménye róla, akkor kit tudna ajánlani helyette?

Legjobb válasz: Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.

Én is bèkèscsabai vagyok. Hát dr. Boros Zoltánról nem tudok vèlemènyt mondani. Én dr. Ombódi Róbertnèl szülök mindenigaz 1-2 héten belül. Idáig nagyon meg vagyok vele elègedve. Türelmes, jó szakember. 5000 a magánrendelèse. Csak ajánlani tudom. Te mikor fogsz szülni? Lány vagy fiú baba lesz? Remèlem tudtam segítenj 1 picit.
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem mutatkozott be a kisbabám. Ha minden igaz július elején jön a baba. És már lassan szeretnék dokit választani, de nem tudom, hogy kit. Olyan doki kéne, aki kedves, nem túl pénzéhes, és persze jó szakember. Nem tudom, hogy kb. a 22-24 hét körül nem-e késõ dokit választani? Amúgy Ombódi dokit is dicsérték nekem.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elfelejtettem írni, hogy minden jót kívánok a szüléshez és a babázáshoz neked! :)
Szerintem nem késõ választani akkor. Mondjuk én elejétõl fogva nála vagyok. Sokan mennek hozzá mindig, minden alkalommal megnézi a babát, méhszájat, az összes leletet, amit kaptam, poénkodik. Szóval jó doki.
Én másfél hónapja szültem Boros doktornál. Csak pozitívat tudok mondani róla. A terhességem elejétõl fogva (és amúgy is már évek óta) hozzá jártam. Szerintem nem pénzéhes, jó párszor kevesebbet kért, mint a vizitdíja. A szülésnél is minden oké volt. Hajnalban szültem. A szülésznõ felhívta és 5 percen belül ott volt. Végig velem volt, miután beért. Utána is minden nap meglátogatott. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom neked. Egyébként én a 32 héten kértem fel, de szerintem sejtette õ, hisz hozzá jártam amúgy is.

Terhességnél ha ki is veszem a köldök Pc akkor látszani fog a helye? Ugyértem meg fog nyúlni és ronda lesz vagy esetleg szét is szakad és egy nagy heg lesz a hasamon?

Legjobb válasz: én kivettem és ugyan olyan pont maradt ott mitha màskor vettem volna ki :)35hkm (pedig elég nagy a hasam)

én kivettem és ugyan olyan pont maradt ott mitha màskor vettem volna ki :) 35hkm (pedig elég nagy a hasam)
5 hetesen vettem ki, két pici lyuk maradt, nem nyúlt meg, semmi, szülés után vissza is tudtam szépen rakni:)
Én a 4.-ik hónapban vettem ki, de semmi, nem csúnya, annyi, hogy nem nõtt be, ott a kis pötty/lyuk, a helye! De olyan, mintha csak simán kivettem volna, nem nyúlt meg, semmi!
Nekem megnyúlt és szétrepedt a lyuk mentén, úgy néz ki a hasam, mintha mûtötték volna :(
Én még az elején kivettem most jól meg van nyúlva. Nekem ez a második terhességem és az elsõnél is kivettem, jól szétnyúlt ahogy nõtt a pocakom aztán ugyanolyan lett mint volt, vissza is tettem. Csíkos se lettem szerencsére mondjuk kentem magam mint az állat de 20kg-t híztam. Remélem most beérem 15-el is. :p
Én is kivettem az 5.hónap környékén, de semmi baj nem történt, nem lett csúnya ott a bõr, és szülés után vissza is tudtam tenni gond nélkül.
Én is kivettem, de nekem sajnos megnyúlt, és van egy terhességi csík ami keresztül megy rajta. Nem szép.
terhesség elején vettem ki, eléggé megnyúlt a lyuk ahogy nõtt ahasam, és a lyuk be is barnult valamiért.miután megszültem ugyanolyan lett a lyuk mint volt annyi külömbséggel h barna maradt.a piercinget vissza tudtam tenni.
nekem nem nyúlt meg. kb félidõnél vettem ki. a szülés után bebarnult a lyuk körül, de el is múlt. nem tettem vissza. (szûk lett)
Hogy tudtátok vissza rakni terhesség után? Nekem nem sikerül!
nekem sehogy sem megy vissza. a fülbevalómat ami vékonyabb, azt sikerült beletennem (próbából, hogy benõtt-e). tehát nem nõtt be, csak "szûkebb" lett.
Én nem vettem ki(2x szültem), illetve kicseréltem kismama piercingre.Csaka szülés napján nem volt benne, de másnap vissza is tettem.Van pár csíkom-de csak köldök alatt-nem nyúlt meg, és nem lett csúnya.

érdeklödni szeretnék kiemelt kedvezményü bérlet hogy néz ki ami távolsági buszra szól? Létezik 25 km ben kilométertáblázat nélküli bérlet ami máshogy jelöli a 25 km tert? Vagy hogy néz ki? Ha valaki esetleg tudna róla képeket küldeni .

érdeklödni szeretnék kiemelt kedvezményü bérlet hogy néz ki ami távolsági buszra szól? Létezik 25 km ben kilométertáblázat nélküli bérlet ami máshogy jelöli a 25 km tert? Vagy hogy néz ki? Ha valaki esetleg tudna róla képeket küldeni .

Ha ki van esetleg nyilva a méhszáj és szeretkeztünk a párommal, árthattunk a babának elkaphat valamit?

szerdán megyek dokihoz eddig még nem volt kinyilva.

Legjobb válasz: Ha kinyilt volna azt erezned. Mert ugye az menzeszes gorcsokkel jar. Szova ha nem voltak gorcseid akkor nem hiszem hogy ettol tartanod kellene. De ha megis nyitva van es ha van valami fertozese a parodnak...akkor sajnos igen a valasz.

Ha kinyilt volna azt erezned. Mert ugye az menzeszes gorcsokkel jar. Szova ha nem voltak gorcseid akkor nem hiszem hogy ettol tartanod kellene. De ha megis nyitva van es ha van valami fertozese a parodnak...akkor sajnos igen a valasz.
Fenti vagyok: Szoval ezert nem szoktak megengedni a szexet nyitott mehszajnal. De szerintem ettol nem kell felned :o)) Tul sok a ha :D 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Már hetek óta vannak jóslófájásaim, szóval lehet, hogy kinyílt. De biztos, hogy a páromnak nincs semmi fertõzése. De nem aggódok, biztos nincs baj. köszi a válszt!
Szia! Nem szeretnék okoskodni, csak tapasztalatból írom a következõket: 1. A méhszáj úgy is kinyílhat, hogy nem érzed (ha meg jóslófájásaid vannak, akkor különösen). 2. Attól, hogy a párodnak nincsenek tünetei, még lehet fertõzése, a férfiak gyakran tünetmentes hordozók. De mindezek ellenére szerintem ne aggódj, ha elkaptál volna valamit, akkor az a szülés elõtti hüvelykenet vizsgálatból ki fog derülni, és a szülésig kezelni fogják. Egyébként nyitott méhszájnál nem minden orvos tiltja meg a szexet (pl. az enyém se), de ajánlott az óvszer használata! További boldog babavárást! 32 hetes kismama
37 hetes vagyok és A 32. héttõl vannak jóslóim de a méhszájam teljesen zárt.Azt mondják, hogy a sperma beindíthatja a szülést, tehát erre vigyázni kell.

Ha ki szeretném magam íratni a házi orvossal (itthon tanulnom kell osztályozó miatt) mit mondjak, esetleg az igazat h itthon maradnék tanulni 3 napot?

Legjobb válasz: ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnézõ akkor célszerû lenne hazudnod neki.

ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnézõ akkor célszerû lenne hazudnod neki.
Szia! A tuti tipp: hányás, hasmenés. Tök gyakori, bármikor, bárkivel elõfordulhat, ellenõrizni meg nem tudják, és fizikai tünete nincs, aminek látszódnia kellene rajtad. És egy doki sem fog ilyen panaszokkal suliba küldeni. :)
Derékfájás.Én anno mindig ezt sütögettem el, és mindig kiírt. Most meg tényleg nagyon sokszor fáj, de már nem tehetem meg, hogy táppénzre menjek.
A doki úgyis látja, h kutya bajod sincs, így felesleges lenne összehordanod bármit is. Szóval az igazat mondd! De ha hajthatatlan a doki, 3 napot ha jól emlékszem, a szülõ is igazolhat.
A hányást nem érdemes behazudni, mert az látszik a nyelveden.A hányinger is megteszi, hasmenés mehet.
A kérdező hozzászólása: sajnos még új az orvosom így mondhatni semmilyen viszony sem alakult ki, és gond csak az h van 2 kis titkárnõcskéje akik felveszik az adatokat telefonban h mi a bajom meg gondom...
Ja, amúgy ilyesmivel 1 napot szoktak igazolni, úgyhogy mégis jobb az õszinteség, ha már vele beszélsz, nem az asszisztenssel.
Engem kiírt egyszer egy teljes hétre, mert bementem borzasztó szenvedõ képpel, elõre kérezkedtem, hogy bármikor rámjöhet a szükség, majd közöltem, hogy fájnak a beleim fosok, meg hányok, mint a lakodalmas kutya, volt nálunk egy kisfiú, aki a Baltonon szedett össze ilyen fosós-hányós betegséget, úgy látszik rám ragasztotta, valami szenet vagy valamit írjon már fel, mert ki vagyok ettõl, meg mit egyek, ami nem jön ki, mert reggel ettem almát meg kivit és még az is kijött, pedig azt hittem, a gyümölcs jó ilyenkor. Erre kiírt egy hétre, írt fel gyógyszereket és ellátott jó tanácsokkal. Akkor éppen nem volt ilyen bajom, de én évente egyszer mindig beszedem ezt a fosós hányós bajt, és akkor otthon dekkolok napokig, mert úgy fájnak a beleim, mint az állat, meg elõl hátul jön a cucc belõlem. Ilyenkor tavasszal szokott is ilyen "járvány" lenni. Mondjuk egyik barátom olyan jól alakította a szerepét, hogy a munkahelyi orvos széklet mintát is akart venni tõle, hogy mi a fene van benne, de amúgy ez jó taktika.

Vesekövem van, elvileg nem szabadna elindulnia még meg nem szülök. De félek, hogy esetleg megindul. Ezt már nem fogom tudni kipisilni mert nagy. Mi lesz akkor ha ki akar jönni? 24 hetes vagyok

5 napot voltam kórházba, kaptam infúziót, antibiotikumot, mert már bacis volt a vizeletem. Görcseim megsz?ntek, de mi van ha mégis elindul?

Legjobb válasz: Szerinetm elintézik a kövedet. Azt nem tudnám megtippelni, hogy zúznak vagy mûtenek, de valamelyik megoldást megtalálják. Lehet operálni terhesen is (életmentõ mûtéteket bármikor végre tudnak hajtani) de mivel már szép nagy babád van, azesetleges beavatkozásokkor az õ érdekeit is figyelembe veszik. Ha az elején lennél lehet, hogy másképp lenne, de mostmár vigyáznak rá is. de azért azt tudni kell, hogy elektív beavatkozáskor az elsõ az anya élete és utána jön csak a magzat! Ha sikerül (úgy legyen!) eljutni legalább a 36hétig (itt már ugye érett szülésrõl beszélünk) akor elõbb megcsászároznak és után jöhet az a kõ! Remélem nyugton hagy titeket az a szikla még nagyon sokáig! Boldog babavárást!

Szerinetm elintézik a kövedet. Azt nem tudnám megtippelni, hogy zúznak vagy mûtenek, de valamelyik megoldást megtalálják. Lehet operálni terhesen is (életmentõ mûtéteket bármikor végre tudnak hajtani) de mivel már szép nagy babád van, azesetleges beavatkozásokkor az õ érdekeit is figyelembe veszik. Ha az elején lennél lehet, hogy másképp lenne, de mostmár vigyáznak rá is. de azért azt tudni kell, hogy elektív beavatkozáskor az elsõ az anya élete és utána jön csak a magzat! Ha sikerül (úgy legyen!) eljutni legalább a 36hétig (itt már ugye érett szülésrõl beszélünk) akor elõbb megcsászároznak és után jöhet az a kõ! Remélem nyugton hagy titeket az a szikla még nagyon sokáig! Boldog babavárást!
Szia! Én urologián dolgozok mint ápolónõ és informáciom szerint vannak olyan lehetõségek amit terhessen is meglehet csinálni legalább is nálunk csináltak anno kismamának.Szerintem keresd fel a területi urológiai szakrendelést és kérjél információt hogy milyen lehetõségeid vannak ha a köved elindulna. Vigyázz magadra jó babavárást 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Egyenlõre "görcs mentes" vagyok, és negatív a vizelet. Remélem nem idul el! Jó babavárást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!