Találatok a következő kifejezésre: Ha ki írva (84 db)

Szerintetek terhes lehetek? Április 11 én jött meg és 19 21 22 én de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés . Nagyon szeretnénk már ha össze jönne a kis tesó . Május 8 án kel meg jönnie

Legjobb válasz: de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.

de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.
Majd, ha késik, és pozitívat tesztelsz, akkor lehetsz.
Netten? Miiiivaaaaaan?
Akkor május 8án kezdj el parázni, addig bújd a helyesírás szabályait!

Ha a boon.hu ki van írva hogy mikor hol mér a trafi akkor máshol is mérhetnek a hova nincs ki írva?

Legjobb válasz: Talán csak nem a boon.hu fogja megmondani nekik, hol kell mérni, nem gondolod? Vagy szerinted õk parancsolnak a méréssel foglalkozó "közegeknek" ?

Talán csak nem a boon.hu fogja megmondani nekik, hol kell mérni, nem gondolod? Vagy szerinted õk parancsolnak a méréssel foglalkozó "közegeknek" ?
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom csak azt tudom hogy ki szokták írni és ugyanazokat szokták mondani a rádióban is.

Facebookon ha kapcsolatban van a lány, de nincs ki irva kivel akkor jár valakivel, vagy nem?

facebookon hol találom meg,ahol megtom keresni a közeli lányokat?

Legjobb válasz: Get a FUCKING life.

Get a FUCKING life.
oh istenem. Na ezért utálom az fb-t!
Hát a facebookon acsaládi állapottal kapcsban ez a véleményem: -ha nem ír ki semmit - egy értelmes ember, nem köti mások orrára a magánéletét. -ha kiírja h kapcsiban és azt is h kivel, hát valszeg akkor már együtt is vannak, legyenek boldogok egymással, kit érdekel -ha azt írja ki, h "bonyolult", vagy "nyitott kapcsolatban", "egyedülálló"...stb- ez azt jelenti h nem lehet meghatározni, valszeg egy ribi. - az egyetlen fix pont amit a kérdésben is föltettél, ha kiírja h kapcsolatban, de azt nem h kivel, na akkor 90% h igazából nincs senkije, nálam ez azt jelenti h szingli. A facebookon szinte minden logikátlanul van, ezért tûnhet a logikátlannak értelmezés;)
nekem is csak annyi van kiírva hogy kapcsolatban és tényleg abban is vagyok szóval nem mindenki hazudik 18L
Nekem van olyan ismerõsöm, aki kiírja, hogy kapcsolatban xy-nal, de kb. minden héten más van odaírva neki, és a csajok legalább 200-300 km-re laknak tõle, sosem találkoztak, de szeretik egymást, küldik a szíveket. Szóval meg kell nézni, hogy kivel van az illetõ kapcsolatban, mert lehet, hogy kamu az egész.
Nekem sincs kiírva hogy kivel vagyok kapcsolatban, mert a párom nincs regisztrálva az oldalon, pedig 10 éve együtt vagyunk. Sógornõmnél ugyanez a helyzet.
Én kiírtam hogy kapcsolatban és így is van, de nem akarom hogy az összes évfolyamtársam nézegesse kivel, meg egyébként sincs közük hozzá, azért van kinn csak hogy a többi pali tudja, foglalt vagyok. Tudom ez nagyképûnek hangzik, de tényleg valamennyivel kevesebb a próbálkozás mióta kitettem.
Nekem is ennyi volt régebben csak, hogy kapcsolatban, mert a barátomnak nincs profilja, így nehéz lenne kiírni, hogy vele vagyok. Viszont attól még jobb, ha mindenki tudott róla.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Ki akarom deríteni, hogy aki tetszik nekem lány annak van-e valakije. kapcsolatban ki van irva. Valakiknél csak késõbb van ki irva, hogy kivel van. sok fiatalnál kapcsolatbanból eljegyzés lesz


Legális ha az Ebayos termékeket a vaterán arulom mint közvetítő? Ha ki van írva a szállítási idő és hogy külföldi a termék?

A vaterát is megkérdeztem de ők azt írták ,hogy árulhatok nyugodtan ha nem írok ki sehova hogy Ebay.

Legjobb válasz: Sokan csinálják így. A legtöbb olyan termék, aminek a leírásában szerepel, hogy 1-2-4 hét az átfutási idõ, e-bay-rõl rendelt termék, amit vaterán csak közvetítenek.

Sokan csinálják így. A legtöbb olyan termék, aminek a leírásában szerepel, hogy 1-2-4 hét az átfutási idõ, e-bay-rõl rendelt termék, amit vaterán csak közvetítenek.
és szerinted ki fog így vásárolni tõled??? mindenki meg tudja rendelni magának, a poén ha ott van nálad és azonnal postázni tudsz. kismillió ilyen közvetítõ van már ott, ebbõl nem fogsz pénzt csinálni elõre megsúgom...
Csak ha drága dolgot rendelsz és fennakad a vámon, amúgy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:)

Ha a windows7 nél a procinál így van ki írva a ghz: genuine intel (R) cpu 2. 00 ghz 2. 00 ghz akkor az 2 magos?

s

Legjobb válasz: "Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s" Az egyik a beállított órajelet, míg a másik a gyártó által megadottat mutatja.

"Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s" Az egyik a beállított órajelet, míg a másik a gyártó által megadottat mutatja.
Nem.
A kérdező hozzászólása: -.-" ekkora gyökér kocka parasztot
Nem, hagyjatok már a fél magjaitokkal :D Screen: http://users.ininet.hu/image/?di=3PXT
"8 magos Bulldózer" Véletlen se 4 modulos...
Elnézést, rosszul tudtam.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, 8 magos Bulldózer és csak 2x van :) kell screenshot?
"De igen, 2 magos. Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s" Ez azért lenne érdekes, mert nekem a négy magosnál is csak kettõt ír. Az elsõ a valós freki, a második az alap amúgy. Az elsõ elõtt van egy @ is (xy proci @2.00GHz azt jelenti, hogy XY proci 2.00GHz-en). Ha csak a Genuine Intel van, akkor az csak egy magos lesz.
Ebbõl nem állapítható meg, mert az oprendszer nem eléggé részletes. Dobj fel egy Aida-t, az megmutatja, rákeresel a pontos típusra a neten és megtudod...
De igen, 2 magos. Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s
Csak mert "2.00GHz" akkor kétmagos? De jó nekem, akkor az én CPU-m mivel "2.80GHz" akkor 2.8 magos!!!
A kérdező hozzászólása: *ennyi
igen jol mondod, annyi kapcsolat van Amerikaval, hogy ha jol tudom miami-ban forgattak
Miért kellene angolul adni? Az U.S.A. déli részén a spanyol igen gyakori. Amúgy amcsi a sorozat, csak ott élõ ûjlatinok a szereplõk.
A kérdező hozzászólása: Akkor a sorozat amerikai-mexikói pontosan
Tulajdonképpen igen. 2.voltam
azért amerikai, mert egy amerikai csatorna (spanyol nyelvû) sorozata. mivel amerikában rengeteg spanyol él, ezért vannak spanyol nyelvû amerikai adók.
Úgy van, ahogy az utolsó mondja. A Telemundo, Univisíon mind USA-ban mûködõ spanyol nyelvû csatornák.
Az ott élõ latinoknak készít két csatorna latin sorozatokat: Telemundo és Univisión. A Telemundo által gyártott sorozatok itthon is ismertek: Második esély, Zorro, Bûnös szerelem, Ördögi kör, Szalamandra Univisión (Venevisión venezuelai tv-vel van szerzõdésük, és az "amerikai sorozataikat" Miamiban forgatják): Sarokba szorítva, Vadmacska, Csók és Csata
Én azt úgy szoktam értelmezni.
Én is úgy szoktam érteni. De ettõl még lehet, hogy csak barátokat keres, vagy hasonló.
Már megszûnt az a funkció, hogy barátként/társként érdeklõdne, lehet hogy még nem váltotta át az érdeklõdési körét. Nõkkel én is barátkozom, de csak férfiakba leszek szerelmes.
nekem mindkettö kinn van. Pedig házas vagyok. Szívesen ismerkedem, nemtöl függetlenül.
Tudod nem mindenki partnert keresni jár a Face-re, van, aki csak barátkozni, vagy még annyit sem, hanem ismerõsökkel tartani a kapcsolatot. Ezek között meg általában vannak férfiak is és nõk is. :D
Sztem sem társkeresõ, így hát annyit lehet alatta érteni, h szívesen ismerkedik, "barátkozik" bárkivel, nemtõl független.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem társkeresõ, nem arra való a face, csak mondom, ilyet még nem láttam...és ezért érdekelt, csak annak a kockának az a lényege, mármint a szexuális érdeklést kell beírni, mindegy. Bár itt nálunk ez nem annyira kötött, mint amerikában, azért köszönöm a válaszokat !
Ha jól emlékszem, be lehet jelölni, hogy érdeklõdési kör nõk vagy férfiak. Ez szerintem arra utal, hogy milyen a szexuális érdeklõdésed. Alatta be lehet jelölni, hogy párkapcsolat, barátság, kapcsolatépítés, nem tudom még mi. A kettõt nem lehet összekapcsolni, mert ha bejelölöd, hogy párkapcsolat és barátság, felette meg hogy férfiak és nõk, ki fog rájönni, hogy a párkapcsolatba csak ellenkezõnemût, barátságba azonos vagy mindkét nemût keresel? Szóval, aki bejelöli mindkettõt, az vagy bi, vagy félreértelmezi ezt a részt. Vagy én értelmezem félre :) )

Ha ki van írva hogy törlesztés y forint akkor az még az elõfizetésen kívül értendõ igaz?

t-mobile

Legjobb válasz: így van igen, az elõfizetésen és az esetleges használati díjon felül havonta még kell fizetni a készülék részleteit is

így van igen, az elõfizetésen és az esetleges használati díjon felül havonta még kell fizetni a készülék részleteit is

Ha ki van írva egy busz 6:00-ra, de mindíg 6:10-kor jön, miértnem eredendően 6:10-re van kiírva?

Legjobb válasz: Ezt a kérdést az illetékes közlekedési társaságnak tedd fel. (BKK, Volán...) Lehet hogy pl. betettek egy plusz lámpát az útvonalon valamikor, és a menetrend nem követte a változást.

Ezt a kérdést az illetékes közlekedési társaságnak tedd fel. (BKK, Volán...) Lehet hogy pl. betettek egy plusz lámpát az útvonalon valamikor, és a menetrend nem követte a változást.
mert a késést könnyebb magyarázni, mint hogy a vezetõ esetleg néha korábban menne el
Nálunk a buszpályaudvaron is ki van irva az indulás, de a soförök ott állnak kissé messzebb, olvasnak, rádiót hallgatnak, de nem indulnak el idõben, szerintem jól szórakoznak, hogy az utasok ott fáznak elõttük :(
Valószínûleg azért, mert a központban nem tudnak a problémáról. Ha jelzed a társaság felé, akkor jó eséllyel a következõ menetrendi módosítás alkalmával (ez pár hónapot jelent) menetidõ-korrekcióra kerül majd sor és vagy korábban indítják majd ezt a jàratot a végállomásról, vagy késõbbre kerül az érkezési ideje. Szerintem jelezd azt is, melyik változatot preferálnád. (Én anno pl. azt kezdeményztem a MÁV-Startnál, hogy a késõ esti vonatok jobb metrócsatlakozása érdekében induljanak a nappali ütemhez képest 5-10 perccel késõbb a vonatok. Nem volt gyors menet, de azóta stabilan tartja magát ez a menetrend. Persze abban is biztos vagyok, hogy nem csak én jeleztem a problémát: a mondandóm inkàbb az, hogy ugyan posztszocialista bürokráciák az állami közlekedési társaságok, de a jó meglátásokra, ötletekre, javaslatokra alapvetõen vevõk.)
Mert akkor 6:20-ra érne oda :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!