Találatok a következő kifejezésre: Ha ki írva (88 db)

Ha b e jogsival kocsi v kisteherrel trélert huzok. Ha kivan írva. Hogy 3, 5 t tengely mérés akkor ki kell mennem?

Mert ugye erre nem kell útdíj mert a kocsit nézik az meg 3500 alatt van.

Legjobb válasz: Ne haragudj de eléggé értelmetlenül fogalmaztad meg a kérdésedet. Mint ha nem is érdekelne igazából a téma, csak írni akartál valamit, amit át sem gondoltál. Hol van ki írva,hogy mérés? Hova kell ki menned? Mi az ,hogy a kocsit nézik? Ki nézi a kocsit,minek? Mi van 3500 alatt? Tengely terhelésre gondoltál? Tengely terhelés mérésre gondoltál? Találgassak,ha segíteni szeretnék és jöjjek rá ,hogy Te mit szeretnél tudni?

Ne haragudj de eléggé értelmetlenül fogalmaztad meg a kérdésedet. Mint ha nem is érdekelne igazából a téma, csak írni akartál valamit, amit át sem gondoltál. Hol van ki írva, hogy mérés? Hova kell ki menned? Mi az , hogy a kocsit nézik? Ki nézi a kocsit, minek? Mi van 3500 alatt? Tengely terhelésre gondoltál? Tengely terhelés mérésre gondoltál? Találgassak, ha segíteni szeretnék és jöjjek rá , hogy Te mit szeretnél tudni?
Ezen felül megtisztelhetne minket legalább egyetlen helyesen leírt szóval. Ebbõl semmit nem lehet kihámozni. Pályán néha akcióznak a rendõrök, s mindenkit kiterelnek. De ez nem lehet kérdés. Egyes helyeken meg nem is tud áthajtani a jármû, csak a mérõmûszeren. Az sem lehet kérdés. De akkor mi?
A kérdező hozzászólása: Hát ha trélert húzok magam után vagy személykocsival vagy kisteherautóval és mondjuk van egy olyan tábla az út mellet, hogy 3, 5 t felett ki kell menni tengelymérésre. Az rám is vonatkozik ha a személykocsi 3, 5t alatt van vagy ilyenkor a szerelvényt kell venni, mert mondjuk autó pályán is csak a vonójármûre kell fizetni útdíjat nem kell fizetni mert a vonó jármû nem éri el a 3, 5 tonnát! Tehát ha tábla jelzi, hogy 3, 5 felett kikell menni mérlegre akkor nekem is ki kell menni?
magyarán: meg kell-e állnia a mázsálónnál (pl Kecskemétnél a fix mázsánál)
nekem az nem tetszik: személy gk-val! nagyobb a tréler-egy satu fék és kereszteb betol az árokba... Lényeg-mérésre beterelnek mindenkit, mindenféleképpen!
Mutatnál nekünk ilyen táblát, mert a KRESZ-táblák között nem találtam. Ami pedig a KRESZ-ben nincs benne, az annyit mint a Büfé 100 méter.
A kérdező hozzászólása: ?
Nem autópályáztok. M5, Budapest felé irány, kb Kecskemét után minden 3, 5 t-nál nehezebb jármûnek kötelezõ letérni. Ki van táblázva, elfogóautó vigyáz a betartására

Szerintetek terhes lehetek? Április 11 én jött meg és 19 21 22 én de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés . Nagyon szeretnénk már ha össze jönne a kis tesó . Május 8 án kel meg jönnie

Legjobb válasz: de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.

de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.
Majd, ha késik, és pozitívat tesztelsz, akkor lehetsz.
Netten? Miiiivaaaaaan?
Akkor május 8án kezdj el parázni, addig bújd a helyesírás szabályait!

Ha a boon.hu ki van írva hogy mikor hol mér a trafi akkor máshol is mérhetnek a hova nincs ki írva?

Legjobb válasz: Talán csak nem a boon.hu fogja megmondani nekik, hol kell mérni, nem gondolod? Vagy szerinted õk parancsolnak a méréssel foglalkozó "közegeknek" ?

Talán csak nem a boon.hu fogja megmondani nekik, hol kell mérni, nem gondolod? Vagy szerinted õk parancsolnak a méréssel foglalkozó "közegeknek" ?
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom csak azt tudom hogy ki szokták írni és ugyanazokat szokták mondani a rádióban is.


Facebookon ha kapcsolatban van a lány, de nincs ki irva kivel akkor jár valakivel, vagy nem?

facebookon hol találom meg,ahol megtom keresni a közeli lányokat?

Legjobb válasz: Get a FUCKING life.

Get a FUCKING life.
oh istenem. Na ezért utálom az fb-t!
Hát a facebookon acsaládi állapottal kapcsban ez a véleményem: -ha nem ír ki semmit - egy értelmes ember, nem köti mások orrára a magánéletét. -ha kiírja h kapcsiban és azt is h kivel, hát valszeg akkor már együtt is vannak, legyenek boldogok egymással, kit érdekel -ha azt írja ki, h "bonyolult", vagy "nyitott kapcsolatban", "egyedülálló"...stb- ez azt jelenti h nem lehet meghatározni, valszeg egy ribi. - az egyetlen fix pont amit a kérdésben is föltettél, ha kiírja h kapcsolatban, de azt nem h kivel, na akkor 90% h igazából nincs senkije, nálam ez azt jelenti h szingli. A facebookon szinte minden logikátlanul van, ezért tûnhet a logikátlannak értelmezés;)
nekem is csak annyi van kiírva hogy kapcsolatban és tényleg abban is vagyok szóval nem mindenki hazudik 18L
Nekem van olyan ismerõsöm, aki kiírja, hogy kapcsolatban xy-nal, de kb. minden héten más van odaírva neki, és a csajok legalább 200-300 km-re laknak tõle, sosem találkoztak, de szeretik egymást, küldik a szíveket. Szóval meg kell nézni, hogy kivel van az illetõ kapcsolatban, mert lehet, hogy kamu az egész.
Nekem sincs kiírva hogy kivel vagyok kapcsolatban, mert a párom nincs regisztrálva az oldalon, pedig 10 éve együtt vagyunk. Sógornõmnél ugyanez a helyzet.
Én kiírtam hogy kapcsolatban és így is van, de nem akarom hogy az összes évfolyamtársam nézegesse kivel, meg egyébként sincs közük hozzá, azért van kinn csak hogy a többi pali tudja, foglalt vagyok. Tudom ez nagyképûnek hangzik, de tényleg valamennyivel kevesebb a próbálkozás mióta kitettem.
Nekem is ennyi volt régebben csak, hogy kapcsolatban, mert a barátomnak nincs profilja, így nehéz lenne kiírni, hogy vele vagyok. Viszont attól még jobb, ha mindenki tudott róla.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Ki akarom deríteni, hogy aki tetszik nekem lány annak van-e valakije. kapcsolatban ki van irva. Valakiknél csak késõbb van ki irva, hogy kivel van. sok fiatalnál kapcsolatbanból eljegyzés lesz

Legális ha az Ebayos termékeket a vaterán arulom mint közvetítő? Ha ki van írva a szállítási idő és hogy külföldi a termék?

A vaterát is megkérdeztem de ők azt írták ,hogy árulhatok nyugodtan ha nem írok ki sehova hogy Ebay.

Legjobb válasz: Sokan csinálják így. A legtöbb olyan termék, aminek a leírásában szerepel, hogy 1-2-4 hét az átfutási idõ, e-bay-rõl rendelt termék, amit vaterán csak közvetítenek.

Sokan csinálják így. A legtöbb olyan termék, aminek a leírásában szerepel, hogy 1-2-4 hét az átfutási idõ, e-bay-rõl rendelt termék, amit vaterán csak közvetítenek.
és szerinted ki fog így vásárolni tõled??? mindenki meg tudja rendelni magának, a poén ha ott van nálad és azonnal postázni tudsz. kismillió ilyen közvetítõ van már ott, ebbõl nem fogsz pénzt csinálni elõre megsúgom...
Csak ha drága dolgot rendelsz és fennakad a vámon, amúgy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:)

Ha a windows7 nél a procinál így van ki írva a ghz: genuine intel (R) cpu 2. 00 ghz 2. 00 ghz akkor az 2 magos?

s

Legjobb válasz: "Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s" Az egyik a beállított órajelet, míg a másik a gyártó által megadottat mutatja.

"Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s" Az egyik a beállított órajelet, míg a másik a gyártó által megadottat mutatja.
Nem.
A kérdező hozzászólása: -.-" ekkora gyökér kocka parasztot
Nem, hagyjatok már a fél magjaitokkal :D Screen: http://users.ininet.hu/image/?di=3PXT
"8 magos Bulldózer" Véletlen se 4 modulos...
Elnézést, rosszul tudtam.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, 8 magos Bulldózer és csak 2x van :) kell screenshot?
"De igen, 2 magos. Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s" Ez azért lenne érdekes, mert nekem a négy magosnál is csak kettõt ír. Az elsõ a valós freki, a második az alap amúgy. Az elsõ elõtt van egy @ is (xy proci @2.00GHz azt jelenti, hogy XY proci 2.00GHz-en). Ha csak a Genuine Intel van, akkor az csak egy magos lesz.
Ebbõl nem állapítható meg, mert az oprendszer nem eléggé részletes. Dobj fel egy Aida-t, az megmutatja, rákeresel a pontos típusra a neten és megtudod...
De igen, 2 magos. Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s
Csak mert "2.00GHz" akkor kétmagos? De jó nekem, akkor az én CPU-m mivel "2.80GHz" akkor 2.8 magos!!!
A kérdező hozzászólása: *ennyi
igen jol mondod, annyi kapcsolat van Amerikaval, hogy ha jol tudom miami-ban forgattak
Miért kellene angolul adni? Az U.S.A. déli részén a spanyol igen gyakori. Amúgy amcsi a sorozat, csak ott élõ ûjlatinok a szereplõk.
A kérdező hozzászólása: Akkor a sorozat amerikai-mexikói pontosan
Tulajdonképpen igen. 2.voltam
azért amerikai, mert egy amerikai csatorna (spanyol nyelvû) sorozata. mivel amerikában rengeteg spanyol él, ezért vannak spanyol nyelvû amerikai adók.
Úgy van, ahogy az utolsó mondja. A Telemundo, Univisíon mind USA-ban mûködõ spanyol nyelvû csatornák.
Az ott élõ latinoknak készít két csatorna latin sorozatokat: Telemundo és Univisión. A Telemundo által gyártott sorozatok itthon is ismertek: Második esély, Zorro, Bûnös szerelem, Ördögi kör, Szalamandra Univisión (Venevisión venezuelai tv-vel van szerzõdésük, és az "amerikai sorozataikat" Miamiban forgatják): Sarokba szorítva, Vadmacska, Csók és Csata
Én azt úgy szoktam értelmezni.
Én is úgy szoktam érteni. De ettõl még lehet, hogy csak barátokat keres, vagy hasonló.
Már megszûnt az a funkció, hogy barátként/társként érdeklõdne, lehet hogy még nem váltotta át az érdeklõdési körét. Nõkkel én is barátkozom, de csak férfiakba leszek szerelmes.
nekem mindkettö kinn van. Pedig házas vagyok. Szívesen ismerkedem, nemtöl függetlenül.
Tudod nem mindenki partnert keresni jár a Face-re, van, aki csak barátkozni, vagy még annyit sem, hanem ismerõsökkel tartani a kapcsolatot. Ezek között meg általában vannak férfiak is és nõk is. :D
Sztem sem társkeresõ, így hát annyit lehet alatta érteni, h szívesen ismerkedik, "barátkozik" bárkivel, nemtõl független.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem társkeresõ, nem arra való a face, csak mondom, ilyet még nem láttam...és ezért érdekelt, csak annak a kockának az a lényege, mármint a szexuális érdeklést kell beírni, mindegy. Bár itt nálunk ez nem annyira kötött, mint amerikában, azért köszönöm a válaszokat !
Ha jól emlékszem, be lehet jelölni, hogy érdeklõdési kör nõk vagy férfiak. Ez szerintem arra utal, hogy milyen a szexuális érdeklõdésed. Alatta be lehet jelölni, hogy párkapcsolat, barátság, kapcsolatépítés, nem tudom még mi. A kettõt nem lehet összekapcsolni, mert ha bejelölöd, hogy párkapcsolat és barátság, felette meg hogy férfiak és nõk, ki fog rájönni, hogy a párkapcsolatba csak ellenkezõnemût, barátságba azonos vagy mindkét nemût keresel? Szóval, aki bejelöli mindkettõt, az vagy bi, vagy félreértelmezi ezt a részt. Vagy én értelmezem félre :) )

Ha ki van írva hogy törlesztés y forint akkor az még az elõfizetésen kívül értendõ igaz?

t-mobile

Legjobb válasz: így van igen, az elõfizetésen és az esetleges használati díjon felül havonta még kell fizetni a készülék részleteit is

így van igen, az elõfizetésen és az esetleges használati díjon felül havonta még kell fizetni a készülék részleteit is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!