Találatok a következő kifejezésre: Ha kezes mennyiben (4 db)

Ha kezes vagyok, mennyiben befolyásolja a későbbiekben azt hogy lakáshitelt kapjak? Van jelentősége?

Legjobb válasz: Arról függ, hogy sortartó vagy készfizetõ a kezességed. A készfizetõ a rosszabb (ekkor egyetemlegesen felelsz az adós hiteléért), a sortartó kezesség esetén pedig akkor kell helytállnod, ha az adóstól nem tudják behajtani a követelést. Amúgy a kezesség kb. azzal egyenértékû, mintha adós lennél. Azaz banki szempontból a bonitásod sokkal kisebb, mintha nem lennél kezes. Csúnyát mondok: Lehetõség szerint ne fedd fel, hogy kezes vagy más hitelében... Egyéb esetben nem biztos, hogy megkapod a hitelt.

Arról függ, hogy sortartó vagy készfizetõ a kezességed. A készfizetõ a rosszabb (ekkor egyetemlegesen felelsz az adós hiteléért), a sortartó kezesség esetén pedig akkor kell helytállnod, ha az adóstól nem tudják behajtani a követelést. Amúgy a kezesség kb. azzal egyenértékû, mintha adós lennél. Azaz banki szempontból a bonitásod sokkal kisebb, mintha nem lennél kezes. Csúnyát mondok: Lehetõség szerint ne fedd fel, hogy kezes vagy más hitelében... Egyéb esetben nem biztos, hogy megkapod a hitelt.
romlik a hitelképességed, és valóban meg lehet próbálni nem bevallani, hogy kezes vagy egy hitelben, de ha bírálatkor ez kiderül, ne csodálkozz, ha elutasítanak! és az elég kellemetlen, ha már kifizetted az értékbecslõt, blabla költséget, és akkor mondják, hogy el vagy utasítva! az indokát nem fogják megmondani, csak gyaníthatod, hogy ez lehetett az oka. amit tudnék tanácsolni, hogy kérdezd le, hogy BAR listán vagy-e adott évben bármelyik banknál ingyenes a lekérdezés (de azért erre kérdezz rá náluk is), levélben kiértesítenek. ha nem vagy az, nagyobb eséllyel próbálhatod meg. mert ha mondjuk az a hitelügylet, amire te kezességet vállaltál gázos, kerülhetsz BAR listára! szerintem próbálj meg kikerülni abból a hitelbõl! ha már régen vettétek fel azt a hitelt, talán lecsökkent annyira a tõketartozás, hogy már az adós egyedül is elbírja, és akkor vegyen fel egy akkora összeget egyedül, amibõl õ azt visszafizetheti!

Mennyivel csökken a gyakorlat hatékonysága (áthúzás egy kezes súlyzóval) ha a köv. Képpen csinálom?

nem csak a hátam egyharmada van egy vízszintes padon hanem pl úgy csinálom mint amikor fekvenyomást végzek és úgy engedem magam mögé a súlyt.

Legjobb válasz: így csináld http://body.builder.hu/edzesek_nagykep.htm4?id=156 ha sokat hagysz a fejed után a padból akkor bele fog akadni a súlyzó.

így csináld http://body.builder.hu/edzesek_nagykep.htm4?id=156 ha sokat hagysz a fejed után a padból akkor bele fog akadni a súlyzó.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen én is pont így csinálom de azt hiszem pont ezen az oldalon olvastam a gyakorlat leírásánál hogy csak a törzs felsõ harmada érintkezzen a paddal
én meg azt mondom hogy puding próbája az evés. nem olvasni kell hanem tapasztalni mi hogy jó.

Ha állva csinálok bicepsz gyakorlatot 1 db 1 kezes 10 kilós súlyzóval (a felkaromat az oldalamhoz szorítom, csak alkar mozog ) az mennyire használ?

vagy ha ez nem annyira effektív akkor tudnátok jobb gyakorlatokat mondani amit 1 kezes súlyzóval lehet csinálni ?

Legjobb válasz: Semennyire. Egy testrészre edzeni badarság. Több gyakorlatot és sorozatot kell bevetned. 1. Bicepsz állva francia (rúddal) 2. Bicepsz scott padon 3. Koncentrált bicepszgyakorlat Azt gyanítom, hogy az a 10kg súly neked sok. Olyan súly kell amivel egymás után szünet nélkül meg tudsz csinálni 10 ismétlést 3 szettben úgy 30 másodperces pihenõvel. Ha többet is tudnál akkor kevés, ha nem megy ennyi sok.

Semennyire. Egy testrészre edzeni badarság. Több gyakorlatot és sorozatot kell bevetned. 1. Bicepsz állva francia (rúddal) 2. Bicepsz scott padon 3. Koncentrált bicepszgyakorlat Azt gyanítom, hogy az a 10kg súly neked sok. Olyan súly kell amivel egymás után szünet nélkül meg tudsz csinálni 10 ismétlést 3 szettben úgy 30 másodperces pihenõvel. Ha többet is tudnál akkor kevés, ha nem megy ennyi sok.


Mennyi idő alatt tudnék félmilliós hitelt (vagy személyi kölcsönt) felvenni kezes nélkül, ha tudok munkáltatói igazolást szerezni?

Én soha nem vettem fel hitelt, nem is tervezem, de tudni akarom, hogy mégis mennyi idő alatt lehet félmillióért hozzájutni. Másfél éve dolgozok a cégnél volt egy 1 hónapos szünetem , de ugyanannál a cégnél folytattam tovább a melót. papíron 81000 -et keresek. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Ekkora jövedelemmel egyetlen bankban sem.

Ekkora jövedelemmel egyetlen bankban sem.
500000-t kaphatsz erre a jövedelemre, de nem minden banknál. Cib-nél 85e alatt nem adnak, az Otp-t nézd meg, vagy saját bankodnál nem is kell jövedelemigazolás, kb. a jövedelem 8-10-szeresét igényelheted, ha 6 hónapja arra a számlára érkezik a jövedelem.
Én ennél kevesebbet keresek...és az OTPtõl kaptam hitelt. Mivel az a saját bankom is, így mikor betöltöttem a 21.et megkaptam. oda érlezik a fizetésem is, és látták h ugyanattól a cégtõl kapom a pénzt minden hónapba. Egy éves munkaviszony kell hozzá. nem tudom hogy az egy hónapos kimaradás a te esetedben mennyire számít. Mondhatod akár azt is, hogy abba a hónapba elfelejtettek utalni vagy nem tom. Egy próbát megér
ja és egy óra alatt megkaptam a pénzt 750.000Ft-ot
A kérdező hozzászólása: Hát én kézbe kapom a fizetésemet és egy kis utánna járással el tudnám intézni a fõnökömnél, hogy 91000 -re jelentsen ben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!