Találatok a következő kifejezésre: Ha kevesebb van meg akkor (19 db)

Ha kevesebb ideig van meg akkor lehetek még terhes?

Már nagyon szeretnák babát.Minden tünetem megvolt már másfél hónapja de megjött az elmúlt hónapban és most is csak 4 nappal korábban.Szerintetek ha kevesebb napig van meg mint pl.2 de mennyiségileg közepes er?sség? azért nem gyenge akkor még fennálhat terhesség?Ilyenkor melyik elmaradt menstruációtól számolnak?

Legjobb válasz: Ha múlt hónapban is megjött és most is(közepes erõsségûen)akkor nem hinném hogy terhes vagy. Azt már igencsak kimutatná egy teszt v.UH. Ha az elmúlt havi vérzésedet számoljuk akkor az 4 hét+ha most is megjött az már 8 hetes terhességnek felelne meg! De mért nem csinálsz tesztet ha nem vagy biztos magadban?

Ha múlt hónapban is megjött és most is(közepes erõsségûen)akkor nem hinném hogy terhes vagy. Azt már igencsak kimutatná egy teszt v.UH. Ha az elmúlt havi vérzésedet számoljuk akkor az 4 hét+ha most is megjött az már 8 hetes terhességnek felelne meg! De mért nem csinálsz tesztet ha nem vagy biztos magadban?
A terhességnél az utolsó rendes (a neked megszokott) vérzéstõl számolnak. A terhesség alatti vérzés rövidebb ideig tart, kevesebb a mennyisége. A leírtak alapján minden esélyed megvan, hogy terhes legyél. Ha mégsem a teszt becsaphat, mert a terhességi hormonok (HCG, amit a teszt kimutat)kb.. egy hétig még kimutatható. UH vagy vérvétel biztos eredményt ad, keresd fel az orvosod!
szerintem nem vagy terhes, csak mar annyira szeretned h bemeseled magadnak, ami egyebkent nem jo mert az agyalapi mirigy termeli a hormonokat es ossze is zavarhatod, igy meg nagyon nehezen fog osszejonni, en is igy voltam de miota az eskuvovel vagyok elfoglalva nem gondolok orokke a dologra es ugynez ki megint sikerult, mar 2.szor. lazits egy kicsit menjetek kirandulni sielni vagy valamivel kosd le magad h ne azon jarjon az eszed.egy mensivel meg elment volna de igy mar tuti h nem is voltal az.

Mért van az hogy ha 8 órát alszom fáradt vagyok, ha 10-et még fáradtabb, ha 8 és 3 között akk rohadt fáradt, de ha 3 óránál kevesebbet akk tök éber?

Legjobb válasz: Az alvásnak különbözõ fázisai vannak. Ha épp egy mély fázisban ébredsz fel (mondjuk óracsörgésre), nem érzed magad pihentnek. Egy ébrenléthez közeli fázisból, magadtól felébredve sokkal frissebb leszel, akkor is, ha esetleg jóval kevesebbet aludtál. Érdemes kikísérletezni a saját fázisaidat (általában 90-110 perc között van).

Az alvásnak különbözõ fázisai vannak. Ha épp egy mély fázisban ébredsz fel (mondjuk óracsörgésre), nem érzed magad pihentnek. Egy ébrenléthez közeli fázisból, magadtól felébredve sokkal frissebb leszel, akkor is, ha esetleg jóval kevesebbet aludtál. Érdemes kikísérletezni a saját fázisaidat (általában 90-110 perc között van).

Ha leveszem a monitor és TV fényerejét, akkor kevesebbet fogyaszt? Vannak még ilyen praktikák?

Legjobb válasz: CRT monitornál nem mérhetõ a fogyasztás csökkenése, LCD (TFT) monitornál elhanyagolható (10-15W) fogasztás csökkenés mérhetõ ha leveszed nullára a fényerõt és a kontrasztot. Normál fényerõnél szinte semmivel nem fogyaszt kevesebbet ha csak kicsit verszed lentebb.

CRT monitornál nem mérhetõ a fogyasztás csökkenése, LCD (TFT) monitornál elhanyagolható (10-15W) fogasztás csökkenés mérhetõ ha leveszed nullára a fényerõt és a kontrasztot. Normál fényerõnél szinte semmivel nem fogyaszt kevesebbet ha csak kicsit verszed lentebb.
A telefontöltõ nagyon sokat fogyaszt, ha be van dugva, de telefon nincs rákötve. Obiban lehet kapni ilyen konnektort, amibõl egy másik konnektor nyílik, annyi a dolga, hogyha a hozzá tartozó távirányítón megnyomod az egyes konnektor lekapcsolóját, akkor az egyes konnektorban nem jön áram. Így adnak egy csomagban három konnektort, és egy távirányítót. Ha elmész otthonról, le tudsz áramtalanítani, így nem fogyasztanak áramot a dolgok, amiket nem használsz. Wireless router fogyaszt még sokat, mi igazából ezért vettük meg a fent említett tárgyat. Ha elmész a gép elõl, monitort mindig kapcsold ki. Ennyi praktikát tudok.

Diákpénztáros vagyok, ha hiányom van esetleg azt mikor tudom meg? Műszak végén az kiderül? Vagy majd csak akkor ha hó végén sokkal kevesebbet kapok?

Legjobb válasz: Szerintem mûszak végén ha elszámolsz. Ha hiányod van jegyzõkönyvet is fel kellene vennie a fõnöködnek, csak az alapján fizetethetik meg a hiányt, ha az benne van a munkaszerzõdésedben, hogy anyagi felelõsséggel tartozol. Ha nincs, nem kérhetik tõled, legfeljebb felmondhatnak.

Szerintem mûszak végén ha elszámolsz. Ha hiányod van jegyzõkönyvet is fel kellene vennie a fõnöködnek, csak az alapján fizetethetik meg a hiányt, ha az benne van a munkaszerzõdésedben, hogy anyagi felelõsséggel tartozol. Ha nincs, nem kérhetik tõled, legfeljebb felmondhatnak.

Ma McDonald's-ba ettem kivételesen, Prémium salátát grillezett csirkehússal. H ha így ettem csak meg, akkor annyi kalória amennyi le van írva, v kevesebb? Mennyivel? ( LENT)

Ebből nem ettem meg a kenyér kockákat és a sajtot. Hány kalória??

Legjobb válasz: Lehet, hogy a salátától és a csirkehústól nem fog hízni, de az öntetben annyi kalória van, mintha evett volna egy bigmacet.

Lehet, hogy a salátától és a csirkehústól nem fog hízni, de az öntetben annyi kalória van, mintha evett volna egy bigmacet.
A kérdező hozzászólása: http://www.mcdonalds.hu/termekek/salatak-koretek-szoszok/pre..
A tálcán lévõ papírt fordítsd meg legközelebb. Elég sok adat van rajta kalória, energiamennyiségre vonatkozóan.
Mindegy hány kalória. Salátától is csirkehústól nem fogsz hízni.
Szerintem akácfát.
Mamutfenyõt, de abból 1 is elég! :DDD
Akác. Egyértelmûen.
Nekem is akác van , ezért is ajánlom .
A kérdező hozzászólása: az akácot csak felásózom az árokpartról meg ahol találok? milyen távolság szügséges?

Ha például van egy középfokú angol érettségim, és most írtam egy emelt szintűt, de az annyira rossz lett, hogy kevesebb pontot kapnék rá, mint a középre, akkor (ha mindkettőt felküldöm) azt fogják nézni, ami nekem éri meg jobban. Jól tudom?

Tehát kiszámol a gép minden eshet?séget, és a lehet? legnagyobb pontot veszi alapul? Vagy ha látja, hogy van emelt, akkor a középpel nem foglalkozik?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen, tudtommal így van. Melyik része lett neked rossz, és mennyi az a rossz?
A kérdező hozzászólása: Írásbeli lett borzalom. 59%. Nem tudom, hogy szúrhattam ennyire el. Közepesem 77%-os lett + közép nyelvvizsga. HA a szóbelin közel maxot kapok (amire számítok), akkor sem lesz több pontom 65-67%-nál. Ha jól számoltam, ha 71% os lenne végeredményben az emelt angolom akkor volna ugyanannyi pontom, mint közép + nyelvizsgával:) Közép angollal is van 378 pontom, de a legkisebb egyetem, amit bejelöltem tavaly 370 pontos lett. Nagyonnagyon titokban abban reménykedek, hogy BMF gazdasági menedzsment szaka esik olyan jó 20 pontot, és bekerülök, de ez nagyon-nagyon lehetetlen közelinek tûnik:)

30 hetesen farvégű a babám. Azt mondták ha nem fordul át a 36. hétig akkor császár lesz. Tapasztalat? Volt aki így volt? Megfordulhat még? Létezik, hogy ezért mozog kevesebbet ill. máshogy? Az uh. Nő szerint így kevesebb helye van.

Legjobb válasz: Mindenképpen másképp érzed mozogni, mintha fejfekvésû lenne. A szívhangot is máshol lehet megtalálni. Öt faros baba született a környezetemben, mind császáros lett. De most még azért megfordulhat a te babád, még van ideje. Ritka, de az utolsó pillanatban is meg tudnak fordulni.

Mindenképpen másképp érzed mozogni, mintha fejfekvésû lenne. A szívhangot is máshol lehet megtalálni. Öt faros baba született a környezetemben, mind császáros lett. De most még azért megfordulhat a te babád, még van ideje. Ritka, de az utolsó pillanatban is meg tudnak fordulni.
Szia! Nekem végig faros volt a kislányom, a 34. héten fordult meg. Nem mozgott kevesebbet, és leginkább a gyomromat rugdosta... A vajúdás is rendesen elindult, de a rossz szívhang miatt mégis császár lett. Még neked is megfordulhat, ha nagy mocorgást érzel, akkor valószínûleg az történik. Ha nem, még akkor is van esélyed természetes szülésre, bár ez orvosonként változik. Van olyan orvos, aki vállalja a faros szülést, van, aki nem. Kérdezd meg a te orvosod, hogy mi az álláspontja. Boldog és aggódásmentes babavárást kívánok neked.
kevesebb esély de nem lehetetlen
Én is így jártam és most 6 hónapos a kislányunk :) ))) A húgom szintén :) Na de ettõl még nem biztos h Te is.. Most is így "jártunk", hát majd meglátjuk mi sül ki belõle :) )

Az hogy van hogyha kevesebbet eszek akkor tökéletesnek látom magam, ha viszont tele eszem magam akkor meg mindig kövérebbnek?

Ti voltatok már így ezzel?:Oxd tinédzser vagyok

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel. A bûntudatod befolyásolja az agyadat :) Éppen ezért ne koplalj hanem mozogj az evés mellett és akkor lesz a legjobb.

Én is így vagyok ezzel. A bûntudatod befolyásolja az agyadat :) Éppen ezért ne koplalj hanem mozogj az evés mellett és akkor lesz a legjobb.
Nálam meg az van, hogy amikor üres a gyomrom és korog, akkor nagyon soványnak látom magam, amikor meg pont eleget ettem, akkor 4-5 kg felesleget látok magamon..
A kérdező hozzászólása: Jah jah akkor nem csak én vagyok igy vele=/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!