Találatok a következő kifejezésre: Ha kevesebb van (190 db)

Mi lehet az oka annak, hogy a robogómnak nem jó a gázkarja, ha kevesebb van benne, mint fél tank?

Ha mondjuk 2 liter van csak benne, akkor nem ad rendesen erõt. húzom csutkára, és csak 25-tel megyek. Még bejáratós, 45-tel kéne mennie. Ötlet?

Legjobb válasz: Milyen robogód van? Nem logikus az hogy nem megy a motor mert kevesebb benne a benzin. Ha már nagyon kifogyóban van akkor elõfordulhat de 2 literrel 50 kilómétert simán meg lehet tenni

Milyen robogód van? Nem logikus az hogy nem megy a motor mert kevesebb benne a benzin. Ha már nagyon kifogyóban van akkor elõfordulhat de 2 literrel 50 kilómétert simán meg lehet tenni
A kérdező hozzászólása: És az teljesen kizárt, hogy a gázbowden nem jó? Mert én elõtte arra gyanakodtam.
Egyértelmûen nem kap elég benzint, benzinszûrõ, szivattyú, teljes rendszer tisztítása igencsak javallott. Általában 500-1000 km-t írnak elõ a gyártók, márka válogatja. Szerintem, nyugodtan használhatod normális üzemben, nem kell már tötymörögni, a fojtás(oka)t is kiveheted már.
A kérdező hozzászólása: Nem is pörög fel. Egy kicsit jobban húzom, és akkor lecsapódik alapjáratba. Egyébként hány km-ig számít pontosan bejáratósnak? Mert ebben 500 km van.
ja meg hát nem a gázkar a nem jó, hanem csak nem akar menni, de pörög olyan fordulaton mint mikor 45-tel mész, vagy nem is pörög feljebb? de ha járatós akkor nem szabad csutkázni neki meg nagyon felpörgetni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem mûködni fog.
és utána meg nézd meg a gyertyát.
tisztítsd ki az üzemanyag ellátó rendszert.
A kérdező hozzászólása: Egy 2008-as Keeway Hurricane. Van ötleted, mivel lehet a baj?
nem a gázkarral van a gond

Melyik jobb, ha valakinek sok ruhaja van, de nem olyan nagyon menok, vagy ha kevesebb van, de azok nagyon meno/egyedi cuccok?

Legjobb válasz: Nekem átlagos mennyiségû, nekem tetszõ ruháim vannak. Nehogy már azért öltözzek úgy ahogy mert az "menõ". Kérlek :)

Nekem átlagos mennyiségû, nekem tetszõ ruháim vannak. Nehogy már azért öltözzek úgy ahogy mert az "menõ". Kérlek :)
Ha kevesebb de azok egyediek, és fõleg ha valakinek van stílusa
A menõség nekem nem fontos. De ha a sok ruhás emberke ruhái gagyik, jellegtelenek, idejétmúltak, ízléstelenek, akkor a kevesebb, de egyedi cucc a nyerõ nálam.
Szerintem egyik se "menõ". Azt hordd, amire van kereted, tetszik és jól érzed magad benne. Egyébként ha kevés ruhád van, de azok elég feltûnõ és jellegzetes darabok, akkor elég hamar kiszúrják, hogy gyakran ugyanazt hordod, ráadásul az ilyenek nem is annyira kombinálhatóak, szóval végképp egyhangú és uncsi lesz hamar. Ha már nincs pénzed sok cuccra, akkor egyszerûbb, egymással jól kombinálható dolgaid legyenek, és néhány feltûnõbb darab, amivel fel tudod dobni, különlegesebb alkalmakra való, stb.
Egyik se menõ. Annyi meg olyan ruhája van mindenkinek, amilyet meg amennyit akar. Nem a ruháktól lesz valaki menõ, de még csak stílusos sem. Olcsó, kevés ruhából is lehet jól öltözködni, és márkás, drága cuccokkal is nézhet ki valaki ultragázul.

Facebook-on mennyire mérvadó az ha kevesebb ismerősöm van mint a korosztályomban általában?

17/f vagyok, nem vagyok az a nagy Facebook-ozós, egyedül egy sulis projekt miatt regisztráltam. Ha már ott vok, felvettem az ismer?seimet, mondjuk 50 db. Ha meg szétnézek h a suliban kiknek mennyi van akkor 200-300 körül is vannak a számok. Viszont akik nekem ismer?seim azok tényleg ismer?sök, napi szinten beszélünk és nem pedig csak látásból vagy alig ismerem.

Legjobb válasz: "mennyire mérvadó az ha kevesebb ismerõsöm van mint a korosztályomban általában" Hogy Õszinte legyek semennyire,maximum az ilyen netb*zik körében Gáz ha nem vagy napi 24h-ban fenn facebookon és likeolgatod a sok tinip*csáknak a képeit. Egyébként az a 50 Fõ teljesen rendben van nekem sincs 100-nál több ;)

"mennyire mérvadó az ha kevesebb ismerõsöm van mint a korosztályomban általában" Hogy Õszinte legyek semennyire, maximum az ilyen netb*zik körében Gáz ha nem vagy napi 24h-ban fenn facebookon és likeolgatod a sok tinip*csáknak a képeit. Egyébként az a 50 Fõ teljesen rendben van nekem sincs 100-nál több ;)
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm, Üdv

6 hetes kislányom nagyon fázós. A szobában 26 fok van és rövidujjú bodyban és hosszú rugiban érzi jól magát. Ha kevesebbet adok rá, akkor sír míg újra fel nem öltöztetem. Júliusban született a nagy melegekben. El fog múlni a fázossága idővel?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk a leghûvösebb 24-25 fok, de ebben a nagy melegben több is szokott lenni, az én kislányom úgy vettem észre, nem szereti, ha csupasz a karja, lába, így éjszakára egy hosszúujjú rugit adok rá, body nélkül és így jól alszik, néhányszor próbáltam csak egy bodyban altatni, de sokszor felkelt, és mindig sírt. Próbáld meg csak rugiban altatni, így már egy réteggel kevesebb, de mégis takarva van a kis karja és a lába. Télen így aludt: rövid body, hosszú rugi + hálózsák. 11 hós kislány anyukája

Szia! Nálunk a leghûvösebb 24-25 fok, de ebben a nagy melegben több is szokott lenni, az én kislányom úgy vettem észre, nem szereti, ha csupasz a karja, lába, így éjszakára egy hosszúujjú rugit adok rá, body nélkül és így jól alszik, néhányszor próbáltam csak egy bodyban altatni, de sokszor felkelt, és mindig sírt. Próbáld meg csak rugiban altatni, így már egy réteggel kevesebb, de mégis takarva van a kis karja és a lába. Télen így aludt: rövid body, hosszú rugi + hálózsák. 11 hós kislány anyukája
Ha így öltözteted: nem. A 26 fok elvileg még meztelenül is elég kell, hogy legyen. A saját hõszabályozásának is ki kell alakulnia, nem teszel jót vele, ha túlöltöztetted. Télen 26 fokra fûtesz, vagy kabátban altatod?
Semmiképp nem teszel vele jót ha ilyen melegben így felöltözteted. Minnél hamarabb szoktasd le róla. Tudom, hogy nem könnyû, de ha továbbra is így öltözteted akkor mi lesz télen. Nekem aug. született a fiam és egy rövid ujjú napozóban alszik este és az ablak bukón van reggelig. Most egy éves, de tavaly is így aludt. Én nem akartam meleghez szoktatni, hogy aztán meg ma csak a szél is megfujja máris beteg legyen. Lassanként szoktasd le addig még kicsi.
A hõmérsékletet nem napra kitett hõmérõn mérik Ott akár 50-60 fok is lehet . Hát ezért írnak kevesebbet .
Árnyékban nálunk most 37, 7 fok van.JNSZ megye
A napon mért hõfok nem annyira a hõmérsékletrõl szól, sokkal inkább arról, milyen a hõmérõ kialakítása (mekkora az albedoja, az érzékelõ rész felülete, stb).

Telc angol nyelvvizsga, m van akkor ha kevesebb a levél szó száma?

Közép fokon a levél írásnál ugye 150- 200 szót várnak el de mi van akkor ha ez kevesebb mondjuk 130-140. Mi történik ilyenkor? Pontlevonás? Nem is értékelik a levelet? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Értékelik, de arányosan kevesebb pontot kaphatsz, tehát mondhatni lecsökken a maximálisan elérhetõ pontszám a te leveled esetében. Esetekben, ha a levél nem tõmondatokból áll, nem veszik észre, hogy hiányzik pár szó.

Értékelik, de arányosan kevesebb pontot kaphatsz, tehát mondhatni lecsökken a maximálisan elérhetõ pontszám a te leveled esetében. Esetekben, ha a levél nem tõmondatokból áll, nem veszik észre, hogy hiányzik pár szó.
Érdemes nagyjából megszámolni, mennyit írt az ember- Ha sokkal kevesebb mint a megadott minimum, nagyon sokat levonnak
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Fog.gátló szedésekor nincs peteérés és normális, ha kevesebb a vérzés. Általában a menstruációs görcsöket is csökkenti.

Lányok! Nektek tetszik, ha a srácnak sok spermája van? Esetleg annak örültök, ha kevesebb? Titeket mi izgat fel jobban?

Kort írjatok, ha lehet! :)

Legjobb válasz: Hát engem a sperma látványa aligha izgat fel, annyira közömbös, amennyire csak lehet. De inkább jobb a kevesebb, hamarabb leszedem magamról avagy kifolyik belõlem, mint a több.

Hát engem a sperma látványa aligha izgat fel, annyira közömbös, amennyire csak lehet. De inkább jobb a kevesebb, hamarabb leszedem magamról avagy kifolyik belõlem, mint a több.
Szerintem tök mindegy... nekem viszont tetszik, ha sok jön ki egy pasiból. Persze ez változó. :) De azt sem vetem meg, ha kevés... De pont hogy nem ez alapján választunk párt. :D L/18
középutat szeretem xD ne legyen se nagyon kevés, se nagyon sok. Páromé engem nem hagy hidegen, izgat a gondolat is. 21/L
engem a legkevésbé sem izgat mennyi van. egy dolgot utálok: ha rengeteg elõnevd van, és folyamat jön, mint 1 locsolócsõbõl...na olyan f*szt pl. sosem oráloznék O.o ezért hagytam el 1ik exem 1. alkalom után. 20/L
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan, hogy mennyi lenne az átlagos, de nekem szerintem kicsit sok van. Ezért kérdezem, hogy ez zavaró lenne vagy inkább izgató.
A kérdező hozzászólása: Van sperma és spermium. A kettõ között van különbség.
Sok spermája van? Azt csak mikroszkóppal lehet megtudni. Ugye arra gondoltál, hogy az ondó mennyisége nagy? Sok ondója a terméketlen férfinak is lehet.
Nekem teljesen mindegy. Sehogy sem izgat. :) Szóval engem mennyiségre nem zavar semmilyen formában. :)
az tetszik ha sok, nagy a mennyiség, szép nagy spriccek vannak. 32/N
"Nálam gyerek szempontjából jobb lett volna ha több van (hamarabb fogant volna meg), de alapvetöen jobb ha kevés van, kevesebbet kell letörölnöm magamról." Nem muszály letörölni:D
Nálam gyerek szempontjából jobb lett volna ha több van (hamarabb fogant volna meg), de alapvetöen jobb ha kevés van, kevesebbet kell letörölnöm magamról.
A kérdező hozzászólása: Értem, hogy másodlagos dolog, de attól még érdekel, hogy általában ez tetszeni szokott-e a nõknek.
Nekem totál mindegy, hogy mennyi van, nem izgat se a sok, se a kevés. A kevés praktikusabb, mert akkor nem az van, hogy még egy hét múlva is azt mosom ki magamból. 21L
Am szerintem egyik csajt sem erdekli h mennyi van belole :D... vagyis nekem tokenletesen mind1.... egyik se izgat... sztem azon nincs semmi izgato :) ...
A kérdező hozzászólása: Bizonyára nagyon szerelmes voltál bele. :)
Mindig változó a mennyisége... attól függ, mikor ürült utoljára. Egyébként meg nem egy izgató dolog. Nekem is totálisan közömbös a mennyisége. 21
Én fiú vagyok. Csak azért szólok hozzá, mert érdekes módon a legtöbb lány itt nagy közömbösséggel viszonyul a dologhoz. Pedig ha sok van, akkor azért is van sok, mert annyira jólesik a párjuknak a szex, és mert akkora örömöt szereznek neki. Eziránt közömbösnek lenni? Nem arról van szó, hogy spermaimádónak kell lenni, de a közömbösséget nem igazán értem. Az ejakuláció a szex velejárója, adott esetben nõknél is elõfordul. Akinek még ekkor is az jár az eszében, hogy "jaj, csak ne kelljen sokat takarítani utána", az nem lehet valami jó szeretõ.

Ha az van írva a mikrós sterilizálóra, hogy 1000 Watton "X" perc, akkor azt kevesebb Watt-számon is lehet használni, esetleg több ideig? Mert nekünk csak 800 Wattos a mikrónk.

Szóval ez is olyan, mint a mikro-popcorn, hogy kevesebb Watt-számon több ideig kell "forgatni", vagy kevesebb Watt-számon nem is használható (úgy nem lesz tökéletes a sterilizálás? Még nem vettem, csak nézegettem itt a neten és a legtöbbnél 1000 Wattot írnak.

Legjobb válasz: Szerintem lehet, mert a benne levõ vizet fogja felforrósítani. Kevesebb watt, több idõ, úgy, ahogy írtad. Ha gondolod, hagyj rá még többet, mint gondolod.

Szerintem lehet, mert a benne levõ vizet fogja felforrósítani. Kevesebb watt, több idõ, úgy, ahogy írtad. Ha gondolod, hagyj rá még többet, mint gondolod.
Persze hogy lehet csak tovabb kell hagyni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Ha gyulladás van a szervezetemben, attól lehet kevesebb a tejem?

Legjobb válasz: Úgy érzed, hogy kevesebb a tejed?

Úgy érzed, hogy kevesebb a tejed?
Igen, de nem feltétlenül
A kérdező hozzászólása: Igen úgy érzem. Eddig sem volt sok, tehát már az elejétõl pótlást kap a babám, de mióta pajzsmirigy gyulladásom van, azóta még kevesebb :( 8 hete szültem.
Elõfordulhat. A pajzsmirigy egyébként is kihat a tejtermelésre, az alulmûködés pl. általában csökkenti a tejmennyiséget. Ha nálad még "csak" gyulladás van, akkor is irány az orvos és ha indokolt, akkor gyógyszeres kezelés. De közben érdemes lenne szopis szaktanácsadóval is beszélni, hogy tudd, mire számíts, ha nem javul a helyzet. Jobbulást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!