Találatok a következő kifejezésre: Ha kevesebb sperma (5 db)

Szerintem igen.
szerintem az hogy kevesebben vannak, az nem befolyásolja a meglévõk élettartamát!
nálunk is ennyi és azt mondta az andrologus hogy ha a mozgékonyság és a morfologia jo akkor él annyi ideig, mintha sokan lennének..

Ha kevesebb a sperma koncintrációja mint 20 millió, és a normális morfiológiáju spermiumok száma meg haladja a 60%ot akkor természetes módon teherbe tudok esni?

Legjobb válasz: Ez attól függ hogy célírányú-e? Az a paíron rajta kéne legyen.Nekünk is így volt, csak nekünk a 60-ból 60% célírányú volt.És kb 6 hónap alatt teherbe estem.

Ez attól függ hogy célírányú-e? Az a paíron rajta kéne legyen.Nekünk is így volt, csak nekünk a 60-ból 60% célírányú volt.És kb 6 hónap alatt teherbe estem.
Az e-mail cimed tedd lathatova es irok neked! Tudok valaszolni arra, hol tud orvos szakerto meg ma valaszolni neked a kerdesedre, de multkor mikor belinkeltem, toroltek a valaszt, gondolom, h ne "rekkamozzak" hasonlo weboldalt, v vmi ilyesmi!
Ja latom :-) Elozo vok, akkor irok!

Ha valakit herén talál egy labda annak attól lehet kevesebb a sperma mennyisége?

pl 1-2 mililiterrel csökkenhet nem tudom én keveslem a sajátomét mert a pornófilmekben valami eszméletlen sokvan a paliknak vagy ez csak kamu?

Legjobb válasz: A pornófilmekben nem csak spermát használnak, hanem ahhoz hasonló pótanyagot is. http://velvet.hu/szex/2013/03/21/kovi_gyorsulj_be_es_elvezz/

A pornófilmekben nem csak spermát használnak, hanem ahhoz hasonló pótanyagot is. http://velvet.hu/szex/2013/03/21/kovi_gyorsulj_be_es_elvezz/
Hát ezért kevesled, mert pornót nézel.Ott meg vannak a nagy trükkök a látványosságért. Az egész pornó errõl szól . Hol látsz te ott, egy érzékiségen alapuló sexet .
A kérdező hozzászólása: de akkor nem azért van kevés spermám mert egyszer eltalált egy ilyen labda és kb egy napig még sajogott a herém... ugye?

Ha napi 1x maszturbálok, akkor tényleg kevesebb lesz a spermám ondótartalma és ezáltal később nem biztos hogy lesz gyerekem?

Legjobb válasz: Ha csak ezen múlna, valószínûleg nem sokan vennének fogamzásgátlót, vagy óvszert...:D Megcsappanna a piac:D

Ha csak ezen múlna, valószínûleg nem sokan vennének fogamzásgátlót, vagy óvszert...:D Megcsappanna a piac:D
CSak egyet mondjatok el. Ezeket honnan veszitek, ezeket a képtelenségeket???? Nem lesz kevesebb!!
sztem nem. De ha nagyon gyakran csinálod mondjuk egy hétig napi 10x akkor van rá esély h. kis ideig nem lesz ondosejtet .ugyhogy kellemes recskázást:) )
Nem. Folyamatosan gyártódik. Ez nem petesejt (vagy agysejt).
:D Ez picit vicces.... :D Biológiailag még egészséges is ha pár naponta van magömlés. És nem fog elfogyni, mert mert nagyon sok õssejt van, mint a nõknél is, rengeteg felsem használódik egy élet során.
A kérdező hozzászólása: Ma mondta a biosztanár."Ha valaki napi rendszerességgel él szexuális életet akkor az ondószáma csökken"-blabla.. Ezekszerint egy p*cs?:D
Nem tudnak mindent a biosz tanárok sem... Én biosztanárom pl azt tanította, hogy a vér kék színû, csak kémia folyamat hatására lesz piros.. stb:D
Valóban csökkenhet, azaz nem hatmilliárd spermuim lesz egy adagban, hanem csak öt és fél. Ez még bõven elég egy gyerekhez, úgyhogy ne próbálj így védekezni.
Mi közös fürdõzés után hoztuk össze a babánkat. Úgyhogy ne aggódj! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!