Találatok a következő kifejezésre: Ha ket mar (504 db)

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

Miért van az, hogyha két lány smárol, kényezteti egymás testét azt nem "szólják" meg, de ha két pasi teszi ugyanezt, akkor már lebuzizzák?

Legjobb válasz: Sztem ennek az a háttere, ahogy a 2 nemet az emberek alapjaiban megítélik: eleve a nõ az érzékenyebb, a gyengébb, a nõnek van szüksége több szeretetre, mert ugye ottvan "az erõs férfi" kép, aki soha nem mutatna gyengeséget, max. a párjához. Ez az alapfelfogás mindenkiben benne van, mégha tudjuk is, h a pasiknak is szükségük van gyengédségre és az érzelmeik kimutatására. De gondolj csak bele: a jo barátnõk (nem lezbik, csak barátok) folyton egymáson lógnak, kissebb a távolság, amit egymástól tartanak akár beszélgetés közben, ölelgetik egymást ha szomorú az egyik vagy ha éppen vmi jo dolog történik... a férfiak pedig ugye ilyet eleve nem csinálnak. Nagyon speciális esetben fordulhat elõ 1 - 1 ölelés (de nem tul hosszantartó), a tipikusabb mégis inkább a vállveregetés kategoria sztem. Innen , ebbõl a teljes testi-lelki közelségbõl a csajoknak már csak egy lépés, hogy ténylegesen lekapják egymást, míg a fiúknak valljuk be.. elég sok kéne ahhoz, h egy ilyesmi megtörténhessen. Másrészt a nõk botlásaival szemben nem olyan szigorúak a felek, vannak férfiak, akik kifejezetten izgatóank találják, ha csaj csajjal van.

Sztem ennek az a háttere, ahogy a 2 nemet az emberek alapjaiban megítélik: eleve a nõ az érzékenyebb, a gyengébb, a nõnek van szüksége több szeretetre, mert ugye ottvan "az erõs férfi" kép, aki soha nem mutatna gyengeséget, max. a párjához. Ez az alapfelfogás mindenkiben benne van, mégha tudjuk is, h a pasiknak is szükségük van gyengédségre és az érzelmeik kimutatására. De gondolj csak bele: a jo barátnõk (nem lezbik, csak barátok) folyton egymáson lógnak, kissebb a távolság, amit egymástól tartanak akár beszélgetés közben, ölelgetik egymást ha szomorú az egyik vagy ha éppen vmi jo dolog történik... a férfiak pedig ugye ilyet eleve nem csinálnak. Nagyon speciális esetben fordulhat elõ 1 - 1 ölelés (de nem tul hosszantartó), a tipikusabb mégis inkább a vállveregetés kategoria sztem. Innen , ebbõl a teljes testi-lelki közelségbõl a csajoknak már csak egy lépés, hogy ténylegesen lekapják egymást, míg a fiúknak valljuk be.. elég sok kéne ahhoz, h egy ilyesmi megtörténhessen. Másrészt a nõk botlásaival szemben nem olyan szigorúak a felek, vannak férfiak, akik kifejezetten izgatóank találják, ha csaj csajjal van.
Tulajdonképpen az elõttem válaszoló "kicsit durván fogalmazva", de megadta a választ. A férfiak jellemzõ része elfogadja és tolerálja két nõ testi kapcsolatát, azonban ezen rész igen élesen utasítja el a férfiak közötti kapcsolatot. Pont ezért alakult ki a nõi és férfi homoszexualizmus között a nõi részre hajló "súlypontiság", mert a társadalmi támogatottsága "nagyobb".
Azért mert a pasik hülyék és nekik tetszik ha két nõt látnak szexelni, nekünk nõknek meg mindkettõ gusztustalan.Bocs, legalábbis nekem.
igy jó elõre pasi vok :D IGEN A PASIK HÜLYÉK :D (hé legaláûbb van ön kritikám :D) nos ugyebár izlések és pofonok csiljon mnidenki amit és akivelbetegebb esetekben :amivel akarja XD amugy gondolkozz: ugye van ez a nõi egyenjoguságnak nevezett elbaszott vmi ami csak azért van hogy a csajok megüljenek a fenekükön :D mert ugyan kérlek valamilyen uton módon ennek keresztbe tesz a társadalom (nem mintha a forditotja ne lenne igaz: lásd papucs férj xd) de most komolyan teszem azt el végzel egy gépíró szakots mennél titkárnak :D a kéjenc 50es fõnök épp meghalgatást tart és bemséz tegüyk fel 25 éves jolfésült pasas vagy :D kék ing meg mniden :D szinjelesre "vizsgázol" a palinál :D be megy utánad egy szõke nehéz bombázo aféle maya gold :D s max olyan 4esre nyomja (sry a jegyekért de még sulibbaj árok ez a viszonyitási alap bocs) szted kit fog fel venni? hacsak nem buzi akkor a csajt :D következik ebböl (mármint hogy nincs egyenjoguság) az a nézet fog elfogadottabbá válni amit az adott témában nagyobb hatást gyakoroló fél helyesel :D bizonyitando ezt: képzeljünk el egy osztályt (nem az enyémet) mondjuk legyen benne 20 lány 10 fiu és a 20 csajbol 3 rocker vagy punk a többi pláza cica :D tételezzük fle ohgy ballagnak a fiuk javasolják a nyak kendõnek ak éket a punkok a mondjuk a feketét a pláza cicák meg a vöröset mert õk ribik msot :D szted melyik fél nyer? egyértelmü: mindenki vörösbe fog fesziteni mert: a kanik fele: "áh nyáron ugy megrakom.... cal msot be nyalok :D" 3 punk: rohadt ribancok a tanár ugyisõket védi mert egy köcsög :D gondolom a példa világos :D alias azért nincs elfogadva hogy vki buzi :D mert ez esetbe a "férfi" kerekedett fölénybe :D
Mert a nõk esztétikusabbak, minta férfiak, így két nõ látványa szebb, mint két férfié. (a férfi ismerõseim válasza)
Ez most épp olyan, hogy ha egy csaj nagyon sok pasivel lefexik, akkor már kúrva, de ha a srác teszi ezt az természetes dolog. Hát ezt nem értem de lehet nem is fogom megérteni...
Mindkét dolgot gusztustalannak tartom! Akár fiú, akár lány!!!
én spec fiu létemre nem tolerálom egyiket sem, de nem lepõdök meg az ilyenen tudván a nõi hülyeség határtalanságát. Az meg kifejezetten felbassza az ideget az emberben mikor ez a férfi-nõ kapcsolat rovására megy. El lehet azt a szitut képzelni, mikor a csaj belép és a pasiját az egyik haverjával találja az akció kellõs közepén; ilyenkor vajon mit tenne vele ezután?!
Talán mert 2 lány sokkal érzékibben és higiénikusabban néz ki, mint 2 férfi. Egyébként a legtöb lánytól is azt hallom, hogy gyomorforgató 2 homokos pasi látványa.
végre van egy dolog, amit mi nõk megszólás nélkül megtehetünk, mig a férfiak nem. szerintem ugyanazért van ez kb, amiért az van, hogy ha egy férfi mindennap más nõvel fekszik le, arra felnéznek, az büszke lehet magára, de ha egy nõ évente kb több mint 4palival van, az már kurva! ennnyi

Lányok ti milyen szemel nézitek ha két férfi szeretkezik? Látatok már meleg pornót?

Legjobb válasz: Lattam mar meleg pornot, ha ket jo pasi van benne, akkor meg tetszik is .... nem mellesleg a melegpornoban szereplok nagyobb resze nem is meleg

Lattam mar meleg pornot, ha ket jo pasi van benne, akkor meg tetszik is .... nem mellesleg a melegpornoban szereplok nagyobb resze nem is meleg
Engem bizonyos mértékig még izgat is a dolog. Lett volna lehetõségem élõben is részt venni harmadikként két bi pasi mellett, de úgy már nem annyira érdekelt a dolog.
csukott szemmel!
Én csukott szemmel nézem. Az az õ magánügyük. Én nem tenném, és engemet hagyjanak ki belõle.
Nem láttam még, mert nekem már az is sok volt, mikor a b*zifelvonulásokon fogdossák egymást, meg kézen fogva járkálnak. Mást inkább el sem képzelek, mert kijön az ebéd..
Nagyon undorító szerintem. Annyira fúj. Nem értem, hogy hogyan történhet meg ilyen...
vodorrel nezem, mert mindig hanyok. az emberiseg szegyene az ilyen.
akkor nem nektek találták ki a fresh meat címû sorozatot. akárki, akármit mond én szeretem, pedig nem vagyok homokos. L
Nem, még nem láttam.
egyik szemem sír, hogy én nem lehetek köztük, a másik pedig gyönyörködik:D pornót néha nézek de ritkán találok olyat amiben igényes, helyes srácok vannak. inkább a fantáziámra bízom:D 20/L

Ha két szelet kenyeret egymásra teszek, az már szendvicsnek számít? Mi a szendvics definíciója?

Legjobb válasz: Két szelet kenyér, közte valami. Két szelet kenyér, közte valami nélkül, az csak két szelet kenyér egymáson.

Két szelet kenyér, közte valami. Két szelet kenyér, közte valami nélkül, az csak két szelet kenyér egymáson.
A megkent kenyér nem szendvics!
Nem feltétlenül. Én szoktam tojásos szendvicskrémet készíteni és rákenem a kenyérre, nem teszek rá pluszban, mégis az szendvicsnek mondható, nem?
Elõzõ, ahogy vesszük ☺. Ha szó szerint és oroszul: szendvics = butyerbrod. Ami ugye Butterbrott azaz vajaskenyér. ☺
Csak azt kihagytad a számításból, hogy az oroszok hülyék! :D
Nono, ezt akkor mond, ha eredetiben olvastad Turgenyevet, Puskint, Lermontovot... Ne a zemljankában élõ muzsik után ítélj. (ha egyáltalán veszed, mik ezek)☻

Fiúk, lányok, hogyan lehet egy pasit kiábrándító presszió nélkül, "nyektetés" nélkül, rávezetni, hogy váljon már el a feleségétől, ha két éve velem él?

5 éve elköltözött a feleségétől, egy szerelem miatt, ami végetért, mert a pasi nagyon kétfelé élt. Támogatja busásan a gyerekeket, a feleségét... Aztán megismerkedtünk, összeköltöztünk, nagy a szerelem, a fiamat is szereti, neveli, de nem lépnek a feleségével. A feleségnek is van pasija...már többször találkozott már a 4 felnőtt, de mégsem lépnek. Egy éve együtt éltünk már, amikor egyszer a kérésemre, felhívta a nőt, hogy váljanak, hát rögtön pénzől beszéltek, aztán zokogott a csaj a túloldalon. A nagy házat elvileg árulják, gyakorlatilag nem....a bankszámla kettejük nevén van, állítólag nem használja a feleség....szerintem olyan mintha várná vissza. Sokat beszélnek telefonon, szerintem túl sokat. Van a baráti körünkben példa arra, hogy hét év különélés után újra összejött a házaspár....félek ettől. Soknak találom a hitel 50e, gyerektartás 50 e (két gyermekük van) + költöpénz, telefon, ruha, cipő stb. mindent a párom fizet, a mi életünket takarékon tartva. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Hát, én eleve nem költöztem volna össze vele, amíg nem válik el, sõt, a kapcsolatba se folytam volna bele. Két év után szerintem már nem sokat tehetsz, megszoksz vagy megszöksz kb.

Hát, én eleve nem költöztem volna össze vele, amíg nem válik el, sõt, a kapcsolatba se folytam volna bele. Két év után szerintem már nem sokat tehetsz, megszoksz vagy megszöksz kb.
Ha veled él, akkor a válás csak egy papír... én sem váltam még el a férjemtõl, a barátom sem a feleségétõl, de együtt vagyunk. Ha pedig olyannal kezdesz, akinek van gyereke, akkor bizony tudomásul kell venni, hogy mindig a gyerek lesz az elsõ. Mindig! vagy megszoksz, vagy megszöksz...
Van ismerõsöm, aki egy gyerek után fizet 80 gyerektartást, szóval azt nem sokallom. De sok mindent nem tehetsz, belementél ebbe a kapcsolatba, nem volt okos ötlet addig, amíg nem válnak el. Ültesd le, beszélj vele. De azt ne hozd szóba, hogy attól félsz, hogy újra összejönnek, mert ezzel a féltékenységgel épp az ellenkezõjét éred el, mint ami a célod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Egy-egy kérdés, reakció: Mit jelent a megszoksz, vagy megszöksz ebben az élethelyzetben? A párom az mondja, lustaság, és a feleség is mondta már állítólag, hogy kéne, de nemrég találtam sms-eket, amikben : "tudom, hogy már nem jelentek semmit, sajnálom, hogymég gondot okozok, különösen anyagilag, de nincs kihez fordulnom, nehéz egyedül." "természetes, hisz a gyermekeim anyja vagy, ha nem hozzám fordulnál, úgy érezném kizársz az életükbõl." "de az én anyagi gondjaimat már neked kéne megoldani, köszönöm, hogy így gondolod stb..." Amellett, hogy a két férfi találkozik pl. egy polc kedvéért, a gyerekek egyike már nem lakik otthon a feleséggel....az említett összegek fejszámolással: a fix fizetésének a fele... , a nagyobbik gyerkõc a közelünkben él, mi segítjük anyagilag. Tehát egy gyerekre 50 és plussz a 50 hitel, regzsi...és plussz a kamasz teljes ellátása, tûnik nekem soknak. Mindenünk megvan, de tényleg szerényen. A kapcsolat mesés. Elmeséltem neki ma, egy vicces sztorit. :) ) Egy férfi barátunkkal beszélgettem, az új szerelmérõl. Összevesztek, mert a nõ nem akar válni. Erre én, "jaj, ne is mond!" Erre õ : Lehet, hogy a pasid feleségét használom?" Õ- "Miért nem válnak?" én - "Mert így sok pénzt kap a feleség, szerintem nem mer válni a nõ, mert hivatalosan, nem jár ennyi." A párom itt közbeszólt: "akkor nem a feleségemet használja. -nevetett. Tudom, hogy egy termetõ férfi és egy otthonülõ anyuka régi viszonya ez, egyébként hosszan tervezte, és próbálta a párom önállóvá tenni a feleségét...képzés, vállalkozás indítása... És az érzelmi vonulat? Felelõsséget érez a felesége iránt. Szerinten a nõ egyszerûen várakozik... Az ilyen "mennyit jelentek"- sms-ekkel, szerintem provokál valami többet. Na meg láttam a jegygyûrû szimbolikájáról posztot a fb.-on...olyan izé. A párommal beszélktünk errõl nevetgélve, éls összegeztük mi mindent elintézni, bármennyire is szörnyû a bürokrácia. :) Szóval, így humorral, immár harmadik nekifutásra... JÓL SÜLT EL. Ha van vélemény, tanács, várom...
Nálam nagyon rossz pont, hogy olvasod az sms-eit. Az, hogy a nõ nem dolgozik, régen rossz. Mondjuk ezzel nem tudom, mit lehet kezdeni.
A kérdező hozzászólása: nem is vagyok rá büszke. kölcsönös ez az sms kukucska olykor és mindig hûségre jutunk belõle. nem volt még gond... vajon miért nrm válnak el valójában?

Ha két napja nem szoptatok már, és eddig nem volt gond, akkor már nem is lesz?

Most hagytuk abba a szopizást a kisfiammal, mert már alig volt tejem. Kér napja nem szopik. Nem feszül a mellem, nincs benne csomó, akkor már nem lehet gond vele, ugye? Nem szeretném ha begyulladna.

Legjobb válasz: Bocsi, két napja

A kérdező hozzászólása: Bocsi, két napja
Nem lesz.
Valószínûleg nem, de pár napig még azért legyél résen.

Ha két levél foggátlót már beszedtem rendesen, akkor az utána következő 7 nap szünetben még a 7. -en is védve vagyok? Vagy akkor már nem annyira biztonságos?

Legjobb válasz: VÉDVE VAGY. Amúgy hogy merült fel az ellenkezõje? (két nap alatt a harmadik ilyen kérdés, btw)

VÉDVE VAGY. Amúgy hogy merült fel az ellenkezõje? (két nap alatt a harmadik ilyen kérdés, btw)
Istenem, szerintem ha valaki fogamzásgátlót szed, annak tudnia kell, hogy mikor véd... Szerinted a 7. napon már elfogy a hatása?......
A kérdező hozzászólása: szerinted miért írtam ki a kérdést? talán mert szeretném megtudni mások véleményét is...és hogy biztos legyek benne!

Ha két hónapos babám megkapta a pneumococcus elleni védőoltást, akkor a többi ismétlőt is kötelezően meg kell kapnia, akkor is, ha már én nem szeretném beadatni neki?

Esetleg lehet valami baj, ha többször nem kapja meg, de az els?t megkapta?

Legjobb válasz: Az ég világon semmi baja nem lehet! De minek adattad be az elsõt ha a többit nem akarod. Jó lenne pedig. Az enyém is megkapta õket és makk egészséges. Azt hiszem kötelezõvé is akarják tenni, mert egyre több a fertõzött gyerek. Na a betegségbe viszont bele lehet halni. De ez a te döntésed, csak azt írtam én miért adattam be neki. :) Még egyszer mondom, semmi baja nem lesz ha a többit nem kapja meg, viszont a védettség sem alakul ki.

Az ég világon semmi baja nem lehet! De minek adattad be az elsõt ha a többit nem akarod. Jó lenne pedig. Az enyém is megkapta õket és makk egészséges. Azt hiszem kötelezõvé is akarják tenni, mert egyre több a fertõzött gyerek. Na a betegségbe viszont bele lehet halni. De ez a te döntésed, csak azt írtam én miért adattam be neki. :) Még egyszer mondom, semmi baja nem lesz ha a többit nem kapja meg, viszont a védettség sem alakul ki.
A teljes védettség csak akkor alakul ki, ha a teljes oltási sort megkapja a kicsi. Baja nem lesz attól, ha nem kapja meg (itt konkrétan arra gondolok, hogy az ismétlõs oltás hiányától pl: nem lesz lázas, de a betegséget gond nélkül elkaphatja, mert nem alakult ki a védettség), csak így fölösleges volt az az egy is.
Én beadatnám. Minden ajánlottat be fogok adatni, mert a kötelezõ sort 30 éve hozták, és azóta nagyon sok vírus mutálódott. Ismerõs gyerekorvos és csecsemõsnõvér is erõsen ajánlotta. 26+4 hkm
Miért nem akarod beadatni? Sok felesleges szenvedéstõl megkímélhetnéd a gyerekedet. Emlékszem a mi gyerekkorunkban 25-30 éve havonta betegek voltunk, valami apró-cseprõ láz, orrfolyás, köhögés, ez-az. Az én gyerekeim, hála a védõoltásoknak kb 1-2 alkalommal betegek évente. Én örülök hogy van ilyen lehetõség, és nem olvasok rémhírterjesztõ hazug oldalakat, a védõoltásokról. Aki ezt terjeszti, akkor is vállalja valyon a felelõsséget, ha belehal egy gyerek olyan kórba ami ellen van védõoltás?
Egy harmadikat is linkelek. Tudod, a tudósok nem véletlenül tudósok, és ma nem véletlenül 70-100 évig él az ember. Ezt nem a homeopátiának, hanem a tudománynak és az orvosoknak köszönheti. Homeopátiás/természetgyógyászatos idõben, azaz több mint száz évvel ezelõtt, amikor még nem mindenkinek tellett orvosra, és nem volt még megfelelõen fejlett az orvostudomány, olyan 40-50 év volt az átlagéletkor. Régebben pedig 20-30. http://www.eletestudomany.hu/content/aktualis_20081128_hadvi..
""A pneumococcus fertõzés a fejlõdõ országokban a két évesnél fiatalabbak körében a vezetõ halálokok egyike. Ez a baktérium önmagában több halálért felelõs, mint bármelyik, védõoltással megelõzhetõ kórokozó" - mondta Dr. Újhelyi Enikõ, a Szent László Kórház Gyermekintenzív osztályának osztályvezetõ fõorvosa." http://egeszseg.origo.hu/cikk/0616/090054/pneumococcus_1.htm Komolyan azt gondolod, az a kisebb kár, ha nem folytatod a beadatását?
A kérdező hozzászólása: Ezeket én is olvastam, meg egyéb írásokat is. Ellene, mellette egyaránt. Még nem döntöttem el, ezért is írtam ki a kérdést. Köszönöm a hasznos véleményeket! Jöhet még ilyen is, olyan is, csak ne legyen kioktatás... :)
"Milyen veszélyt jelent a baktérium? A pneumococcus mikroszkóp alatt. A 2-5 év alatti gyermekek immunrendszerének éretlensége magyarázza, a kórokozó különös veszélyességét ebben a korcsoportban. Véráram fertõzés és agyhártyagyulladás esetén, a betegség nem ritkán olyan rohamos lefolyású, hogy az antibiotikum kezelés elkezdésére nincs idõ. A beteg meghal. 5 éves kor alatt, évente 700 000 áldozatot szed a világon." http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/2666/a-pneumo..
Miért árt szerinted? Leírnád?
A kérdező hozzászólása: Még jobban utána akarok járni, majd elválik. Lehet, hogy többet árt, mint használ...
A kérdező hozzászólása: Az orvos ajánlotta, de én már nem vagyok biztos benne, hogy jót teszek-e vele. A lényeg, hogy még meggondolhatom magam, ha úgy alakul...
ha elkezdesz egy oltássorozatott az be kell fejezni mert különben kidobott pénz.

Miért van az ha két lány csókolózik akkor az cuki de ha két fiú akkor az már gusztustalan?

A 'cuki't találtam a legmegfelelőbb szónak.

Legjobb válasz: De amúgy bajom nincs velük,de nekem nem az a cuki.

De amúgy bajom nincs velük, de nekem nem az a cuki.
nézõpont kérdése
Mert a pasik azt hiszik, hogy az csak poén, és elõbb utóbb úgyis pasi mellett fog kikötni a csaj, nincs az a pénz, amiért lemondana a f.szról. És meg mert szerintük egy nõ nem élvezheti a testiséget egy másik nõvel, ezért automatikusan pornográfiává fantáziálják az egészet. Éljen a szexista társadalmunk!
nálam van a pont gyerekek! háháháháhá :D
Hogy pattanna meg az ütõered Nav :D
Navorskinál a pont. Ez attól függ ki nézi.
Hannánál a pont! Navorskinál a pont
Mert egy lány is elég a "cukisághoz", de pasiból egyre sem mondanám azt
Szerintem mindkettõ visszataszító! De sok pasinak bejön, ha 2 lány csókolózik.
Mert ez így van. A b*zikat nem szeressük.
Nekem egyik sem tetszik, na jó, ha két lány csinálja akkor még talán belefér, de többnyire a diszkós pózer*icsákat juttatja eszembe....
Nekem tetszik, ha két fiú csókolózik. L
Nézõpont kérdése. Egy hetero fiúnak nyilvánvalóan tetszik ha két lány csinálja, hiszen mi a jobb egy lánynál? Természetesen kettõ! :)
ugyanazért amiért ha egy srác rengeteg csajjal dugott már õ a király, de ha egy lány dugott már egy csomó sráccal az meg ribanc.
A csajok.... valakinek bejön, valakinek nem (nekem.igen). De 2 fèrfi.... gusztustalan. 2 borostàs arc.... èn beleokàdnèk a szàjàba
melyik országban "cuki" a lezbi csók? szimplán farokfelállító :D
Nem baj, én zöldet nyomtam és minden õrült rajongómat is erre biztatok :'D
De gonoszak vagytok ti mind :P
Számomra: Két lány = aranyos, tetszik Két fiú = nincs mit tetsszen a dolgon, de nem tartom undorítónak, csak nem is nézegetem szívesen Lány és fiú = a fiú beleront az összképbe, így nem túl érdekes Ez a véleményem :D
lehet nézõpont kérdése, de én mind a kettõt szoktam nézni a két lány meg elfogadott, ennyi N
Azért mert, ha 2 csaj smárol azt elfogadják mert azt úgymond szépnek/gyönyörûnek tartják de, ha 2 pasi akk az undorító, de személyes véleményem szerint Navorski-nál a pont!

Ha két nappal előtte lemondasz egy magánórát (nyelvtanárhoz jársz), akkor azt ki kell fizetned? Mi a bevett szokás, és hogy etikus? Előfordult már egyszer, hogy aznap kellett lemodanom, de azt utólag kifizettem neki.

Legjobb válasz: Ezt a tanárral kell elõzetesen megbeszélni. Mondjuk én nem tartanám fairnek, ha két nappal elõtte lemondva is ki kellene fizetni. De simán le kell ülni a tanárral és tisztázni ezeket, hogy mennyi idõn belül mondhatod le az órát.

Ezt a tanárral kell elõzetesen megbeszélni. Mondjuk én nem tartanám fairnek, ha két nappal elõtte lemondva is ki kellene fizetni. De simán le kell ülni a tanárral és tisztázni ezeket, hogy mennyi idõn belül mondhatod le az órát.
Hát nem tudom, én soha nem mondtam le még aznap órát, de ha megtenném akkor se fizetném ki.. és elég gáz lenne, ha elvárná a tanár, hogy fizetsd ki. Az enyém ilyet nem csinálna. Ha meg 2 nappal elõtte mondod le akkor meg fõleg!
dehogy kell kifizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!