Találatok a következő kifejezésre: Ha kemény hasam, (69 db)

Ha kemény a hasam, akkor egyfolytában jó feküdni vagy ha mondjuk elmosogatok közben 10 perc alatt, azzal árthatok?

A.)A kérdésem lényeg, h vajon mennyire kell komolyan venni a fekvést.:o)

Legjobb válasz: Nekem ugy szokott keményedni a pocim hogy ugy "összeugrik." Olyan mint mikor a görcs huzza a vádlid, és szinte ki lehet tapintani az izom görcsöt, ez is hasonló csak olyan nagyon kerek a hasam és kemény. Ja és kb 15-30 másodpercig tart. Nem fáj csak kellemetlen. A fekvés sokat segit igen de sztem nem ártasz egy mosogatással. Remélem tudtam segiteni vmit. Boldog baba várást. Üdv:27 hetes kismami.

Nekem ugy szokott keményedni a pocim hogy ugy "összeugrik." Olyan mint mikor a görcs huzza a vádlid, és szinte ki lehet tapintani az izom görcsöt, ez is hasonló csak olyan nagyon kerek a hasam és kemény. Ja és kb 15-30 másodpercig tart. Nem fáj csak kellemetlen. A fekvés sokat segit igen de sztem nem ártasz egy mosogatással. Remélem tudtam segiteni vmit. Boldog baba várást. Üdv:27 hetes kismami.
Egy kis mozgássak sztem sem ártasz semmit, akkor pihenj le mindenképp, amikor érzed a keményedést.Magnéziumot nem írt a dokid? A keményedést biztos meg tudod különbözeteni, jár egy pici görcsszerû fájdalommal is, ami inkább kellemetlen, mint fájdalmas, és tényleg kõkemény lesz a pocid, ami utána enyhül.Ha éltek házaséletet, az orgazmustól is biztos keményedik a has!

32 hetes kismama vagyok. Az orvosom felírt magneB6-ot mert kemény a hasam! Nagy baj, ha kemény? Méhszájam meg 2100. Ez rossz?

Legjobb válasz: Én is ezt szedtem, amikor kemény volt a pocim és használt! Szerintem ne aggódj feleslegesen, a dokid a legjobbat akarja nektek!

Én is ezt szedtem, amikor kemény volt a pocim és használt! Szerintem ne aggódj feleslegesen, a dokid a legjobbat akarja nektek!
Egy kicsit nyitva van a méhszáj, nem baj, csak ne emelgess, és vigyázz magadra, a magnézium a legjobb , hidd el pihenj sokat ha teheted.Nem lesz semmi baj, csak pihengess.

15 hetesen ha kemény a hasam az mitől van?

Legjobb válasz: Szia! Néha bekeményednek az izmok ez,ha nem jár különösebben fájdalommal és hamar elmúlik fõleg egy kis pihenés után teljesen normális és végig kíséri a terhességet.Mindenképpen mond el a következõ talitokkor a nõgyógyásznak vagy menj hamarabb ír,majd fel B6 vitamint,ha még nem szedsz.Viszot,ha a hasad keménysége fájdalmas mozgásban gátol egy percig ne gondolkozz irány a nõdoki.Nekem a 26.héten egyszer csak bekeményedett annyira,hogy alig bírtam menni kiderült,hogy megindult a szülés a babáb beágyazta magát visszatartással kihúztuk a 41. hétig. Gratula a babához és sok sikert!

Szia! Néha bekeményednek az izmok ez, ha nem jár különösebben fájdalommal és hamar elmúlik fõleg egy kis pihenés után teljesen normális és végig kíséri a terhességet.Mindenképpen mond el a következõ talitokkor a nõgyógyásznak vagy menj hamarabb ír, majd fel B6 vitamint, ha még nem szedsz.Viszot, ha a hasad keménysége fájdalmas mozgásban gátol egy percig ne gondolkozz irány a nõdoki.Nekem a 26.héten egyszer csak bekeményedett annyira, hogy alig bírtam menni kiderült, hogy megindult a szülés a babáb beágyazta magát visszatartással kihúztuk a 41. hétig. Gratula a babához és sok sikert!
Szia! Én mondjuk nem tudom pontossan megmondani hogy ilyent érzek e de néha nekem is kemény. Nekem nem mindig múlik el egybõl de nem jár különösebb fájdalommal max kellemetlen a feszülés ugyanugy mint mondjuk egy fuffadás kellemetlensége. Azt mondták normális ha nem jön sokszor és nem annyira fájdalmas. 15hetes kismama
A B6 tényleg segít, és pihenj, amikor csak tudsz. Az érzés természetes, ne ijedj meg tõle.!

Ha mindennap megcsinálok 60 hasprést akkor lapos kemény hasam lesz?

Legjobb válasz: Akkor lesz lapos hasad ha csinálsz mellé egy rendes étrendet és azt betartod 0-24be. :)

Akkor lesz lapos hasad ha csinálsz mellé egy rendes étrendet és azt betartod 0-24be. :)
3x20 Hasprés 2x15 Labemelés 3x30 mp Plank Ezt heti 3x
A kérdező hozzászólása: meg van
Nem hízol meg Inkabb heti 3 rendes edz3s legyen rá
A kérdező hozzászólása: akkor hogy csináljon h meglátszódjopn?
Nem, nem hízol meg tõle...
A kérdező hozzászólása: igyak protein shaket? nem hizok meg nagyon tõle? mert elég vékony vagyok és jó alakom.
én 600-at csináltam / alkalom egy héten 3x
Akkor vagy csináld ugyan így, vagy hogy biztosra menj, a fehérjebeviteled legyen meg legalább, és fejlõdni fog. Bár a napi 60 hasprést azt te érzed hogy mennyire tudod vele magad leterhelni. Ha úgy érzed elég akkor csak így tovább. ;)
Haspréssel nem lehet fogyni, mert nincs helyi zsírégetés. Fogyni diétával és mozgással lehet. Hasra erõsíteni jó a hasprés de azt inkább egy héten 3-szor csináld és 60-nál többet, mondjuk 120-at. Mellé mehet lábemelés is.
A kérdező hozzászólása: most is lapos hasam van és csak rá akarok még erõsiteni h még szebb legyen.már igyis irigyelnek a hasam miatt,
[link] [link] Próbálj meg egy challenge-et is, hogy fejlõdj! Ezt a videót ajánlom még: https://www.youtube.com/watch?v=JGtLdaHqSTw

Mireutalhat, ha kemény az ember hasa alja?

Legjobb válasz: Mármint hogy deszkakemény, nem lehet benyomni, vagy kicsit keményebb? Mert az esetben(deszkakemény has) gyulladásra utalhat, ha van lázad is hozzá.

Mármint hogy deszkakemény, nem lehet benyomni, vagy kicsit keményebb? Mert az esetben(deszkakemény has) gyulladásra utalhat, ha van lázad is hozzá.
Puffadás, bélgörcs.

Kérlek írjatok, 25 hetesen, ha kemény az egész hasam, az normális?

Nem periodikusan, hanem folyamatosan. Alapból 4x2 magnesi citricit szedek.

Legjobb válasz: Ha folyamatosan keményedik, az nem normális. Feküdj le, pihenj, vagy ha fekszel és úgy keményedik akkor sétálj kicsit, és ha nem múlik el akkor irány a kórház. Nekem is sokszor keményedett, bementem a kórházba, elég durva fájásokat mutatott a ctg. Rögtön nyomták belém az infúziót. Már korábban is voltak keményedéseim, a 20. héttõl, 4x2 magnerot-ot szedtem félidõtõl, szerintem ennek is köszönhetõ hogy kihúztam a 34. hétig és "csak" akkor szültem. Lehet hogy csak a hõség miatt, de inkább legyen egy felesleges köröd a kórházban, mint hogy 25 hetesen szülj.

Ha folyamatosan keményedik, az nem normális. Feküdj le, pihenj, vagy ha fekszel és úgy keményedik akkor sétálj kicsit, és ha nem múlik el akkor irány a kórház. Nekem is sokszor keményedett, bementem a kórházba, elég durva fájásokat mutatott a ctg. Rögtön nyomták belém az infúziót. Már korábban is voltak keményedéseim, a 20. héttõl, 4x2 magnerot-ot szedtem félidõtõl, szerintem ennek is köszönhetõ hogy kihúztam a 34. hétig és "csak" akkor szültem. Lehet hogy csak a hõség miatt, de inkább legyen egy felesleges köröd a kórházban, mint hogy 25 hetesen szülj.
Ennyi magnesi citrici mellett, nem gondolom, hogy normális. Basszus már az is rengeteg. Pláne nem folyamatosan. Persze nem akarlak megijeszteni. De nekem nem tûnik normálisnak. Így ahogy leírtad, így nem. Nekem is keményedett idõközönként a hasam, a baba ha mozgolódott akkor tovább is, mert az õ mozgása is okozhatja. Fõleg az övé ami tovább tart. De keményedés és keményedés közt is van különbség, szerintem figyeld mikor jön elõ... A baba mozgására normális, ha csak úgy a semmitõl elõjön és nem múlik az nem gondolom, hogy normális.
Bocsi azt elfelejtettem hozzátenni, ha pihenésre sem múlik... Fontos, hogyha érzed akkor pihenj le. 20 perc pihi után el kéne múljon.
Nem normális, holnap menj be az orvoshoz. Én is 25 hetes vagyok és csak picit kemény a mozgásnál, de ha tovább mocorog visszaáll normálisba. Én csak magnerotot szedek 3x1-et
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy írtatok! Sétáltam és elmúlt. Nem úgy kemény, hogy összetömörül gombócba, ahogy sok helyen is olvasom, csak érzem, hogy feszesebb, nem olyan puha. Nem tudom, ez vàltoztat így valamin? A baba nekem sokat mocorog àltalàban szerencsére, lehet csak ez okozza? Meg a hirtelen hõség?
Szerintem akkor csak a baba, meg a meleg. Úgy nem kell aggódj.

Mit lehet csinálni ha kemény a hasam?

28 hetes vagyok,már három napja kemény a hasam és fáj,feszít.enni is csak keveset tudok,mindent?l savam van,már szenvedek t?le nagyon,sok házi munkát nem végzek,próbálom kímélni magam.

Legjobb válasz: Nekem kb ilyen tüneteim voltak akkor (28-29 hetesen)amikor befordult a pindurkám. Utána lent majd szétfeszített és szúrkált. Mondtam is a férjemnek, hogy valami történik odabent, bár nem görcsöltem mindenesetre felhívtam a dokit és õ mondta, hogy ha nincs vérzés, görcs...szedjem a magnéziumot és pihenjek. Pár napra rá megnézett, tényleg "lefelé áll már"(-: DE: ez csak egy tipp, ami nem jelent semmit, mindenképpen dokit kíván a dolog minél hamarabb!!! 33 hetes kismami

Nekem kb ilyen tüneteim voltak akkor (28-29 hetesen)amikor befordult a pindurkám. Utána lent majd szétfeszített és szúrkált. Mondtam is a férjemnek, hogy valami történik odabent, bár nem görcsöltem mindenesetre felhívtam a dokit és õ mondta, hogy ha nincs vérzés, görcs...szedjem a magnéziumot és pihenjek. Pár napra rá megnézett, tényleg "lefelé áll már"(-: DE: ez csak egy tipp, ami nem jelent semmit, mindenképpen dokit kíván a dolog minél hamarabb!!! 33 hetes kismami
Én is a magnéziumot ajánlom és pihenj sokat úgy hogy a lábaidat magasabbra teszed!

Alapvetően jó alakom van, de van egy nagyon minimális feleslegem has tájékon, (kb 2 kg) és én a karomat is személy szerint kicsit vastagnak tartom. Diétával és napi 30-40 perc cardio mozgással mennyi idő alatt tudnék lefogyni? Ha keményen betartom.

170 cm és 57 kg vagyok egyébként, homokóra alkattal, minimális izomzattal: karizom, combizom, + vádli.

Legjobb válasz: Nem vagy túlsúlyos. Abbõl amit írsz valószínûleg valami erõedzés tenne jót neked 2-3 x 40 perc + 2 x 30-40 perc kardió.

Nem vagy túlsúlyos. Abbõl amit írsz valószínûleg valami erõedzés tenne jót neked 2-3 x 40 perc + 2 x 30-40 perc kardió.
A kérdező hozzászólása: 80 perc cardio-t nem bírok ki :D Napi 40-nel mennyi idõ lenne eltüntetni a kis súlyfölöslegem? + a diéta. Erõedzést is csinálok majd feltétlenül, de elõtte szeretnék lapos hasat és vékonyabb kart, ezért a cardio, utána jöhet az izomfejlesztés.
2 hét max 3
2 kiló 3 hét kényelmesen. Heti adagokat írtam :-) Az erõedzésbe érdemes most belevágnod.
A kérdező hozzászólása: Ja, elnézést! Így már teljesen jó, így fogom csinálni. Köszönöm szépen! :)

Mit jelent, ha kemény és fáj a hasam a köldököm körül?

MA EGÉSZ NAP AZT ÉREZTEM FÁJ A HASAM AKÖLDÖKÖM KÖRÜL,ELÕSZÖR ARRA GONDOLTAM AZÉRT MERT NEM ETTEM,UTÁNNA ETTEM ÉS AZÓTA IS.20.-A ÓTA RENDSZERESEN SZERETKEZÜNK,8-10.-E KÖRÜL KÉNE,HOGY MEGJÖJJÖN.BABÁT SZERETNÉK!!!MIT CSINÁLJAK?TESZTELJEK?MITÕL FÁJ,NEM MENSZIS ÉRZÉS!?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz,nem tudhatod nem-e sérv v.bármi más.A terhességet biztos nem a köldöködnél fogod érezni,mivel a méh kb.a 18.hétre ér a köldökhöz.A terhességhez közelebb áll a menstruációs érzés.Vizsgáltasd ki magad!

Menj orvoshoz, nem tudhatod nem-e sérv v.bármi más.A terhességet biztos nem a köldöködnél fogod érezni, mivel a méh kb.a 18.hétre ér a köldökhöz.A terhességhez közelebb áll a menstruációs érzés.Vizsgáltasd ki magad!

Ha egy babának nagyon kemény a kakija azt lehet a hasán érezni úgy értem ha megnyomom és érzek valami keményedést gömőt a hasába az lehet a kaki voltatok hasonló helyzetbe?

Legjobb válasz: Nem lehet érezni, a kaki mint tudod puha bélrendszerben van.Ha keményedés "gömõ" van a hasában, nézesd meg dokival.Attól lehet kemény a hasa, ha tele van gázzal.Tedd hasra, masszírozd, adjál gripe watert vagy valami szert. /Z/

Nem lehet érezni, a kaki mint tudod puha bélrendszerben van.Ha keményedés "gömõ" van a hasában, nézesd meg dokival.Attól lehet kemény a hasa, ha tele van gázzal.Tedd hasra, masszírozd, adjál gripe watert vagy valami szert. /Z/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!