Találatok a következő kifejezésre: Ha kb.2 érzem a fájásokat, (2 db)

Ha kb.2 óránként érzem a fájásokat, mennyi idő múlva lehet szülés?

Legjobb válasz: Nem írtad, hanyadik babát várod, elsõ babánál még van idõd, lehet hogy el is múlik, és késõbb elkezdõdik megint, másodiknál-harmadiknál minden gyorsabban megy. Hanyadik hétben vagy? Én az elsõvel a fájások kezdete után még 7 órán kersztül vajudtam. Sok szerencsét, de ha nem vagy biztos magadban, hívd fel a dokidat, esetleg a szülésznõdet.

Nem írtad, hanyadik babát várod, elsõ babánál még van idõd, lehet hogy el is múlik, és késõbb elkezdõdik megint, másodiknál-harmadiknál minden gyorsabban megy. Hanyadik hétben vagy? Én az elsõvel a fájások kezdete után még 7 órán kersztül vajudtam. Sok szerencsét, de ha nem vagy biztos magadban, hívd fel a dokidat, esetleg a szülésznõdet.
A kérdező hozzászólása: 38.hétben vagyok és az elsõ baba.
az elsõ válaszoló vagyok, nekem a szülésznõm azt mondta, hogy 15 perces fájásokkal induljunk be a kórházba, ami 20 km-re van, de nekem a 37. héten elfolyt a magzatvíz, aztán kezdõdtek a fájások, éjjel fél 3-kor, és de. 11-35-re lett meg a baba. Most a másodikat várom, azt mondják, ezzel minden hamarabb megy. Szerintem még korai bemenned, de mondom, kérdezd meg azért a dokit is!
Megszültél azóta? :D 2 óránként, azzal még bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem szültem még itthon vagyok és a fájások ugyanugy két óránként jelentkeznek, bár annyira még nem vészes de tegnap azt hittem nem húzom sokáig.Ez napokig is lehet így?
ne aggódj. ezzel a 40. hétig is "kihúzhatod"
Igen, bármeddig. Nem jelent semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!