Találatok a következő kifejezésre: Ha kb. percig van bennem (3 db)

Ha kb. 2 percig van bennem a barátom a legelején óvszerrel, aztán fájt s abbahagytuk, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha abszolút nem csinálta óvszer nélkül akkor nem vagy terhes. A fájdalomnak és a félig abbahagyásnak a teherbeesés szempontjából nincs jelentõsége. Ha abbahagyta õ is, és nem élvezett el kicsi az esélye, de mivel ismerjük már azt a huncut elõváladékot, azért van egy kicsi esély. De hát ti óvszerrel szerelmeskedtetek, úgyhogy nincs gond! A fájdalom okát kellene megkeresni. Általában lelki okok állnak mögötte. Saját tapasztalatból írom. Sok-sok sikosító és próbáld szex közben ellazítani az izmaidat, ne görcsölj!

Ha abszolút nem csinálta óvszer nélkül akkor nem vagy terhes. A fájdalomnak és a félig abbahagyásnak a teherbeesés szempontjából nincs jelentõsége. Ha abbahagyta õ is, és nem élvezett el kicsi az esélye, de mivel ismerjük már azt a huncut elõváladékot, azért van egy kicsi esély. De hát ti óvszerrel szerelmeskedtetek, úgyhogy nincs gond! A fájdalom okát kellene megkeresni. Általában lelki okok állnak mögötte. Saját tapasztalatból írom. Sok-sok sikosító és próbáld szex közben ellazítani az izmaidat, ne görcsölj!
Az is lehet, hogy épp peteérési fázisban vagy, ekkor is jelentkezhetnek alhasi fájdalmak, és ilyenkor a szeretkezés kimondottan kellemetlen érzés.

Paraffinos kéz-lábápoló készülékben ha benne hagyom a kezem vagy lábam (és nem kesztyűben) ugyan olyan jó mint ha kesztyű v. lábtyű lenne rajtam (kb.15-20 perc)? Ezek a paraffinok jók arcra is, ha fel van melegedve? Arcon meddig kell rajta hagyni?

Legjobb válasz: Miért hagynád benne a kezed/lábad? A lényeg a vékony paraffinréteg, ami alá krémet, és egyebeket kensz fel. A paraffin ún. nyomóhatása segít ezeket a krémeket a bõrbe juttatni. A kesztyû azért kell, hogy megtartsa azt a hõmérsékletet. Arcra: krém, vagy szérum, azután egy gézlap, és arra a paraffin. 15-20 perc elég. Ha kihûl, a gézlappal együtt szépen eltudod távolítani.

Miért hagynád benne a kezed/lábad? A lényeg a vékony paraffinréteg, ami alá krémet, és egyebeket kensz fel. A paraffin ún. nyomóhatása segít ezeket a krémeket a bõrbe juttatni. A kesztyû azért kell, hogy megtartsa azt a hõmérsékletet. Arcra: krém, vagy szérum, azután egy gézlap, és arra a paraffin. 15-20 perc elég. Ha kihûl, a gézlappal együtt szépen eltudod távolítani.
húzni a paraffint.
A gépbe TILOS egy "mártásnál tovább bent hagyni. Ennek a folyamata az hogy nyitott újakkal belemártod a paraffngépbe a kezed majd egybõl kihúzod, aztán ezt még 1x, majd zacskót húzól a kezdre vagy lábadra attól függõen melyiket csinálod majd beleteszed a kezed v. lábad a kesztyûbe. kb 20 percet vársz. Akkor csináltad jól ha a végén egybe letudod

Nekem van egy régi orosz búvárszivattyú. Az vele a gond hogy kb 10 perc locsolás után leáll mindig vagy 2 percre. Gondolom a hőkioldó miatt. Hol található benne a hőkioldó, és hogyan lehetne áthidalni a hőkioldót, ha lehet?

http://img18.aprod.hu/images_aprodhu/4480339_1_644x461_orosz..

Legjobb válasz: ez nem búvárszivattyú.nekünk is volt ilyen, idétlen egy kialakítás. talán a tetejében, de ha csak a kondik vannak ott, akkor tekercsfejbe van beépítve. már nem emlékszem, mi kivágtuk...

ez nem búvárszivattyú.nekünk is volt ilyen, idétlen egy kialakítás. talán a tetejében, de ha csak a kondik vannak ott, akkor tekercsfejbe van beépítve. már nem emlékszem, mi kivágtuk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!