Találatok a következő kifejezésre: Ha kb. percig van (86 db)

Kézhez szokik a tengerimalac, ha kb 2 naponta van kézben 10-15 percet?

Ennyi elég,hogy id?vel ne féljen?

Legjobb válasz: Nálunk naponta rengetegszer 10-15 percig vannak kézben...

Nálunk naponta rengetegszer 10-15 percig vannak kézben...
Igen, elég, hogy idõvel ne féljen. Csak az az idõ lesz kétszer olyan hosszú, mintha tudnál rá naponta idõt szánni. És számíts rá, hogy miután megszokott és megszeretett, teljesen meg lesz sértõdve, hogy miért nem foglalkozol vele többet. Egyébként ugye van társa a tengerimalacnak, nem egyedül szoktad hagyni 2 napig?
A kérdező hozzászólása: Jó, hogy nektek ennyi idõtök van naponta...Ketten vannak és nem arról van szó, hogy 2 napig egyedül vannak, hanem nincsenek minden nap kézbe véve, mert az egyiket lehetetlen megfogni, a másikat lehet szeretgetni, de õk a ketrecbõl ki-be járnak, napi 2-3 órát, ezért nincsenek minden nap órákig kézben.
Szerintem simán lehetnek az öledben ha eszel, számítógépezel, olvasol, vagy bármilyen nyugisabb dolgot csinálsz. És meg is próbálhatod kézbõl etetni õket, így szerintem hamar megszelídülnek. :) Enyémek is egy nap után kezes bárányok lettek :)

Az autónk egy ideje furcsán indul. Amíg a kulccsal elindítom semmi baj, de ha gázt adok, lefullad. Ez indítás után kb. fél percig van így, utána rendbejön. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ha benzines, akkor hidegen több anyagra van szüksége a kicsapódás miatt. Akkor valószínûleg nem megy a dúsító automatika, ha bemelegszik akkor már nincs rá szükség, ezért múlhat el a hiba olyankor.

Ha benzines, akkor hidegen több anyagra van szüksége a kicsapódás miatt. Akkor valószínûleg nem megy a dúsító automatika, ha bemelegszik akkor már nincs rá szükség, ezért múlhat el a hiba olyankor.
Az elõttem szóló válasza tökéletes. Profi lehet...(Egy autószerelõ mester)

Ha kb. 2 percig van bennem a barátom a legelején óvszerrel, aztán fájt s abbahagytuk, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha abszolút nem csinálta óvszer nélkül akkor nem vagy terhes. A fájdalomnak és a félig abbahagyásnak a teherbeesés szempontjából nincs jelentõsége. Ha abbahagyta õ is, és nem élvezett el kicsi az esélye, de mivel ismerjük már azt a huncut elõváladékot, azért van egy kicsi esély. De hát ti óvszerrel szerelmeskedtetek, úgyhogy nincs gond! A fájdalom okát kellene megkeresni. Általában lelki okok állnak mögötte. Saját tapasztalatból írom. Sok-sok sikosító és próbáld szex közben ellazítani az izmaidat, ne görcsölj!

Ha abszolút nem csinálta óvszer nélkül akkor nem vagy terhes. A fájdalomnak és a félig abbahagyásnak a teherbeesés szempontjából nincs jelentõsége. Ha abbahagyta õ is, és nem élvezett el kicsi az esélye, de mivel ismerjük már azt a huncut elõváladékot, azért van egy kicsi esély. De hát ti óvszerrel szerelmeskedtetek, úgyhogy nincs gond! A fájdalom okát kellene megkeresni. Általában lelki okok állnak mögötte. Saját tapasztalatból írom. Sok-sok sikosító és próbáld szex közben ellazítani az izmaidat, ne görcsölj!
Az is lehet, hogy épp peteérési fázisban vagy, ekkor is jelentkezhetnek alhasi fájdalmak, és ilyenkor a szeretkezés kimondottan kellemetlen érzés.
Szerintem nem beteg. Kinek mi :)
szerintem a legtöbb pasiban meg van ez, hogy valamiért kicsit tetszik nekik, ha egy lány pisil. rám az exeim csomószor rám nyitottak közben :D de nem voltak perverzek vagy ilyesmi :D fura
Húú, ha az én párom mondaná ezt nekem, hogy hallgatta, ahogy pisilek, és szeretné, hogy rácsurgassak... Hmmm, már most teljsen beizgultam! :) 19/N
Nem beteg. csak a hang izgalmassá teszi ezt a kíváncsiságod. Nekem pl a nyáron a lábfejek nézése a mániám. Volt olyan h bámultam a csaj kifestett körmeit nyaltam a számat már. Felnéztem rá szemeztünk úgy nevettem h zavarba jöttünk mind2 en. 18/F
Én faéra mászok ettõl.Bemegyek a mosdóba és Csurog... elöttem sor, de hallom ahogy csurog, csöpög. eg tudok tõle õrülni. egyszer megkérdeztem hogy "ba zdm eg mennyit ittál?"
Én meg a büdös, zokniba izzadt nõi lábakért vagyok oda...Kinek mi
Ismerek olyan lányokat, akik 6-7-8 órákig nem mennek WC-re. Az ilyeneket öröm pisilni hallgatni utána.
A kérdező hozzászólása: Hát én meghallgatnám a te csurgatásod is :)
A kérdező hozzászólása: Nekem az sem lenne baj, ha rám csorgatna :)
A kérdező hozzászólása: hát igen, a "meztelen" lábak szépek tudnak lenni, azt én is nagyon szeretem... csak legyen ápolt... de most újabban ez a pisiléses dolog jobban bejon :D
Egy kicsit

Ha megindul a szülés mi a jobb? Mentőt hivni vagy elindulni a kórházba autóval? Nekünk kb 15 percre van a kórház.

Legjobb válasz: Felesleges a mento ebben az esetben, 15 oerc amig kier, es ez nem veszhelyzet. Es van, aki bevigyen. De ha egyedul utazol pl. a varosban es egyszer csak elfolyik a magzatviz, na akkor hivj mentot nyugodtan.

Felesleges a mento ebben az esetben, 15 oerc amig kier, es ez nem veszhelyzet. Es van, aki bevigyen. De ha egyedul utazol pl. a varosban es egyszer csak elfolyik a magzatviz, na akkor hivj mentot nyugodtan.
Ha még nem túl gyakoriak a fájások - tehát nem kétpercesek, hanem ritkábbak - akkor simán be tudtok menni kocsival is. De amikor beindul a szülés, valószínûleg jó hosszú idõ eltelik a sûrû fájásokig. Teljesen felesleges a mentõ. Azt akkor kell hívni, ha valamiért villámgyors szülésed van, vagy elkezdesz nagyon vérezni, ilyesmi. De normál szülés esetén ha már 5 percesek a fájások, beültök a kocsiba és bementek.
Én is mindig ezen gondolkoztam. Ne aggódj, ha ott lesz az idõ tudni fogod. Nekem kb.30 percre volt a kórház, és éjszaka jött rám a fájás, nem gondolkodtam azon, hogy mentõt hívjak. Fogtuk magunkat és beültünk a kocsiba. Természetesen ha nappal lett volna az egész, akkor lehet, hogy mentõt hívok, a forgalom miatt. De ez attól is függ, hogy hány percesek a fájások. Könnyû szülést! Egy két hetes kilány anyukája.
Nekünk kb. 20 percre van a kórház, és nekem a szülés 2-3 perces fájásokkal kezdõdött. Eszembe sem jutott, hogy mentõt hívjak. Beültünk a kocsiba, és bementünk a kórházba. Hétköznap hajnalban volt, de, ha nappal lett volna, akkor sem, hívunk mentõt, mert mire kiérnek, és utána veled visszaérnek a kórházba, lehet több idõ elmegy, mintha saját kocsival mennél. Ja, és Pesten lakunk a belvárosban. Ne izgulj, nem olyan gyors dolog a szülés, még akkor sem, ha 2-3 perces fájással kezdõdik. :)
Szia. Én hajnalban arra ébredtem mintha bepisiltem volna. Kiderült hogy a magzatvizem kezdett szivárogni. Ez fél 5kor volt. Felkeletem elrendeztem a lakást megreggeliztem megvettem ami még kellett a kórházba és 11 körül mentem be amikor már óránként jöttek a fájások. Ekkor már kivoltam tágulva 1 ujjjnyira szóval rögtön vajúdóba kerültem.Onnan meg 5kor a szülõszobára. Nem kell rohanni csak akkor ha sûrûn jönnek a fájások. Kb. 5-10 percenként.
A kérdező hozzászólása: http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=2104&id=1 na ilyen lesz a kép meg ennél rosszabb is
Tyûha. Elõször is, milyen videokártyád van?
Ez valószínû videokártya, esetleg a proci is beszáll a mókába. Vagy ha tört akkor az a baj, de ilyet inkább nem feltételezem :)
A kérdező hozzászólása: Geforce fx5600-as kártyám van, ugyanez volt régen is a baj a játékkal, de akkor valahogy sikerült megoldanom hogy jó legyen, letöltöttem valamit de már nem tudom hogy mit és attól megjavult.Néztem drivert a kártyához, de ami az nvidia.com on volt az nem jó, talán valami patch kéne?

3 hetes kisfiam amikor ébren van sokat nyög erőlködik, kézben marad el de akkor se áll meg fél percre se. Ha leteszem kb 10 percig marad és sir. Már nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem tudok tőle csinálni. Mitől lehet ez? Normális ez?

Legjobb válasz: Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul,hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre,pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos,hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba,három órán keresztül cipelem,ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki,ide-oda rakosgatom stb... ,de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)

Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul, hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre, pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos, hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba, három órán keresztül cipelem, ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki, ide-oda rakosgatom stb... , de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én nem bánnám ha nem alszik csak el lehetne kicsit foglalni valamivel.õ is cicin jól elvan, de utánna kezdjül elõröl.akkor kitartás neked is.kicsit megnyugtattál hogy nem csak az enyém csinálja ezt:)
Sziasztok! Az én kisfiam 7 hetes és ugyan ez volt az elsõ 2 hétben míg rá nem jöttem hogy az igény szerinti szoptatás egy nagy baromság.Folyamatosan görcsei voltak sikitozott a pocifájástól éskiprobáltam hogy 3oránként etetem, fél ora plussz minusszal.Az elsõ alkalom szívbemarkolo volt de nagynehezen letelt 2, 5 ora ás adhattam neki enni.ugy megszívta magát hogy onnantól 3 oránként kérte a cicit, most viszont már 4 oránként eszik.A játék cumit is megszeretettük vele és azóta nem akar álandóan rajtam "lógni", mert a cumiban megtalálta a nyugalmát.Ez nem azt jelenti hogy eltávolodott tõlem, mert ugyan ugy szeret az ölemben lenni csak nem kell minden szíre szóra felkapkodni, mert teljesen kiegyensúlyozott baba lett.Én mindenkinek azt tanácsolom probálja meg ezt a modszert, gyerektõl is függ hogy beválik e.Mindig egy és ugyanazon idõben játszok vele, mikor már a tennivalóimmal végeztem.Olyan picik még hogy azt szokják meg amit kapnak és ez lesz a természetes nekik.Jó babázást kívánok! E.

Alapvetően jó alakom van, de van egy nagyon minimális feleslegem has tájékon, (kb 2 kg) és én a karomat is személy szerint kicsit vastagnak tartom. Diétával és napi 30-40 perc cardio mozgással mennyi idő alatt tudnék lefogyni? Ha keményen betartom.

170 cm és 57 kg vagyok egyébként, homokóra alkattal, minimális izomzattal: karizom, combizom, + vádli.

Legjobb válasz: Nem vagy túlsúlyos. Abbõl amit írsz valószínûleg valami erõedzés tenne jót neked 2-3 x 40 perc + 2 x 30-40 perc kardió.

Nem vagy túlsúlyos. Abbõl amit írsz valószínûleg valami erõedzés tenne jót neked 2-3 x 40 perc + 2 x 30-40 perc kardió.
A kérdező hozzászólása: 80 perc cardio-t nem bírok ki :D Napi 40-nel mennyi idõ lenne eltüntetni a kis súlyfölöslegem? + a diéta. Erõedzést is csinálok majd feltétlenül, de elõtte szeretnék lapos hasat és vékonyabb kart, ezért a cardio, utána jöhet az izomfejlesztés.
2 hét max 3
2 kiló 3 hét kényelmesen. Heti adagokat írtam :-) Az erõedzésbe érdemes most belevágnod.
A kérdező hozzászólása: Ja, elnézést! Így már teljesen jó, így fogom csinálni. Köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!