Találatok a következő kifejezésre: Ha kb 3 (536 db)

Ha kb 3 literes kisfazékban főznék húslevest, akkor mennyi pulykanyakat és zöldséget vegyek hozzá? És mennyi ideig főzzem?

Most tört el a normális nagy fazekam...

Legjobb válasz: Kb fél kg-t tennék bele, 2 szál srépát, és 3 szál kissebb petrezselyem, egy kissebb fej v.hagyma, egy darabka zeller gumó, 2 gerezd fokhagyma. És kb 2-2,5 óra nagyon lassú tûzön.

Kb fél kg-t tennék bele, 2 szál srépát, és 3 szál kissebb petrezselyem, egy kissebb fej v.hagyma, egy darabka zeller gumó, 2 gerezd fokhagyma. És kb 2-2, 5 óra nagyon lassú tûzön.
Az én kisbabám 3, 8 kg volt.A libero newborn-nal kezdtem, majd pár héttel késõbb váltottam a minire, ez 3-6 kg-ig jó.
Szia! Mi eldobhatóval kezdtük s , eg is maradtunk nála. Könnyebben kezelhetõ, s higénikusabb is. Az újszülött méretet válaszd és abból elé egy csomaggal. Ha elfogy vagy a babó kinövi, akkor majd veszel még. Mi a libero-ban bízunk. Drukkolunk!
Én Huggies párti vagyok. Az újszülött pelusa 2-5 kg-ra jó. Sztem ideális..
Nálunk is liberot adtak a kórházban, 2-est, gondolom azért kérnek liberót, mert azzal a céggel állnak kapcsolatban. Én még itthonra is vettem 1-es pelust a picinek, de jó az 1-es és 2-es is egy ujszülöttnek, nincs akkora különbség. Most 2, 5 hós, 4, 50 kg, és még mindig a 2-est hordja, most állunk majd át a 3-as pelsura. És jó a libero, és a pampers is, ugynaúgy vannak számozva. Szóval vegyél nyugodtan 1-2 csomag 1-est, utána vehetsz 2-est.
Ja, és a mai vilgában miért akarnál textilpelust mosni napjában 30 db-ot? (ha csak nem vagy erõsen zöld...) Sokkal egyszerûbb, gyorsabb, könnyebb az eldobható. nekem eszembe sem jutna a textil, láttam eleget, ahogy anyám órákat hajolt a kádban és mosogatta öcsém után.
Kórházban is Liberót használnak mert ez a cég szponzorálja.
Hát, ha így megmondják a márkáját, akkor megmondhatnák a méretet is! Hogy-hogy csak a Liberó jó nekik????
A kérdező hozzászólása: Azt én is szeretném tudni, de nem kérdeztem nem is gondoltam rá hogy mekkora méret kell csak a boltban kezztem el töprengeni hogy akkor most melyik méret kellene?!Szerintetek mit vegyek???
A kérdező hozzászólása: Az jo lenne de sajnos megkérdeztem a korházban és azt mondták liberot vigyek!!De miért??!Hát ez van de akkor mekkorát mert abbol 2-4ig és 3-6 ig vannak méretek.Mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: akkor inkább a 2-4kg-ig jot vegyem meg?Abbol mennyit?
A kérdező hozzászólása: Az utolsonak!Te hol szültél(ha nem vagyok tolakodo)?Én pécsen fogok az édesanyák utján, jo lenne ha te ia pécsi lennél!Az a helyzet hogy az apuka megvette már a 2 est liberobol azér az is jo ha neked azt adtak a korházban , ugye jo volt?

Mennyibe fog kerülni ha kb 3 oldalt töltöttem le? Telenoros vagyok és előfizetéses, de internetre nincs előfizetve.

Legjobb válasz: Hát az jó sokba kerül. Kb 10kb=13 Ft 1 MB akkor 1300 Ft és egy weboldal jó pár mega 10.000 Ft biztos lesz szvsz.

Hát az jó sokba kerül. Kb 10kb=13 Ft 1 MB akkor 1300 Ft és egy weboldal jó pár mega 10.000 Ft biztos lesz szvsz.


A fiuk mért itélnek el 1 lányt ha Kb.3 éve nem beszéltek vele (csak msn-en de az teljessen más nem halja a hangsulyt lehet hogy félreéri. ) a hello szia meg cső-n kivül?

Legjobb válasz: Bizonyára a 3 évnél régebbrõl származó ismeretség alapján ítéli el, vagy külsõ alapján.

Bizonyára a 3 évnél régebbrõl származó ismeretség alapján ítéli el, vagy külsõ alapján.

Ha kb.3 óráig hallgatnám folyamatosan ugyanazt a dalt, megtudnám jegyezni a szövegét? :D

Komolyan... xD

Legjobb válasz: Ha nem vagy debil, akkor igen :) Ha japán dalról van szó, akkor már nem biztos. Ha magyarul megy, akkor szinte tuti :)

Ha nem vagy debil, akkor igen :) Ha japán dalról van szó, akkor már nem biztos. Ha magyarul megy, akkor szinte tuti :)
A kérdező hozzászólása: Igazából ez egy magyar vers megzenésítve. Nincs kedvem tanulni, egyszerûen nem tudok leülni hozzá, hogy na akkor most megtanulom. Ezért választottam ezt a módszert. :D
Szerintem 3 óra alatt bõven. De egyszerû! Csináld! Aztán v. sikerrel jársz, v. nem. De sztem menni fog! :) Hajrá!
Tény, hogy zenével könnyebben meg lehet tanulni! Hajrá! (Csak ne énekelve mondd fel, ha feleltetnek:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Majd megírom mennyire volt sikeres a próbálkozás :D
héééj a japán zenét is meglehet tanulni 1.5 óra alatt:D tudom..tapasztalatbol XD:D 13/l :D egyébként én a töri leckét szoktam felvenni és egymásután 20x lejátszani magamnak:D sima ügy:D
Na, hogy ment? :) ) Felmondod? ;)

Bichonok kozul melyikuknek hull kevesbe a szoruk? Ha kb.3 havonta vagatnam, es persze ha kell 4-5 naponta kifesulnem a szoret akkor is tele lenne a haz szorrel?

Nekem mar volt 2 kutyusom (Cocker Spaniel es Labrador),de mivel mostmar tombhazban lakom nagyobb kutyat nem tarthatok s a Bichonokra gondoltam. Viszont az erdekelne,hogy kb. mennyi ido utan lesznek szobatisztak es nagyon fog hullni a szoruk?

Legjobb válasz: elsõ vagyok: tavasszal-nyáron-és szeptemberbe ,max október elején érdemes õket nyírni,hogy télre megnõjön a szõrük, DE télen fésülnöd kell!!! szóval napi 10 perc nem sok!!

elsõ vagyok: tavasszal-nyáron-és szeptemberbe , max október elején érdemes õket nyírni, hogy télre megnõjön a szõrük, DE télen fésülnöd kell!!! szóval napi 10 perc nem sok!!
Visszamenõleg kell fizetni az APEH-nél.
ha nem voltál azalatt orvosnál, akkor nem. nem kötelezõ biztosítottnak lenni. nekem fél évig nem volt egyszer, azóta úja biztosítottként voltam 2x orvosnál, semmi gond nem volt.
Hivatalosan kéne, de ha nem buksz le vagy elsiklanak valami felett, akkor felejtõs. Ha lebuksz, akkor majd kapsz levelet és hivatalosan meg lehet beszélni a teendõket.
És mikor lehet kérvényezni az önkormányzatnál, hogy fizessék ki visszamenõleg a TB-met, mivel, hogy munkanélküli voltam?

Ha kb.3 hónapig nem lát a kutyám, el fog felejteni?

Külföldre mennék dolgozni, emiatt itt kéne hagynom.

Legjobb válasz: Nem fog elfelejteni. Ismered Hachiko történetét? "Hacsikó (ハチ公, Hepburn-átírással: Hachikō) egy híressé vált japán kutya. Emlékmûve Sibuja, de talán egész Tokió legnevezetesebb tájékozódási pontja és találkozóhelye a hatalmas állomásépület elõtti téren. Az akita fajtájú kutya szobra egy hajdani professzor hûséges ebét örökíti meg, aki minden este ott várta munkából hazatérõ gazdáját a sibujai állomáson – egyesek szerint hónapokkal, mások szerint még 11 évvel annak halála után is." Film is készült róla, a címe: Hacsi a leghûségesebb barát.

Nem fog elfelejteni. Ismered Hachiko történetét? "Hacsikó (ハチ公, Hepburn-átírással: Hachikō) egy híressé vált japán kutya. Emlékmûve Sibuja, de talán egész Tokió legnevezetesebb tájékozódási pontja és találkozóhelye a hatalmas állomásépület elõtti téren. Az akita fajtájú kutya szobra egy hajdani professzor hûséges ebét örökíti meg, aki minden este ott várta munkából hazatérõ gazdáját a sibujai állomáson – egyesek szerint hónapokkal, mások szerint még 11 évvel annak halála után is." Film is készült róla, a címe: Hacsi a leghûségesebb barát.
Nem fog elfelejteni.
A lányom kollégiumban lakott. Volt, hogy a vizsgaidõszakban 2-3 hónapig nem jött haza. Senki nem felejtette el, akkora ünneplést rendeztek mindig neki, ha beállított, mint nekem soha.
a nagyapám kuvaszát 2 évig nem láttam mikor kimentem hozzá, letepert, annyira örült
én is három hónapig voltam külföldön, amikor haza jöttem nagyot nézett a kutya... Elõször megugatott egyszer kétszer, aztán ahogy mentem felé csak figyelt és amikor 5 méterre voltam elkezdett örjöngeni hogy haza jöttem :)
Én 7 és fél honapig voltam Portugáliába. Mikor hazajöttem a kutyám szó szerint a nyakamba ugrott. Lehet, hogy viccesnek tûnik de ahányszor beszéltem haza skypon vagy telefonon mindig szoltam hozzá is. Lehet, hogy ez volt az ami megtartott az emlékezetébe. Egyébbként egy németjuhászrol van szó.
Engem a bátyám kutyája nem felejt el, pedig nagyon ritkán látom. Van hogy egy évig sem. Kiskorában vigyáztam rá 3 napot, azóta bevésett. Megismer és örül. Jó emlék maradtam neki.
Dehogy fog. Szét fog "szedni", mikor visszatérsz hozzá, úgy fog örülni :)
Nem fog elfelejteni. Egyik itteni ismerõsöm (Valletta) hajón dolgozik, addig a testvére vigyáz a kutyájára, de õt sem felejti el a kutya, pedig van, hogy 3 hónapig nem látja. -kispalikee-
Én rengeteg helyen olvastam már, hogy kb 2 hónap a kutyák memóriája. Viszont rengeteg videót és képet láttam olyanról, hogy több hónapig vagy másfél-két évig nem látták egymást (fõleg katonák) és mégis emlékezett rájuk a kutya. Szerintem nem fog elfelejteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam:) Utána magammal tudnám vinni külföldre, csak ezt az elsõ pár hónapot kéne valahogy átvészelni.

Mi baja lesz egy embernek, ha kb.3 napig nem iszik?

De enni rendesen eszik!

Legjobb válasz: Kiszárad

Kiszárad
Leves!
Ha kizárólag nagy folyadéktartalmú gyümölcsöt (szõlõ, dinnye stb.), akkor túléli, de még így is nehéz.
Nem mindegy, hogy mit eszik. Van, amibõl tudja fedezni a folyadékszükségletet, van, amibõl nem. De egy idõ után már nem tudna szárazat enni.
Volt Koreában egy sorkatona, aki bevitt egy okostelefont a táborba. Büntetésképpen a tûzõ napon kellett tornáznia úgy, hogy megtagadták tõle a vizet. Kiszáradt, és nem tudták megmenteni.
A kérdező hozzászólása: Erre még nem is gondoltam úgy igazán!
Minden lehet halálos. Szervezetfüggõ. Az egészségügy mindig okoz meglepetéseket. :) Nem érdemes kockáztatni, sok mindent láttam már, pedig nem rég dolgozom eü-ben.
A kérdező hozzászólása: De halálos ugye nem lehet?
Igen, kórházba kerülhet. Ha gyenge a szervezete, tönkreteheti a vesét, az egész elektrolit háztartást. Ilyen melegben nem is kell 3 nap. Nem játék.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát ez durva!
Ha nem kerül kórházba ezek után akkor rosszabb helyre fog..ebbe a melegbe még 3nap sem kell...:/
Akár már 2 nap után is. De nem annyira egyszerû, hogy kórház, aztán minden oké. Lehet maradandó egészségkárosodást szenvedni.
A kérdező hozzászólása: Korházba kerûlhet?
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!